- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.101
günaydın herkesleree. ah ah bugün tatil tabi herkes ya uyuyodur ya geziyodur. benim gibi çalışan çok azdır heraldenapalım sağlık olsun
günaydın herkesleree. ah ah bugün tatil tabi herkes ya uyuyodur ya geziyodur. benim gibi çalışan çok azdır heraldenapalım sağlık olsun
günaydınn..
allah kolaylık versin canım.
bende bugun evdeyim ama yine uyandım sabah 8 de :)
gunaydın canım yalnız değilsin merak etmebende işdeyim öğlen olsada gitsem modunda
yeni bir güne merhaba kızlar
hava cok soguk off semınere gıtmıcek olsam yataktan hıc cıkmam zavallı esım ıkı gundur benden dolayı uykusuz
ama sağolsun gelıcek :) hayret sayfalar akmamıs dıcem hafta sonu herkes kocişiyle keyifte:)
benim icimden hep erkek geciyo senin
ah ah bacaklar epılatörle alıyorum da dıger yerler sımdılık ozel baslıkla uclarını alıyorum jılet baslıgın ayrıca baslıgı var ucları kırpıyor sadece
jılet vurmaya kıyamasamda mecburum ılerde alltan muayene olcaz ama okadar emek gıdıcek jıletle
burda paylaşılan 10 cesıt yag vardı 9 tanesını buldum karıstırdım her gece yatmadan suruyorum gogus ve gobege sımdılık gobekte cıkmadıgı ııcn
catlak goremıyorum ınsallahda olmaz :)
oh oh gozun aydın canım darısı basıma :)
senınkı karar veremıyormu cınsıyetıne ay sımdı ne dıcekler ıkız bırı kız bırı erkekmı :)
ya fuardakı elektrıklı bebek arabasına bittim ben tvde gosterdıler netten fıyatına baktımda ooooo 2.500 lira
fuara gıtmeyı cok ıstıyorum ama gırıs ucretlı olmasına cok kızdım dedgın gıbı zatı oraya tanıtıma gelıyorlar bızde tuketıcı alısverıse
bıde ustune para verıyoruzzzzzzzzz
sağol canım. yarın öğlene kadar yatcam desem de ben de erkenden uyanıyorum. 8 e kadar uyusam iyi uyudum diyorumnormalde 7 de kalkıyorum.
keşke ben de öğlen çıksam ama yok 6 ya kadar çalışıyorum bugün.
imrendim canım sana da yahu yat ne işin var seminerdeneyse öğrendiklerini bize de aktarırsın artık.
çok şikayetçi gördüm kendimi hayra alamet değil
herkese günaydın meraklanmayın bende burdayımhemde akşama kadar ne yazıkki..kuzucuğuma fırsat bulup bişeycik almaya gidemiyorm işten güçten.helede cumartesi akşam olmuyo sanki
zaten üçüzlerdi canım ama ikisi malesef canlanmadı herhalde bır bebek daha olsaydı sımdıye belli olurdu dimi gerçı benım bu maceralı hayatımda olursa sasırmam doğuma kadar belli olmuyormus sonra ıkı tane çıkıyormus ha aha koparım ben orda
çene deyince kadınlar önde gelir tabiannen de diyor mu iade almıyoruz süresi doldu diye kim kimi kanırmış diye sorarlar adama alem ya bunu bile espri konusu yaptıysa şu çene çıkarma işi nasıl oldu ya kötü olmuş gerçekten
zaten üçüzlerdi canım ama ikisi malesef canlanmadı herhalde bır bebek daha olsaydı sımdıye belli olurdu dimi gerçı benım bu maceralı hayatımda olursa sasırmam doğuma kadar belli olmuyormus sonra ıkı tane çıkıyormus ha aha koparım ben orda
Günaydın kızlar. Ben de haftasonu erkencilerdenim ama topice biraz geciktim malum kahvaltı, evi toparla falan. Gıcık kocam illa tutturdu, iş yerinden bi arkadaşını ve eşini yemeğe çağıracakmış. Yaaa anlatamıyorum adama, ben kimseye hizmet edebilecek durumda değilim, erkenden uykum geliyo, onlar da gelince gitmek bilmiyo diye. Yok taktı adam illa çağıracak. Dua ediyorum inşallah onlar gelmek istemez diye. Ama onlar da bu fırsatı kaçırmaz diye düşünüyorum. Bana dua edin de gelmesinler, halime acısınlar :18::18:.
Günaydın kızlar. Ben de haftasonu erkencilerdenim ama topice biraz geciktim malum kahvaltı, evi toparla falan. Gıcık kocam illa tutturdu, iş yerinden bi arkadaşını ve eşini yemeğe çağıracakmış. Yaaa anlatamıyorum adama, ben kimseye hizmet edebilecek durumda değilim, erkenden uykum geliyo, onlar da gelince gitmek bilmiyo diye. Yok taktı adam illa çağıracak. Dua ediyorum inşallah onlar gelmek istemez diye. Ama onlar da bu fırsatı kaçırmaz diye düşünüyorum. Bana dua edin de gelmesinler, halime acısınlar :18::18:.
Günaydın herkese,
Bence seninki kız çıkacak çünkü ilk kız demiş sonra erkek sonra kız diyorsun 2. seferde bence çocuğun eşini pipisiyle karıştırmış olabilir benim çanakkale'de gittiğim uzman dr demişti kordonla karışabilir seninki erkek ama emin değilim diye ama 1 hafta sonra izmirdede gittiğim profösör dr var o kesin erkek dedi.Yani dr.un uzmanlığına kalıyor iş biraz
çok gecmıs olsun canımm sımdı ıyıce dınlenme zamanı yat hıc kalkma yerındenGünaydınn güzel anneler
Kasık ağrısı çekenlere çok geçmiş olsun diliyorum zor gerçekten
Bide konu bebek olunca gerisi teferruat oluyor cidden,
Gaz sancısı, rahim büyüyor sancısı ve bu gibi sancılar hep farklı; insan anlayabiliyor doktorluk ağrı olduğunda...
Biz dün doktora gittik konuyu anlattım, sancılarımın geçmediğini söyledim, henüz hareketleri hissetmediğim içinde korktum dedim
Hemen 18. haftadasınn acele etmee 20. haftadan önce tekme bekleme dedi
Sonra usgye aldı,baya baya yarım saat-40 dakika usgde tuttu benii
Buarada bukadar sık usg zararlı olur mu dedim doktora, kesinlikle hiç bir zararı yok radyasyon değil ki dedii, düşünün ki tehlikeli gebeliklerde her gün usgye yapıyoruz veya son aylarda haftada 1-2 kere yapıyoruz, sadece pimpirikli anneleri azcık ötelemek amacıyla bebeğe zararlı rivayeti var dedi
Acil kadın doğumcuydu taş çatlasın 30 yaşlarında biri, yaa toy olmasından yada riske atmamak istememesinden kaynaklı ekranın içine gire gire konuşuyorduu
Genç doktorlar uzun tutuyor anladım ama bunu
Baktıı baktııı bide ekranı kendine çevirdi bizim toyy
Eeeee dedimm nolduu? Yaa bebek iyi iyide eşin etrafında bir beyazlık görüyorum ve bu hoşuma gitmedi,beğenmedim dedii
Benim gözler açıldı hemen! nasıl beyazlık? ne demek beyazlık diye?
Beyazlık kan demekmiş ama yoğun gözükmüyor belki travmadan kaynaklı zedelenme olabilir dedi
Allahım oturduğum yerde direk kalp oldum güüm güüüm atıyorumm
Eeee ne olacak?
Dinleneceksin,ağrıların çok şiddetlenirse, ufacık minnacık bir kan görürsen wcde, karnın yukarıya çıkar ve taş gibi kaskatı kesilirse mutlaka zaman kaybetmeden geleceksin dedi...
Peki dedim oldu ki kanama olmadı bu demek mi herşey yolunda diye? %90 yolunda diyebiliriz dedi, eğer ki içe kanama yapmazsa, buda 48 saat içinde belli olur dedii elim ayağım boşaldı zaten
Peki öyle durumda nasıl bir müdale olabilir dedim bende, hastane yatışı ve ilaç, gebeliğin yeni olduğu için kendini cabuk yenilermiş doku çünkü bebek hızla büyüdüğü için hücrelerde çok hızlı çalışır dedii
Velhasıll benim Malkoçoğlulukk hamilelikte yapılmaması gerekiyormuşş, ani hareketler kesinlikle yasak dün ayakkabımı cıkarmak için bile eğilmem yasaktı, eğilme hakkımı dün sabah kullanmışım...
Ama milyonlarca şükürler olsun benim sıpa iyiydi oynuyordu, doktorda zaten büyük bir sıkıntı olsa direk bebeğin hareketlerine yansıyor dedi, hareket etmiyor dedi ama şuan kıpır kıpır maşallah dedi... Cinsiyeti biliyormusunuz dedi bide hasbaam gerçi beni yumuşatmak için oda elinden geleni yaptıı hakkını yemeğim, bende biliyoruz ama sizde söyleyin dedim bende merak ettim bakacağım dedi evirdi çevirdi, o kordonu, şu bacağı, yaa bişey görüyorumdaa yokk yokk ben söylemeyim şimdi alışveriş yaparsınız dedi bende FatmaNur Hanım söyledi bize %100 tahminle dedim doktorda heee Fatma abla! dediyse doğrudur dedi:)) Düşünün ki doktorum en fazla 35-40 yaşında, bu cocuk kaç yaşında merak ettim:44:
Birde sadece omurilik mi bacak mı ne onun görüntüsünü verdi, grmıda söyleyim dedi dee aaa onu yapmamışım yok dediNeysee
Eki Görüntüle 576501
gecmıs olsunnn tatlımm ıyı bak kendıneeeBu hafta ne zor bi haftaydı ya hastalıkla boğuştum bi iyileşiyorum bi fenalaşıyorum.şimdi de öyle bi ağrıyoki boğazım.şeytan diyo la bu hafta rapor yat evde.pazar günü bide veli toplantısı var zaten canım burnumda offf.
ayy bende okudum cok uzuldum yazık gunahsabah sabah benim cesmeler acildi yine amerikada minicik yavrulari katlettmis manyagin biri,icm acior cok fenayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?