- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.201
illa alman gerekmiyor bebek daha kucuk 250 gr bebek
sonucta hamileyken metobolizma da hizli calisiyor
ve yediklerine dikkat ediyorsan almaman normal
benim hamile kalinca kollarim inceldi ust tarafim daha inceldi, gobegim onceden vardi zaten ustune biraz sisti ama ben de 3.800 aldim daha yeni yeni
uzun zaman kilo almadim ben de
bebeginin gelisimi iyiyse bulandirma hic aklini canim
asil kilolar 6. aydan sonra gelecek hizla
genelde umursamıyorum ben seviyorum minik kelebeğimi yeter diyorum ama nefret etmesını kaldıramıyorum bu hanı benım çoçuğumdan nasıl nefret eder diye değil ya daha doğmamış bır bebekten bır ınsan nasıl nefret eder onu kaldıramıyorum... neeee kıymete bincek onu bı yollarım görür çoçuğuma 1 metreden fazla yaklaşamaz.. Allah bılıyor ya içimi boğar falan asla asla istemem bıle gelmesını
yok canım be kafama takacağım en son kişi o.. o kadar umursamıyorum artık.. ama korkuyorum beveişimin başına iş açar diyeyoksa baska bırseyı takmıyorum.. herkese de söylüyorum eşime anneme teyzemlere esımın ailesine falan Allah korusun bana birşey olursa bebeğimi çoçuk esirgemeye verin o kadına vermeyin.. eşime diyorum kı eger öldüm duymam görmem zannediyorsan yanılıyorsun valla hortlar gelirim ikinizi birden boğarım .. amannn uğursuzun adını andık gene yarın arar kesin bir aydır sesi çıkmıyor kulaklarını çınlattık resmen
selam kızlar ben yeni üyeyim rabbim hepinize saglıklı ewlatlar hayırlı dogumlar nasip etsin insallah.. kendimi tanıtim biraz 2,5 senelik ewliyim we 18 haftalık hamileyim 20 yasındayım kızım olacak hayırlısıyla istanbul avrupada istedigim gibi bi dr. bulamadım güvenemiyorum diyorumki hep bi dr.a gidim ordada dogumumu yapim ama simdiden cok korkuyorumm bana tavsiye edeceginiz bi dr warmı acaba??
yok canim olur mu
inan bana su an icim gidiyor onu gordukce kamerada
onunki de cok zor bos evde durmak, ben yokum, yemegi yok, eve geldiginde karsilamadigimi gordukce o da cok uzuluyormus, ki bir de oglunun varligindan uzak
gercekten zor
ama benim durum vfarkli bizde mecburiyet var yasadigim ortam mumkun degil hamilelik icin
sutelik bir turk kadin var hamile ilk 3 ay gelemedi tr den. simdi gelmis ve kocasina
'ben burda ne yiycem, cok soguk nasil yasiycam' diyip tr ye geri donecekmis. esi birakacak geri. 8 ay ayri kalmis oluyorlar
ama bebek ugruna katlaniyoruz biz mecburen
bana da dr.um bugün eleviti bırakabileceğimi söyledi...demir ilacına devam edecekmişim..elevitin 2. kutusuna başlamıştım bir kutu yeter ama illaki istiyorsan iç fakat kilo aldırıyor sonra rahatsız olabilirsin dedi...bırakıyorum....bu ay 2 kg. toplamda 6.5 kilo almışım
ne dıyeyım allah ıslah etsın kadınısizden uzak olsun da gerisi boş
canım ben bagcılarda medıcıne a gıdıyorum ıs yerındekı 3 abla oraya gıdıyordu bende cok memnun kaldım lokum gıbı doktorumuzz :13:
canım senin için bol bol dua edıyorum inş bişey olur bir fırsat cıkar karsınıza tr ye donersınız ya da en olmadı moskavaya tasınırsınız
canım ya elevit kılo aldırmıyor aldırsa ben alırdım günde 3 tane içiyorum 2,5 aydır hemde hamileliğimin başındanberi 2,5 kılo aldım
bana da kilo yapacak gibi geliyorbana da dr.um bugün eleviti bırakabileceğimi söyledi...demir ilacına devam edecekmişim..elevitin 2. kutusuna başlamıştım bir kutu yeter ama illaki istiyorsan iç fakat kilo aldırıyor sonra rahatsız olabilirsin dedi...bırakıyorum....bu ay 2 kg. toplamda 6.5 kilo almışım
canım senin için bol bol dua edıyorum inş bişey olur bir fırsat cıkar karsınıza tr ye donersınız ya da en olmadı moskavaya tasınırsınız
aahhh canım aahhh....normal bi insan olmadığım için bennnn:44::44::44: hani şu su içse yarayan insan tipi varya işte o benim hatta oksijenin bile bende kilo yaptığını düşünmeye başladımbilmiyorumki tatlım zaten bahane arıyordum kilolarım için dr. da öyle söyleyince geçerliliğini kazanmış oldu bahanem :86::86::87::87:
buarada takvimde 15 cm yazıyor kızlar ama bir hafta önce bile 18 cm ölçmüştü doktor, szlerinde böle öndemi gdiyor bebişleri boyları
kızlar ben elevit ve ferrum forttan 1 tane alıyorum kıloda almadım hala siz dha fazla mı içiyosunuz
kızlar ben elevit ve ferrum forttan 1 tane alıyorum kıloda almadım hala siz dha fazla mı içiyosunuz
merhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz
canım benim sıpanın da boy olarak daha uzun(20 cm.) ama ağırlığı daha az (308 gr.)..babası gibi cılız olacak galiba:44::44::44::44: takvime göre tam olmuyo galiba...
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi*
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kullanayim?
tetenoz ilk doz 16-20 ikinci 24-28 haftaları arasında... toxoplazma da ılk 8 haftada yapılıyor diye bılıyorum ama bu haftaya kadar cıkardı bırsey olsaydı doktorunla bır görüşmerhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?