- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.281
vay akıllılar alıntı yapılmasın diye yazıları bozmuşlar
yok görmedim ya yuppiiibiraz çıtlattı çarşafı bende haber yolladım görmek istyen herkes görebilir ama bayan 30gr bılezık hazırlasın görmek ısteyen eger erkeklerden varsa onlar 2 tane 30gr hazırlasın bu sartlarda kım ne görmek ıstıyorsa görsün... adetlerimize göre de öyle bakan kızın ıstegiğini vermek zorunda ondan sonra ses çıkmadı.. benım korkum yok kendımden eminim.. oğlu artıkçı değil ya mılletın artıgını toplasın ama işte oğlunu tanımıyor ya konusuyor ıste... eşimin bana ılk sorduğu soru bakiremısın benımde ona sorduğum ılk soru ordu daha önce bırıyle bırsey yaşadın mı evet deseydi var ya aşkından ölsem yüzüne bakmazdım....
cnm bende iç hazırlayıp fırına yolladım
ıspanak cok ugrastırıo ben ıcıne 3-4 tane havucta renbdelıorum bol soğanla kavuruorum
ohh miss:)
bu arada jelıbon cektı cnm kolalı kaçamak yaptım aldım kucuk boyundann
bilgisayari acinca izleyebilirim insallah internetim yavas ama.guzel birsey ya etrafindaki herkes hamile:))istanbulda olmak varmis:))
.
tesekkurler:))
yarin ilk kontrolumuze gidecegiz saglik ocagina insallah kalp atisini dinleten.cihazlari vardir duyarsam rahatlayacagim biraz.tetanozu da hareketlerini hissedersen yarin yapariz demisti hala hissetmeyince 20.haftaya kaldi asi
bı dakıka bu bahsedılen carsaf gerdek gececı carsafımı benmı yanlıs anladım
hösttttttttt bu ne rezıllık yawww dinende yatak odası alenı ifşa etmek buyuk gunahlardandır
benım salak eltı kendı gostermıs herkese
bendede kayınlar esıme eslerımızı gonderellımmı demıs yardıma ılk gunden sonra esım gerek yok dedı
artık ne yardımı ıse ....
kı bana bırı bısey dıyeydı Allahıma varya kalayı basardım yengem karsı bınama gelın geldı bırak carsaf gormeyı evıne o cagırmadan gıtmeye utandım yaaa
eslerın arasında özel bısey eskı adetler ah ah ne dıyeyım cehalletten korusun Rabbim ..
cıdden cok guzel bır duygu ama ıclerınde tek karnı cıkmayan benım galıba kendımı bı an kotu hıssettım
ama gercı boyle olmasından memnunum karnım hıc cıkmasa ne bılım ya korkuyorum karın buyudukce nasıl hareket edıcem dıye :)
Canım ben perşembe günü gittim 3 gün sonra gelseydin izlemin başlıcaktı yani kalp atışını dinlemeye başlıyoruz dedi dr ama ben erken gitmişim ilaç için ebede izinliymiş zaten dinleyemedim ocak 10 da gel hem dinler hemde aşını yaparız dedi.
demekki 17+0da basliyorlar.ben igne olmaya gittigimde de sordu kontrolun ne zamandi diye yarin gidecegim iste 17+1 oluyor bide ogleden sonra dedi kan almayacaklar galiba.10 ocakda 20 haftalik oluyoruz degil mi benim asi da o zaman olur galiba senin erkekti degil mi
Evet canım zaten günlerimiz aynı seninde 10 acaktır aşı tarihin muhtemelen bu arada sen ne iğnesi olmaya gittin.Ben çanakkalede yaşıyorum ama izmirdede bir prof. dr gidiyorum kan pıhtılaşması varda bende izmirdeki dr da 8 ocakta deyaylı ultrason yapacağım dedi yani izmir yolları gözüktü bize....
benim biraz kanamam olmustu temizligi fazla kacirmaktan doktor 4 tane proluton depot vermisti onlari oldum bitti cok sukur.canakkale izmir de az yol degil dogumu nerde yapacaksin?benim gittigim hastanede 80 km.orda mi yapacagim 1500km gidip babamlarin yaninda mi yapacagim bilmiyorum.onceden dusugun oldu mu
:26::26: ya basıt bısey kımsenın kı ıstemez dıye yazmıştım ben her haftasonu yapıyorum tok tutuyooo iç malzemeyı de bol tutuommYa hiç aklımda yoktu ama hiç aklımda yokken şimdi kalkıp patates salatası yapıcam çok üşendim ama canım istedi yaaa
günaydın kızlar...dün çok kötü bir gündü benim için..sabah kalktım bişiler atıştırdım ama hepsi çıktı daha mideme tam girmeden...sonra yine bişeyler yiyim dedim onlar da çıktı bulantı ilacı içtim yarım saat demedi yine aynı son...böle böle 5 6 kere aynı şeyi yaşadım..arka arkaya olunca boğazım tahriş oldu...nasıl acıyodu anlatamam..bu sefer faranjit oldum diye ağlamaya başladım...bi taraftan ishalim de tam geçmedi..korkmaya başladım..bugün biraz daha iyi gibiyim..ama hala dünün korkusu var..bi de ben midem çok kötü olduğunda ayıptır sölemesi öle ayakta filan çıkaramıyorum o yüzden küçük bi leğenim var yanımda ona çıkarıyordum..dün de çok defa öle olunca yere koyup eğilerek çıkardım..karnımın üzerine doğru eğildiğim için bebeğime bişey olmuştur diye çok korkuyorum..ağrı sızı yok ama ne bilim daha hareketlerini hissettmediğim için tırsıyorum...bebeğime bişi olmamıştır değil mi kızlar...dün midemde kalan sadece 5 6 tane çizi..hiç besleyemedim onu
:26::26: ya basıt bısey kımsenın kı ıstemez dıye yazmıştım ben her haftasonu yapıyorum tok tutuyooo iç malzemeyı de bol tutuomm
patatesler haşlandı sayılır iyi oldu ne yesem diye düşünüyordum benim eşimde balığa gitti kendi kendime keyif yapıcam bende napıyım
Ya hiç aklımda yoktu ama hiç aklımda yokken şimdi kalkıp patates salatası yapıcam çok üşendim ama canım istedi yaaa
canım benim gebelik ilk haftalardan beri çok bulantılı geçti aylarca işe gidemedim..normall bualntı kesiciler bana fayda etmedi..daha ağır bilaç verdi doktorum..burda isim verilebiliyor mu bilmiyorum ama z..ile başlıyor:))
benim biraz kanamam olmustu temizligi fazla kacirmaktan doktor 4 tane proluton depot vermisti onlari oldum bitti cok sukur.canakkale izmir de az yol degil dogumu nerde yapacaksin?benim gittigim hastanede 80 km.orda mi yapacagim 1500km gidip babamlarin yaninda mi yapacagim bilmiyorum.onceden dusugun oldu mu
canım çok çok geçmiş olsun Allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğine benim de çoktu bulantılarım insan ister istemez korkuyor sen kendine çok çok dikkat et peynir ekmek yemeğe çalış bir de zorda olsa balık yiyebilsen o da çok iyi geliyo bana öyle oluyordu çok severek isteyerek yememe rağman canlanıyordum biraz Allah yardımcın olsun canım
hanımlar bugün forum pek bi sessiz herkes pazar kyfi yapıo anlaşılan:) bugün arkadaşım bebeişimize hediyeler almış çok sevndk, çook tatlılar yaaa, ama almayı belli bir süre bırakıcam duramıyorum çıktıkça herşey çok şirin gelio:)bide isim sorunumuz var ben bir türlü karar veremiyorum naz çok istiodum ama adıyla yaşıo çok nazlı oluolar dio herkes oyüzden kararsız kldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?