2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ahh canımm ahhh
Birr offf çeksem karşı ki dağlar ağlarr misalii bitmiyor bitmiyorr benim büyük oğlan ve sıkıntılarıı
Neden bu denli dengesiz olduu, içine hangi hormon kaçtı çözemiyorumm
Benim hormonlarım onun yüzünden faaliyete bile geçemiyorr
Düşüncesizlik, kapris, nazlanmak hat safhada adamda
Ben nerde yanlış yaptım anlamıyorumm
Nazlanayım diyorum ama insanın kimyasında olmayınca olmuyor iştee
O orda süpürüncee hadi bende ütü yapayım, yatağı değiştireyim, 2 makinayı boşaltayım derken bi bakmışım işin tamamımını ben yapmışım :44:
Kendimede bi çeki düzen vermem gerekliii, ben böyle dengesiz oldukca onlarda sapıttııı
Kayınvalidemlede,görümcemlede onların anlayacağı dilden konuşcam canımm merak etme ozaman hiiiçç haksız olmam
Kendileri koz verdiler bana artık hesabını ödesinler....

Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

usgde 20+5te verdi bana renkli foto doktorum
guzel birsey ama net degil yani agiz burun goz hepsi kabaca gorunuyor, sekillerini anlamak mumkun degil benimkinde.

zaman gecmiyor ya ben de 9 ocakta gidicem detayli usgye zor dayaniyorum her sabah seneryoyla kalkiyorum

Oyyy ben onun sıfatını yiriiimmm
Gördün müüü herşeyiniii
Böyle boğum boğum olmuş yanakları dimii
Allahım yarabbim milyonlarca şüküürrr
Sağlıklılarr yaa başka neyi dert ediyoruzz
Kucağınada sağlıkla gelsin keyifci paşaaann canımm
21. hafta iyi ozaman ben gidiyimm
Bide fiyatı nedir acaba, bana 180 tl dediler ama :44:
Bunuda mı devlet karşılamıyor :44:

ay ne heyecanli,kendimi dusundum yengen de simdi korku telas heyecan neler vardir ,hayirli haberleri bekliyoruzz
Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

renkli usg nedir canim?3d/4d usg mi yoksa?

bayanlar hele ki çalışan bayansanız temizlik vs için sadece h.sonunuz varsa mutlaka eşlerinizi de çalıştırın.
ben dün 5 kalem iş var dedim..saydım..hangi ikisini seçiyorsun diye..biraz nazlandı ama kusura bakma sen de yapacaksın dedim..seçti yaptı..bulantılar varken elimi sürdürmüyordu ama ben iyi olunca nazlanmalar başladı..ama alıştırmamak lazım..illa ki bir iş de ona söylüyorum..yoksa bebek olunca iyice zorlanırız..

Bende 28 Aralıkta gideceğim kuzucuğumu görmeyee teyzesii
Ozamanda kısmetse senle aynı olacağımm
Ama kağıtta (18-23) aralığı diye gösterdiği içinn yılbaşına girmedenn
Kendimize bir hediye vermek istedik; oğluşumuzun renkli fotosunu alalım dedik

Canım benıM saftırık kocamda olsa aynısını yapardı varya en sonda ne varkı hayatım evı ben temızleyecem zaten sende ablamda uyudun ne guzel sen evdeyken olsalardı daha mı ıyıdı :44: der bılıyorum ahh bu erkekler hıc anlamıyorlar bızı

Günaydın herkese iyi haftalar diyeyim önce ya mesaja çok güldüm ya benim karnım ben muayne olucam senide götürmem ha süpermiş valla

haftasina gore degisiyor sanirim ben 2 haftadir hergun hissetmeye basladim surekli degil ama,arada uyuyor sanirim,uyku -tekme safhalari var

Aynen canımm
Resmenn püüff böreği gibii , bide ben tekmede hissetmiyorum henüz
Haftasonları saati saatine beslenemiyorum acaba bebeğim ozaman çok fazla uyku haline mi geçiyor açlıktan

teşekkürler kızlar tekmelerini hissediyorum ama karnım küçüldü iş yerindeki arkadaşlar da farketti sadece onun nedenini anlamadım,annelik zor zanaatmış valla herşeye içerlenip dert ediyoruz hayırlısıyla sağlıkla 1 doğursaydık şu sıpalarımızı

iyi haftalar canım durumuna üzüldüm ama sinirlenmemiz sadece bizi yıpratıyo düşünmemeye çalış tabiki kolay değil ama umursama başka şeylerle uğraş.
Çalışan insanlarız haftasonunu iple hatta halatla çekiyoruz bende bu hafta dinlenecektim sözüm ona ama bayanlar durur mu? yemek yap temizlik bilmem ne evden sadece yürüyüş için çıkmama rağmen kasıklarım ağrıyo bugün hala seni düşünemiyorum bile stres te ağrı yapar kendine dikkat et canım... öptüm doğum tarihdaşım:) bebeğini düşün

cnm başından geçenler gerçekten sinir bozucuymuş ben eşimi boğardım sanırım
kafasına görec hareket etmesi cezasız kalmamalı ki sen zaten bunun yolunu biliyosundur

bende çok yorgunum dün bizdede misafir vardı 9 kişi ablamlar ve arkadaşlar yemek yedik maç izledik
sağolsunlar yemekten sonra herkes işin ucundan tuttu toparladık çayları kendileri aldılar
ama yatınca sanki ayaklarımdan ve başımdan biri çekiyomuş gibi belim çok ağrıdı
ama yine herşeye değdi

Ya hiç üzülme canım bugün sabah bir kalktık eşim demezmi senin göbeğin niye ufaldı diye beni bir telaş aldı ama yemeği yedikten sonra eski halini aldı ben daha haraketlerini hissedemiyorum ama annemin dediğine göre hergün haraket etmezmiş sen eğer bir gün yorulursan bebek 2 gün kıpırdamazmış yani bizde öyle yaşamış annem sen haraketlerini ne zaman hissetmeye başladın

Bende dedim canımm
Bende gelseydim yatar uyurdumm niye kaldırmadın beni dedimde
O seste gürültüde nasıl uyuyacaktın, tvnin sesi açık millet bağırıp çağırıyordu dediii
Hepsi aynı fabrika çıkışlı ama isim ve cisimler farklı canım iştee
Yoksa kafa aynı kafa hemen hemen hepsinde

Tarihdaşım
Ahh sorma haftaiçi gün geçmez iken o iki gün yağlanmış saatlerin hızınaa koşturmakla nasıl geçiyor anlamıyorum bilee
Ayağımı uzatıp keyif ve huzurlu evimde eşimlee olacağıma beni böylee sinir küpü yapıyorr
Çocuğum kirpi gibi çıkacak sayesinde

Aynen dedıgını yapııyorum bende ev sılıp supurme esımde gonlu oldukca ya da benden fayda yoksa dıger tum ıslerı de o yapıyo bazen takılıo oglanı da ver ben tasıyayım bu ne koleye dondum dıyo cocuk ıstemeyı bılıon bakmasını da bıleceksın dıyorum

nedense bunu bende duyuyorum ne diyeceğini şaşırıyosun dimi öle bişi duyunca ciddimi acaba diye

12.haftada kıpırtılarını hissettim daha sert harketleri 15-16.haftalardan beri çok net hissediyorum çok takıyorum kafama eşimde kızıyo nasıl sürekli oynasın çocuk diye ama işte ne biliyim o kıpırdayınca acayip hoşuma gidiyo yüzümde 1 kaç saat aptal 1 gülümseme oluyo daha doğmadan 1 kıpırtıyla bu kadar mutlu oluyosak doğunca kim bilir neler hissedicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…