2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aa simdş farkettim aynı gun dogum yapacagızve kımızınde oglu olacak ısım ne koymayıdusunuyosunuz bız hala karar veremedık

bende sen diyince fark ettim valla ben hiç düşünmedim ama eşim hergün düşünüyo sağolsun barlas yada yiğit istiyo şimdilik tabi o zamana kadar belli olmaz bu arada ben yaptım ve 2 tabak yedim dahada yemeyi düşünüyorum mola verdim biraz sizede afiyet olsun

bu hösssstttt çok hoşuma gitti yaaa

benim de pıhtılaşma sorunum var ne kullanıyorsun canım...

14. haftaya kadar fraxaparin 0.6 lık kullandım şimdi 0.4 lüğe düşürdü doktorum progestan 200 lük sabah akşam öğlenleri elevit bemiks akşamlarıda coraspirin 100 lük bide bu hafta dr kan hapı verdi adı aklımda değil sen ne kullanıyorsun

yok ya herkesin lafına bakma naz güzel isim benim oğlum olacak kızım olsaydı adı ela olsun istiyordum ama erkek ismi hiç düşünmemiştim hayırlısı kendi sevdiğin ismi koy sen

2 tabakta ben yedım de gozum doymadı bıraz gecsın daha yerım

herkes pazar keyfinde sanırım..naz güzel isim bence..herkesi dinlersen oohooo isim bulamazsın:))

yok ya herkesin lafına bakma naz güzel isim benim oğlum olacak kızım olsaydı adı ela olsun istiyordum ama erkek ismi hiç düşünmemiştim hayırlısı kendi sevdiğin ismi koy sen

doğru sölüonuz kızlar aynen ölee ama insanın kafasıda karışmıo değil, hayırlısı bakalım şimdilik naz önde gidio bide nisa var 2. sırada:)

kızlar bu yazı daha önce 2 defa doğum yapmış bir mayıs annesinden alıntı normal doğum pacak olan annelerin okumasını tavsiye ederim ben inanın ben çok rahatladım ve artık doğumdan korkmuyorum umarım sizede bi faydası olr......''Erkek cocuk ve kiz cocuk sancisi degisik arkadaslar kiz cocugunun sancisi kasiklardan ve vajinadan geliyor gibi oluyor erkek cocugun sancisi bele vuruyor sitdetli bel agrisiyla basliyor , ama korkacakda birsey yok sakin endiselenmeyin en guzel duygu bu duygu anne olmak kadar kutsal bir duygu zaten yok sanciniz basladiginda bunun gececegini bilin surekli kalmayacak bu agri ve sonunda minnacik bir evlada kavusacaginizi unutmayinki sevinciniz agrinizi bastirsin!!!, sunuda aklinizdan cikarmayin o agri surekli surmuyor Allah c.c oyle bir ayarlamiski arada nefes alip dinlenme payi birakmis bir dakika agriniz oluyorsa iki dk dinlenip enerji toplaya biliyorsunuz saatlerce ayni sanci cekilmiyor bir saatin yarim saati 40 dk sanciliysa 20 dk si agrisiz o yuzden korkmayin nacizane benim tavsiyem agriniz kesildiginde enerjinizi toplamaya tekrar evladiniza konsantire olmaya calisinki agri basladiginda cocugum gelecek cok az kaldi diye agridan cok sevincinize konsantire olun!! ..
ben 3 cocugumuda normal dogum yaptim ve cocuklarimin doguslarini hisetdim karnimda donduklerini inislerini hisetdim olagan ustu bir duygu, olagan ustu bir mucize her anneye bunu hissetmelerini tavsiye ederim sezeryanla mumkunse dogum yapmamaya normal dogum yapmaya gayret gosterin cocugunuz ciktigi o an kucaginiza almaniz ve sanki hic aci cekmemis gibi hisetmeniz cok guzel bir duygu, Allah herkeze anne olmayi nasip etsin insallah''

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri..cleaxan 0,4 kullanıyorum..hamile kalmadan folbiol ve coraspine başlamıştım..progestan kullanmıyorum şimdi ilk aylarda kullanmıştım..14.haftada folbiol bırakıp kan hapına başladım..bi de tiroid sorunum old.,için tiroid ilacı kullanıyorum maalesef...

bende okumuştum daha önce bunu gerçekten çok güzel ifade etmiş Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip edip bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin iişallah...Amin

Evet canım 3 düşüğüm oldu 1 tanede 2 aylık kalbi durdu çanakkalede çare bulamayınca çok araştırdım izmir kent hastanesinde prof. dr. namık demire gittim çok şükür şu zamana kadar bir sorun olmadı hayırlısı olsun aman temizlik falan herzaman olur ama giden gelmiyor allah korumuş bende işlerimi kendim yapııyorum ama dinlenerek çalışıyordum işi falan bıraktım allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah sağlıkla doğuma karar vermedim ama izmirdeki özel olduğu için 5.000 istedi çok yani ama belli olmaz bakalım[/QUOTE]

canim 3 bebegini kaybetmissin sonucta canakkalede arastiramiyorlar mi ki.kan pihtilasmasindan bebegini kaybeden cok insan var keske ona da hamilelik ilk ogrenildiginde bakilsa.Allah bu evladini hayirla saglikla.kucagina almayi nasip etsin.dogum fiyati cok yuksekmis gercekten.bende biraktim artik birden yapmiyorum az az yapiyorum zaten cok gelen gidenim yok.sende bebegini buyutunce tekrar baslarsin o daha onemli

en guzeli normal dogum gercekten.annem 4,5 kiloluk kardesimi evde yarim saatlik sanciyla dogurdu.o kanlari artiklari hep gordum 13 yasindayken.o yuzden korkmuyorum ben.ama teslim olmak cok dua etmek lazim.annem tekbirlerle dogurdu o kadar kolay oldu ki.

bu arada biz hep diyoruz ya yurt disinda hep normal dogum yapiliyor diye.onlarda normalin cok olmasinin sebebi epidural olmasiymis bizim gibi uzun suren agrilar cekmiyorlarmis.turkiyede yeni yeno yayginlasiyor ve epidurali iyi yapacak anestezistler yeni yeni yetisiyor

Senin genetikte sorun varmı önlem olarakmı kullanıyorsun inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

canim 3 bebegini kaybetmissin sonucta canakkalede arastiramiyorlar mi ki.kan pihtilasmasindan bebegini kaybeden cok insan var keske ona da hamilelik ilk ogrenildiginde bakilsa.Allah bu evladini hayirla saglikla.kucagina almayi nasip etsin.dogum fiyati cok yuksekmis gercekten.bende biraktim artik birden yapmiyorum az az yapiyorum zaten cok gelen gidenim yok.sende bebegini buyutunce tekrar baslarsin o daha onemli[/QUOTE]

Ya çanakkalede rahatsızlık bulundu ama ilaç tedavisini uygulayamadılar ben elevite ve progestana hamile kalmadan 2 ay önce başladım hamile kalır kalmaz fraxaparin 0.6
lık kullandıım çünkü 0.4lük bana yetmedi ilk aylar bebek sadece kanla beslendiği ve benim pıhtılaşmam yüksek olduğu için karnımda öldü.Çanakkaledede kimse 0.6 lık vermeye cesaret edemedi izmirdeki dr verdi senin hamilelik takibin yanlış yapılmış dedi çok zordu karnımda ölen bebeklerim ikizdi allah kimseye yaşatmasın

Ya çanakkalede rahatsızlık bulundu ama ilaç tedavisini uygulayamadılar ben elevite ve progestana hamile kalmadan 2 ay önce başladım hamile kalır kalmaz fraxaparin 0.6
lık kullandıım çünkü 0.4lük bana yetmedi ilk aylar bebek sadece kanla beslendiği ve benim pıhtılaşmam yüksek olduğu için karnımda öldü.Çanakkaledede kimse 0.6 lık vermeye cesaret edemedi izmirdeki dr verdi senin hamilelik takibin yanlış yapılmış dedi çok zordu karnımda ölen bebeklerim ikizdi allah kimseye yaşatmasın[/QUOTE]

amin canim cok zor gercekten.ne yazikki pihtilasmayi bebekler olmeden anlayamiyorlar o kadar zor mu pihtilasmayi anlamak.Allahtan o doktor farkedilmis bu sorunu.bebegin icin o yollari cekmeye deger.

Eğer alırsam yatak odasında olacak bu beşik. Daha sonra oda yapmayı düşünüyorum

kızlar anket sıfırlanmış umarım bu sefer doğru işaretlenir ve alakasız kişiler oy kullanmaz ...
hepınıze hayırlı geceler bugun pek morlaım yok malum buzdolabı bozulması moralımı sıfırladı
yaırn yenı bır gunde gorusuruz

herkese iyigeceler kızlar.yarın okula gitmemeye karar verdim.zaten sesim bile çıkmıyor ki nasıl ders anlatcam. ama daha iyiyim çok şükür. biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…