- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.261
günaydın kızlar...dün çok kötü bir gündü benim için..sabah kalktım bişiler atıştırdım ama hepsi çıktı daha mideme tam girmeden...sonra yine bişeyler yiyim dedim onlar da çıktı bulantı ilacı içtim yarım saat demedi yine aynı son...böle böle 5 6 kere aynı şeyi yaşadım..arka arkaya olunca boğazım tahriş oldu...nasıl acıyodu anlatamam..bu sefer faranjit oldum diye ağlamaya başladım...bi taraftan ishalim de tam geçmedi..korkmaya başladım..bugün biraz daha iyi gibiyim..ama hala dünün korkusu var..bi de ben midem çok kötü olduğunda ayıptır sölemesi öle ayakta filan çıkaramıyorum o yüzden küçük bi leğenim var yanımda ona çıkarıyordum..dün de çok defa öle olunca yere koyup eğilerek çıkardım..karnımın üzerine doğru eğildiğim için bebeğime bişey olmuştur diye çok korkuyorum..ağrı sızı yok ama ne bilim daha hareketlerini hissettmediğim için tırsıyorum...bebeğime bişi olmamıştır değil mi kızlar...dün midemde kalan sadece 5 6 tane çizi..hiç besleyemedim onu
doktor maceram
Her zaman doktora eşimle gideriz..zaten ailelerimizle aynı şehirde değiliz..ama bu ara k.validem misafirdi..eşim dün benim toplantım var doktora yetişemem siz annemle gidin dedi..(artık gerçekten işi var mıydı, yoksa annesi de görsün diye yalan mı söyledi bilmiyorum..)ben çok söylendim tabi..cinsiyet belli olacak sen yoksun falan diye..
neyse biz hastaneye gittik..doktor muayeneye başladı..ben böyle flash flash az sonra gibi olacak sanıp heyecanla bekliyorum..tabi doktor alışık olduğundan herhalde pat diye erkek bu dedi..
K.validemin yüzünde güller açıyor kıkırdıyor..aslında ben de daha çok erkek istememe rağmen o an kız olmadığı için suratım asıldı..
tam doktorun kapısından çıkıyoruz k.valide hemen tel. çıkardı..ben de tahlil için falan kayıt yaptırıyorum..açmadı meşgule aldı dedi..kimi aradın ki dedim..mehmeti (eşim) aradım süpriz yapacağım dedi..ben de sanıyorum ki kocasını arıyor..bir anda kan beynime sıçradı..böyle özel bir haberi nasıl bana sormadan benden önce vermeye kalkar!!
eşimn ayrıca şirket teli var..k.valide onu bilmiyor..dur bir de ben arayayım dedim hemen aradımaçtı neyse ki işi bitmiş de eve bile gelmiş..haberi ben verdim yani
Allah büyük işte eğer benden önce o söyleseydi acayip içime otururdu..oğluna ben arayınca neden açmadın diyor..meğer tel çalarken şarzı bitmiş
Sonuç olarak artık bir şehzade de ben de var..
yaw bugün çok konuştuk rüyama gelecek vallabizde öyle düşünüyoruz sorunları var demek az bile bana diyor kı siz yatakda nasılsınz ıyı yapabılıyon mu böyle diyen kadından ne beklıyon ayyy valla hayatım makara olmuş ağlancak halime artık gülüyom... tek dayanağım eşim çok adeletli ezdirmedi benı hiç o yüzden bende bırsey demıyorum artık.. gülüyoz geçiyoruz..
doktor maceram
Her zaman doktora eşimle gideriz..zaten ailelerimizle aynı şehirde değiliz..ama bu ara k.validem misafirdi..eşim dün benim toplantım var doktora yetişemem siz annemle gidin dedi..(artık gerçekten işi var mıydı, yoksa annesi de görsün diye yalan mı söyledi bilmiyorum..)ben çok söylendim tabi..cinsiyet belli olacak sen yoksun falan diye..
neyse biz hastaneye gittik..doktor muayeneye başladı..ben böyle flash flash az sonra gibi olacak sanıp heyecanla bekliyorum..tabi doktor alışık olduğundan herhalde pat diye erkek bu dedi..
K.validemin yüzünde güller açıyor kıkırdıyor..aslında ben de daha çok erkek istememe rağmen o an kız olmadığı için suratım asıldı..
tam doktorun kapısından çıkıyoruz k.valide hemen tel. çıkardı..ben de tahlil için falan kayıt yaptırıyorum..açmadı meşgule aldı dedi..kimi aradın ki dedim..mehmeti (eşim) aradım süpriz yapacağım dedi..ben de sanıyorum ki kocasını arıyor..bir anda kan beynime sıçradı..böyle özel bir haberi nasıl bana sormadan benden önce vermeye kalkar!!
eşimn ayrıca şirket teli var..k.valide onu bilmiyor..dur bir de ben arayayım dedim hemen aradımaçtı neyse ki işi bitmiş de eve bile gelmiş..haberi ben verdim yani
Allah büyük işte eğer benden önce o söyleseydi acayip içime otururdu..oğluna ben arayınca neden açmadın diyor..meğer tel çalarken şarzı bitmiş
çok sağolun kızlar...bugün daha çıkarmadım midem daha iyi atıştırdım bişeyler..sabah uyanır uyanmaz bulantı ilacı içtim korkumdan..ishalim 2 3 gündür vardı ama öle çok yoğun değildi ..yani sürekli wc ye gitmiyorum sadece gittiğimde ishal old. anlıyordum..dün midem kötüledi ne olduğunu anlamadım..yarın afp testimi göstermek için gideceğim doktora o zaman anlatırım ama sanırım ishal geçti..psikolojim alt üst oldu ama..su içmeye çalışıyorum sürekli..bardak bardak içemiyorum ama pipet aldım bebek gibi azar azar içiyorum..birgün beslenemedim diye bişey olmaz demi bebişime eşim çok kızıyo bana
Ya kıyamam valla benim kayınvaldemde çok alem 3 ay oluncaya kadar kimseye söylemeyin dedi daha düşüğüm oldu diye tamam dedik bizde kimseye söylemedik.Bizim sen git her gördüğüne gelin hamile ama daha kimseye söylemiyorlar sizde söylemeyin diye diye meğer herkes biliyor bir tek kocamla ben salak salak geziyoruz.Tabi eşim duyunca küplere bindi madem çeneni tutamıcaktın bize niye demeyin dedin diye ya gülermisin ağlarmısın bunların tiplere
Kızlar birda kabızlık sorunu olanlara ananas tavsiye ediyorum beni o kötü günlerden o kurtardı 1 hafta wc çıkamadığımı biliyorum ağrıdan kıvranıyordum ananasın faydasına internetten bakarsanızda görürsünüz hamileler için çok iyiymiş
doktor maceram
Ya kıyamam valla benim kayınvaldemde çok alem 3 ay oluncaya kadar kimseye söylemeyin dedi daha düşüğüm oldu diye tamam dedik bizde kimseye söylemedik.Bizim sen git her gördüğüne gelin hamile ama daha kimseye söylemiyorlar sizde söylemeyin diye diye meğer herkes biliyor bir tek kocamla ben salak salak geziyoruz.Tabi eşim duyunca küplere bindi madem çeneni tutamıcaktın bize niye demeyin dedin diye ya gülermisin ağlarmısın bunların tiplere
canım sen dün deyince hemen siteye baktım gercekten cok guzel seyler var gecen hafta interneteen bir sürü bebek bkım kıtabımda geldi tracy hogg mu ne onunkını de aldım da daha paketini açmadımVideolar « Ayşe Öner Ayşe Öner
bu vıdeolara bakın kızlar nefes egsersızını yaptırdı bıze ayşe öner inanın o an yavrum nasıl tekmeledi şok oldum wcye gıderken kasıgımda agrılar vardı
ay noluyor dedım bı an :) bu arada komık bırsey anlatıyım :)
katılım coktu her gelen konusmacı sasırdı :) eslerde gelmıs bu cok sevındırıcı benımkı delı gıbı not almak ve ses kaydetmekle mesgul oldu :)
aralarda hepımız hamıleyız wcye gıdıcez oda ne sıra bogaz koprusu olcak :)
engellıler ve erkekler ıcın olanınıda kullandık mecburen hatta erkekler geldı wc ye dolu dedık ama nasıl utandım ya:)
ben 3 aradada engellıler ıcın olana gırdım kımı erkek esı ııcn sıraya gırıp erkek wcsıne gonderdı eşini komık ama guzeldı ya
o kadar hamıleyı bir arada görmek :) ufak numuneler ve tısort hedıye ettıler ıkramlar hersey cok guzel dusunulmus
ayşe öneri dinlemek ayrı bı keyıftı kızlar
çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz benim için çok önemli...ben uzun zamandır kusmuyordum...ama her sabah doktorun verdiği bulantı ilacının 4de 1 ini içiyordum...dün artık bulanmaz die içmemiştim ondan oldu herhalde..bu ilacı bırakamıcam sanırım ben..ALLAH ım inş. bebeğimi etkilemez..içmezsem ne yersem çıkıo o zaman hiç besleyemiyorum..iki türlü de kötü..ALLAH sonumu hayretsin...
ruyanda gordun musozler yetersiz kalir senin kayinvalide karsisinda utanmaz kadin ya edepsiz ilk gun carsafini isteyecek utanmazsa.esin cocugun iyi olsun uzak olun da ondan
esinde uysaydi kayinvalidene surduremezdiniz valla
dusunememis kadin sanki kendi hamileneyse canim Allah firsat vermemis ona sen vermissin mujdeyi.bebisini de hayirla saglikla kucagina alir buyutursun insallah.nedir bu erkek bollugu yavv kizim olursa cok kiymetli olacak her yer erkek dolu erkek olursa da simdiden besik kertmesi yapmak lazim
olmaz canim insallah senin depolardan alir alacagini insallah en kisa surede gecer.bulantilarin patates haslamasi muz falan yiyemiyor musun bide eleviti kullaniyorsan ishalini artirir olmazsa bu ara gunasiri al
canım en ıyısı bı doktora gorunmen böylelıkle ıcın rahatlar bebege bırsey oldugunu sanmıyorum ıyıdır annesı oilac konusuna gelınce de doktor zararı olsa vermez sen onu ıhmal etme öptumm
ahh ahh bu kayınvalıdelero da heveslenmıştır can havlıyle aramıştır canım bence kötu nıyetı yktu hayırlı olsun sehzadenızz
ruyanda gordun musozler yetersiz kalir senin kayinvalide karsisinda utanmaz kadin ya edepsiz ilk gun carsafini isteyecek utanmazsa.esin cocugun iyi olsun uzak olun da ondan
esinde uysaydi kayinvalidene surduremezdiniz valla
dusunememis kadin sanki kendi hamileneyse canim Allah firsat vermemis ona sen vermissin mujdeyi.bebisini de hayirla saglikla kucagina alir buyutursun insallah.nedir bu erkek bollugu yavv kizim olursa cok kiymetli olacak her yer erkek dolu erkek olursa da simdiden besik kertmesi yapmak lazim
olmaz canim insallah senin depolardan alir alacagini insallah en kisa surede gecer.bulantilarin patates haslamasi muz falan yiyemiyor musun bide eleviti kullaniyorsan ishalini artirir olmazsa bu ara gunasiri al
çoooook geçmiş olsun canım aynı durumdayımmidem içine çöktü gurulduyo ama yiyince de çıkarıyorum.doktor bulantı için ne verdi?
merhaba kızlar
camasır as ıspanak yıka derken ancak oturabıldım
ay ellerım donuyo ya ıspanak yıkarken sırkelı suya koydum bırazdan yıne suyunu degıstırcem
artık bol bol yesıl sebze balık ve cevız tuketmelıyız..
rojdam cınsıyetı ogrenemıssınız hayırlısı annesı naz yapıyor yavrun sıze:)
kızlar dunku semınerde sezeryan olucaklar ıcın gununden en erken 7 10 gun oncesı olmasında zarar yok gelısımı ıcın dedı doktor
ama daha once olmamalıymıs sezeryan olucak arkadasların bılgısıne
hasta olan arkadaslar bol bol kıwı greyfurt portakal tuketın sıkın suyunu ıcın mıs gıbı ohhh
kusburnu zencefılı ıhmal etmeyın bu arada kıwıyı kabuguyla yemek kabızlıga ıyı gelıyormus
bende katı meyve sıkıcagına oyle atıyorum 2 gundur nazar degmesın wc gıdıyorum rahat:)
Videolar « Ayşe Öner Ayşe Öner
bu vıdeolara bakın kızlar nefes egsersızını yaptırdı bıze ayşe öner inanın o an yavrum nasıl tekmeledi şok oldum wcye gıderken kasıgımda agrılar vardı
ay noluyor dedım bı an :) bu arada komık bırsey anlatıyım :)
katılım coktu her gelen konusmacı sasırdı :) eslerde gelmıs bu cok sevındırıcı benımkı delı gıbı not almak ve ses kaydetmekle mesgul oldu :)
aralarda hepımız hamıleyız wcye gıdıcez oda ne sıra bogaz koprusu olcak :)
engellıler ve erkekler ıcın olanınıda kullandık mecburen hatta erkekler geldı wc ye dolu dedık ama nasıl utandım ya:)
ben 3 aradada engellıler ıcın olana gırdım kımı erkek esı ııcn sıraya gırıp erkek wcsıne gonderdı eşini komık ama guzeldı ya
o kadar hamıleyı bir arada görmek :) ufak numuneler ve tısort hedıye ettıler ıkramlar hersey cok guzel dusunulmus
ayşe öneri dinlemek ayrı bı keyıftı kızlar
vay akıllılar alıntı yapılmasın diye yazıları bozmuşlar
yok görmedim ya yuppiiibiraz çıtlattı çarşafı bende haber yolladım görmek istyen herkes görebilir ama bayan 30gr bılezık hazırlasın görmek ısteyen eger erkeklerden varsa onlar 2 tane 30gr hazırlasın bu sartlarda kım ne görmek ıstıyorsa görsün... adetlerimize göre de öyle bakan kızın ıstegiğini vermek zorunda ondan sonra ses çıkmadı.. benım korkum yok kendımden eminim.. oğlu artıkçı değil ya mılletın artıgını toplasın ama işte oğlunu tanımıyor ya konusuyor ıste... eşimin bana ılk sorduğu soru bakiremısın benımde ona sorduğum ılk soru ordu daha önce bırıyle bırsey yaşadın mı evet deseydi var ya aşkından ölsem yüzüne bakmazdım....
aranızda kabızlık sorunu yasayan var mı kızlar benım ciddi sıkıntı olmaya basladı kanamam oluyor hamılelıkte ılac kullanmak da istemiyorum aranızda ilac kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?