2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba
uzun bi aradan sonra burdayim gecen hafta cinsiyetimizi ogredik ama ben daha onun heyecanini yasayamadan hastanelik oldum. Idrar yolu enfeksiyonu olmusum hemide yogun bakterili doktor yatis yapmam lazim dedi yoksa gecmez deyince p.tesi bi yattim dun anca ciktim bu enfeksiyon dusuge neden olurmus korktum yani dahada tam gecmedi. Bu arada kadin dogumda yatinca yeni doganlari gordum yani 1 hafta stajerlik yapmis oldum. 2 kisilik odada kaldim 5 gunde 2 sezeryanli gordum vee bebekleride. Epey bi tecrube edindim doguma neleri goturmem gerekiyor bebek icin ne gerekli kafamda hazirladim.
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin

canım benim burnum akmaya boğazım yanmaya başlayınca direkt limonlu ıhlamur içiyorum. içine kuşburnu da atıyorum iyi geliyo. zaten dr um bana ıhlamur dışında bitkisel çay içme demişti.

çok çok geçmiş olsun canım. tecrübelerini bize de aktarsan biz de nasiplensek olmaz mı? :)

saol canım esime aldırayım ıhlamur da içeyim çok fenayım ya çok saol:2::2:

Hamur cnm anlatayim biraz
dogumhaneden cikip odaya gelince hemsire ve hastabakicilar giyinmen icin yardim ediyor atlet ve pijama yada gecelik soruyorlar kimisi atlet giymiyor ve bence onden dugmeli pijama daha rahat oluyor. Hasta bezi alin yaniniza ama hemsireler bi kere kullanin diyor uzun surede naylon oldugu icin kotu diyorlar. Bide ic camasirinizi buyuk goturun cunku her gelen sanki gobekleri hemen gidecek gibi ufack seyler getirmisler hic giyemediler. Hiii biride yataga sermek icin bebekler icin kullanilan alt acma bezini kullandi kani yataga gecmesin diye bence mantikli geldi.
Bebek icin her ihtimale karsi biberon ve mama koyun bebek iri olursa gece takviye istiyor doktor. Bebek poposunu silmek icin tek kullanimlik bezler cikmis eczanelerde satiliyormus. Suya atilinca cozuluyor cok hijyenik.
Ole iste aklima gelenler bunlar.

iade suresi doldu esantiyonunu mu vermeye calisiyor simdisizin bebis kiz olursa onu da karnina iade etmeye kalkmasin:))
fena olmus ya diline de dustun artik:)) püf noktasi da hem konusturup ayni anda findik yemek:1 ama bir yonden iyi konuskan olmasi cocuklar cok soru soruyor ya ona bol bol cevap verir artik:1

canim da benimde pek cikmadi 61 kiloyum en fazla 1 kilo aldim ama hamile pantalonu ustune elbise altina badi tayt derken karnim var gibi gorunuyor sende oyle yap:)) legen kemiklerim genis mi belki ondan cikmiyordur

teşekkür ederim canım ama tek kullanımlık bez derken anlamadı ben
bebeklere ıslak mendil kullanılmıyor mu:26:

teşekkür ederim canım ama tek kullanımlık bez derken anlamadı ben
bebeklere ıslak mendil kullanılmıyor mu:26:

cnm islak mendil kullanan annelerde vardi ama bebek daha 2.gununde pisik olmustu. Tek kullanimlik bezler gripin seklinde suya atilinca cozuluyor hani eskiden annelerimizin kullandiklarina benzettim hosuma gitti.

yaa sorma ard arda gıdıyoruz aman uyma bana ben cok grıp olutum
oyy ne guzel al al burda da magaza acılıyor haftaya bugun esımı ıkna edersem gıdıcez ınsallah bıberon fln almadım hıc en azından onalrı alalım
kızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:
çok gecmıs olsun cnm ıhlamur ıc bol bol

Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi*
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kullanayim?

Ohh çok iyi yapmışşsın annesi, güle güle kullansın oğluşun . Bakalım biz ne zaman alışveriş yapcaz. Ben hala erteliyorum. Çocuk mağazalarına girip bakıp bakıp çıkıyorum, gerçi genelde eşim yanımda olmadığı için bişey almak istemiyorum. Çok özendim ama ben

Bu arada maalesef benim misafirler geliyor . Pek gelmek istemediler beni rahatsız etmemek için ama benim çoooooook düşünceli kocam adamlara yaa saçmalamyın geçti onun sıkıntıları gelin gelin turp gibi maşallah benim hatun dedi . İnşallah erken kalkarlar

Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi*
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kullanayim?

canim ben sadece bebe yagi kullaniyorum sanirim 13. hafta civarlarinda baslamistim ben de
memnunum cildim nemli oluyor
ben de baska urun gerkeli mi bilmiyorum ama yuzume bile bebe yagi kullaniyorum sadece

çoooooooookkkkkkk geçmiş olsun canım...paylaştığın bilgiler için de teşekkür ederim çok işe yarar şeyler...

eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...

308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben :44:
pazartesi de aşımız var...hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…