- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.161
eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...
Eki Görüntüle 577691 Eki Görüntüle 577692 Eki Görüntüle 577693 Eki Görüntüle 577694
308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben :44:
pazartesi de aşımız var...hadi hayırlısı bakalım
gule gule git gule gule don canimkizlarr napiyonuz?yavastan hazirlaniyorum ben de haftaya turkiyedeyim insallahh
gule gule git gule gule don canim
iyi eglenceler size cok iyi gelecektir
ozledigin tatlardan bol bol yersin
benim son yolculugum saat basi kusarak gecti cok kotuydu eger bualnti sikayetin hala devam ediyorsa doktoruna bir bulanti hapi yazdirabilirsin
en azindna boyle ozel durumda icilebilir
bana simdi yazdi eger yolculuk durumu olursa hemen alicam turkiye ici yolculugum cok eziyetli gecmisti bein bulantiya denk gelince
Canim tebriker mutlu cikmissiniz belli doktor amcadan :) bizde simdi geldik doktordan bizimkide 316 gr olmus AMA boyunu goremedim nerde ne olarak yaziyor ultrason kagidinda doktorda soylemedi. Umarim her kontrolumuz tum Anne adaylarinin hep olumlu gecsin...eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...
Eki Görüntüle 577691 Eki Görüntüle 577692 Eki Görüntüle 577693 Eki Görüntüle 577694
308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben :44:
sagol 1 senedir gitmemistim bir de hamileyken anneye hasret kaliyorsun iste,aldim canim tum ilaclarimi yanima,o kadar ozlemisim ki
eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...
308 gr. olmuş kerata..
kizlarr napiyonuz?yavastan hazirlaniyorum ben de haftaya turkiyedeyim insallahh
308 gr. olmuş kerata..
iade suresi doldu esantiyonunu mu vermeye calisiyor simdisizin bebis kiz olursa onu da karnina iade etmeye kalkmasin:))
fena olmus ya diline de dustun artik:)) püf noktasi da hem konusturup ayni anda findik yemek:1 ama bir yonden iyi konuskan olmasi cocuklar cok soru soruyor ya ona bol bol cevap verir artik :1
canim da benimde pek cikmadi 61 kiloyum en fazla 1 kilo aldim ama hamile pantalonu ustune elbise altina badi tayt derken karnim var gibi gorunuyor sende oyle yap:)) legen kemiklerim genis mi belki ondan cikmiyordur
yolun acik olsun.dogumu turkiyede mi yapacaksin
iyi haftasonları kızlar nasılsınızbiz hala yorgunuz yemekte yapamadımm:2:
vallahi hala karar veremedim,buyuk ihtimal yapmiycam turkiye de
bizde yemekleri yaktık saolsun benim herif bılgısayra dalmıs zaten zar zor yapmıstım o da yandı
:26: kötu olmuş canım onlar gıdınce artık dınlenırsınYa öğlenleyin çat kapı hayırlı olsuna misafir geldi tam temizlik yapmış oturmuştum neyse saat 4 te gittiler.Bende yemek yaptım sonra banyomu yaptım göbişimi yağladım eşimi aradım hadi yemek hazır seni bekliyoruz diye yanında arkadaşı varmış aa sibel iyi madem biz bu akşam size oturmaya gelelim dedi ben kem küm tabi bekleriz diyorum ama bütün hayallerim yıkıldı ayaklarımı uzatım tv keyfi yapacaktım
ya bu adam sütçüden tüpçüden mi bilmiyorum ama çok fena yaw.. ayyy bu kunduzun çoçuklara vereceği cevapları düşünemiyorumdiyor zaten bak içerdeki kızsan anana çekersen hiç gelme kal orda ben sana bakarım içerde o öyle konusunca kuzucum da bır tekmelıyor hah diyorum babasının çoçugu ... yok ben karar verdım bu çoçuk babasına benzicek anladıma artık bunu o yzden ikisini birden ben ıade edecem kaynanama yanlış imalat dicem
vallahi hala karar veremedim,buyuk ihtimal yapmiycam turkiye de
Ya öğlenleyin çat kapı hayırlı olsuna misafir geldi tam temizlik yapmış oturmuştum neyse saat 4 te gittiler.Bende yemek yaptım sonra banyomu yaptım göbişimi yağladım eşimi aradım hadi yemek hazır seni bekliyoruz diye yanında arkadaşı varmış aa sibel iyi madem biz bu akşam size oturmaya gelelim dedi ben kem küm tabi bekleriz diyorum ama bütün hayallerim yıkıldı ayaklarımı uzatım tv keyfi yapacaktım
bende dusunemiyorumyalniz sunu soyleyebilirim cocugunuz cok bilmis olacak hersey hakkinda bir fikri olacak cenesiyle sizi biktiracak simdiden ceva vermeye baslamis isiniz var:))
kaynanan torunu olur oglunu birakir suresi doldu:))
doktorun ortamin iyiyse yasadigin yerde yap sana yardimci olacak kimse bulunacak mi
pofff cok kotu ya ayni gun iki misafir yukarida melmnth in yazisi vardi sende aynisini yasiyorsun arada odunluklari tutuyor galiba
malesef kaynanam bu çoçuğu istemıyor o yüzden ılk ıade edeceği sey kuzum olur .. gerci o oğlunu bıle sevmıyor ama ayy bak yine duygulandım ağlayasım geldi bır ınsan neden ıstemez kı yada neden sevmez Allahın meleklerıyle korudugu bebeği
aman sankı o mu bakacak tatlım senın bebegın senın mucızen gor bak dogunca nasıl kıymetlı olur senı begenmez kaynana
malesef kaynanam bu çoçuğu istemıyor o yüzden ılk ıade edeceği sey kuzum olur .. gerci o oğlunu bıle sevmıyor ama ayy bak yine duygulandım ağlayasım geldi bır ınsan neden ıstemez kı yada neden sevmez Allahın meleklerıyle korudugu bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?