Bugün benim kontrolüm vardı. Durumlar hiç iç açıcı değil ama . Doktor 2 adet önde giden folikül olduğunu biri 19,5 biri 21 mm diğerlerinin yani 2 yada 3 tane küçük olduğunu söyledi. Muayene sonrası görüşmemizde ise az olduğu için kendi fikri tedaviyi iptal etme yönündeydi. Ama eşimlede görüşerek bir karar vermemiz gerektiğini söyledi. Sonuç olarak 1 gün daha iğneye devam edip küçüklerin gelişimini görmek eğer yarınki kontrolde belli olacak ama büyüklerden birini feda ederiz bu durumda dedi. Biliyorum ki olacaksa 1 taneylede olur yeterki Rabbim ol desin . Ama insan yinede can sıkıyor. Benim yumurtalığımın biri yok. Diğerinde de çikolata kisti var. Durum kötü o kadar ilaç kullandım boşa gitmesin Allahım Nolurrr...
Merhaba kızlar ben forumda yeniyim ve bende tedaviye başlamak için İstanbulda merkez araştırıyorum. Antalyada yaşıyorm ve burada bir denemem oldu ancak sonuç negatif oldu. İkinci deneme için eşimle İstanbul olsun dedik.daha iyi merkezler ve daha kaliteli doktorlar olduğna inanıyorz. bize tavsiye edeceğnz merkez var mıdır aklımızda bi yer var ama emin olamıyorz işte tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorz görüşürüz...
canım bende Antalyadayım. Memorial de Batu beyin hastasıyım. ilk deneme için iğnelere başladım. sen Antalyada hangi merkeze gittin merak ettim şimdi. Bir arkadaşım vardı burda gelecek tüp bebek te 3 deneme yapıp negatif sonuç alan.Ayrıca yaşıda 40 tı. sonra İstanbulda Bahçeciye gitti. Tabii biraz daha masraflı oluyo Bahçeci. 10.000 tl vermişlerdi geçen yıl. Şimdi 4 aylık tatlı mı tatlı bir oğulları var.
11 şubat en son adet tarıhım kızlar. 22. gunde kontrolumde 1.7 cm lık bı yumurtam olmustu kendılıgınden .ben suanda adet olmayı beklıyorum ıgnelere baslamak ıcın . acaba dıyorum bı mucıze olmusmudur ? kendılıgımden hamıle kalmıs olabılır mıyım ?( bu arada erken menopoz hastasıyım )
canım bende Antalyadayım. Memorial de Batu beyin hastasıyım. ilk deneme için iğnelere başladım. sen Antalyada hangi merkeze gittin merak ettim şimdi. Bir arkadaşım vardı burda gelecek tüp bebek te 3 deneme yapıp negatif sonuç alan.Ayrıca yaşıda 40 tı. sonra İstanbulda Bahçeciye gitti. Tabii biraz daha masraflı oluyo Bahçeci. 10.000 tl vermişlerdi geçen yıl. Şimdi 4 aylık tatlı mı tatlı bir oğulları var.
kan değerleriniz yüksek çıktı bu akşam dostinex e başlayın . diye telf geliyor.
bir kaç yazıya baktım prolaktin yüksekliğine veriliyor bu ilaç.
şimdi verse etki edecek mi ki. 2-3 ay kullananlar varmış. İki günde bir kan aldılar yüksek değildide şimdi mi yükseldi.
Çok canım sıkıldı. Çarşambaya toplama var. 1 hafta bu ilaç kullanılacakmış.
Toplama öncesi bu ilacı veya buna benzerini kullanan var mı?
cnm bi test yapsana neden olmasin...hatta saglik ocagina gidip kanda da baktirabilirsin..11 şubat en son adet tarıhım kızlar. 22. gunde kontrolumde 1.7 cm lık bı yumurtam olmustu kendılıgınden .ben suanda adet olmayı beklıyorum ıgnelere baslamak ıcın . acaba dıyorum bı mucıze olmusmudur ? kendılıgımden hamıle kalmıs olabılır mıyım ?( bu arada erken menopoz hastasıyım )
maasallah guzel buyumus yumoslarin.bende sonlara dogru dozu azaltmistim.opun yakindir desene:))Bugün yine kontrolden geldim. 21 ,20,19,16.5,13 yumurataları gördük(yanlış hatırlamadıysam) . 21 olanı feda ederiz dedi doktorum. Diğerleri için dozu biraz düşürerek bugün iğneni yap dedi. Yarın kontrol edecek .
cnm bi test yapsana neden olmasin...hatta saglik ocagina gidip kanda da baktirabilirsin..
maasallah guzel buyumus yumoslarin.bende sonlara dogru dozu azaltmistim.opun yakindir desene:))
2 senedır tek cizgi görmekten usanan bı kadın olarak, test yaptırmama kararı aldım :)ustelık suanda cok erken . ınsallah iğnelere gerek kalmadan bebegımı kucagıma alırım :) degısık bı umut var ıcımde bu ay.allahım benım gıbı cokkkkk anne olmak ısteyen kullarının dualarını ve kollarını boş bırakmasın .
aminnn cnm insallah ee ya adet olmazsan:)))bizde artik skildik tek cizgiden diger topikte kizlarla karar verdik baktik ki biz bu ikinci cizgiyi gormicez kirmizi kalem alip ikinci cizgiyi biz cizicez:)))2 senedır tek cizgi görmekten usanan bı kadın olarak, test yaptırmama kararı aldım :)ustelık suanda cok erken . ınsallah iğnelere gerek kalmadan bebegımı kucagıma alırım :) degısık bı umut var ıcımde bu ay.allahım benım gıbı cokkkkk anne olmak ısteyen kullarının dualarını ve kollarını boş bırakmasın .
insallah cnm niye oyle olmus acaba..yumurta baskilayici igne kullanipsun dimi cnm onde gidenler catlamasinlar da...Aslında güzel büyümediler arkadan gelnleri 2-3 gündür büyütebildik. Neden bu şekilde olduysa küçük kalanlar oldu 2 adet önde giden yumurta vardı ve doktor iptal etme taraftarıydı. Baklaım inşallah hepsinde kaliteli yumurtalar çıkarsa şansımız olabilir. Hayırlısı:)
mslgnc
sanki beklemek daha iyi oldu, İnşallah onlarda istenen seviyeye gelirlerde şu zorlu zamanı sende için rahat atlatırsın
Arkadaşlar benimde yarın yumurtalar toplanacak. stres var. kaç tane toplanacak, kaliteleri nasıl olacak, döllenecekler mi?
İğnelerden tırsıyordum, keşke hep iğne olsaydım diyorum şimdi. Asıl iş bundan sonra,
Elimizden hiç birşey gelmeyecek artık. Beklemekten, sabretmekten başka.
Birde izne ayrılacağım zamanda tlefonumu da kapatabilsem.
İzne çıktığım her dönem telfonlardan kurtulamıyorum. izne gitmesem daha sakin oluyorum.
Bir de uzaktan görmedğim kontrol edemediğim bişeye cevap verememek.
Zaten şu an bile zor duruyorum burda, stresim almış başını gidiyor. şu sakin olma işini nasıl başarıyorlar?
Dua edin.
MArt aylarını özellikle mi seçiyorum rastlantı mıdır nedir? Hep en zorlu sınavlrımın geçtiği aydır.Rabbim bu sınavıda hayırlısyla atlatmayı nasip etsin hepimize.
insallah cnm niye oyle olmus acaba..yumurta baskilayici igne kullanipsun dimi cnm onde gidenler catlamasinlar da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?