2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tebrik ederim saglikla buyusun yavrun
ayni gidiyorum canim
benim de birkac gun once 308 gr olmustu bebegim ve fotolarim da seninkilere benziyor ayni
boyunu ben ogrenmedim
ama asimizi da dun vurulduk

kizlarr napiyonuz?yavastan hazirlaniyorum ben de haftaya turkiyedeyim insallahh
gule gule git gule gule don canim
iyi eglenceler size cok iyi gelecektir
ozledigin tatlardan bol bol yersin
benim son yolculugum saat basi kusarak gecti cok kotuydu eger bualnti sikayetin hala devam ediyorsa doktoruna bir bulanti hapi yazdirabilirsin
en azindna boyle ozel durumda icilebilir
bana simdi yazdi eger yolculuk durumu olursa hemen alicam turkiye ici yolculugum cok eziyetli gecmisti bein bulantiya denk gelince

Son düzenleme:

sagol 1 senedir gitmemistim bir de hamileyken anneye hasret kaliyorsun iste,aldim canim tum ilaclarimi yanima,o kadar ozlemisim ki

Canim tebriker mutlu cikmissiniz belli doktor amcadan :) bizde simdi geldik doktordan bizimkide 316 gr olmus AMA boyunu goremedim nerde ne olarak yaziyor ultrason kagidinda doktorda soylemedi. Umarim her kontrolumuz tum Anne adaylarinin hep olumlu gecsin...

ya allahım yüz bin kere maşallah çok tatlı 3 hafta sonrada benim detaylı ultrason günüm var bende böyle görmek istiyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah canım ya

ya bu adam sütçüden tüpçüden mi bilmiyorum ama çok fena yaw.. ayyy bu kunduzun çoçuklara vereceği cevapları düşünemiyorum diyor zaten bak içerdeki kızsan anana çekersen hiç gelme kal orda ben sana bakarım içerde o öyle konusunca kuzucum da bır tekmelıyor hah diyorum babasının çoçugu ... yok ben karar verdım bu çoçuk babasına benzicek anladıma artık bunu o yzden ikisini birden ben ıade edecem kaynanama yanlış imalat dicem

Ya öğlenleyin çat kapı hayırlı olsuna misafir geldi tam temizlik yapmış oturmuştum neyse saat 4 te gittiler.Bende yemek yaptım sonra banyomu yaptım göbişimi yağladım eşimi aradım hadi yemek hazır seni bekliyoruz diye yanında arkadaşı varmış aa sibel iyi madem biz bu akşam size oturmaya gelelim dedi ben kem küm tabi bekleriz diyorum ama bütün hayallerim yıkıldı ayaklarımı uzatım tv keyfi yapacaktım

bizde yemekleri yaktık saolsun benim herif bılgısayra dalmıs zaten zar zor yapmıstım o da yandı

sen gene yemek yapmışssın ben onu da yapamadım 1 dilim pizza yedim o kadar acıkınca belkııı corba yapacam

:26: kötu olmuş canım onlar gıdınce artık dınlenırsın

bende dusunemiyorum yalniz sunu soyleyebilirim cocugunuz cok bilmis olacak hersey hakkinda bir fikri olacak cenesiyle sizi biktiracaksimdiden ceva vermeye baslamis isiniz var:))
kaynanan torunu olur oglunu birakir suresi doldu:))

vallahi hala karar veremedim,buyuk ihtimal yapmiycam turkiye de

doktorun ortamin iyiyse yasadigin yerde yap sana yardimci olacak kimse bulunacak mi

pofff cok kotu ya ayni gun iki misafir yukarida melmnth in yazisi vardi sende aynisini yasiyorsun arada odunluklari tutuyor galiba

malesef kaynanam bu çoçuğu istemıyor o yüzden ılk ıade edeceği sey kuzum olur .. gerci o oğlunu bıle sevmıyor ama ayy bak yine duygulandım ağlayasım geldi bır ınsan neden ıstemez kı yada neden sevmez Allahın meleklerıyle korudugu bebeği

aman sankı o mu bakacak tatlım senın bebegın senın mucızen gor bak dogunca nasıl kıymetlı olur senı begenmez kaynana

aman sankı o mu bakacak tatlım senın bebegın senın mucızen gor bak dogunca nasıl kıymetlı olur senı begenmez kaynana

genelde umursamıyorum ben seviyorum minik kelebeğimi yeter diyorum ama nefret etmesını kaldıramıyorum bu hanı benım çoçuğumdan nasıl nefret eder diye değil ya daha doğmamış bır bebekten bır ınsan nasıl nefret eder onu kaldıramıyorum... neeee kıymete bincek onu bı yollarım görür çoçuğuma 1 metreden fazla yaklaşamaz.. Allah bılıyor ya içimi boğar falan asla asla istemem bıle gelmesını

canm benm arkadaşımın bebeği kız olcak diye kaynanası istemiyordu doktora her gittiğin de kız desede inanmıyor hayır o erkek ben rüyasını gördüm falan diyodu sonuçta kız oldu şimdide yere göğe sığdıramıyor torununu kimselere vermiyor ooo neler diyor neler yok ben ona özel öğretmenler tutacam yok ben kızımı kimseler vermem çok kıymetli oldu aman allah bozmasın yani diyeceğim oo hele bi doğsun bak gör o zaman nasıl seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…