- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.081
buna isinamadim ben de baska bir avatar arayayim en iyisi:44:
oncekini cok seviyorum da kiz ya degistireyim dedim yoksa bana ugurlu geldi o kizim
yok yanma degil
ani agri sokulur gibi
kramp gibi mi desem
degisik birsey
bir anda zonklama oluyor gibi
sanmiyorum canimben bugun cok deterjan kullandim aacaba bi zarari oldumu diye cok korkuyorum:18:
surekli kendimi kontrol ediyorum gozlerim renkli oldugu icin kan gibi oldu esim anladi tabi baya bi kizdi
insallah yarin bise cikmaz ya meraktan bu gece yatamiycam kesin
oda bende oluyodu iltihabin var mi
boyle dis sizlamasi ani basagrisi gibi oluyo benim yarin sorcam drye
sanmiyorum canim
elde yikama mi yaptin
eldiven taksan tabi daha iyi boyle durumlardaama birsye olmaz merak etme
cok heyecanlisindir tahmin edebiliyorum
yok, daha 3 gun once cikti idrar sonuclari
temiz
hatta onceden bakteri vardi o bile gitmis cok sukur
gelmeden rusyadaki doktorum akinti ornegi de aldi temiz
ama bu ara ara olan birsey bana da, bir keresinde cok korkmustum ama usgde sorun gormemisti
belki usuttugumuzde oluyordur
banyo wcyi felan yikadim 5 ayin hincini cikardim surekli yikiyodum ama bu defa dipten girdim
bende virus var karnimda dr tehlikeli demisti ilac verdi biraz iyiye gitti
bise sorcam sizde bacaklarda kasinti oluyo mu kollardada:26::26:
amınnn ... ben onu yeniyorum her zaman o da buna sinir oluyor.. hemen annemi arıyor doğurduğuna sahipp çık diyor zaten çoçuktum benı kandırdı diyor üstene bırde eziyor (eşim bır yaş küçükte benden).. ayyy bır kere çenem çıktıciddi ciddi he şaka değil doktora gittik taktı yerine doktora diyor kı o kadar çok konusuyor ki çene bile dayanmadı
virus vajinada mi?
nasil karinda ?
kasinti eger vucudum cok kurursa oluyor
her banyodan sonra bebe yagi suruyorum eger bebe yagini ihmal ettigim olursa kasinti oluyor kurumaktan kaynaklanan
bacaklarimda gormedim daha ama kollarimda oluyor
karinda burada ameliyet oldugum zaman kapmisim
dogru soyluyosun kurumadan dolayi olabilir cunku kabuk atiyo kasiyica
Bu hafta ne zor bi haftaydı ya hastalıkla boğuştum bi iyileşiyorum bi fenalaşıyorum.şimdi de öyle bi ağrıyoki boğazım.şeytan diyo la bu hafta rapor yat evde.pazar günü bide veli toplantısı var zaten canım burnumda offf.
Bu hafta ne zor bi haftaydı ya hastalıkla boğuştum bi iyileşiyorum bi fenalaşıyorum.şimdi de öyle bi ağrıyoki boğazım.şeytan diyo la bu hafta rapor yat evde.pazar günü bide veli toplantısı var zaten canım burnumda offf.
every bu bebek digerinden daha guzel
yerim o dudaklari dur bi tanede ben opeyim
olmus di mi
sevdim ben de bu avatari
kalsin oyleyse
bu arada bugun bir arkadasimla muhabbet ettik o da tr ye gelmis kiziyla, esinden uzakta simdi. 1 ayligina tabi. cocuk icin cok gerekiyor orda yalniz yalniz oynarken zorlaniyor hem sevgi ortami kalabalik istiyor kizim diyor. o yuzden ara ara boyle gelmeler yapacakmis, hem de kendisi dinlenmis oluyor annesi yardim ettigi icin. ben de dusundum de dogumdan sonra da ara ara oglumla geliriz eger moskovada yasamaya baslarsak tabi kisa sureli ayrilik olur dinleriz enerji toplar doneriz diyorum. o zaman ayrilik cok etkilemez ama hamileyken ayri kalmak cok zormus hele uzun zaman olunca. sanirim bir daha esimin yanindan hic ayrilmam ve trde dusunuruz insallah ikinci bebegimizi
geçmiş olsun canım..cinsiyetini göstremiyomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?