2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Güçlü ol. İnşallah herşey istenilen şekilde gelişir. Yarın olsun bakalım. Allah yardımcın olsun

canım bende Antalyadayım. Memorial de Batu beyin hastasıyım. ilk deneme için iğnelere başladım. sen Antalyada hangi merkeze gittin merak ettim şimdi. Bir arkadaşım vardı burda gelecek tüp bebek te 3 deneme yapıp negatif sonuç alan.Ayrıca yaşıda 40 tı. sonra İstanbulda Bahçeciye gitti. Tabii biraz daha masraflı oluyo Bahçeci. 10.000 tl vermişlerdi geçen yıl. Şimdi 4 aylık tatlı mı tatlı bir oğulları var.

11 şubat en son adet tarıhım kızlar. 22. gunde kontrolumde 1.7 cm lık bı yumurtam olmustu kendılıgınden .ben suanda adet olmayı beklıyorum ıgnelere baslamak ıcın . acaba dıyorum bı mucıze olmusmudur ? kendılıgımden hamıle kalmıs olabılır mıyım ?( bu arada erken menopoz hastasıyım )

kesınlıkle bahcecı yı tek gecerım tup bebek konusunda . ılgı alaka çaba muhtesem . gercı benım doktorum dısardan ama tupbebegı bahcecıde yapıyoruz doktorumla .

kan değerleriniz yüksek çıktı bu akşam dostinex e başlayın . diye telf geliyor.
bir kaç yazıya baktım prolaktin yüksekliğine veriliyor bu ilaç.
şimdi verse etki edecek mi ki. 2-3 ay kullananlar varmış. İki günde bir kan aldılar yüksek değildide şimdi mi yükseldi.
Çok canım sıkıldı. Çarşambaya toplama var. 1 hafta bu ilaç kullanılacakmış.
Toplama öncesi bu ilacı veya buna benzerini kullanan var mı?

Canım ben sadece tüp bebek tdavisi yaptırmaya niyetlenip hamile kalan 3 kişi biliyorum.
Neden olmasın??

Antalya Tüp Bebek Merkeznde yaptırdm canım ama olmadı kısmet değilmiş diyelim... Bizde Bahçeciyi düşünüyoruz İstanbul Fulyadaymış bikaç kişiden daha duyduk böyle bide forumları okuyorum hakkında güzel şeyler yazmışlar bakalım kısmet

hiç duymadım ve bende merak ettım bunu

Bugün yine kontrolden geldim. 21 ,20,19,16.5,13 yumurataları gördük(yanlış hatırlamadıysam) . 21 olanı feda ederiz dedi doktorum. Diğerleri için dozu biraz düşürerek bugün iğneni yap dedi. Yarın kontrol edecek .

cnm bi test yapsana neden olmasin...hatta saglik ocagina gidip kanda da baktirabilirsin..

maasallah guzel buyumus yumoslarin.bende sonlara dogru dozu azaltmistim.opun yakindir desene:))

cnm bi test yapsana neden olmasin...hatta saglik ocagina gidip kanda da baktirabilirsin..

2 senedır tek cizgi görmekten usanan bı kadın olarak, test yaptırmama kararı aldım :)ustelık suanda cok erken . ınsallah iğnelere gerek kalmadan bebegımı kucagıma alırım :) degısık bı umut var ıcımde bu ay.allahım benım gıbı cokkkkk anne olmak ısteyen kullarının dualarını ve kollarını boş bırakmasın .

maasallah guzel buyumus yumoslarin.bende sonlara dogru dozu azaltmistim.opun yakindir desene:))

Aslında güzel büyümediler arkadan gelnleri 2-3 gündür büyütebildik. Neden bu şekilde olduysa küçük kalanlar oldu 2 adet önde giden yumurta vardı ve doktor iptal etme taraftarıydı. Baklaım inşallah hepsinde kaliteli yumurtalar çıkarsa şansımız olabilir. Hayırlısı:)

Amin canım amin. İnşallah herşey istediğimiz gibi gider

aminnn cnm insallah ee ya adet olmazsan:)))bizde artik skildik tek cizgiden diger topikte kizlarla karar verdik baktik ki biz bu ikinci cizgiyi gormicez kirmizi kalem alip ikinci cizgiyi biz cizicez:)))

insallah cnm niye oyle olmus acaba..yumurta baskilayici igne kullanipsun dimi cnm onde gidenler catlamasinlar da...

mslgnc
sanki beklemek daha iyi oldu, İnşallah onlarda istenen seviyeye gelirlerde şu zorlu zamanı sende için rahat atlatırsın

Arkadaşlar benimde yarın yumurtalar toplanacak. stres var. kaç tane toplanacak, kaliteleri nasıl olacak, döllenecekler mi?
İğnelerden tırsıyordum, keşke hep iğne olsaydım diyorum şimdi. Asıl iş bundan sonra,
Elimizden hiç birşey gelmeyecek artık. Beklemekten, sabretmekten başka.
Birde izne ayrılacağım zamanda tlefonumu da kapatabilsem.
İzne çıktığım her dönem telfonlardan kurtulamıyorum. izne gitmesem daha sakin oluyorum.
Bir de uzaktan görmedğim kontrol edemediğim bişeye cevap verememek.
Zaten şu an bile zor duruyorum burda, stresim almış başını gidiyor. şu sakin olma işini nasıl başarıyorlar?
Dua edin.

MArt aylarını özellikle mi seçiyorum rastlantı mıdır nedir? Hep en zorlu sınavlrımın geçtiği aydır.Rabbim bu sınavıda hayırlısyla atlatmayı nasip etsin hepimize.

insallah cnm niye oyle olmus acaba..yumurta baskilayici igne kullanipsun dimi cnm onde gidenler catlamasinlar da...[/QUOTE]

Mikrodoz protokol ile lucrin kullanıyorum sabah 10 akşam 10 ünite hatta öncesinde doğum kontrol hapıda kullandım. Oda baskılıyormuş ama yinede böle boyutları birbirinden değişik oldu. Zaten büyük olandan birini feda ederiz diye söylüyor doktor. Önde gidenlerden birinden bişey beklemeyelim dedi. Ama belli de olmaz çatlamazsa içindende folikül çıkarsa belki..... Cumartesi e2 912 Dünkü e2 1216 cıkmıştı. Buna göre iyi gözüküyor ama toplama yapmadan birşey belli olmaz. Kaliteleri için bişey diyemiyoruz..

Seninle aynı günlerde başlamıştık aynı protokollerle yanlış hatırlamıyorsam . Hayırlısıyla toplansın mutlaka iyi güzel yumurtalar embriyolar oluşacak. Herşey gönlünce olsun stress yapmamaya bak dicem ama nasıl olucağınıda bir bilsem :)

insallah cnm niye oyle olmus acaba..yumurta baskilayici igne kullanipsun dimi cnm onde gidenler catlamasinlar da...

Mikrodoz protokol ile lucrin kullanıyorum sabah 10 akşam 10 ünite hatta öncesinde doğum kontrol hapıda kullandım. Oda baskılıyormuş ama yinede böle boyutları birbirinden değişik oldu. Zaten büyük olandan birini feda ederiz diye söylüyor doktor. Önde gidenlerden birinden bişey beklemeyelim dedi. Ama belli de olmaz çatlamazsa içindende folikül çıkarsa belki..... Cumartesi e2 912 Dünkü e2 1216 cıkmıştı. Buna göre iyi gözüküyor ama toplama yapmadan birşey belli olmaz. Kaliteleri için bişey diyemiyoruz..[/QUOTE]
himm sen degisik bi protokol izlemissin cnm hersey cok guzel olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…