- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.141
canım benim burnum akmaya boğazım yanmaya başlayınca direkt limonlu ıhlamur içiyorum. içine kuşburnu da atıyorum iyi geliyo. zaten dr um bana ıhlamur dışında bitkisel çay içme demişti.ahhhh canım eşim keser benı ilaç içersem.. tövbe haşa ama vahiy gelse bu ılaçlar bebeğe dokunmaz dıye yıne de içermez.. sabah ateşlenir gb oldum duş aldım geçti.. portakal yıyorum sıkıyorum lımon falan bakalım pis herif bulastırdı bana ya.. adaçayı ıcemıyorum ıhlamur içsem lımonlu olur mu gazda var anommmm dökülüyom ben yaaaaa
Kizlar merhaba
uzun bi aradan sonra burdayim gecen hafta cinsiyetimizi ogredik ama ben daha onun heyecanini yasayamadan hastanelik oldum. Idrar yolu enfeksiyonu olmusum hemide yogun bakterili doktor yatis yapmam lazim dedi yoksa gecmez deyince p.tesi bi yattim dun anca ciktim bu enfeksiyon dusuge neden olurmus korktum yani dahada tam gecmedi. Bu arada kadin dogumda yatinca yeni doganlari gordum yani 1 hafta stajerlik yapmis oldum. 2 kisilik odada kaldim 5 gunde 2 sezeryanli gordum vee bebekleride. Epey bi tecrube edindim doguma neleri goturmem gerekiyor bebek icin ne gerekli kafamda hazirladim.
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin
canım benim burnum akmaya boğazım yanmaya başlayınca direkt limonlu ıhlamur içiyorum. içine kuşburnu da atıyorum iyi geliyo. zaten dr um bana ıhlamur dışında bitkisel çay içme demişti.
çok çok geçmiş olsun canım. tecrübelerini bize de aktarsan biz de nasiplensek olmaz mı? :)
ahhhh canım eşim keser benı ilaç içersem.. tövbe haşa ama vahiy gelse bu ılaçlar bebeğe dokunmaz dıye yıne de içermez.. sabah ateşlenir gb oldum duş aldım geçti.. portakal yıyorum sıkıyorum lımon falan bakalım pis herif bulastırdı bana ya.. adaçayı ıcemıyorum ıhlamur içsem lımonlu olur mu gazda var anommmm dökülüyom ben yaaaaa[/QU
Adaçayı içme zaten iyi değil limonlu ıhlamur iç ama ne içersen iç çok abartma bitki çaylarını yinede geçmiş olsun
ahhhh canım eşim keser benı ilaç içersem.. tövbe haşa ama vahiy gelse bu ılaçlar bebeğe dokunmaz dıye yıne de içermez.. sabah ateşlenir gb oldum duş aldım geçti.. portakal yıyorum sıkıyorum lımon falan bakalım pis herif bulastırdı bana ya.. adaçayı ıcemıyorum ıhlamur içsem lımonlu olur mu gazda var anommmm dökülüyom ben yaaaaa[/QU
Adaçayı içme zaten iyi değil limonlu ıhlamur iç ama ne içersen iç çok abartma bitki çaylarını yinede geçmiş olsun
canım alakasız bırsey sorcan ya hani oğlum ve ben yazıyor onu nerden yazdın bı onu bulamadım
annem diyor kı garantisi doldu iade süresi geçti malesef elınde patladı.. o da diyor kı bana yazık değil mi bır ken iki oldular barı bı tanesi al sençene fındık yerken çıktı hem yiyordum hemde eşime laf yetiştiriyordum o arada gırt etti ağzım kaydı.. apor topar gittik biz felç geçirdiğimi düşündük acile gittik hiç duymamaıstım kı daha önce çene çıkar :26: orda dediler çenesi çıkmış başladı alay etmeye konuşamıyorum gülemıyorum iyice üstüme geldi bak bu halin daha güzel diyor çıttın çıkmıyor .. diş hastanesine gittik orda doktor uğraşıyor işte adama diyor kı ellemyın böyle kalsa ne güzel ağzı var dili yok yada püf noktası varsa ben arada şök çıkar yapayım işaret ediyom çıkartın şunu diye yok cır cır böceği susmadı ama acısını fena çıkarttım sabaha kadar susmadım en son yorgunluktan uyumusum
tünaydın güzel anneler ve melekleri nasılsınız inşallah güzel bi haftasonu geçirirsiniz.
kızlar ya benim bi derdim var ben 17.haftamdayım daha hiç karnım çıkmadı kendimde zayıfım 55 kiloyum herkes sen nasıl hamilesin çok zayıfsın bebek nerde diyo acaba bebeğime bakamıyomuyum gelişimi geri mi doktora 25de gidicem çok merak ediyorum neden benim karnım çıkmıyo
canım alakasız bırsey sorcan ya hani oğlum ve ben yazıyor onu nerden yazdın bı onu bulamadım
canim kullanici kontrol paneli ayarlarda rutbe yaziyor seninki menekse mesela onun altindaki kutuya yaziyorsun
teşekkür ederim canım ama tek kullanımlık bez derken anlamadı benHamur cnm anlatayim biraz
dogumhaneden cikip odaya gelince hemsire ve hastabakicilar giyinmen icin yardim ediyor atlet ve pijama yada gecelik soruyorlar kimisi atlet giymiyor ve bence onden dugmeli pijama daha rahat oluyor. Hasta bezi alin yaniniza ama hemsireler bi kere kullanin diyor uzun surede naylon oldugu icin kotu diyorlar. Bide ic camasirinizi buyuk goturun cunku her gelen sanki gobekleri hemen gidecek gibi ufack seyler getirmisler hic giyemediler. Hiii biride yataga sermek icin bebekler icin kullanilan alt acma bezini kullandi kani yataga gecmesin diye bence mantikli geldi.
Bebek icin her ihtimale karsi biberon ve mama koyun bebek iri olursa gece takviye istiyor doktor. Bebek poposunu silmek icin tek kullanimlik bezler cikmis eczanelerde satiliyormus. Suya atilinca cozuluyor cok hijyenik.
Ole iste aklima gelenler bunlar.
teşekkür ederim canım ama tek kullanımlık bez derken anlamadı ben
bebeklere ıslak mendil kullanılmıyor mu:26:
Kizlar merhaba
uzun bi aradan sonra burdayim gecen hafta cinsiyetimizi ogredik ama ben daha onun heyecanini yasayamadan hastanelik oldum. Idrar yolu enfeksiyonu olmusum hemide yogun bakterili doktor yatis yapmam lazim dedi yoksa gecmez deyince p.tesi bi yattim dun anca ciktim bu enfeksiyon dusuge neden olurmus korktum yani dahada tam gecmedi. Bu arada kadin dogumda yatinca yeni doganlari gordum yani 1 hafta stajerlik yapmis oldum. 2 kisilik odada kaldim 5 gunde 2 sezeryanli gordum vee bebekleride. Epey bi tecrube edindim doguma neleri goturmem gerekiyor bebek icin ne gerekli kafamda hazirladim.
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin[/Q
Çok geçmiş olsun canını sıkma geçer allahın izniyle cinsiyet içinde hayırlı olsun diyeyim hastane için neler gerekli tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık bizde hazırlayalım
yaa sorma ard arda gıdıyoruz aman uyma bana ben cok grıp olutumSağol canım sen de kendine iyi bak.sen hastalanıyosun tüh ddiyorum peşinden ben de hastalanıyorum2 sefer böyle oldu dikkt ettm aman hastalanma
Detaylı bide renkli var dimi.bnm hastanede detaylı varmış da renkliyi sormadm.bunların ikiside 20. haftadan sonra oluyo dimi
oyy ne guzel al al burda da magaza acılıyor haftaya bugun esımı ıkna edersem gıdıcez ınsallah bıberon fln almadım hıc en azından onalrı alalımBizim burda bi bebek mağazasında %50 indirim vardı geçen hafta 280tl lik alışveriş yaptık 140 tl ödedik ne güzeldi :) hastane çıkışı,bir iki takım bi kaç tane alt don:) aldık.chicco ürünleri de %50 indirimdeydi su kabı,biberon,emzik aldık.bu hafta da devam ediyomuş ve yeni mallar gelmiş kısmetse pusetini,küvetini falan alcam oğluşumun.babasının rafını boşalttık oğluşumun kıyafetlerini koyduk şimdilik:) gelip gidip seviyorum cicilerimizi,bazen de ağlıyorumne büyük mutluluk Rabbim isteyen herkese tattırsın kimsenin boynunu bükük,kucağını boş bırakmasın
çok gecmıs olsun cnm ıhlamur ıc bol bolkızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:
Bizim burda bi bebek mağazasında %50 indirim vardı geçen hafta 280tl lik alışveriş yaptık 140 tl ödedik ne güzeldi :) hastane çıkışı,bir iki takım bi kaç tane alt don:) aldık.chicco ürünleri de %50 indirimdeydi su kabı,biberon,emzik aldık.bu hafta da devam ediyomuş ve yeni mallar gelmiş kısmetse pusetini,küvetini falan alcam oğluşumun.babasının rafını boşalttık oğluşumun kıyafetlerini koyduk şimdilik:) gelip gidip seviyorum cicilerimizi,bazen de ağlıyorumne büyük mutluluk Rabbim isteyen herkese tattırsın kimsenin boynunu bükük,kucağını boş bırakmasın
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi*
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kullanayim?
Kizlar merhaba
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?