Ben 6. gün test yapmıştım negatifti. 8. gün tutunma kanamasını gördüm test yaptım pozitifti. Hiç bir şey net değildir unutma :)
Canım ilaçlarla alakalı ve az hareketlilik yüzünden maalesef gaz sıkıntısı yaşıyoruz. Bu karın ağrıların ve batmaların bununla alakalı olabilir. Ben özel bir ilaç kullanıyordum doktorum biliyordu bu sorunları yaşayacağımı ilaç dayadı hemen bana. Sıkıntı stres olumsuz düşünce gib i şeylerden uzak duruyorsunuz. Sakın aksini bile düşünmeyin. Hepiniz mutlu sonuca ulaşacaksınız inanın bana. Hepiniz için dua ediyorum. Allahım güzel sonuçlarla karşılaştırsın sizi diye.
yanlıs yazmısım ESTROFEM :)
Aynen eda ben de adet olmayi bekkiyorum ama olamiyorumgaliba bekledigimiz icin boyke okuyo
Selam kızlar bende geçen ay 12 sinde oldum bu ayd 10 nından beri bekliyorum yaaa bir türlü olamadım tedvye başlıcaz İnşallah ama olmadım yaaa demekki benim gibi geçikenlerde varmışş
Merhaba kızlar ben forumda yeniyim ve bende tedaviye başlamak için İstanbulda merkez araştırıyorum. Antalyada yaşıyorm ve burada bir denemem oldu ancak sonuç negatif oldu. İkinci deneme için eşimle İstanbul olsun dedik.daha iyi merkezler ve daha kaliteli doktorlar olduğna inanıyorz. bize tavsiye edeceğnz merkez var mıdır aklımızda bi yer var ama emin olamıyorz işte tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorz görüşürüz...
canımmm çok sevindimm. bak demiştim onlar büyürler diyee. şimdi sana düşen iyi beslenmek, relax olmak ve dua etmek.Kontrolden geldim kızlaarr . Yumurtalar 23,5 mm 23 mm 18 mm 15,5 mm 15,5mm ve 13 mm arada sallamıyorsam birde 16 var galiba doktor aklımı seveyim dedi. Arkadan gelenleri büyütebiliriz gelişirlerse dedi ama iptal edelim 2 yumurtayla gitmek istemiyorum demişti. Bu sefer geriden gelenler çok hoşuma gitti dedi. Dozu biraz daha düşürdü bugünde puregon var. Ama yarın yine kontrole çağırdı. Muhtemelen yarın son olacak. Çatlatma iğnesini yarın akşama yaptırır cumarteside toplayacak sanırım. Bende mutlu oldum öyle olumlu bakınca doktor. İnşallah iyide çıkarlarsa daha da mutlu olucammmm :)))))
hayırlı olsun tedavin. inşallah tedavin sağlıklı bi bebişle (lerle) sonuçlanırrBende ankara genartta basliyorum insallah
stresten olmuyodur oSelam kızlar bende geçen ay 12 sinde oldum bu ayd 10 nından beri bekliyorum yaaa bir türlü olamadım tedvye başlıcaz İnşallah ama olmadım yaaa demekki benim gibi geçikenlerde varmışş
Canım bende İzmir'den İstanbul'a gidicem.Çok araştırdım en iyisi Memorial gibi görünüyor.[/QU
bende bahçeci diyorum :))
canımmm çok sevindimm. bak demiştim onlar büyürler diyee. şimdi sana düşen iyi beslenmek, relax olmak ve dua etmek.
hadi bakalım büyük güne yaklaşıyorsunn
ewet büyük gün yaklaştı. Bugün çatlatma iğnesini yapıcam gece cumartesi toplanacaklar artık.
Canım bende İzmir'den İstanbul'a gidicem.Çok araştırdım en iyisi Memorial gibi görünüyor.[/QU
bende bahçeci diyorum :))
Kimin neresi içine sinerse doğru olan odur canım
Canım bende İzmir'den İstanbul'a gidicem.Çok araştırdım en iyisi Memorial gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?