- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.301
aa simdş farkettim aynı gun dogum yapacagızve kımızınde oglu olacak ısım ne koymayıdusunuyosunuz bız hala karar veremedık
okuyamadım canım ya maelsef fecı goz yoruyor :)
bı dakıka bu bahsedılen carsaf gerdek gececı carsafımı benmı yanlıs anladım
hösttttttttt bu ne rezıllık yawww dinende yatak odası alenı ifşa etmek buyuk gunahlardandır
benım salak eltı kendı gostermıs herkese
bendede kayınlar esıme eslerımızı gonderellımmı demıs yardıma ılk gunden sonra esım gerek yok dedı
artık ne yardımı ıse ....
kı bana bırı bısey dıyeydı Allahıma varya kalayı basardım yengem karsı bınama gelın geldı bırak carsaf gormeyı evıne o cagırmadan gıtmeye utandım yaaa
eslerın arasında özel bısey eskı adetler ah ah ne dıyeyım cehalletten korusun Rabbim ..
cıdden cok guzel bır duygu ama ıclerınde tek karnı cıkmayan benım galıba kendımı bı an kotu hıssettım
ama gercı boyle olmasından memnunum karnım hıc cıkmasa ne bılım ya korkuyorum karın buyudukce nasıl hareket edıcem dıye :)
hanımlar bugün forum pek bi sessiz herkes pazar kyfi yapıo anlaşılan:) bugün arkadaşım bebeişimize hediyeler almış çok sevndk, çook tatlılar yaaa, ama almayı belli bir süre bırakıcam duramıyorum çıktıkça herşey çok şirin gelio:)bide isim sorunumuz var ben bir türlü karar veremiyorum naz çok istiodum ama adıyla yaşıo çok nazlı oluolar dio herkes oyüzden kararsız kldım
bende sen diyince fark ettim valla ben hiç düşünmedim ama eşim hergün düşünüyo sağolsun barlas yada yiğit istiyo şimdilik tabi o zamana kadar belli olmaz bu arada ben yaptım ve 2 tabak yedim dahada yemeyi düşünüyorummola verdim biraz sizede afiyet olsun
herkes pazar keyfinde sanırım..naz güzel isim bence..herkesi dinlersen oohooo isim bulamazsın:))
yok ya herkesin lafına bakma naz güzel isim benim oğlum olacak kızım olsaydı adı ela olsun istiyordum ama erkek ismi hiç düşünmemiştim hayırlısı kendi sevdiğin ismi koy sen
benim de pıhtılaşma sorunum var ne kullanıyorsun canım...
14. haftaya kadar fraxaparin 0.6 lık kullandım şimdi 0.4 lüğe düşürdü doktorum progestan 200 lük sabah akşam öğlenlerielevit bemiks akşamlarıda coraspirin 100 lük bide bu hafta dr kan hapı verdi adı aklımda değil sen ne kullanıyorsun
kızlar bu yazı daha önce 2 defa doğum yapmış bir mayıs annesinden alıntı normal doğum pacak olan annelerin okumasını tavsiye ederim ben inanın ben çok rahatladım ve artık doğumdan korkmuyorum umarım sizede bi faydası olr......''Erkek cocuk ve kiz cocuk sancisi degisik arkadaslar kiz cocugunun sancisi kasiklardan ve vajinadan geliyor gibi oluyor erkek cocugun sancisi bele vuruyor sitdetli bel agrisiyla basliyor , ama korkacakda birsey yok sakin endiselenmeyin en guzel duygu bu duygu anne olmak kadar kutsal bir duygu zaten yok sanciniz basladiginda bunun gececegini bilin surekli kalmayacak bu agri ve sonunda minnacik bir evlada kavusacaginizi unutmayinki sevinciniz agrinizi bastirsin!!!, sunuda aklinizdan cikarmayin o agri surekli surmuyor Allah c.c oyle bir ayarlamiski arada nefes alip dinlenme payi birakmis bir dakika agriniz oluyorsa iki dk dinlenip enerji toplaya biliyorsunuz saatlerce ayni sanci cekilmiyor bir saatin yarim saati 40 dk sanciliysa 20 dk si agrisiz o yuzden korkmayin nacizane benim tavsiyem agriniz kesildiginde enerjinizi toplamaya tekrar evladiniza konsantire olmaya calisinki agri basladiginda cocugum gelecek cok az kaldi diye agridan cok sevincinize konsantire olun!! ..
ben 3 cocugumuda normal dogum yaptim ve cocuklarimin doguslarini hisetdim karnimda donduklerini inislerini hisetdim olagan ustu bir duygu, olagan ustu bir mucize her anneye bunu hissetmelerini tavsiye ederim sezeryanla mumkunse dogum yapmamaya normal dogum yapmaya gayret gosterin cocugunuz ciktigi o an kucaginiza almaniz ve sanki hic aci cekmemis gibi hisetmeniz cok guzel bir duygu, Allah herkeze anne olmayi nasip etsin insallah''
benim biraz kanamam olmustu temizligi fazla kacirmaktan doktor 4 tane proluton depot vermisti onlari oldum bitti cok sukur.canakkale izmir de az yol degil dogumu nerde yapacaksin?benim gittigim hastanede 80 km.orda mi yapacagim 1500km gidip babamlarin yaninda mi yapacagim bilmiyorum.onceden dusugun oldu mu
kızlar bu yazı daha önce 2 defa doğum yapmış bir mayıs annesinden alıntı normal doğum pacak olan annelerin okumasını tavsiye ederim ben inanın ben çok rahatladım ve artık doğumdan korkmuyorum umarım sizede bi faydası olr......''Erkek cocuk ve kiz cocuk sancisi degisik arkadaslar kiz cocugunun sancisi kasiklardan ve vajinadan geliyor gibi oluyor erkek cocugun sancisi bele vuruyor sitdetli bel agrisiyla basliyor , ama korkacakda birsey yok sakin endiselenmeyin en guzel duygu bu duygu anne olmak kadar kutsal bir duygu zaten yok sanciniz basladiginda bunun gececegini bilin surekli kalmayacak bu agri ve sonunda minnacik bir evlada kavusacaginizi unutmayinki sevinciniz agrinizi bastirsin!!!, sunuda aklinizdan cikarmayin o agri surekli surmuyor Allah c.c oyle bir ayarlamiski arada nefes alip dinlenme payi birakmis bir dakika agriniz oluyorsa iki dk dinlenip enerji toplaya biliyorsunuz saatlerce ayni sanci cekilmiyor bir saatin yarim saati 40 dk sanciliysa 20 dk si agrisiz o yuzden korkmayin nacizane benim tavsiyem agriniz kesildiginde enerjinizi toplamaya tekrar evladiniza konsantire olmaya calisinki agri basladiginda cocugum gelecek cok az kaldi diye agridan cok sevincinize konsantire olun!! ..
ben 3 cocugumuda normal dogum yaptim ve cocuklarimin doguslarini hisetdim karnimda donduklerini inislerini hisetdim olagan ustu bir duygu, olagan ustu bir mucize her anneye bunu hissetmelerini tavsiye ederim sezeryanla mumkunse dogum yapmamaya normal dogum yapmaya gayret gosterin cocugunuz ciktigi o an kucaginiza almaniz ve sanki hic aci cekmemis gibi hisetmeniz cok guzel bir duygu, Allah herkeze anne olmayi nasip etsin insallah''
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri..cleaxan 0,4 kullanıyorum..hamile kalmadan folbiol ve coraspine başlamıştım..progestan kullanmıyorum şimdi ilk aylarda kullanmıştım..14.haftada folbiol bırakıp kan hapına başladım..bi de tiroid sorunum old.,için tiroid ilacı kullanıyorum maalesef...
canim 3 bebegini kaybetmissin sonucta canakkalede arastiramiyorlar mi ki.kan pihtilasmasindan bebegini kaybeden cok insan var keske ona da hamilelik ilk ogrenildiginde bakilsa.Allah bu evladini hayirla saglikla.kucagina almayi nasip etsin.dogum fiyati cok yuksekmis gercekten.bende biraktim artik birden yapmiyorum az az yapiyorum zaten cok gelen gidenim yok.sende bebegini buyutunce tekrar baslarsin o daha onemli
Senin genetikte sorun varmı önlem olarakmı kullanıyorsun inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
Eğer alırsam yatak odasında olacak bu beşik. Daha sonra oda yapmayı düşünüyorumGüzel görünüyorlar ama eğer sadece bebek odasında yatak olarak kullanılacaksa...
Ben park yatağı ilk zamanlar salonda alternatif yatırma yeri, sonraları da sadece oyun parkı (yine salonda) olarak kullanacağım için daha sade, salonun görsel dengesini bozmayacak şekilde seçeceğim. Mesela geçenlerde siyah renkli bir tane gördüm, belki de onu alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?