2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen canımm
Resmenn püüff böreği gibii , bide ben tekmede hissetmiyorum henüz
Haftasonları saati saatine beslenemiyorum acaba bebeğim ozaman çok fazla uyku haline mi geçiyor açlıktan

Canım ne desek bos olan olmus artık esın ne dedı bu duruma

Ne dicekk ne var abartma altı üstü 12 bardak
Makina yıkıyor
Cipsleri ben süpürürümmm
Bide dönüşte görümcemler düğünden geldik diye güya eşinin kardeşini almaya geldiler
Maçı soruyorr herkes bekir bekir diye söyleniyorduu noldu kii diyee
Bende dedim insanı ne kadar cok salak yerine koymayı seviyorlar yaa dedimm gittin maç izledin iştee biz bizeyiz daha sallama kadın dimiii
Bende eşime dedim onlar maç seyrettii Oyayı istemedikleri için güya! düğün bahanesi uyduruyorlar odaa amaann kim ne yaparsa yapsın banane diyor!
Ben mii çookk takıntılıyım :44:

direkt cevap veriyorum kocana saldır
söyle hemen bir kadın tutsun eve ya da akşama kolları sıvasın temizliğe..
Gaza getirmek de istemem ama ben de olsam gıcık olurdum..en çok da beni orada uyurken bıraktığı için

neden yasakladı canım? düşük tehliken falan mı vard yoksa tüm hamilelere yasak mı?
Ben cuma akşamı oturdum evde komple sir ağda yaptım kendime..ama bir dahakine çok uzamadan kuoföre gideceğim çünkü çok zorlandım..

Kızlar yengem bugun doguruyor galıba :) kontrolaegıdıcektı sımdı aradılar annemle sabahın korunde gıtmısler
sancısı varmıs bıraz bıde hafıf alametmı ne gelmıs dogum ıcın beklıyorlar
annemde yengemde heyecanla cıkmıs evlerınden gıdıp kontrol edıcem
sonra hastaneye gıdıcem yegenım gelıyor yaa aglıyorum suan yavrumun arkadası gelıyor ..

buz dolabım bozuk anne servıscıler gelsın oyle gelırsın acele etmemı ıstemıyor ama dururmuyum yegenımı gorcem
ya nıye bu kadar aglıyorm ben kızlar darısı bızlerın basına 5 ay sonra:)

dua edın olurmu sorunsuz agrısız bı dogum olur ınsallah

Son düzenleme:

Eşimin kafasını ezmek lazım ilk önce dimiii
Bende artık tıkandım yemin olsunn
Ne bu yaa ben susdukca iyice ipi gögüsledi bu adamm
2 çarpmak lazım ağzına ağzına
Ben büyük görümcemdeydim canım, onlar bizim evde
Erkek ağırlıklı genelde ufak kızları ve bir tane 35 yaşındaki amcasının kızlarını saymazsakk
Ve güya mutfakta içmişlerr ama evin içi bildiğin duman altı leeeş gibi kokuyorr
Gece 11 gibi eve girdikk sırf havalansın diye 12:30 a kadar bekledim, evide buz gibi yaptım

günaydın kızlarrrrrrr...

canımm herzaman aynı olmuyo bi bakıyosun sert oluyo bi bakıyosun yumuşacık öyle şeylerde hemen telaş yapma kendini olmadık yere strese sokuyosun....sonra ufaklıkta stresten etkilenir..

Günaydınlar kızlar güzel anneler ve bebişleri...hastalara acil şifalar cinsiyet öğrenenlere hayırlar diliyorum rüyalar görenlere de hayır olsun diyorum hepinize iyi haftalar :)

kızlar benim doktoruma bir sürü sorum vardı,hepsini aklımda sıralamıştım..ama ben sormaya başlayınca
1 dak benden önce davranıyorsun ben hepsini sırasıyla söyleyeceğim dedi..lafı ağzıma tıkadı..
ben de akşamları uyurken belimin sol tarafından kalçama oradan bacağıma kadar inen ağrıyı, dişimin kırılmasını, vitamin ilacımın ve demir hapımın bittiğini söylemeyi unuttum..o da yenisini yazmadı..acaba bu ilaçlar doğuma kadar içiliyor mu?:44:
Bir de toplamda 4 kilo almışım ama bu 4'ün 3'ü son bir buçuk ayda alındığı için sanırım kilon fazla olmamı mı? dedi..(63 kiloyum)
acaba kilo aldım diye yazmamış olabilir mi ilaçları..

yaa canım walla bu erkekler anlamıyor ve düşünemiyor ne alemi var herkesi toplayıp gitmenin,maçsa maç,çıkın dışarda seyredin..üstelik sen hamilesin çok daha hassas olması gerekir ama çocuk gibiler işte..
Görümcenler de bi acaipmiş yani,yaptıkları çok ayıp ve saygısızlık,böyle olacağını bilsen sen de gitmezdin doğumgününe..bundan sonra iyice mesafe koy arana,hele bi de selamlaşmıyolar falan..çok gıcık oldum

Saldırcam ben onaa
Ama önce kayınvalideme ve görümceme saldıracağım
Derdiniz sıkıntınız ne sizin diyeceğim
Yeter artık ben neden susuyorsamm
Bu hamilelik iyice salak yaptıı dut yemiş bülbül gibi avanak avanak geziyorum ortalıktaa
Bi sıkıntıları varsa söylesinler bende ona göre tavrımı koyayımm
Ama o eşimiide ben bi yola getireyimmm
Çoook işim var çoookkk
Karnımdakini düşünemiyorum bilee bana bu yaptıklarını hiç affetmicemm
Allaha havale ediyorum hepsini

Benimde gözlerim dolduu, duygusallığımın üstüne süpeer olduu
Ayy doğum başlıyor diyince burnum sızladııı
Rabbim bir avazda kurtarsın inşAllah canımm
Sağlıkla inşAllahh yuvalarına, kucaklarınıza gelsin minik meleğiniz

İyi yapmışın gerçekten dicek bişi çok bulamıyorum çünkü ben bu konuda hassasım ben yokken kimsenin evime gelmesini istemem açıkçası bide karışık işler ya 35yaşındaki bayan o kadar erkeğin içinde napmış onada kafam takıldı sinir oldum direk ben kıskanç bi insanım ne die bırakıyolar ooofff evt sen biraz anlat eşine üste çıkmaya çalışmasın normal Bişey yapmış gb önceki gb anlasın yaptığının yanlışlığını

Son düzenleme:
Canım sen zaten yeterı adar sınırlenmıssın senı ıyıce sınırlendırmenın anlamı yok ama ben olsam esımden cok fena acısını cıkarır ıllk fırsatta da buna alet olanlar ya da esımı alet edenlerınden de sorardım hesabını

Anım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ne guzel bekledıgınız an geldı rabbım bıze de nasıp eder ıns

Aslında ben ona ipleri çok verdim
Oda böyle sapıttııı
Bu evde 2 kişi yaşıyorsak benimde onayım gereklii
Ailesiyse ailesi canım
Yol geçen hanı değil ya bu evdee
Benim kocam ayrı bir odun, ailesii tam bir kütüükk
Banada düştü marangozlukk yapacağım ben onlara bi şekill
Uyuyan devi uyandırdıılaarr bak gör öğlen olsunn o kaynana görümceyi ben bi arayım
Hepsinin ağzının payını vereyim ben bii
Bu gazı artık ben taşımıyacağımm

Amca kızı canım oo
Ama ne gerek var dimii
Bide kadın olacaksınn bi bardağı sokmamış makinaya
Bende eve gelince elimi sürmedim eşim yerleştirdiii
Resmen burnumdan soluyordum dünnn
bana bunu yaşatan o düşüncesiz eşi ben ne yapayım ne yapayım onu bulamıyorumm

Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

İnşallah en basit şekilde çözersiniz atlatırsınız ama Yinede sen sakin ol sonradan pişman olabilirsin bu sinirle açıp konuşursan bırak biraz vakit geçsin istersen:26:

İnşallah en basit şekilde çözersiniz atlatırsınız ama Yinede sen sakin ol sonradan pişman olabilirsin bu sinirle açıp konuşursan bırak biraz vakit geçsin istersen:26:

Yook kuzum akşam konuşcam yüzyüzee
Zaten biraz önce aradı günaydınn aşk kelebeğiiimm diye diyee şakıdıı, yok kahvaltı yaptın mı karnını doyurdun muu diye soruyor
Bende hııı evet yedim işte bişeyler, iyi tamam diye konuştumm
Hayırdır sesin niye böyle? sertsin? dediii
Akşam konuşuruz dedimm
Yinee ne yaptım yaaaaaaa!!!! dedi
Adamın algıda sorun var sanırım dimii bukadar saftirik olamaz çünkü :44:

ViledAnın beyaz eldivenleri varya onunla ilk başta acıyo tabi ama alışıyorsun sonra ağdadan iyidir bence kesinlikle ben yıllardır kullandığım için direk atladım :)

çok teşekkür ederim canım, Vileda beyaz eldiven, inşallah işe yarar, zararın neresinden dönülse kardır sonuçta dimi?

evet canım 2.ayımda öyle bir tehlike yaşadım doktorum da herhalde ona istinaden ağda yapmıyoruz dedi

pekbicici suank ıtelasımdan mesajın ıyenı gordum canım
kızmakta tepkı vermekte yerden göğe kadar haklısın
hep derım ya es rezıl eder es vezır eder
esınıyılık yapıyor guya ama sen arıtk hamılesın onlar gıdınce eve kım bakıcak dusunmelıydı dıcem
ama emın ol benım esımde olsa aynısını yapardı yaparda

Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

yk cnm gaet uygun ben cuma girdim detaylı çekildi
20 hafta olması gerekiyo erkende dorun olur diye sonrasıda gayet uygun tabi
herşeyimiz normal maşallah hatta anasına çekmiş uzun olacakmış
babasına çekmiş keyif yapmaktan bi yüz profili vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…