- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.381
cnm başından geçenler gerçekten sinir bozucuymuş ben eşimi boğardım sanırım
kafasına görec hareket etmesi cezasız kalmamalı ki sen zaten bunun yolunu biliyosundur
bende çok yorgunum dün bizdede misafir vardı 9 kişi ablamlar ve arkadaşlar yemek yedik maç izledik
sağolsunlar yemekten sonra herkes işin ucundan tuttu toparladıkçayları kendileri aldılar
ama yatınca sanki ayaklarımdan ve başımdan biri çekiyomuş gibi belim çok ağrıdı
ama yine herşeye değdi
nedense bunu bende duyuyorum ne diyeceğini şaşırıyosun dimi öle bişi duyunca ciddimi acaba diye
Canım benim doktorum 20. haftada çağırdı 20+3 günlükken randevumuz genelde 20 yada 21 haftada çağırıyorlar
ahhhh canım rüyamda görmedim ama dün aksam aradı gülmeye başladım.. beklyordum zatenbilgisayari acinca izleyebilirim insallah internetim yavas ama.guzel birsey ya etrafindaki herkes hamile:))istanbulda olmak varmis:))
link atma imkanin varsa oradan okusak
iyi yapmissin yakapak olmus resmen. ya bu kadin hangi cagda kalmis acaba.ya esin ciddi ciddi direk bakire misin diye sordu mu benimkinin hic oyle birseyi olmadi sen zaten kendini belli ediyorsun dedi.
okuyamadım canım ya maelsef fecı goz yoruyor :)
bı dakıka bu bahsedılen carsaf gerdek gececı carsafımı benmı yanlıs anladım
hösttttttttt bu ne rezıllık yawww dinende yatak odası alenı ifşa etmek buyuk gunahlardandır
benım salak eltı kendı gostermıs herkese
bendede kayınlar esıme eslerımızı gonderellımmı demıs yardıma ılk gunden sonra esım gerek yok dedı
artık ne yardımı ıse ....
kı bana bırı bısey dıyeydı Allahıma varya kalayı basardım yengem karsı bınama gelın geldı bırak carsaf gormeyı evıne o cagırmadan gıtmeye utandım yaaa
eslerın arasında özel bısey eskı adetler ah ah ne dıyeyım cehalletten korusun Rabbim ..
canım corba cektı evde mantar vardı yogurtla kendımce bı tarıf yaptım 2 kase ıctım
ama dedıgn gıbı yıkaması falan bıde sıcaksu akmayınca dondummm
ya jelıbon deme nerdeyse 3 haftadır canım cekıyor hep gıdıp dokunup bırakıyorum alısverıste
hınzır jelatını kullanıyorlar dıyorlar vede cocuga faydası yok dıye yemıyorum gercı cıps yedım ama ıste bendekı akıll
neyse sana afıyet ola yerımede yeseydın jelıbon tamtamlı of of of :)
cıdden cok guzel bır duygu ama ıclerınde tek karnı cıkmayan benım galıba kendımı bı an kotu hıssettım
ama gercı boyle olmasından memnunum karnım hıc cıkmasa ne bılım ya korkuyorum karın buyudukce nasıl hareket edıcem dıye :)
Akşama bizimde bi maçımız var büyük derbii dekodere gerek yok çünkü hd görüntüsünü ben karıncalı kımış kımış görüntüye cevircem
Kaynanamı aradım şimdiii Allahın sevgili kulu evde değil cıkmadı
havalandırma işlemi yaparken azcık face bakındım,gördüm kuzummm anasayfadaa ama ablanınkimi hatırlamıyorumm
O nasıl bir hazırlıktır yarabbimm döktürmüşünüz maşallaaahh
Ayrıca o amerikan servisinize bayıldımm bayıldımm
English home mu? Öyle çiçekli dallı güzel renkli şeyler orda oluyorda
Dünde soracaktım özel mesaj ama kafam gidip geldiği içinnn unuttum gittiii :44:
he ılk gece çarşafı ya canım bu kadın laf anlamıyor ne yaparsan yap ne dersen de ... tüm dünya bırleşse ona laf atmaz artık ben kavga etmekten bıktım amacı benı rezıl edecek ya aklınca o yüzden yapıyor.. düğünüme kendi istediği kızı getirdi eşimle oynuyoruz hopp bakıyorum adam kaybolmuş nerde o kızın karşısında oynuyor .. önce eşimi çektim bu düğünü burda bozarım bak dedim anana ya sahip çık ya topla pılınızı pırtınızı gidin.. eşim konustu yok daha fazla yapmaya başladı dayımları yolladım yok en son babama dedim babam da kadına demiş ki o kız kımse uzak tutun çoçukalrdan falan babama çemkirmis babamda demiş tamamdüğün burda bitti biz ayrı olabılırız annesıyle ama bu kızımın arkasında olmama engel degıl bak demıs evlıyım ve eskı eşimin de oldugu düğüne geldik eşimle beraber sence ben neler yapabılırım düşünebiliyormusun demıs kadın bıraz durdu sonra takı falan ana kız geldı eşimi şapur şupur öptubana elini uzattı geçti deli damarım bı tuttu benım kaynana çektim takıyı yarıda kaldı bana dedim düğünü dağıttırma ya geç kösende otur ya da defol git işin yok senın burda.. yıne de yaptı yapacagını ama düüğünden sora da diyor kı nıye bozamadın kı düğünü ne kusurun vardı o zman bende boğazına yapıstım işte o günden sonra ses yok
Arkadaslar Ben bu cumartesi gunu kontrolume gittim Hersey yolunda görunüyor cok sukur kapidan ciktim aklima geldi doktor bana renkli USg Falan demedi, tekrar odaya girip sordum 20. Haftada ayrintili ultrason yapilacak mi diye dr'da bana Ben burdan baktim Gerek yok dedi. Medikalpark goztepeye gidiyorum. Bu doktorun istegine bagli bir Olay mi? Anlayamadim....
bu yaptıkalrı az bile canım daha neler yapıyor.. geldiğinde yatıyoruz ya kapımızı dınlıyor ne duyacaksa ıkı wc var evimde ben tuvalete giriyorum o da diğer tuvalete giriyor ne duymayı beklıyorsa bana diyor kı tlf konusuyon sen heee dedım wc ye baz istasyonu kurdum uluslararası görüşme yapıyorum evde camdan baska yerde tlf cemkıyor nerde kalsın kı wc de çeksin ... kırık ya.. eşim diyor kı Allah sana peygamber sabrı vermış ..inanamıyorum butun bunlar gerçek mi ya sinir oluyorum boyle insanlara ınsanların günlerini mahvedıyorlar gercekten ne gerek varsa ! Benımde düğünümde sinirim zıplamıştı gercekten
dün kaynanamlara kahvaltıya gittik çok sinirlendirdi beni
ilk başta bebek için hazırlık yapmaya başlayalım mı diye sordu ben de cinsiyet kesinleşsin başlarız dedim
bebeğimle ilgili olur olmaz hayaller kuruyor hastane çıkışını alayım dedibende hayır onu ben almak istiyorum dedim kızınınkini kendi almış falan dedim hevesim var onu ben alıcam
sonra odasına geldi konu ben dedim modeli beğendim onu almak istiyorum hee öyle mi ne renk istiyosun beyaz mı beyaz olsun falan beyaz istediğim halde yok şimdilik düşünmedim rengi almaya gidince karar vericem dedim evet doğru neyse daha erken gider bakarız dedi
sanane be kadın bi git g.tümün dibinden herşeyi senle yapmak zorunda değilimevlenirkende ev için her alışverişte peşimizdeydi zaten çoğu şey kursağımda kaldı istediğim olmadı bebeğiminkinde olmayacak götürmicem ben kullanıcam benim kararım olacak kimsenin burnunu sokmasını istemiyorum
bu yaptıkalrı az bile canım daha neler yapıyor.. geldiğinde yatıyoruz ya kapımızı dınlıyor ne duyacaksa ıkı wc var evimde ben tuvalete giriyorum o da diğer tuvalete giriyor ne duymayı beklıyorsa bana diyor kı tlf konusuyon sen heee dedım wc ye baz istasyonu kurdum uluslararası görüşme yapıyorum evde camdan baska yerde tlf cemkıyor nerde kalsın kı wc de çeksin ... kırık ya.. eşim diyor kı Allah sana peygamber sabrı vermış ..
ufff kv cok karisiyor benim de
ama artik sallamiyorum istedigi kadar konussun o konusurken hee diyorum geciyorum
bana dediklerini bilseniz, yok dogumdan sonra 6 ay burda kalacakmisim bebegi buyutecekmisim babasi 6 ayda bir gelirmis.. sanane beeee hayret birsey
benim annem bunu duyunca ne uzuldu zaten hamileyken onca ay ayri kalmaniza yuregim dayanmiyor cocuktan sonra kalmak ne demek diyor annecim
yok nasil bakacakmisim neler nelerrrrr.. oyle garip laflari var ama sadece dinliyorum geciyorum onu sallayan kimsallasam ruh hastasi olur cikarim
Arkadaslar Ben bu cumartesi gunu kontrolume gittim Hersey yolunda görunüyor cok sukur kapidan ciktim aklima geldi doktor bana renkli USg Falan demedi, tekrar odaya girip sordum 20. Haftada ayrintili ultrason yapilacak mi diye dr'da bana Ben burdan baktim Gerek yok dedi. Medikalpark goztepeye gidiyorum. Bu doktorun istegine bagli bir Olay mi? Anlayamadim....
anneciğinin yanındasın ne güzel keşke benimkide hayatta olsaydı da desteğiyle hiç birşeyi takmasaydım
şimdiden kara kara düşünüyorum doğumdan sonra bizimle kalacak nasıl katlanıcam sinirlerime nasıl hakim olucam düşündükçe sinirleniyorum.
ufff kv cok karisiyor benim de
ama artik sallamiyorum istedigi kadar konussun o konusurken hee diyorum geciyorum
bana dediklerini bilseniz, yok dogumdan sonra 6 ay burda kalacakmisim bebegi buyutecekmisim babasi 6 ayda bir gelirmis.. sanane beeee hayret birsey
benim annem bunu duyunca ne uzuldu zaten hamileyken onca ay ayri kalmaniza yuregim dayanmiyor cocuktan sonra kalmak ne demek diyor annecim
yok nasil bakacakmisim neler nelerrrrr.. oyle garip laflari var ama sadece dinliyorum geciyorum onu sallayan kimsallasam ruh hastasi olur cikarim
İlk torunu olmadığına göre hevesini almasına gerek yok yani . Hem ayrıca parasını versin sen alırsın ya da yanında gelsin tatlı dille anne ben onu begenmedım bunu alalım dersin anlamaz mı ? Benim kayınvalidem isim bulmaya başlamıştır bile ben ılk evlendıgımde söylemişti zaten diğer gelinlerim kırmadı sıra en küçüğünde diye ama bizim kızımızın ismini babamız koydu umarım ikinci bir isim eklenmez eklenmesını istemıyorum yani
İlk torunu olmadığına göre hevesini almasına gerek yok yani . Hem ayrıca parasını versin sen alırsın ya da yanında gelsin tatlı dille anne ben onu begenmedım bunu alalım dersin anlamaz mı ? Benim kayınvalidem isim bulmaya başlamıştır bile ben ılk evlendıgımde söylemişti zaten diğer gelinlerim kırmadı sıra en küçüğünde diye ama bizim kızımızın ismini babamız koydu umarım ikinci bir isim eklenmez eklenmesını istemıyorum yani
Valla rabbim senin yardımcın olsun ne diyim çok zor gerçekten böyle biriyle yaşamak .Birlikte mi oturuyorsunuz devamlı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?