2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese :) Bugün büyük gün, kontrolümüz var nihayet :) bakalım benim ufaklığın keyfi nasıl, cinsiyetimiz değişmişmiş mi görücez

Eşim bugünkü kontrole annemi de götürelim dedi, ben de olur dedim başta sonra aklıma cinsiyeti öğreneceğimiz geldi hemen caydım. Olmaz bugün cinsiyeti öğrenicez başbaşa gidelim, bir dahakine götürürüz dedim. Eşim anlam veremedi bu tavrıma garibim ama olmaaaaaz özel anlar başbaşa geçecek kardeşim. Niye buna ben karar veremiyorum da dedi sonrasında, ben de benim karnım ben muayene olucam istemezsem seni de götürmem dedim, sustu :)

Merhaba kızlar gune kotu bır ruya ve mıde bulantısıyla basladım ustune ıse de 20 dakika gec kaldım ınsallah devamı guzel olur

Günaydın kızlar :)
Alt imzadaki göbek ve bebek nihayet büyümüş ama ben o kadar uzun zamandır göbekliyimki o alttaki minnacık bit kadar bebe moralimi bozuyordu işte benim için gerçek boyutlar

Günaydın herkese,
Ankara'da sabahtan beri durmayan bir kar var. Her yer bembeyaz
Cumartesi bebişkomu göricem, büyümüş mü acaba? bi de doktor teyze kız gibi dedi 4 hafta önce sanırım netleşir artık, çok heyecanlıyım.

günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum drryaacanım ruyan hayrolsun valla bendede hala kocamn bi göbiş yok ne iç karınmış

Offf ankarayı cok ozledımmm ıstanbulda hava puslu ıns carsamba ankaradayımm ve ben oradayken de yagar
günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum drryaacanım ruyan hayrolsun valla bendede hala kocamn bi göbiş yok ne iç karınmış
Gunaydın canım tuhaftı ıstanbuldakı evdeyım ama annemlerde var herkesle cok fena kavga edıyorum ck aglıyorum benı anlamıyorlar dıye dısarı cıkıyoruz esımle doktor ıcın ama mekanlar ankara
Cok ozledım ankarayı ondan boyle oldu. Sanırsam

günaydın günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
hastalar acil şifalar, çalışanlara kolaylıklar diliyorum
bebişlerimiz bol bol tekme atsın annelerine ben burdayım desin, rüyalar hayra çıksın herkes çok mutlu olsun inşallah

günaydın kızlar bende bu sabah kötü rüya gördüm sabah 5'te uyandım 6'ya kadar da uyumadım kötü rüya görünce ben çok etkileniyorum 1 daha da uyuyamıyorum

2 gündür de sanki karnım biraz küçüldü anlam veremedim oğlumun hareketlerini hissediyorum ama tedirgin oldum 1 de merak ettiğim bişe var bebişleriinizin hareketlerini hergün hissediyo musunuz ?..

Korkma canım ben 17.hafta gb ilk hissettim son 3-4 gündür hergün hissedeniliyorum hatta 10 gün kdr önce 2 gün öle bi hareketliydi ilk defa öle hissettim sonra bi kesildi meğer pozisyon değiştirmiş 3-4 gün net hissedemedim.yani ilk hissettiğimde beri hep tedirginlikle geçti :) biraz büyüyene kdr öle oluyo sanırım

haftasina gore degisiyor sanirim ben 2 haftadir hergun hissetmeye basladim surekli degil ama,arada uyuyor sanirim,uyku -tekme safhalari var

Merhaba hanımlaarr;

Güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
Bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
Fuara gidemedim Büyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
Hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
Kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
Yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!

Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
Sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii

Bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...

ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...Bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi

Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! Öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!

Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!

Son düzenleme:

canim doktorun hamileyken mi eldivenle almani onerdi?ben agda kullanmiyorum ama agdayi onermiyorlar diye duydum da

haftasonu foruma giremeyen tembellerden olduğum için geç kalıyorum.
benim doktorum ağdayı bana yasakladı, ben de ne yazık ki jilete döndüm ama tabi rezil bişi, rüyalarıma giriyor,2günde uzuyor yine. eldivenle nasıl alıyorsun dsde? ne eldiveni şu plastik eldiven mi hani ameliyat eldiveni?:18:

Dun neredeyse oturup aglayacaktım karnım sertken dun hamur gıbıydı oglum 1kere tekmeledı o da camasır makınasının sesıne dedım ne oluyoruz karnıma dokunuyorum fos (normalde dokundum mu sertlıgı hıssederdım) annemı aradım sacmalama hergun hıssedemezsın dınlenıyordur dedı agladım aglayacam esım gel doktora gıdelım dedı dedım kovarlar benı neyse ıse geldım hareketlendı bu sıpalar bızımle oynuyor resmen endıselenme canımm hergunumuz bırbırne uymuyor maalesef
Canım ne desek bos olan olmus artık esın ne dedı bu duruma

Wala dicek bişim yok
Ama seni kışkırtmak istemiyorum ilk başta eşin
Olan sana olucak tabi yine o yüzden sakin ol konuştunmu niye seni uyandırmamışlar bide sadece erkekler mi sigara fln hamile bayansın bide :44:

ViledAnın beyaz eldivenleri varya onunla ilk başta acıyo tabi ama alışıyorsun sonra ağdadan iyidir bence kesinlikle ben yıllardır kullandığım için direk atladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…