2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ben 6. gün test yapmıştım negatifti. 8. gün tutunma kanamasını gördüm test yaptım pozitifti. Hiç bir şey net değildir unutma :)

benimde cuma 8. gün oluyor canım transfer gününü saymazsak eğer versa çıkar diye umut ediyorum dayanabilirsem c.tesini beklerimm :)

AMİNNN çok teşekkür ederim yaa
inşallah ters giden bişeyler yoktur.
kendine ve bebişlere iyi bakk

Kontrolden geldim kızlaarr . Yumurtalar 23,5 mm 23 mm 18 mm 15,5 mm 15,5mm ve 13 mm arada sallamıyorsam birde 16 var galiba doktor aklımı seveyim dedi. Arkadan gelenleri büyütebiliriz gelişirlerse dedi ama iptal edelim 2 yumurtayla gitmek istemiyorum demişti. Bu sefer geriden gelenler çok hoşuma gitti dedi. Dozu biraz daha düşürdü bugünde puregon var. Ama yarın yine kontrole çağırdı. Muhtemelen yarın son olacak. Çatlatma iğnesini yarın akşama yaptırır cumarteside toplayacak sanırım. Bende mutlu oldum öyle olumlu bakınca doktor. İnşallah iyide çıkarlarsa daha da mutlu olucammmm :)))))

ekstrofem adet gecıkmesı yapar mı arkadaslar , bılgısı olan varsa yazabılır mı acaba?
11 şubat son adet tarıhımdı bugun 13 mart aksam hafıf pembe bı lekelenme oldu ve sadece tuvalet kagıdına gelıcek kadar . adet olmayı beklıyorum ıgnelerıme baslıcam

Aynen eda ben de adet olmayi bekkiyorum ama olamiyorum galiba bekledigimiz icin boyke okuyo

Selam kızlar bende geçen ay 12 sinde oldum bu ayd 10 nından beri bekliyorum yaaa bir türlü olamadım tedvye başlıcaz İnşallah ama olmadım yaaa demekki benim gibi geçikenlerde varmışş

Selam kızlar bende geçen ay 12 sinde oldum bu ayd 10 nından beri bekliyorum yaaa bir türlü olamadım tedvye başlıcaz İnşallah ama olmadım yaaa demekki benim gibi geçikenlerde varmışş

gecen ayın 11 ınde olmustum bugun ayın 14 ü oldu. 3 gundur bazen pembe bazen kahverengi bişeyler ama adlandıramıyorum .sanırım beklıyoruz dıyebaslayamadı evet haklısın :)

Canım bende İzmir'den İstanbul'a gidicem.Çok araştırdım en iyisi Memorial gibi görünüyor.

canımmm çok sevindimm. bak demiştim onlar büyürler diyee. şimdi sana düşen iyi beslenmek, relax olmak ve dua etmek.
hadi bakalım büyük güne yaklaşıyorsunn
Bende ankara genartta basliyorum insallah
hayırlı olsun tedavin. inşallah tedavin sağlıklı bi bebişle (lerle) sonuçlanırr

stresten olmuyodur o
belkide gebesindir canım, test yaptın mııı

kızlar bu sabah yine doktordaydım... günlük rapor vereyim dedim size hani belki merak eden vardır

bugün adetimin 8. günü goal f , lucrin ,femara ve estrofemle başladığım tedavide lucrine bugün itibariyle veda ediyoruz. onun yerine cetrodite verdi doktor. ve cumartesi tekrar kontrol dedi. pazartesi de her halukarda toplama yapıcaz dedi. bide benim hala 3 folikül var. kuzucukların çoğalmaya niyeti yok gibi. bir tanesi 19,3 diğeri de 16,5 olmuş. o geriden gelen nazlı kuzu da hala 8 lerde seyrediyo. ne yapalım bunada şükür. rahim kalınlığı çok iyiymiş şu an için en güzel haber bu. pazartesi için heyecan yaptım şimdiden. çünkü ben anestezi almaktan çok korkuyorum. bir kaç ay önce polip ameliyatı olduğumda da çok korkmuştum ne olur anestezi vermeden dayanırım ben acıya dedim ama yemedi ameliyat sonrası taşikardi gelişti. taburcu olurkende çıkamadım hastaneden acil kapısında bayılmışım bide 3-4 saat orda tutmuşlardı. hay allahım anestezisiz olsa ya bu işler...

aaa aklıma gelmişken ben tedaviye başladığımdan beri gün gün kaç doz ilaç kullandım, hangi günler doktora gittim ve kan verdim onları liste yapıcam buraya. çünkü ben merak edip araştırmıştım netten. benim gibi merak edip araştıran olursa bir fikir olsun. çünkü olur olmaz her şeyi merak ediyor insan böyle hassas durumlarda.

adetin 2. günü tedavinin 1. günü:tok karna 1 tb femara (doktor kontrolü ve kan verme)
2. gün : sabah kahvaltı sonrası 1tb estrofem . saat 16.00 da 300 ünite gonal f + 17 ünite lucrin + 1 tb. femara
3. gün : " " " 1 tb estrofem. saat 16.00 da 300 ünite gonal f + 17 ünite lucrin + 1 tb. femara
4. gün : " " " 1 tb estrofem. saat 16.00 da 300 ünite gonal f + 17 ünite lucrin + 1 tb. femara
5. gün : " " " 1 tb estrofem. saat 16.00 da 300 ünite gonal f + 17 ünite lucrin (doktor kontrolü ve kan verme)
6. gün : " " " 1 tb estrofem. saat 16.00 da 300 ünite gonal f + 17 ünite lucrin
7. gün : " " " 1 tb estrofem. saat 16.00 da 300 ünite gonal f + cetrotide 0.25 (doktor kontrolü ve kan verme)

bugun kontrole gıttım kızlar ve tedavım ıptal oldu
doktor pek ıyı gözukmuyor bısonrakı aya erteleyelım dedı. ben erken menopozum ve yumurtam en fazla 4 tane oluyo. bugunde sadece 1 folıkul gözukuyodu. ustelık hala tam anlamıyla adet göremedım . kahverengı lekelenmelerım var sadece .cok uzgunum çokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…