2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tünaydın güzel anneler ve melekleri nasılsınız inşallah güzel bi haftasonu geçirirsiniz.
kızlar ya benim bi derdim var ben 17.haftamdayım daha hiç karnım çıkmadı kendimde zayıfım 55 kiloyum herkes sen nasıl hamilesin çok zayıfsın bebek nerde diyo acaba bebeğime bakamıyomuyum gelişimi geri mi doktora 25de gidicem çok merak ediyorum neden benim karnım çıkmıyo

Dert ettiğin şeye bak canım ..:) ben 1.5 kılo aladım ama göbegım hiç yok ..herkes ınanamıyor hamıle olduguma bundan sonrakı aylarda ben neden bu kadar şiştim diye yakınırsın ...:)

senı cok ıyı anlıyorum canım benımkıde yegenını cagırdı dün Allahtan cocugun sınav derslerı var gelemedı ama haftaya emınım bızde
inşallah gelmezler canım ..

Ayy nedir bu adamların rahatlığı yaa. Hamile nazı yapmıyoruz ya ondan oluyo heralde bu rahatlıkları. Teşekkür ederim kızlar. Allah yardımcımız olsun, kocaların olacağı yok.

Tatlım niye dert ediyosun ki? Doktorun kontrollerde bi sorun var demediyse, sen elaleme bakma . Ohh ne güzel işte, kilo almıyosun. Sen içini ferah tut. İç karın meselesiyle ilgilidir seninki de. İç karnın geniştir belki. Bak bana da kocam geçen akşam, bu ne aşkım yaaa basketbol topu yumtmuş gibisin dedi. Ama ben hiç takmıyorum , habire kilo alıyorum asıl sorun bu. Çünkü drum kızmıştı, bu ara aldığın kilolar hep kendine çocuğa faydası yok demişti. Üzülme onun için.

Ya kişiden kişiye değişiyor ben 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 kilo oldum ama karnım çıktı belli artık ya bu kişnin iç karnının geniş yadaa dar olmasıyla alakalıymış galiba

Ya ben onu yerim allah'ım maşalah nazar değmesin hep böyle hareket etsinler aman seninki daha heyecanlı olacak boşver seninki de eninde sonunda kaçamayacak ve birgün gösterecek ne olduğunu sağlıklı olsunlarda önemli değil

sonuclardan anlayan yok sanırım.... Ben dayanamayıp gıyındım ..Doktorum yerındeysen gorunucem ..Degılse pazartesıye kalacak..:) ALLAH'a emanet olun kızlar..

çok gecmıs olsun canımm sımdı ıyıce dınlenme zamanı yat hıc kalkma yerınden

gecmıs olsunnn tatlımm ıyı bak kendıneee

Sağol canım sen de kendine iyi bak.sen hastalanıyosun tüh ddiyorum peşinden ben de hastalanıyorum2 sefer böyle oldu dikkt ettm aman hastalanma

Detaylı bide renkli var dimi.bnm hastanede detaylı varmış da renkliyi sormadm.bunların ikiside 20. haftadan sonra oluyo dimi

amin canım cümlemızınkı Allah nazardan korusun... öyle valla kaçsın bakalım şimdilik 4 ay sonra nereye kaçacak ...

bnmkinde oran vardı bide buna benzer değerler vardı ama daha azdı.o değerlerden ben de bşy anlamadm oranlardan bşyler çıkarmaya çalışmıştım.

sonuclardan anlayan yok sanırım.... Ben dayanamayıp gıyındım ..Doktorum yerındeysen gorunucem ..Degılse pazartesıye kalacak..:) ALLAH'a emanet olun kızlar..

canım değerlerin çok karısık yazıyor anlayamadım mom olarak degerlerı yaz sadece.. sankı ıkılıve üçlü karısık gb geldı .. ıyı kötü anlıyorum ama bundan bırsey anlamadım degerler mom uzerındense hepsi normal yok degılse karısıklık var gb geldi sen en ıyısı doktora göster

Bizim burda bi bebek mağazasında %50 indirim vardı geçen hafta 280tl lik alışveriş yaptık 140 tl ödedik ne güzeldi :) hastane çıkışı,bir iki takım bi kaç tane alt don:) aldık.chicco ürünleri de %50 indirimdeydi su kabı,biberon,emzik aldık.bu hafta da devam ediyomuş ve yeni mallar gelmiş kısmetse pusetini,küvetini falan alcam oğluşumun.babasının rafını boşalttık oğluşumun kıyafetlerini koyduk şimdilik:) gelip gidip seviyorum cicilerimizi,bazen de ağlıyorumne büyük mutluluk Rabbim isteyen herkese tattırsın kimsenin boynunu bükük,kucağını boş bırakmasın

çok iyiymiş canım ya. sizin orası neresi?

Ya kıyamam bana ocak şubat gibi yaparsın dediler almadım hiçbirşey erken diye ama sen herşeyi almışsın aslında bende park yataklardan almak istiyorum daha sonra oda takımı alıcam ama şimdilik onlar güzel geldi toplanıp kaldırılıyoda burdaki mağzadada indirim var park yatak altına ekstra yatak ve uyku seti 240 tl tutuyor.Pierre cardinin ürünü ama erken diye almadım seni duyunca heveslendim şimdi

kızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:

merhabalar hanımlar anca cıkabıldım yataktan
sogukta ınatla eve yurudugum ıcın sonunda hasta oldum galiba kuru kuru oksuruyorum :26::26:
çokkk tuhaf ruya gordum hayırlara gelsin oglum dogmuş oluyor ben emzırıp uyutuyorum ama ertesı gun sutum yerınde kırmızı serbet akıyor, yengemde erken dogduya birkaç gune duzelır dıyor ama maşallah sıpam pek guzeldi

geçmişi pek okuyamadım inş. herkes iyidir

kızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:

Ya çok üzüldüm geçmiş olsun ılık suya limon bal yap iç birde kekik suyuyla yada adaçayıyla sık sık gargara yap eğer ateş olacak gibi olursa sakın aksatma parol yada minosetin hiçbir zararı yok canım kullanabiliyorsun bana dr vermşti daha önce içtiğin ilavın parasentemol içermesi lazımmış

günaydın herkesleree. ah ah bugün tatil tabi herkes ya uyuyodur ya geziyodur. benim gibi çalışan çok azdır heralde napalım sağlık olsun

oy canım kıyamam ya Allah kolaylık versin valla evde olmak o kadar farklı ki benim yavrum sanki bugün çok oynak geliyo bana aslında erken kalktık acıkıp ama evde olmak rahatlık ya Allah gerçekten yardımcın olsun canım gerçekten zor tek gün idare etmek umarım işin yorucu değildir...

ahhhh canım eşim keser benı ilaç içersem.. tövbe haşa ama vahiy gelse bu ılaçlar bebeğe dokunmaz dıye yıne de içermez.. sabah ateşlenir gb oldum duş aldım geçti.. portakal yıyorum sıkıyorum lımon falan bakalım pis herif bulastırdı bana ya.. adaçayı ıcemıyorum ıhlamur içsem lımonlu olur mu gazda var anommmm dökülüyom ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…