- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.181
genelde umursamıyorum ben seviyorum minik kelebeğimi yeter diyorum ama nefret etmesını kaldıramıyorum bu hanı benım çoçuğumdan nasıl nefret eder diye değil ya daha doğmamış bır bebekten bır ınsan nasıl nefret eder onu kaldıramıyorum... neeee kıymete bincek onu bı yollarım görür çoçuğuma 1 metreden fazla yaklaşamaz.. Allah bılıyor ya içimi boğar falan asla asla istemem bıle gelmesını
canm benm arkadaşımın bebeği kız olcak diye kaynanası istemiyordu doktora her gittiğin de kız desede inanmıyor hayır o erkek ben rüyasını gördüm falan diyodu sonuçta kız oldu şimdide yere göğe sığdıramıyor torununu kimselere vermiyor ooo neler diyor neler yok ben ona özel öğretmenler tutacam yok ben kızımı kimseler vermem çok kıymetli oldu aman allah bozmasın yani diyeceğim oo hele bi doğsun bak gör o zaman nasıl seviyo
eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...
Eki Görüntüle 577691 Eki Görüntüle 577692 Eki Görüntüle 577693 Eki Görüntüle 577694
308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben :44:
pazartesi de aşımız var...hadi hayırlısı bakalım
şimdiden sonra sevdirmem zaten ya bır bebeği ölsün diye bekler mı ınsan ?
manyakmıdır senın kaynana ya bosver yarın dogarsa goruruz kaynanadan cekmıs bırı olarak ama benımkı kucuk gelınınden buldu benı unuttu darısı basına sen bebegıne sıkı sarıl dıgerlerını bosver aman....
eevveeeetttt...biz de dr. amcadan geldik şimdi teyzoşlarrrr....bu da bizim yeni pozlarımız ama sanki bu sefer biraz belirsiz gibi...
Eki Görüntüle 577691 Eki Görüntüle 577692 Eki Görüntüle 577693 Eki Görüntüle 577694
308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben :44:
Kizlar merhaba
uzun bi aradan sonra burdayim gecen hafta cinsiyetimizi ogredik ama ben daha onun heyecanini yasayamadan hastanelik oldum. Idrar yolu enfeksiyonu olmusum hemide yogun bakterili doktor yatis yapmam lazim dedi yoksa gecmez deyince p.tesi bi yattim dun anca ciktim bu enfeksiyon dusuge neden olurmus korktum yani dahada tam gecmedi. Bu arada kadin dogumda yatinca yeni doganlari gordum yani 1 hafta stajerlik yapmis oldum. 2 kisilik odada kaldim 5 gunde 2 sezeryanli gordum vee bebekleride. Epey bi tecrube edindim doguma neleri goturmem gerekiyor bebek icin ne gerekli kafamda hazirladim.
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin
tünaydın güzel anneler ve melekleri nasılsınız inşallah güzel bi haftasonu geçirirsiniz.
kızlar ya benim bi derdim var ben 17.haftamdayım daha hiç karnım çıkmadı kendimde zayıfım 55 kiloyum herkes sen nasıl hamilesin çok zayıfsın bebek nerde diyo acaba bebeğime bakamıyomuyum gelişimi geri mi doktora 25de gidicem çok merak ediyorum neden benim karnım çıkmıyo
ayy kızlar sölemesi ayıp tuvaletti silerken silerken tahriş etmişim toplu iğne başı kadar kanadı şeyim bende hemen kokrktum ama şeyimin iç tarafı yanıo gibi oluo tahrişten olmuştur demi
ay canim ayni zamanlarda dogurmasaydik gelirdim yanina kiziyorum esime felan ama olmuyor onlarsiz degil mi?yasadigin yer iyiyse
kosullarin uygunsa
rahatin yerindeyse
doktorun iyiyse
zaten dusunme bence de
ayri kalmak zor gerckten her gun gozlerim doluyor
kararin hakkinda en iyisi olsun
uzat yine canim misafir vs dinleme yani hamilesin sonucta,uzat dinlen onlar da otursunlarYa öğlenleyin çat kapı hayırlı olsuna misafir geldi tam temizlik yapmış oturmuştum neyse saat 4 te gittiler.Bende yemek yaptım sonra banyomu yaptım göbişimi yağladım eşimi aradım hadi yemek hazır seni bekliyoruz diye yanında arkadaşı varmış aa sibel iyi madem biz bu akşam size oturmaya gelelim dedi ben kem küm tabi bekleriz diyorum ama bütün hayallerim yıkıldı ayaklarımı uzatım tv keyfi yapacaktım
dr iyi ortamda iyi,kv disinda kimse yok burada ama o da yasli sonucta,ben de diyorum bebek bakimi icin de olsa birini tutayim kendi kendime idare edene kadardoktorun ortamin iyiyse yasadigin yerde yap sana yardimci olacak kimse bulunacak mi
evet canım tahriştir o tuvalet kağıdı kullandığın için krem sür yanığını alıyor rahtlarsında ama çok içe sürme
Bizim burda bi bebek mağazasında %50 indirim vardı geçen hafta 280tl lik alışveriş yaptık 140 tl ödedik ne güzeldi :) hastane çıkışı,bir iki takım bi kaç tane alt don:) aldık.chicco ürünleri de %50 indirimdeydi su kabı,biberon,emzik aldık.bu hafta da devam ediyomuş ve yeni mallar gelmiş kısmetse pusetini,küvetini falan alcam oğluşumun.babasının rafını boşalttık oğluşumun kıyafetlerini koyduk şimdilik:) gelip gidip seviyorum cicilerimizi,bazen de ağlıyorumne büyük mutluluk Rabbim isteyen herkese tattırsın kimsenin boynunu bükük,kucağını boş bırakmasın
Ya kıyamam bana ocak şubat gibi yaparsın dediler almadım hiçbirşey erken diye ama sen herşeyi almışsın aslında bende park yataklardan almak istiyorum daha sonra oda takımı alıcam ama şimdilik onlar güzel geldi toplanıp kaldırılıyoda burdaki mağzadada indirim var park yatak altına ekstra yatak ve uyku seti 240 tl tutuyor.Pierre cardinin ürünü ama erken diye almadım seni duyunca heveslendim şimdi
kızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:
merhabalar hanımlar anca cıkabıldım yataktan
sogukta ınatla eve yurudugum ıcın sonunda hasta oldum galiba kuru kuru oksuruyorum :26::26:
çokkk tuhaf ruya gordum hayırlara gelsin oglum dogmuş oluyor ben emzırıp uyutuyorum ama ertesı gun sutum yerınde kırmızı serbet akıyor, yengemde erken dogduya birkaç gune duzelır dıyor ama maşallah sıpam pek guzeldi
geçmişi pek okuyamadım inş. herkes iyidir
Kizlar merhaba
uzun bi aradan sonra burdayim gecen hafta cinsiyetimizi ogredik ama ben daha onun heyecanini yasayamadan hastanelik oldum. Idrar yolu enfeksiyonu olmusum hemide yogun bakterili doktor yatis yapmam lazim dedi yoksa gecmez deyince p.tesi bi yattim dun anca ciktim bu enfeksiyon dusuge neden olurmus korktum yani dahada tam gecmedi. Bu arada kadin dogumda yatinca yeni doganlari gordum yani 1 hafta stajerlik yapmis oldum. 2 kisilik odada kaldim 5 gunde 2 sezeryanli gordum vee bebekleride. Epey bi tecrube edindim doguma neleri goturmem gerekiyor bebek icin ne gerekli kafamda hazirladim.
Biraz uzunca oldu kusura bakmayin kizlar kendinize dikkat edin sakin mikrop almayin olur mu banada bol bol dua edin bebegime bisey olmasin
ay canim ayni zamanlarda dogurmasaydik gelirdim yanina kiziyorum esime felan ama olmuyor onlarsiz degil mi?
uzat yine canim misafir vs dinleme yani hamilesin sonucta,uzat dinlen onlar da otursunlar
dr iyi ortamda iyi,kv disinda kimse yok burada ama o da yasli sonucta,ben de diyorum bebek bakimi icin de olsa birini tutayim kendi kendime idare edene kadar
ne bicim insan bu ya,afedersin seni sevmeyebilir de minicik bebekten ne istiyor,benim ki oyle desin bir daha esim bakiyor mu suratina ,allah akil fikir versin bunlar yaslanacak birgun bize muhtac kalacaklar ama son pismalik fayda etmeyecek
Hamur cnm anlatayim biraz
dogumhaneden cikip odaya gelince hemsire ve hastabakicilar giyinmen icin yardim ediyor atlet ve pijama yada gecelik soruyorlar kimisi atlet giymiyor ve bence onden dugmeli pijama daha rahat oluyor. Hasta bezi alin yaniniza ama hemsireler bi kere kullanin diyor uzun surede naylon oldugu icin kotu diyorlar. Bide ic camasirinizi buyuk goturun cunku her gelen sanki gobekleri hemen gidecek gibi ufack seyler getirmisler hic giyemediler. Hiii biride yataga sermek icin bebekler icin kullanilan alt acma bezini kullandi kani yataga gecmesin diye bence mantikli geldi.
Bebek icin her ihtimale karsi biberon ve mama koyun bebek iri olursa gece takviye istiyor doktor. Bebek poposunu silmek icin tek kullanimlik bezler cikmis eczanelerde satiliyormus. Suya atilinca cozuluyor cok hijyenik.
Ole iste aklima gelenler bunlar.
308 gr. olmuş kerata..
boyunu da 20 cm. dedi ama verdiği değerler tablosunda 20 cm. diye bişey bulamadım ben
Ya öğlenleyin çat kapı hayırlı olsuna misafir geldi tam temizlik yapmış oturmuştum neyse saat 4 te gittiler.Bende yemek yaptım sonra banyomu yaptım göbişimi yağladım eşimi aradım hadi yemek hazır seni bekliyoruz diye yanında arkadaşı varmış aa sibel iyi madem biz bu akşam size oturmaya gelelim dedi ben kem küm tabi bekleriz diyorum ama bütün hayallerim yıkıldı ayaklarımı uzatım tv keyfi yapacaktım
malesef kaynanam bu çoçuğu istemıyor o yüzden ılk ıade edeceği sey kuzum olur .. gerci o oğlunu bıle sevmıyor ama ayy bak yine duygulandım ağlayasım geldi bır ınsan neden ıstemez kı yada neden sevmez Allahın meleklerıyle korudugu bebeği
ay canim ayni zamanlarda dogurmasaydik gelirdim yanina kiziyorum esime felan ama olmuyor onlarsiz degil mi?
içinde insanlık olmayan biri böyle düşünür ancak..aman eşini de uzak tutmaya çalış o kadından...gerçi eşin de anlamıştır heralde neyin ne olduğunu...lafa bak seni alarak oğlunun başını yakmış bi de bebek olmuş tam mı yanmış......aahhh aahhhh..(bazıları için söylüyorum özellikle benim kayınvalidecim haricinde) kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye boşuna söylememişler!!!!!üzme tatlım canını...sen mucizeni düşün mutlu ol
Kızlar merhaba.... Doktorumun hesaplamasına göre yarın 19. Haftam bitiyor . Ama hiç kilo almadım. Boyum 1.72 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 72 kiloyum. Doktor bebeğin gelişimi iyi diyor. Senin fazla kilo almanın bir espirisi yok diyor. Ama ben he tedirginim karnım niye çıkmadı bebeğim iyimi diye... Sizlerde de karnı çıkmayan varmı acaba bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?