2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Çok rahatlattın beni canım, çok sağol. Spekuluma razıyım zaten ama inşallah katateri yerleştirirken ağrı olmazz

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini canım.
Bende transferden korkuyorum. Bugün transferim olacak nasipse.
Transferde senin ağrın oldu mu? Bi de transferden sonra hep yattın mı?

herkese selamlar,

bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. daha ilk denememiz. Dün adetimin 2.günüydü doktorla görüşmemde 2 yumurta gördü doktor ve fsh 17.9 olmuş bu ay. ama girişicez tüp bebeğe dedi. evet aynen bu cümleyi kullandı ben az değilmi doktor bey bu sayı dediğimde sen onlara takılma bu bizim işimiz dedi. dün için femara tb. içtim bir tane. 4 gün boyunca birer adet alacakmışım.bugünde lucrin daily 17 ünite yapıcam. pazartesiden itibaren lucrin 17 ünite + gonal f 300 yapıcam. bide estrofem verdi ama ona ne zaman başlıcaktım unuttum şimdi hemşireye telefon açıp sorucam ... Bu arada yaş 34, eşimde sorun yok. bende de çok belirgin bir sorun yoktu 1 polip vardı aralık başıydı sanırım onun için ameliyat oldum. ama yumurta sayım kontrollerde 8'in üstüne hiç çıkmadı...

Allah herkese en başta sabır versin arkadaşlar gerçekten çok stresli bir dönem...

Tedavin hayırlı uğurlu olsun cankm. Kucsğını bebişle doldursun
O yumurtalar artacak sonra . Hiç merak etme😳
En zor dönemi başlangıç bence. Ama yumurtalarının geliştiğini gördkçe rahatlıyorsun

teşekkürler canım.. inşallah seninde bugün transferin sorunsuz bir şekilde gerçekleşir. bence en zorlu olanı yani yumurta toplama işlemini atlatmışsın. transfer normal muayene gibiymiş veya aşılama olduysan onun gibi düşün sanki aşılama yapılıyomuş gibi.

mrh kızlar benim de martın 6 sında transferim oldu ilk denemem ayın 18 de kan testi vercem günler geçmek bilmiyor sanki....

mrh kızlar benim de martın 6 sında transferim oldu ilk denemem ayın 18 de kan testi vercem günler geçmek bilmiyor sanki....
Benimde bugün transferim oldu. Senden 3 gün sonra da ben test yapıcamm

Evet canım. Hafif bi adet sancısı gibi oldu. Çok şükür sorunsuz oldu.

Evet canım. Hafif bi adet sancısı gibi oldu. Çok şükür sorunsuz oldu.

İnşallah ikinizden de güzel haberler alırız bizlerede moral olur... dualarım sizinle.

kızlar bu arada siz iğnelerinizi kendiniz mi yaptınız yoksa başkası mı yaptı. ben dün ilk iğnemi oldum ve hastanede yaptırdım. sanırım bugünde hastaneye gidicem içim kıyıldı yaa.. yoksa canım tatlı filan değildir ama ne bileyim yapamıcam kendim sanırım..

Allah razı olsun canım, sizede nasil olur inşallah bu günler ve güzel haberler :)
Kendim yaptım canım.
Zor gerçekten iğneyi batırmak kendine. İğneyle cildin yüzyüze bi müddet bekleşiyo, cesareti toplayınca da cıssss
Herşey nazlı bebeklerimiz için.

sağolasın canım inşallah iyi haberlerimizi veririz buradan herkese de umut olur. canım ben kendim yapamadım sağlık ocağında yaptırdım cesaret edemedim kendim yapmaya ....tedavin hayırlı olsun bu arada inşallah iyi haberlerini alırız....

merhaba bayanlar bende bundan sonra sızlerle olmak ıstıyorum, normalde mart ayında yapıcktım ama vazgectım kısmet olursa 5 mayıs adet gunum nısanın son haftası ılk gorusmeme gıdıcm ama ne esımde nede bende sorun yok o yuzden cok korkuyorum sansım nekadar acaba, aranızda sebepsiz olup tüp bebek yaptıran veya yaptırcak olan arkadaslar fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var

Merhaba, benimde martın 4 ünde transferim oldu. İlk denemem bu. 15 martta test yaptırıcam. Umarım ikimiz de bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. Allah yardımcımız olsun

Bugün benim kontrolüm vardı. Durumlar hiç iç açıcı değil ama . Doktor 2 adet önde giden folikül olduğunu biri 19,5 biri 21 mm diğerlerinin yani 2 yada 3 tane küçük olduğunu söyledi. Muayene sonrası görüşmemizde ise az olduğu için kendi fikri tedaviyi iptal etme yönündeydi. Ama eşimlede görüşerek bir karar vermemiz gerektiğini söyledi. Sonuç olarak 1 gün daha iğneye devam edip küçüklerin gelişimini görmek eğer yarınki kontrolde belli olacak ama büyüklerden birini feda ederiz bu durumda dedi. Biliyorum ki olacaksa 1 taneylede olur yeterki Rabbim ol desin . Ama insan yinede can sıkıyor. Benim yumurtalığımın biri yok. Diğerinde de çikolata kisti var. Durum kötü o kadar ilaç kullandım boşa gitmesin Allahım Nolurrr...

Son düzenleme:
Test gününü bekleyen arkadaşlar umarım güzel haberleriniz gelir. Pozitif haberler geldikçe ve onları okudukça her yeni tedavi için insan güç topluyor. Herkese bu güzel haberi vermek nasip olsun inşallah ...

Merhaba kızlar ben forumda yeniyim ve bende tedaviye başlamak için İstanbulda merkez araştırıyorum. Antalyada yaşıyorm ve burada bir denemem oldu ancak sonuç negatif oldu. İkinci deneme için eşimle İstanbul olsun dedik.daha iyi merkezler ve daha kaliteli doktorlar olduğna inanıyorz. bize tavsiye edeceğnz merkez var mıdır aklımızda bi yer var ama emin olamıyorz işte tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorz görüşürüz...

hoşgeldin aramıza ben tedavimi devletde yapıyorum ama şişli memoriallede görüşmüştüm orda 2 kere deneyip ikisindede hamile kalan arkadaşım var tüpleri tıkalıydı.o çok memnun bende görüşmeden memenun kaldım.hatda ilk teşhisimi orası koydu bebek olmayışının sebebini.ama maddi sebeplerde dolayı devletde yapıyorum eğer tutmazsa şartları zorlayıp 2.ciyi orda deneyebilrim.

Teşekkür ederim atlanta bugünde ilacı kullanıcam zaten tabi öğleden sonra e2 sonucu için arayıp devam et derlerse. Eğerki yarınki kontrolde küçüklerde gelişme olduğunu görürsek devam edicez diye konuştuk .Büyüklerden 21 mm olan sanırım bir süre sonra içleri boşalıyo dedi yani ondan bişey çıkmayabilir. oda toplamada belli olacak. sağol destekler için

İçini ferah tut canım. İnşallah sonu güzel sağlıklı bir bebek olan bir süreçteyiz
Banada sonuçta 1 embriyo konuldu banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…