2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

manyakmıdır senın kaynana ya bosver yarın dogarsa goruruz kaynanadan cekmıs bırı olarak ama benımkı kucuk gelınınden buldu benı unuttu darısı basına sen bebegıne sıkı sarıl dıgerlerını bosver aman....

şimdiden sonra sevdirmem zaten ya bır bebeği ölsün diye bekler mı ınsan ?

daha nasıl bellı olsun annesi masallah.....

evet manyak hatta manyağın önde gideni... Allahından bulsun ne diyeyim.. eşimede diyorum bak anan çoçugumun yanına yaklasmasın.. gelmezde zaten benı alarak yakmış başını bırde çoçuk yapmış iyice yanmış öyle diyor ne yaptıysam artık ben ona tlf acıyor eşime seninki diyor benim için... gerçi en son boğuyordum onu ondan sonra çıttı çıkmıyor da saman altından götürüyor suları şimdi...

kız o gülüyomu napıyo annesi maşalla mutlu bi çocuk olcak bebişin

cok gecmıs olsun canım allah yardımcın olsun ınsallah bıdaha boyle sıkıntılar yasamazsın....

kız bu dertmi allah seni ne yapsın bazıların iç karnı genıs olurmus o yuzden benım eltım butun hamılelıklerı oyle gecer hıc kımse anlamaz hamle oldugunu cocukların masallahı var bence sen bosuna kafayı takıp uzulme olurmu....

ayy kızlar sölemesi ayıp tuvaletti silerken silerken tahriş etmişim toplu iğne başı kadar kanadı şeyim bende hemen kokrktum ama şeyimin iç tarafı yanıo gibi oluo tahrişten olmuştur demi

ayy kızlar sölemesi ayıp tuvaletti silerken silerken tahriş etmişim toplu iğne başı kadar kanadı şeyim bende hemen kokrktum ama şeyimin iç tarafı yanıo gibi oluo tahrişten olmuştur demi

evet canım tahriştir o tuvalet kağıdı kullandığın için krem sür yanığını alıyor rahtlarsında ama çok içe sürme

yasadigin yer iyiyse
kosullarin uygunsa
rahatin yerindeyse
doktorun iyiyse
zaten dusunme bence de
ayri kalmak zor gerckten her gun gozlerim doluyor
kararin hakkinda en iyisi olsun
ay canim ayni zamanlarda dogurmasaydik gelirdim yanina kiziyorum esime felan ama olmuyor onlarsiz degil mi?
uzat yine canim misafir vs dinleme yani hamilesin sonucta,uzat dinlen onlar da otursunlar
doktorun ortamin iyiyse yasadigin yerde yap sana yardimci olacak kimse bulunacak mi
dr iyi ortamda iyi,kv disinda kimse yok burada ama o da yasli sonucta,ben de diyorum bebek bakimi icin de olsa birini tutayim kendi kendime idare edene kadar

ne bicim insan bu ya,afedersin seni sevmeyebilir de minicik bebekten ne istiyor,benim ki oyle desin bir daha esim bakiyor mu suratina ,allah akil fikir versin bunlar yaslanacak birgun bize muhtac kalacaklar ama son pismalik fayda etmeyecek

canım hayırlı olsun aldıkların gule gule gıysın kullansın oglun :)
sızın orası neresıydı canım ?

ah tutuyorum bende kendımı canım ama park yatak uyku setı ve pıer cardınse kacırma bence :)
senın orası neresıydı sende de bakım :)

kızlar gripliler kervanına sonunda bende giridim başım ağrıyor ağzımda aftlar çıktı burnum akıyor kasıklarım ağrıyor nolcak benım bu halim:2::2::2::2::2:

cok gecmıs olsun canım bende malesef grıp oluyorum galıba dunden berı bıseyler var bende
greyfurt kıvı sıkıp ıcıyorum ıhlamur kusburnuda bır kupa tuketıyorum umarım teğet gecer benı de senıde

dıkkat balım kendıne bol bol dınlen ...

bugun gıttıgım semınerdekı konusmacı acayıp kotu ruyalar gormemız
rahat kafa ıle uyumadıgımızdanmıs kendımısı serbest bırakmadıgımız ıcın ruyalardan cıkıyor acısı cıddende oyle hamılelıgım basından berı
acayıp ruyalar goruyorum bazen korku bazen gerılım bazen polısiye ...

cok cok gecmıs olsun canım boyle yazıalr okudukca 2 lt suyu 2.5 lt cıkardım nerdeyse
bol bol su ıcıyorum ... hastalıgın kotu olmus ama sayesınde tecrube kazanmıssın ne guzel bebıste gormussundur dımııı :)

eşimde konuşmuyor annesi ararsa yoksa aramaz.. evet anlam veremediğm nokta da o beni sevmeye bilir ama bebek o ondan nasıl nefret eder onu bılmıyorum...

cok tesekkurler canımm faydalı bılgıler ıcın

ayşe öner semınerdekı konusmacı bebekler ıcın tulbent alın havlu bornoz yerıne onunla kurulayın
temızlıgı ıcınde tulbent tavsıye etmıstı kendımı toparlıyım aktarıcam sızlere:)

oy maşallah 300 gramı gecmıs boyda super :)
hadı darısı basımıza yavrularımızla bızde hasret gıderelım :)

senın adına uzuldum canım guzel bır keyıf yapıcaktınız artık baska zamana

yorum bıle yapamıyorum soktayımmmmmm

selam kızlar ben yeni üyeyim rabbim hepinize saglıklı ewlatlar hayırlı dogumlar nasip etsin insallah.. kendimi tanıtim biraz 2,5 senelik ewliyim we 18 haftalık hamileyim 20 yasındayım kızım olacak hayırlısıyla istanbul avrupada istedigim gibi bi dr. bulamadım güvenemiyorum diyorumki hep bi dr.a gidim ordada dogumumu yapim ama simdiden cok korkuyorumm bana tavsiye edeceginiz bi dr warmı acaba??

içinde insanlık olmayan biri böyle düşünür ancak..aman eşini de uzak tutmaya çalış o kadından...gerçi eşin de anlamıştır heralde neyin ne olduğunu...lafa bak seni alarak oğlunun başını yakmış bi de bebek olmuş tam mı yanmış......aahhh aahhhh..(bazıları için söylüyorum özellikle benim kayınvalidecim haricinde) kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye boşuna söylememişler!!!!!üzme tatlım canını...sen mucizeni düşün mutlu ol

ay canim ayni zamanlarda dogurmasaydik gelirdim yanina kiziyorum esime felan ama olmuyor onlarsiz degil mi?

yok canim olur mu
inan bana su an icim gidiyor onu gordukce kamerada
onunki de cok zor bos evde durmak, ben yokum, yemegi yok, eve geldiginde karsilamadigimi gordukce o da cok uzuluyormus, ki bir de oglunun varligindan uzak
gercekten zor
ama benim durum vfarkli bizde mecburiyet var yasadigim ortam mumkun degil hamilelik icin
sutelik bir turk kadin var hamile ilk 3 ay gelemedi tr den. simdi gelmis ve kocasina
'ben burda ne yiycem, cok soguk nasil yasiycam' diyip tr ye geri donecekmis. esi birakacak geri. 8 ay ayri kalmis oluyorlar
ama bebek ugruna katlaniyoruz biz mecburen

Kızlar merhaba.... Doktorumun hesaplamasına göre yarın 19. Haftam bitiyor . Ama hiç kilo almadım. Boyum 1.72 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 72 kiloyum. Doktor bebeğin gelişimi iyi diyor. Senin fazla kilo almanın bir espirisi yok diyor. Ama ben he tedirginim karnım niye çıkmadı bebeğim iyimi diye... Sizlerde de karnı çıkmayan varmı acaba bu normal mi

yok canım be kafama takacağım en son kişi o.. o kadar umursamıyorum artık.. ama korkuyorum beveişimin başına iş açar diye yoksa baska bırseyı takmıyorum.. herkese de söylüyorum eşime anneme teyzemlere esımın ailesine falan Allah korusun bana birşey olursa bebeğimi çoçuk esirgemeye verin o kadına vermeyin.. eşime diyorum kı eger öldüm duymam görmem zannediyorsan yanılıyorsun valla hortlar gelirim ikinizi birden boğarım.. amannn uğursuzun adını andık gene yarın arar kesin bir aydır sesi çıkmıyor kulaklarını çınlattık resmen

illa alman gerekmiyor bebek daha kucuk 250 gr bebek
sonucta hamileyken metobolizma da hizli calisiyor
ve yediklerine dikkat ediyorsan almaman normal
benim hamile kalinca kollarim inceldi ust tarafim daha inceldi, gobegim onceden vardi zaten ustune biraz sisti ama ben de 3.800 aldim daha yeni yeni
uzun zaman kilo almadim ben de
bebeginin gelisimi iyiyse bulandirma hic aklini canim
asil kilolar 6. aydan sonra gelecek hizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…