- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.221
malesef kaynanam bu çoçuğu istemıyor o yüzden ılk ıade edeceği sey kuzum olur .. gerci o oğlunu bıle sevmıyor ama ayy bak yine duygulandım ağlayasım geldi bır ınsan neden ıstemez kı yada neden sevmez Allahın meleklerıyle korudugu bebeği
diger yazilarini da okudum nasil bir insan bu ya seni sevmemesini anlarim da dogacak torunuyla ki(ona babaaanelik yakismaz) derdi neymis acaba insan hele.de bir anne uvey evladina yapmaz bunu herkese sorsan torunum cocugumdan tatlidir der.Rabbim onun serrinden korusun sizi.Allahtan tayincisiniz yanina gitmek zorunda kalmazsiniz.senin de imtihanin buymus vazgectim senin bebis fazla ugrastirmaz seni.Zaten imtihanin.varmis
bana da dr.um bugün eleviti bırakabileceğimi söyledi...demir ilacına devam edecekmişim..elevitin 2. kutusuna başlamıştım bir kutu yeter ama illaki istiyorsan iç fakat kilo aldırıyor sonra rahatsız olabilirsin dedi...bırakıyorum....bu ay 2 kg. toplamda 6.5 kilo almışım
merhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz
Kızlar merhaba.... Doktorumun hesaplamasına göre yarın 19. Haftam bitiyor . Ama hiç kilo almadım. Boyum 1.72 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 72 kiloyum. Doktor bebeğin gelişimi iyi diyor. Senin fazla kilo almanın bir espirisi yok diyor. Ama ben he tedirginim karnım niye çıkmadı bebeğim iyimi diye... Sizlerde de karnı çıkmayan varmı acaba bu normal mi
kizlar geldim ve inanmicaksiniz ama YINE BOOOOOOOOOSSSSSS GELDIM
ALLAHA sukur hersey yolunda doktorum cok begendi haftasina gore bir hafta ilerde
dogumum 3 hafta erken olcak 2 mayista olcak :18:
bebegim el salliyodu dr bile sasirdi duruyodu tekrar salliyodu
ama bi turlu cinsiyetini gostermedi dr cok oynadigini onun icin gormuyodu
tam durduki onune bisey vardi yine gormedi ama bana gore erkek dedi
bi erkek
bi kiz
bi erkek diye gidiyoruz bakalim nasil olcak gostermeyince benim gozlerim doldu esim ustume gulmeseydi agliycaktim
yaaaaa niye gostermiyooo
turtix saol canim dusundugun icin..
ALLAHA sukur hersey yolunda doktorum cok begendi haftasina gore bir hafta ilerde
bi erkek
bi kiz
bi erkek diye gidiyoruz bakalim nasil olcak gostermeyince benim gozlerim doldu esim ustume gulmeseydi agliycaktim
yaaaaa niye gostermiyooo
canım olsun cınsıyetını gostermesın baksana ne guzel her sey yolundaymışşş
Yatacaktım aklıma sen geldin bir bakayım demiştim. Demek yine göstermedi, olsun güzel haberlerle gelmişsin maaşallah bebişine
Cnm yaa cinsiyetini göstermiyor ama bak anne babasına el salllayarak gönüllerini alıyor aferin ona
Yeerim ben bunları yaa, büyümüş de el sallıyor
yok canım gelmıyor bana hem uzagız hemde en son geldiğinde bırbırımıze girdik öldürüyordum onu ciddi ciddi ondan sonra korktu benden bana diyor kı delisin sen bende dedım sen ne bellemıştin.. baya büyük kavgaydı oğluda beni tuttu iyice sinir oldu ya kadın yüzüme baka baka yalan söylüyor o günden beri sesi çıkmıyor bir kere daha geldi utanmaz ama ses yok ya bırsye karısayım bırsey dıyeyım yok.. napim dinsizin hakkından imansız gelirmis .. eşime diyor kı o gidecek bu evden ya ben la ınsan evladı sen benim evime misafir gelmişsin dediğine bak ... hayır bırde evimde yemin ediyorum bır iğnesi yok bıldıgın bır ıgne dahi almamıştır.. ayyyy var ya toprak kabul etmeyecek onu sadece baana karsı değil herkese karşı böyle ama tabi benı hiç istemıyor..
bi erkek
bi kiz
yaaaaa niye gostermiyooo
senin kaynananın psikolojik sorunları var utanmaz senin evinde yaptığı şeye bak.İyi yapmışsın valla sesini çıkarmazsan neler yapar kimbilir.Hep de uzak olun inşallah
ikinci dsde vakasıannesine büyük sürpriz yapacak bebecik ben seni tanıyorum ama göstermem diyor neyi saklıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?