2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yeni bir güne merhaba kızlar

hava cok soguk off semınere gıtmıcek olsam yataktan hıc cıkmam zavallı esım ıkı gundur benden dolayı uykusuz
ama sağolsun gelıcek :) hayret sayfalar akmamıs dıcem hafta sonu herkes kocişiyle keyifte:)

günaydınn..
allah kolaylık versin canım.
bende bugun evdeyim ama yine uyandım sabah 8 de :)

sağol canım. yarın öğlene kadar yatcam desem de ben de erkenden uyanıyorum. 8 e kadar uyusam iyi uyudum diyorum normalde 7 de kalkıyorum.
gunaydın canım yalnız değilsin merak etme bende işdeyim öğlen olsada gitsem modunda

keşke ben de öğlen çıksam ama yok 6 ya kadar çalışıyorum bugün.

imrendim canım sana da yahu yat ne işin var seminerde neyse öğrendiklerini bize de aktarırsın artık.
çok şikayetçi gördüm kendimi hayra alamet değil

herkese günaydın meraklanmayın bende burdayım hemde akşama kadar ne yazıkki..kuzucuğuma fırsat bulup bişeycik almaya gidemiyorm işten güçten.helede cumartesi akşam olmuyo sanki

Günaydın anne adayları, güzel bir gün dilerim herkese. Hasta olanlarımıza şifa, bebişlerimize iyilikler diliyorum.

zaten üçüzlerdi canım ama ikisi malesef canlanmadı herhalde bır bebek daha olsaydı sımdıye belli olurdu dimi gerçı benım bu maceralı hayatımda olursa sasırmam doğuma kadar belli olmuyormus sonra ıkı tane çıkıyormus ha aha koparım ben orda

calısıyor olmandan sıkayetın canım haklısında bu sogukta evden dısarı cıkmamak en ıyısıde işte şartlar:)
eşim dıyorkı vıdeoya cek ben not tutarım oldu bıde ses kaydı getıreyım :) onu gelebılcegıne pek ıhtımal vermıyordum
6 gundur gececı calısıyor dun enfazla 4 saat uyudu bugunde 5 saat ama hayret kalktı hazırlanıyor masallah dıyım benım okuze nazar degmesın :)
inşallah canım ogrendıklerımı aktarırım sızede ıkıdebır wc molası vermesem tek korkum bu :)

herkese günaydın meraklanmayın bende burdayım hemde akşama kadar ne yazıkki..kuzucuğuma fırsat bulup bişeycik almaya gidemiyorm işten güçten.helede cumartesi akşam olmuyo sanki

ay bos ver ya acıl bı ısın yoksa evde yavrunla keyıf yap bır anda sogudu havalar ben eve ekmek yogurt sut stokluyum 1 ay hıc dısarı cıkmııym :)
kansızım ya n-eskıden bıle fazla usuyorum :)

valla konu sen olunca ben tıppp :) heran hersey olabılır bukadar cınsıyetı degısen bı bebek varmı acaba baska :)
hayırlısı canım sen dogum anına kadar tatlı guzel suprızlere acık ol bence:)

annem diyor kı garantisi doldu iade süresi geçti malesef elınde patladı.. o da diyor kı bana yazık değil mi bır ken iki oldular barı bı tanesi al sen çene fındık yerken çıktı hem yiyordum hemde eşime laf yetiştiriyordum o arada gırt etti ağzım kaydı.. apor topar gittik biz felç geçirdiğimi düşündük acile gittik hiç duymamaıstım kı daha önce çene çıkar :26: orda dediler çenesi çıkmış başladı alay etmeye konuşamıyorum gülemıyorum iyice üstüme geldi bak bu halin daha güzel diyor çıttın çıkmıyor .. diş hastanesine gittik orda doktor uğraşıyor işte adama diyor kı ellemyın böyle kalsa ne güzel ağzı var dili yok yada püf noktası varsa ben arada şök çıkar yapayım işaret ediyom çıkartın şunu diye yok cır cır böceği susmadı ama acısını fena çıkarttım sabaha kadar susmadım en son yorgunluktan uyumusum

Günaydın kızlar. Ben de haftasonu erkencilerdenim ama topice biraz geciktim malum kahvaltı, evi toparla falan. Gıcık kocam illa tutturdu, iş yerinden bi arkadaşını ve eşini yemeğe çağıracakmış. Yaaa anlatamıyorum adama, ben kimseye hizmet edebilecek durumda değilim, erkenden uykum geliyo, onlar da gelince gitmek bilmiyo diye. Yok taktı adam illa çağıracak . Dua ediyorum inşallah onlar gelmek istemez diye. Ama onlar da bu fırsatı kaçırmaz diye düşünüyorum. Bana dua edin de gelmesinler, halime acısınlar :18::18:.

Günaydın herkese,
Bence seninki kız çıkacak çünkü ilk kız demiş sonra erkek sonra kız diyorsun 2. seferde bence çocuğun eşini pipisiyle karıştırmış olabilir benim çanakkale'de gittiğim uzman dr demişti kordonla karışabilir seninki erkek ama emin değilim diye ama 1 hafta sonra izmirdede gittiğim profösör dr var o kesin erkek dedi.Yani dr.un uzmanlığına kalıyor iş biraz

Ya bu duruma bende uyuz oluyorum daha 2 gün önce çağırdı arkadaşıyla eşini saat 12 de kalktılar ee tabi koltukta otur otur çay getir falan belim koptu ertesi gün bile kendime gelemedim insan kendini kasıyor inşallah gelmezler seninkiler dua edeyim sana

senı cok ıyı anlıyorum canım benımkıde yegenını cagırdı dün Allahtan cocugun sınav derslerı var gelemedı ama haftaya emınım bızde
inşallah gelmezler canım ..

yalnız benım doktorumda prof.. benım çoçugum fırıldak.. normalde acık bacakları probu yaklastırınca popoyu çeviriyor yada kordonuna bacak atıyor ellerını götürüyor prob uzaklasıyor acıyor böyle cins bi çoçuk.. cinsiyet tahmınlerını uykuda yakaladılar da yaptılar uyanıkken alay edıyor resmen bızımle.. ınadı tuttu mu dönmüyor çbile

çok gecmıs olsun canımm sımdı ıyıce dınlenme zamanı yat hıc kalkma yerınden
gecmıs olsunnn tatlımm ıyı bak kendıneee
sabah sabah benim cesmeler acildi yine amerikada minicik yavrulari katlettmis manyagin biri,icm acior cok fenayim
ayy bende okudum cok uzuldum yazık gunah

guuuunaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben oglusumu cok ozledım detaylu ultrason ıcın fıyat arastırıyorum bagdat caddesınde fetus da 260 tl kurtkoy emsey hospıtal 120 tl .buyuk ıhtımal emseye gıdıcez zaten esım benım o hastanede kontrollerımı devam etmemı ve dogumumu orada yapmamı ıstıyor ama ben doktorumu bırakamadıgımdan gıdemıyorum

gunaydın kızlar .. 3.lü testim cıkmıs ben birşey anlayamadım anlayan var ise yardımcı olabılırmı...

Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 2.Trimester Down 3 .
2 AFP (Down S.T.T. 3'lü Test) 27,3 ng/ml
3 AFP, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,82
4 Estriol (E3), free (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,74
5 Estriol (E3),free, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,98
6 hCG (Down S.T.T. 3'lü Test) 61,5
7 hCG, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…