- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.341
günaydın kızlar bende bu sabah kötü rüya gördüm sabah 5'te uyandım 6'ya kadar da uyumadım kötü rüya görünce ben çok etkileniyorum 1 daha da uyuyamıyorum
2 gündür de sanki karnım biraz küçüldü anlam veremedim oğlumun hareketlerini hissediyorum ama tedirgin oldum 1 de merak ettiğim bişe var bebişleriinizin hareketlerini hergün hissediyo musunuz ?..
Canım ne desek bos olan olmus artık esın ne dedı bu duruma
Merhaba hanımlaarr;
Güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
Bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
Fuara gidemedimBüyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
Hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
Kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
Yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!
Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
Sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii
Bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...
ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...Bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi
Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! Öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!
Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!
haftasonu foruma giremeyen tembellerden olduğum için geç kalıyorum.
benim doktorum ağdayı bana yasakladı, ben de ne yazık ki jilete döndüm ama tabi rezil bişi, rüyalarıma giriyor,2günde uzuyor yine.eldivenle nasıl alıyorsun dsde? ne eldiveni şu plastik eldiven mi hani ameliyat eldiveni?:18:
Wala dicek bişim yok
Ama seni kışkırtmak istemiyorum ilk başta eşin
Olan sana olucak tabi yine o yüzden sakin ol konuştunmu niye seni uyandırmamışlar bide sadece erkekler mi sigara fln hamile bayansın bide:44:
günaydın kızlarrrrrrr...Dun neredeyse oturup aglayacaktım karnım sertken dun hamur gıbıydı oglum 1kere tekmeledı o da camasır makınasının sesıne dedım ne oluyoruz karnıma dokunuyorum fos (normalde dokundum mu sertlıgı hıssederdım) annemı aradım sacmalama hergun hıssedemezsın dınlenıyordur dedı agladım aglayacam esım gel doktora gıdelım dedı dedım kovarlar benıneyse ıse geldım hareketlendı bu sıpalar bızımle oynuyor resmen endıselenme canımm hergunumuz bırbırne uymuyor maalesef
Canım ne desek bos olan olmus artık esın ne dedı bu duruma
Merhaba hanımlaarr;
Güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
Bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
Fuara gidemedimBüyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
Hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
Kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
Yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!
Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
Sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii
Bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...
ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...Bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi
Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! Öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!
Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!
direkt cevap veriyorum kocana saldır
söyle hemen bir kadın tutsun eve ya da akşama kolları sıvasın temizliğe..
Gaza getirmek de istemem ama ben de olsam gıcık olurdum..en çok da beni orada uyurken bıraktığı için
Kızlar yengem bugun doguruyor galıba :) kontrolaegıdıcektı sımdı aradılar annemle sabahın korunde gıtmısler
sancısı varmıs bıraz bıde hafıf alametmı ne gelmıs dogum ıcın beklıyorlar
annemde yengemde heyecanla cıkmıs evlerınden gıdıp kontrol edıcem
sonra hastaneye gıdıcem yegenım gelıyor yaa aglıyorum suan yavrumun arkadası gelıyor ..
buz dolabım bozuk anne servıscıler gelsın oyle gelırsın acele etmemı ıstemıyor ama dururmuyum yegenımı gorcem
ya nıye bu kadar aglıyorm ben kızlardarısı bızlerın basına 5 ay sonra:)
dua edın olurmu sorunsuz agrısız bı dogum olur ınsallah
Eşimin kafasını ezmek lazım ilk önce dimiii
Bende artık tıkandım yemin olsunn
Ne bu yaa ben susdukca iyice ipi gögüsledi bu adamm
2 çarpmak lazım ağzına ağzına
Ben büyük görümcemdeydim canım, onlar bizim evde
Erkek ağırlıklı genelde ufak kızları ve bir tane 35 yaşındaki amcasının kızlarını saymazsakk
Ve güya mutfakta içmişlerr ama evin içi bildiğin duman altı leeeş gibi kokuyorr
Gece 11 gibi eve girdikk sırf havalansın diye 12:30 a kadar bekledim, evide buz gibi yaptım
Canım sen zaten yeterı adar sınırlenmıssın senı ıyıce sınırlendırmenın anlamı yokAynen canımm
Resmenn püüff böreği gibii , bide ben tekmede hissetmiyorum henüz
Haftasonları saati saatine beslenemiyorum acaba bebeğim ozaman çok fazla uyku haline mi geçiyor açlıktan
Ne dicekk ne var abartma altı üstü 12 bardak
Makina yıkıyor
Cipsleri ben süpürürümmm
Bide dönüşte görümcemler düğünden geldik diye güya eşinin kardeşini almaya geldiler
Maçı soruyorr herkes bekir bekir diye söyleniyorduu noldu kii diyee
Bende dedim insanı ne kadar cok salak yerine koymayı seviyorlar yaa dedimm gittin maç izledin iştee biz bizeyiz daha sallama kadın dimiii
Bende eşime dedim onlar maç seyrettii Oyayı istemedikleri için güya! düğün bahanesi uyduruyorlar odaa amaann kim ne yaparsa yapsın banane diyor!
Ben mii çookk takıntılıyım :44:
Kızlar yengem bugun doguruyor galıba :) kontrolaegıdıcektı sımdı aradılar annemle sabahın korunde gıtmısler
sancısı varmıs bıraz bıde hafıf alametmı ne gelmıs dogum ıcın beklıyorlar
annemde yengemde heyecanla cıkmıs evlerınden gıdıp kontrol edıcem
sonra hastaneye gıdıcem yegenım gelıyor yaa aglıyorum suan yavrumun arkadası gelıyor ..
buz dolabım bozuk anne servıscıler gelsın oyle gelırsın acele etmemı ıstemıyor ama dururmuyum yegenımı gorcem
ya nıye bu kadar aglıyorm ben kızlardarısı bızlerın basına 5 ay sonra:)
dua edın olurmu sorunsuz agrısız bı dogum olur ınsallah
yaa canım walla bu erkekler anlamıyor ve düşünemiyorne alemi var herkesi toplayıp gitmenin,maçsa maç,çıkın dışarda seyredin..üstelik sen hamilesin çok daha hassas olması gerekir ama çocuk gibiler işte..
Görümcenler de bi acaipmiş yani,yaptıkları çok ayıp ve saygısızlık,böyle olacağını bilsen sen de gitmezdin doğumgününe..bundan sonra iyice mesafe koy arana,hele bi de selamlaşmıyolar falan..çok gıcık oldum
İyi yapmışın gerçekten dicek bişi çok bulamıyorum çünkü ben bu konuda hassasım ben yokken kimsenin evime gelmesini istemem açıkçasıbide karışık işler ya 35yaşındaki bayan o kadar erkeğin içinde napmış onada kafam takıldı sinir oldum direk ben kıskanç bi insanım ne die bırakıyolar ooofff evt sen biraz anlat eşine üste çıkmaya çalışmasın normal Bişey yapmış gb önceki gb anlasın yaptığının yanlışlığını
Aslında ben ona ipleri çok verdim
Oda böyle sapıttııı
Bu evde 2 kişi yaşıyorsak benimde onayım gereklii
Ailesiyse ailesi canım
Yol geçen hanı değil ya bu evdee
Benim kocam ayrı bir odun, ailesii tam bir kütüükk
Banada düştü marangozlukk yapacağım ben onlara bi şekill
Uyuyan devi uyandırdıılaarr bak gör öğlen olsunn o kaynana görümceyi ben bi arayım
Hepsinin ağzının payını vereyim ben bii
Bu gazı artık ben taşımıyacağımm
Amca kızı canım oo
Ama ne gerek var dimii
Bide kadın olacaksınn bi bardağı sokmamış makinaya
Bende eve gelince elimi sürmedim eşim yerleştirdiii
Resmen burnumdan soluyordum dünnn
bana bunu yaşatan o düşüncesiz eşi ben ne yapayım ne yapayım onu bulamıyorumm
İnşallah en basit şekilde çözersiniz atlatırsınızama Yinede sen sakin ol sonradan pişman olabilirsin bu sinirle açıp konuşursan bırak biraz vakit geçsin istersen:26:
ViledAnın beyaz eldivenleri varya onunla ilk başta acıyo tabi ama alışıyorsun sonra ağdadan iyidir bence kesinlikle ben yıllardır kullandığım için direk atladım :)
neden yasakladı canım? düşük tehliken falan mı vard yoksa tüm hamilelere yasak mı?
Ben cuma akşamı oturdum evde komple sir ağda yaptım kendime..ama bir dahakine çok uzamadan kuoföre gideceğim çünkü çok zorlandım..
Aslında ben ona ipleri çok verdim
Oda böyle sapıttııı
Bu evde 2 kişi yaşıyorsak benimde onayım gereklii
Ailesiyse ailesi canım
Yol geçen hanı değil ya bu evdee
Benim kocam ayrı bir odun, ailesii tam bir kütüükk
Banada düştü marangozlukk yapacağım ben onlara bi şekill
Uyuyan devi uyandırdıılaarr bak gör öğlen olsunn o kaynana görümceyi ben bi arayım
Hepsinin ağzının payını vereyim ben bii
Bu gazı artık ben taşımıyacağımm
PekBiCici cim, sen daha yeni hamilelikle ilgili sıkıntı yaşamadın mı? doktorun bile ne kadar dertlenmiş senin yerine? Hani nazlancaktın?
bence öncelikle stresini kontrol et, bak yavrucağın hisseder bunu, eşinin de olayın ciddiyetinin farkına varmasını sağla, zor olur eminim ama başka şansın yok. ben evimde daha yeni yeni iş yapmaya başladım o da bir tabak kaldırmak filan, yemeği, toplamayı, bulaşığı, çamaşırı Allah razı olsun hep eşim yapıyor, belki kötü bir dönem atlattığımızdan, korkudan daha temkinliyiz ama sen de dikkat et. görümcenle kayınvalidene de tabi ki her şeyin farkında olduğunu anlat, içinde tutma ama ileride pişman olacağın şeyler söylemeden, haklıyken haksız olmadan, kolay gelsin sana.
Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?