2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana da dr.um bugün eleviti bırakabileceğimi söyledi...demir ilacına devam edecekmişim..elevitin 2. kutusuna başlamıştım bir kutu yeter ama illaki istiyorsan iç fakat kilo aldırıyor sonra rahatsız olabilirsin dedi...bırakıyorum....bu ay 2 kg. toplamda 6.5 kilo almışım

ne dıyeyım allah ıslah etsın kadını sizden uzak olsun da gerisi boş

canım ben bagcılarda medıcıne a gıdıyorum ıs yerındekı 3 abla oraya gıdıyordu bende cok memnun kaldım lokum gıbı doktorumuzz :13:

canım senin için bol bol dua edıyorum inş bişey olur bir fırsat cıkar karsınıza tr ye donersınız ya da en olmadı moskavaya tasınırsınız

canım ya elevit kılo aldırmıyor aldırsa ben alırdım günde 3 tane içiyorum 2,5 aydır hemde hamileliğimin başındanberi 2,5 kılo aldım

amin canım şimdiye kadar uzak tutmayı başardım bakalım bundan sonra nasıl olacak ...

canım ya elevit kılo aldırmıyor aldırsa ben alırdım günde 3 tane içiyorum 2,5 aydır hemde hamileliğimin başındanberi 2,5 kılo aldım

aahhh canım aahhh....normal bi insan olmadığım için bennnn:44::44::44: hani şu su içse yarayan insan tipi varya işte o benim hatta oksijenin bile bende kilo yaptığını düşünmeye başladım bilmiyorumki tatlım zaten bahane arıyordum kilolarım için dr. da öyle söyleyince geçerliliğini kazanmış oldu bahanem :86::86::87::87:

bende 2 kilo aldım ve göbeğim çıkmadı daha banada normal diyor doktor heralde bu ayı bitirince bizimde karnımız çıkar

buarada takvimde 15 cm yazıyor kızlar ama bir hafta önce bile 18 cm ölçmüştü doktor, szlerinde böle öndemi gdiyor bebişleri boyları

bana da kilo yapacak gibi geliyor
ben de bir lkutu bitirmisim
kan ilacim da var
hatta bugun balik yagi hapina basladim
gelecek kilolar

canım senin için bol bol dua edıyorum inş bişey olur bir fırsat cıkar karsınıza tr ye donersınız ya da en olmadı moskavaya tasınırsınız

sagol canim
tr ye henuz donmek istemiyorum, 2 sene kadar daha yurt disi guzel olur bizim icin
ama moskovaya tasinsin esim ve ben bebegimo birlikte orda yasayalim istiyorum
esimle son ayrigimiz olsun diye dua ediyorum ben de
gercekten bir noktdan sonra ayrilik zor oluyor
kendi ailenin yanindq olsa da insan es bambaska

bende öyelyım canım neler çekıyordum ama hamile kaldım ne oldu anlamadım

buarada takvimde 15 cm yazıyor kızlar ama bir hafta önce bile 18 cm ölçmüştü doktor, szlerinde böle öndemi gdiyor bebişleri boyları

canım benim sıpanın da boy olarak daha uzun(20 cm.) ama ağırlığı daha az (308 gr.)..babası gibi cılız olacak galiba:44::44::44::44: takvime göre tam olmuyo galiba...

kızlar ben elevit ve ferrum forttan 1 tane alıyorum kıloda almadım hala siz dha fazla mı içiyosunuz

canım genelde arkadasalr bır tane alıyor ama kıloalmışlar.. ben günde 3 tane içiyorum kılo almadım.. demir hapıkullanmıyorum ben vermedi gerek yokmuş diye

Arkadaşlar nasılsınız?
Bebek beşiği ya da park yatak alanlarınız var sanırım.. Alan arkadaşlar fotoğraflarını paylaşabilirler mi? Kararsız kaldım, parka yatak hususunda.. Sizler ne düşünüyorsunuz?

merhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz

Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi*
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kullanayim?

başla tabi cnm zamanı senın...ıyıce arastır kullanmadan once ben saf vazelın ve seytın yagı suruyorum

merhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz
tetenoz ilk doz 16-20 ikinci 24-28 haftaları arasında... toxoplazma da ılk 8 haftada yapılıyor diye bılıyorum ama bu haftaya kadar cıkardı bırsey olsaydı doktorunla bır görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…