- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.241
günaydın kızlar...dün çok kötü bir gündü benim için..sabah kalktım bişiler atıştırdım ama hepsi çıktı daha mideme tam girmeden...sonra yine bişeyler yiyim dedim onlar da çıktı bulantı ilacı içtim yarım saat demedi yine aynı son...böle böle 5 6 kere aynı şeyi yaşadım..arka arkaya olunca boğazım tahriş oldu...nasıl acıyodu anlatamam..bu sefer faranjit oldum diye ağlamaya başladım...bi taraftan ishalim de tam geçmedi..korkmaya başladım..bugün biraz daha iyi gibiyim..ama hala dünün korkusu var..bi de ben midem çok kötü olduğunda ayıptır sölemesi öle ayakta filan çıkaramıyorum o yüzden küçük bi leğenim var yanımda ona çıkarıyordum..dün de çok defa öle olunca yere koyup eğilerek çıkardım..karnımın üzerine doğru eğildiğim için bebeğime bişey olmuştur diye çok korkuyorum..ağrı sızı yok ama ne bilim daha hareketlerini hissettmediğim için tırsıyorum...bebeğime bişi olmamıştır değil mi kızlar...dün midemde kalan sadece 5 6 tane çizi..hiç besleyemedim onu
günaydın kızlar...dün çok kötü bir gündü benim için..sabah kalktım bişiler atıştırdım ama hepsi çıktı daha mideme tam girmeden...sonra yine bişeyler yiyim dedim onlar da çıktı bulantı ilacı içtim yarım saat demedi yine aynı son...böle böle 5 6 kere aynı şeyi yaşadım..arka arkaya olunca boğazım tahriş oldu...nasıl acıyodu anlatamam..bu sefer faranjit oldum diye ağlamaya başladım...bi taraftan ishalim de tam geçmedi..korkmaya başladım..bugün biraz daha iyi gibiyim..ama hala dünün korkusu var..bi de ben midem çok kötü olduğunda ayıptır sölemesi öle ayakta filan çıkaramıyorum o yüzden küçük bi leğenim var yanımda ona çıkarıyordum..dün de çok defa öle olunca yere koyup eğilerek çıkardım..karnımın üzerine doğru eğildiğim için bebeğime bişey olmuştur diye çok korkuyorum..ağrı sızı yok ama ne bilim daha hareketlerini hissettmediğim için tırsıyorum...bebeğime bişi olmamıştır değil mi kızlar...dün midemde kalan sadece 5 6 tane çizi..hiç besleyemedim onu
tatlim sen bir dr a gorun boye olmaz hem ishalsin hem cikariyorsun ,bende de oldu dr ishal onleyici bakteri iceren ilac verdi mideme iyi geldi 1 gunde kesti,sana tavsiyem gec olmadan git susuz ve ac birakmak stemiyorsan bebegini
gecmis olsun
bence de doktora gitsen iyi olur cok su kaybediyorsun ishalle
ustune kustugunda ve birsye yiyemediginde de ayni
belki serum takilir toparlarsin ya d abir ilac verir
karninin uzerine egildin diye hicbir sey olmaz merak etme, ben de cikarma durumlarimda midem yerinden cikacak gibi oluyor egliyorum karnim oynuyor yerinden, onun bebege bir zarari olmuyor merak etmesen bol su almaya calis ama bulanti durumun ne bilmiyorum. cok gecmis olsun. patates haslayip yemeyi de ihmal etme
cok gecmıs olsun canım kotu bı gun gecırmıssın
bence doktora gıt ihmal etme bugunde aynı sey olursa senın ıcınde yavrun ıcınde gıda alamaman ıyı degıl
merhaba
iki soru
tetanoz aşısı hangi haftada yapılması gerek
bi de toxoplazma testi için geç mi kaldım
benim doktor bunu yaptırmadı henüz
kızlar günaydın,
Dün cinsiyetimiz belli oldu..bir iki tahminden sonra k.validem ile olan doktor maceramı anlatacağım
Herkese günaydın mutlu pazarlar... Rojda canım sizin bebis hala saklıyor kendini vay minnossağlıklı olması en güzel şey zaten Every cnm dediğin gibi soğuklar mikropları kırıyor bir de çok hava degisimi yasadın alışana kadar oluyor maalesef bol meyve sebze ye cnm...Elaal cnm sanada çok gecmis olsun. Merak etme bebek senden alacağını alıyor... Bol su iç cnm dengeyi korumak için...
merhaba kızlar
camasır as ıspanak yıka derken ancak oturabıldım
ay ellerım donuyo ya ıspanak yıkarken sırkelı suya koydum bırazdan yıne suyunu degıstırcem
artık bol bol yesıl sebze balık ve cevız tuketmelıyız..
rojdam cınsıyetı ogrenemıssınız hayırlısı annesı naz yapıyor yavrun sıze:)
kızlar dunku semınerde sezeryan olucaklar ıcın gununden en erken 7 10 gun oncesı olmasında zarar yok gelısımı ıcın dedı doktor
ama daha once olmamalıymıs sezeryan olucak arkadasların bılgısıne
hasta olan arkadaslar bol bol kıwı greyfurt portakal tuketın sıkın suyunu ıcın mıs gıbı ohhh
kusburnu zencefılı ıhmal etmeyın bu arada kıwıyı kabuguyla yemek kabızlıga ıyı gelıyormus
bende katı meyve sıkıcagına oyle atıyorum 2 gundur nazar degmesın wc gıdıyorum rahat:)
haklisin canim hava degisiklikleri bunyeyi baya etkiledi yeni yeni alisicazHerkese günaydın mutlu pazarlar... Rojda canım sizin bebis hala saklıyor kendini vay minnossağlıklı olması en güzel şey zaten Every cnm dediğin gibi soğuklar mikropları kırıyor bir de çok hava degisimi yasadın alışana kadar oluyor maalesef bol meyve sebze ye cnm...Elaal cnm sanada çok gecmis olsun. Merak etme bebek senden alacağını alıyor... Bol su iç cnm dengeyi korumak için...
Canım tetenoz aşısının ilk dozu 20. hafta oluyorda yoxoplazma testi ne oluyor ben yaptırmadım öyle test 2 li tarama testinimi diyorsun
çok sağolun kızlar...bugün daha çıkarmadım midem daha iyi atıştırdım bişeyler..sabah uyanır uyanmaz bulantı ilacı içtim korkumdan..ishalim 2 3 gündür vardı ama öle çok yoğun değildi ..yani sürekli wc ye gitmiyorum sadece gittiğimde ishal old. anlıyordum..dün midem kötüledi ne olduğunu anlamadım..yarın afp testimi göstermek için gideceğim doktora o zaman anlatırım ama sanırım ishal geçti..psikolojim alt üst oldu ama..su içmeye çalışıyorum sürekli..bardak bardak içemiyorum ama pipet aldım bebek gibi azar azar içiyorum..birgün beslenemedim diye bişey olmaz demi bebişime eşim çok kızıyo bana
Hiç birşey olmaz merak etme ben hala bulantı kusma yaşıyorum hele kayınvalden 2 oğlundada 9 ay kusmuş sadece toz şeker yediğinde kusmuyormuş kaburgaları sayılıyormuş herkes üzülüyomuş ama çocukların maşallah çok güzel hiç sağlık sorunu olmamış korkma hiç o senin depoları alır ayrıca vitamin hapı alıyorsan o bile yeter dertlenme
benim tanidigim biri de 9 ay kustu
ozellikel et balik tavuk yedikten sonra
vitamin ve kan hapi hic kullanamadi onlar da kusturuyor diye
ama bebegi cok saglikli dogdu
doktor maceram
Her zaman doktora eşimle gideriz..zaten ailelerimizle aynı şehirde değiliz..ama bu ara k.validem misafirdi..eşim dün benim toplantım var doktora yetişemem siz annemle gidin dedi..(artık gerçekten işi var mıydı, yoksa annesi de görsün diye yalan mı söyledi bilmiyorum..)ben çok söylendim tabi..cinsiyet belli olacak sen yoksun falan diye..
neyse biz hastaneye gittik..doktor muayeneye başladı..ben böyle flash flash az sonra gibi olacak sanıp heyecanla bekliyorum..tabi doktor alışık olduğundan herhalde pat diye erkek bu dedi..
K.validemin yüzünde güller açıyor kıkırdıyor..aslında ben de daha çok erkek istememe rağmen o an kız olmadığı için suratım asıldı..
tam doktorun kapısından çıkıyoruz k.valide hemen tel. çıkardı..ben de tahlil için falan kayıt yaptırıyorum..açmadı meşgule aldı dedi..kimi aradın ki dedim..mehmeti (eşim) aradım süpriz yapacağım dedi..ben de sanıyorum ki kocasını arıyor..bir anda kan beynime sıçradı..böyle özel bir haberi nasıl bana sormadan benden önce vermeye kalkar!!
eşimn ayrıca şirket teli var..k.valide onu bilmiyor..dur bir de ben arayayım dedim hemen aradımaçtı neyse ki işi bitmiş de eve bile gelmiş..haberi ben verdim yani
Allah büyük işte eğer benden önce o söyleseydi acayip içime otururdu..oğluna ben arayınca neden açmadın diyor..meğer tel çalarken şarzı bitmiş
Sonuç olarak artık bir şehzade de ben de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?