2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bende de aynı şey oldu,ama sonradan 18'i olgun 22 yumurta toplandı,bence güzel olacak sonuç :)

Bende de aynı şey oldu,ama sonradan 18'i olgun 22 yumurta toplandı,bence güzel olacak sonuç :)

Maşallah senin sayı baya bi fazlaymış. Bende o kadar yok maalesef toplama 4-5 çıkarsa iyi dicem yani. Zaten tek yumurtalığım var benim ondada bu kadar oldu neden anlayamadım. Çünkü 1 sene önceki tedavimde 13 yumurta toplamışlar 10 tane işleme alınmıştı sonuç negatif oldu ama . Bu sefer neden az oluyo bilmiyorum.

transferi olup bekleyenler varmı aramızdaa? benim transferimden sonraki 5. günüm 2 gündür çok bel ağrısı çekiyorum bakalımm sonucumuz ne olacakkk?

Kontrollerin birinde doktor, yumurtalar için yavaş gelişiyo diyordu, mikrodozla yavaş gelişiyomuş konusu geçmişti.
İyi de şimdi yavaş gelişen mi iyi hızlı gelişen mi ? Acaba diğer protokollerden yapsalar daha relax mı olur yumurtalar.
Onlarda şaşırdı, emir veriyoruz, büyüyün ve durun.sakın çatlamayın, biz iğne vurmadan çatlamak yok külahları değişiriz.
biz sizi alanaka kadar orda durun.

Aynen dediğin gibi dilekce61 onlarda napacaklarını şaşırdılar. Artık uygulanan protokollere anlam veremiyorum bende. Bu 5. denemem ve kısa protokol, uzun protokol ve mikrodoz protokol uygulandı. Başkada yok galiba protokol denemedik ilaç , bitki , vitamin kalmadı. Bitsin artık bu son olsunn ...

transferi olup bekleyenler varmı aramızdaa? benim transferimden sonraki 5. günüm 2 gündür çok bel ağrısı çekiyorum bakalımm sonucumuz ne olacakkk?

Geri sayım başlamış ne güzel bakalım bizde o günleri görebilecek miyiz??? Haydi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin buralardan bizlere...

Geri sayım başlamış ne güzel bakalım bizde o günleri görebilecek miyiz??? Haydi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin buralardan bizlere...
Allah hepimize yardım etsin canım inşallah hepimiz mutlu haberler vericez buradan beklemek herşeyden zor geliyor...

sinirlerim bozuldu sanırım ... çok güldüm yazını okurken canım. gerçektende doğru söylüyorsun gariplerim şaşırdı 2 yıldır ne yapacaklarını.

benimde bugün kontrolüm vardı. adetin 6. günü oldu. 1 tane 13,7 lik, bi tane 10,5 bitanede 5,5 luk folikül varmış. endo kalınlığı iyi gidiyomuş allahtan. 13.7 lik için iyi bu cepte dedi doktor sizce nasıl bu durum kızlar... deneyimli olanlar bişey söylesin lütfennnnnn...
ilaç dozlarımda da hiç bir değişiklik yapmadı bu arada. perşembe tekrar kontrol var.

inşallah her şey yolunda gider..

ahhh ahhhh işyeri ve izin konularından ben de çok dertliyim. ya anlamadığım millet izindeyken ben onları bir kere bile aramadan işlerini yaparım sanki ben annemin karnında öğrendim her işi. ama bana sıra gelince nedense benim işlerime kimsenin aklı ermez. telefonlar hiç susmaz. sırf tedavi dönemimi rahat geçireyim diye 21 gün izin aldım. sakın dedim olur olmaz aramayın beni birkaç kitap aldım cd aldım. yarın da gidip saçımı kestirim boyatıcam. her zamankinden daha bakımlı ve daha güzel olmak istiyorum bu dönemde.doktora giderken filanda kendini salmış umutsuz bakımsız bir kadın olarak gözükmek istemiyorum. burda okumuştum bir bayan aynen böyle yapmış ve tedavisi pozitifle sonuçlanmıştı yalnış hatırlamıyorsam. ayrıca en sevdiğim yemekleri yapıyorum bi güzel afiyetle yiyorum hiçççççç stres olma başkaları ve başka işler için. seni neler mutlu ediyosa onlara ver kendini. şu an için hayatta en önemli insan benim de kendine . bencil ol biraz.. en azından bu dönem için canım.

uffff ammada çok konuşmuşum benim çenem açılmış yine

merhaba kızlar bizde bu ay tüp bebek tedavisine başladık bizimki erkek inf. kısa bi özet geçip size kendimi tanıtmak istiyorum evlendikten sonra sadece 6 ay korunduk ama sonrasında malesef gebelik oluşmadı bu dönemde beni yanlış yönlendiren bi doktor yüzünde bir sürü yumurtlama artırıcı falan filan bir sürü ilaç kullandım olmadı olmadı sonra vazgeçtim kendi haline bırakalım dedik yine olmadı bu defa başka bi doktora karar verdik adam bana eşinin sprem testini getirmeden seni muayene etmemin hiç bir anlamı yok dedi böyelelikle durumumuz ortaya çıktı eşimde varikosal çıktı ameliyat oldu sonrasında 2 aşılama denememiz oldu tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum sonrasında tüp bebeğe karar verdik Allah a şükürler olsun ki ilk denememizde tuttu çok tatlı bi kızım var Allahım herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kızım olduğundan bu yana biz hiç korunmadık ve yine olmuyor onun için yine tüp bebeğe karar verdik inşallah Allahım rast getirirde kuzumun bi kardeşi olur inşallah sizinde dualarınız kabul olur hepimizin eli yüzü düzgün ayıpsız özürsüz hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Canım yeni gördüm kusura bakma. Ağrım yumurta toplama operasyonundan sonra oldu. O da ilk transferimdi ve zaten başarısız olduk. İkinci transferimde ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı. 15 gün yattım. 8. gün hamile olduğumu anladım. Tutunma kanaması geldi. Testimde pozitif çıktı. 9. gün kan testi verdim. Transfer boyunca yatsamd kitap okudum film izledim internette takıldım. relax stressiz ve transferi düşünmeyen biriydim. Tavsiye ederim.. Olayı düşünmeyin.. Kafanızı hep meşgul edin.

Gökçecim tebrik ediyorum allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim bugün transferimin 10.günü ancak hiç tutunma kanaması gibi birşey olmadı. Kafam karıştı bu kanamanın olması mı gerekiyor mutlaka. Bi karamsarlığa düştüm çok korkuyorum acaba tutunmadımı diye . Göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu çok büyüdüler elimi dokunamıyorum çok acıyor, karnımda bir o kadar şişti, ilaçların etkisi olabilir mi?
Benim durumumda olan arkadaşlar varsa lütfen kendi durumunuz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Allah tamamına erdirsin canım. Bende şimdi hafif kasık batmalarının yanında günde bikaçkez olan kramp şeklinde karın ağrısı oluyor. Bu da beni korkutuyor
Bugün 4. Günüm bakalım hayırlısı
Bendede kasık ve karın ağrısı oluyo canım. 4. Güne geldik şükür. Bu gidişle 9. Gün test yapıcam ben, dayanamıyorum
Daha 6. Gündesin canım büyücek onlar, sayıları artacak..
Sen beslenmene dikkat et ki kaliteli yumoşların olsun.

Bence erkek infertilitesinde tüp bebek daha başarılı. Yani sebepsiz infertil çiftlere göre. İnşallah ilk denemenizde gebe kalırsınız
Bence en zoru iğne vurulup herseferinde kan vermek. Yumurta toplandıktan sonrası kolay. Gelişmeleri duydukça heyecan ve mutluluk oluyo. İzin slmanız iyi olmuş. Bende izindeyim. Film, tv, dizi, internet vs takılıyorum işte

Benimde 4-5 tane yumurtam görünüyordu hep. Sonra 6 tane oldu ama kçüktü yarısı. Opu ya kadar büyüdler ve 8 tane toplandı. Bunlardan da 6 sı döllendi .. Oyüzden hiç canını sıkma, benimkinden daha iyi seninkiler. İnşallah geriside iyi olur

Benimde 4-5 tane yumurtam görünüyordu hep. Sonra 6 tane oldu ama kçüktü yarısı. Opu ya kadar büyüdler ve 8 tane toplandı. Bunlardan da 6 sı döllendi .. Oyüzden hiç canını sıkma, benimkinden daha iyi seninkiler. İnşallah geriside iyi olur[/QUOTE]

İnşallah dediğin gibi olur. Benim yumurtalıktaki çikolata kisti çok canımı sıkıyor. Kaliteyi düşürüyormuş.Bugün yine kontrole gideceğim öğleden sonra . Bakalım bugün ne diyecekler. Sende iyi haberler verirsin inşallah burdan bizlere

Yok canım illa herkeste tutunma kanaması olacak diye bir şey yok. Ama bu da beklenen bir şey. benim iki veledim de rahimi oydukları için geldi belki de benden. Zaten jelle birlikte geldi. Öyle kanama gibi değil. Leke gibi. Ama ben anladım tutunma kanaması olduğunu.Yani olmaması tutunmadığı anlamına gelmiyor. Transfer döneminde bu karamsarlıktan uzak durun ne olur.. İnanın o kadar olumsuz etkiliyorki bizi.

İkinci transferimin yapılacağı gün operasyon odasın indim. Küçük bir bekleme odası var girdim oturdum. Bir kadın daha vardı. Kadın bir sağa bir sola yürüyor ama durmaksızın. Nasıl stres küpü görmelisiniz. O gün 4. denemesini yapacakmış. Diyemedim sen bu stresle daha çoookkkk denersin. Ama sonunda dayanamadım bir dur artık yaaa beni de strese soktun. Otur bir yere bekle sıranı diye çıkıştım. Bu çok kötü bir şey bir kere. Ben gittim masaya yatarken doktoruma bu sefer almaya geldim dedim. o kadar emin o kadar sakin ve o kadar olumluydum. Bu psikoloji inanın çok önemli.

Arkadaşlar geçen yıl haziran ayında bebeğimin kalbinin durması nedeniyle (Doktor muayenede gebelik kesesinin küçük olduğunu söylemişti yani risk vardı) 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay korunma sürecincen sonra yine doğal yolla hamile kalırım diye kendime güveniyordum ama hamile kalamadım. Daha sonra İstanbulda bir prof.a muayene oldum. İlk Muayenede rahim duvarımın ince olduğunu (yaklaşık 6mm) söyledi. Nedeninin kürtaj olabileceğini söyledi. Bu arada yaşım küçük olmadığından dolayı çok beklememem için tedaviye geçti. Tedavi için Femara ve Coraspin verdi. 3 ay sonrada tekrar kontrol için gideceğim nasipse. Şu anda 2. ayındayım. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. İçinde de bize tabi. Ama cidden zor bir süreç. Umut, hüsran.... Bizler için hayırlısını elbette Rabbim bilir...

Canım ilaçlarla alakalı ve az hareketlilik yüzünden maalesef gaz sıkıntısı yaşıyoruz. Bu karın ağrıların ve batmaların bununla alakalı olabilir. Ben özel bir ilaç kullanıyordum doktorum biliyordu bu sorunları yaşayacağımı ilaç dayadı hemen bana. Sıkıntı stres olumsuz düşünce gib i şeylerden uzak duruyorsunuz. Sakın aksini bile düşünmeyin. Hepiniz mutlu sonuca ulaşacaksınız inanın bana. Hepiniz için dua ediyorum. Allahım güzel sonuçlarla karşılaştırsın sizi diye.

kızlaar yaaa bişey sorucam geçen perşembe transferim yapıldı bu cuma test yapsam sizce çıkar mııı?

Teşekkür ederim gökçecim içimi ferahlattın. Ümitsizlikle ümit arasında gidip geliyorum bende. Ama stres yok canımız sağolsun olmazsa bir daha deneriz son hakkımız değil ya diyerek kendimi telkin ediyorum. Transferden sonraki ilk 2 gün sırtüstü yattım ondan sonraki günler yatmadım evin içinde gezdim oturdum film izledim, internete takıldım kafamı başka şeylerle meşgul ettim rahat geçti bu 10 günüm. Kaldı 2 gün rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.

kızlaar yaaa bişey sorucam geçen perşembe transferim yapıldı bu cuma test yapsam sizce çıkar mııı?

Ben 6. gün test yapmıştım negatifti. 8. gün tutunma kanamasını gördüm test yaptım pozitifti. Hiç bir şey net değildir unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…