2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Akşama bizimde bi maçımız var büyük derbii dekodere gerek yok çünkü hd görüntüsünü ben karıncalı kımış kımış görüntüye cevircem
Kaynanamı aradım şimdiii Allahın sevgili kulu evde değil cıkmadı
havalandırma işlemi yaparken azcık face bakındım,gördüm kuzummm anasayfadaa ama ablanınkimi hatırlamıyorumm
O nasıl bir hazırlıktır yarabbimm döktürmüşünüz maşallaaahh
Ayrıca o amerikan servisinize bayıldımm bayıldımm
English home mu? Öyle çiçekli dallı güzel renkli şeyler orda oluyorda
Dünde soracaktım özel mesaj ama kafam gidip geldiği içinnn unuttum gittiii :44:

nedense bunu bende duyuyorum ne diyeceğini şaşırıyosun dimi öle bişi duyunca ciddimi acaba diye

Seninki ciddi mi bilmiyorum ama benim ki gayet ciddii olarakk ağzını yaya yaya 'yine ne yaptım ben yaaaaa' diyor yaa kal geliyor dumur oluyorumm resmen ben
Keşke bu erkeklerinde fabrika ayarlarına geri dön tuşu olsa

Canım benim doktorum 20. haftada çağırdı 20+3 günlükken randevumuz genelde 20 yada 21 haftada çağırıyorlar

Erken değil ozamann
Bende erteletsem mi acaba diye düşünüyordumm
Teşekkürler kuzumm

Son düzenleme:
ahhhh canım rüyamda görmedim ama dün aksam aradı gülmeye başladım.. beklyordum zaten evet canım direk öyle sordu çünkü biz bırbırımızı hiç görmemiştik ve tanımıyorduk.. ben konyada o manisa da okuyordu onun ev arkadası benım lıseden arkdasımdı.. öyle bır konusma sırasında evde kalcan dedı bana bende dedım yok mu eli ayağı düzgün ev işinden anlayacan arkadasın alsın benı.. vardı yoktu derken esıme verdı tlf merhaba falan bı bes dakıka konustuk sonra demıskı bu kız çok konusuyor başımı şişirdi ben bunla yapamam .. ben unuttum zaten konustugumu sonra uc gun sora hoppp tlf çaldı anaaa benim kunduz nbr falan fılan bız böyle konusmaya başladık bır ay oldu daha bız ne resım görduk ne bırbırımızı görduk öyle sevgılıde degılız ama ses tonuna bitiyorum eşimin o da benım konusmalarıma aynı öyleymıs ama benımde kaafamda soru isareti var onunda .. sonra bırsey sorcam dedım sor dedım sordu işte bende sordum o da cvp verdı dedım bak ben anlamam ama eger yaptıysan sana ne bu dünyada ne o dünyada hakkımı helal etmem hatta yaptıysa çükün düşsün dedim aradan 3gün sonra kampüsün çıkısına gelsene sana bırsey yolladım arkadasla al onu dedı çıktım malın biri dikiliyor baska kımsede yok dedım seni samet mı yolladı he dedi ıyı dedım ver ne yolladıysa sınava girecem iyi sinava gir çık dedi ben onunla bır kavga ettim orda proje sınavına giriyorum 4 5 saaatten once bıtmıyor nasıl beklıım o kadar.. sonra tabı onunla kavga ederken sınav kaçtı gittim yalvar yakar girdim sınava ama sinir oluyorum mesaj attıyorum eşime ne angut arkadasını yollamıssın sınavım kaçıyordu falan hıc aklıma gelmıyor kı eşimdir o diyesınavdan çıktım gıttım yanına hadi ver hadi ver edepsiz elimi tuttu bı fırcada orda yedi iyi ki o gün boğmamışım ben onu ya.. salak 6 saat sonra ben samet dedı ayyy ne gündü yaww bak halen gülmem geliyor ban diyor kı bır an korktum senden dişi Jackie Chan gibiydin

he ılk gece çarşafı ya canım bu kadın laf anlamıyor ne yaparsan yap ne dersen de ... tüm dünya bırleşse ona laf atmaz artık ben kavga etmekten bıktım amacı benı rezıl edecek ya aklınca o yüzden yapıyor.. düğünüme kendi istediği kızı getirdi eşimle oynuyoruz hopp bakıyorum adam kaybolmuş nerde o kızın karşısında oynuyor .. önce eşimi çektim bu düğünü burda bozarım bak dedim anana ya sahip çık ya topla pılınızı pırtınızı gidin.. eşim konustu yok daha fazla yapmaya başladı dayımları yolladım yok en son babama dedim babam da kadına demiş ki o kız kımse uzak tutun çoçukalrdan falan babama çemkirmis babamda demiş tamamdüğün burda bitti biz ayrı olabılırız annesıyle ama bu kızımın arkasında olmama engel degıl bak demıs evlıyım ve eskı eşimin de oldugu düğüne geldik eşimle beraber sence ben neler yapabılırım düşünebiliyormusun demıs kadın bıraz durdu sonra takı falan ana kız geldı eşimi şapur şupur öptubana elini uzattı geçti deli damarım bı tuttu benım kaynana çektim takıyı yarıda kaldı bana dedim düğünü dağıttırma ya geç kösende otur ya da defol git işin yok senın burda.. yıne de yaptı yapacagını ama düüğünden sora da diyor kı nıye bozamadın kı düğünü ne kusurun vardı o zman bende boğazına yapıstım işte o günden sonra ses yok

nihayet özgürüm artık

kaynanam gitti ama uyuz etti beni

bidaha doğumda anca görürüm sıfatını herhalde herkeseler iyidir umarım

pekbicici canım yaşadığın olay kötü olmuş ama sen zaten gerekeni yaparsın ona şüphem yok kolaylıklar diliyorum

kizlar dunden beri degisik birsye hissediyorum
normalde bebegin tekmelerini ortada kasikta hissetmeye baslamistim, bariz ve guclu
iki gundur asagiya dogru vajinanin ustune dogru dalgalanma seklinde birseyler olmaya basladi, kan akisi gibi atma
her zaman hissettigimden farkli
vajinada kasilma falan mi oluyor acaba aklima taktim ben:44:

bir aslanda sensin cnm 3 boyutlu gösteride yaparsın
bence kaynanaya ulaşamamanda var bir hayır haklı olduğun durumda bile öyle insanlar yara almadan çıkar işin içinden olan sana olur
o servisler ceroşun cnm bende çok beğendim almayı düşünüyorum masa örtüsünden daha şık duruyor
biz yemeğe gittiğimizde koymamıştı bende face'ten gördüm

inanamıyorum butun bunlar gerçek mi ya sinir oluyorum boyle insanlara ınsanların günlerini mahvedıyorlar gercekten ne gerek varsa ! Benımde düğünümde sinirim zıplamıştı gercekten

Arkadaslar Ben bu cumartesi gunu kontrolume gittim Hersey yolunda görunüyor cok sukur kapidan ciktim aklima geldi doktor bana renkli USg Falan demedi, tekrar odaya girip sordum 20. Haftada ayrintili ultrason yapilacak mi diye dr'da bana Ben burdan baktim Gerek yok dedi. Medikalpark goztepeye gidiyorum. Bu doktorun istegine bagli bir Olay mi? Anlayamadim....

Bazıları gerek görmüyor ama bazıları kesin istiyor benım doktorum istedi mesela

dün kaynanamlara kahvaltıya gittik çok sinirlendirdi beni
ilk başta bebek için hazırlık yapmaya başlayalım mı diye sordu ben de cinsiyet kesinleşsin başlarız dedim
bebeğimle ilgili olur olmaz hayaller kuruyor hastane çıkışını alayım dedi bende hayır onu ben almak istiyorum dedim kızınınkini kendi almış falan dedim hevesim var onu ben alıcam
sonra odasına geldi konu ben dedim modeli beğendim onu almak istiyorum hee öyle mi ne renk istiyosun beyaz mı beyaz olsun falan beyaz istediğim halde yok şimdilik düşünmedim rengi almaya gidince karar vericem dedim evet doğru neyse daha erken gider bakarız dedi
sanane be kadın bi git g.tümün dibinden herşeyi senle yapmak zorunda değilim evlenirkende ev için her alışverişte peşimizdeydi zaten çoğu şey kursağımda kaldı istediğim olmadı bebeğiminkinde olmayacak götürmicem ben kullanıcam benim kararım olacak kimsenin burnunu sokmasını istemiyorum

inanamıyorum butun bunlar gerçek mi ya sinir oluyorum boyle insanlara ınsanların günlerini mahvedıyorlar gercekten ne gerek varsa ! Benımde düğünümde sinirim zıplamıştı gercekten
bu yaptıkalrı az bile canım daha neler yapıyor.. geldiğinde yatıyoruz ya kapımızı dınlıyor ne duyacaksa ıkı wc var evimde ben tuvalete giriyorum o da diğer tuvalete giriyor ne duymayı beklıyorsa bana diyor kı tlf konusuyon sen heee dedım wc ye baz istasyonu kurdum uluslararası görüşme yapıyorum evde camdan baska yerde tlf cemkıyor nerde kalsın kı wc de çeksin ... kırık ya.. eşim diyor kı Allah sana peygamber sabrı vermış ..

ufff kv cok karisiyor benim de
ama artik sallamiyorum istedigi kadar konussun o konusurken hee diyorum geciyorum
bana dediklerini bilseniz, yok dogumdan sonra 6 ay burda kalacakmisim bebegi buyutecekmisim babasi 6 ayda bir gelirmis.. sanane beeee hayret birsey
benim annem bunu duyunca ne uzuldu zaten hamileyken onca ay ayri kalmaniza yuregim dayanmiyor cocuktan sonra kalmak ne demek diyor annecim
yok nasil bakacakmisim neler nelerrrrr.. oyle garip laflari var ama sadece dinliyorum geciyorum onu sallayan kim sallasam ruh hastasi olur cikarim

İlk torunu olmadığına göre hevesini almasına gerek yok yani . Hem ayrıca parasını versin sen alırsın ya da yanında gelsin tatlı dille anne ben onu begenmedım bunu alalım dersin anlamaz mı ? Benim kayınvalidem isim bulmaya başlamıştır bile ben ılk evlendıgımde söylemişti zaten diğer gelinlerim kırmadı sıra en küçüğünde diye ama bizim kızımızın ismini babamız koydu umarım ikinci bir isim eklenmez eklenmesını istemıyorum yani

Valla rabbim senin yardımcın olsun ne diyim çok zor gerçekten böyle biriyle yaşamak .Birlikte mi oturuyorsunuz devamlı .

Son düzenleme:

anneciğinin yanındasın ne güzel keşke benimkide hayatta olsaydı da desteğiyle hiç birşeyi takmasaydım
şimdiden kara kara düşünüyorum doğumdan sonra bizimle kalacak nasıl katlanıcam sinirlerime nasıl hakim olucam düşündükçe sinirleniyorum.

Valla ilk senden böyle birşey duydum gerek yok diye bu çocuğun kan akışını damarlarını gösteren birşey hatta ben 2 li tarama testini yaptırdım 3 lüye gerek yok nasıl olsa detaylıda herşey görülüyor dedi dr. çünkü normal bakılan ultrason gibi değil bu ultrason ama sen bilirsin

iyi tarafindan dusun canim sana yardimci olur, ilk zamanlar bebekle zor oluyormus en azindan zorlandiginda kucagina verirsin kv nin, ya da azicik uyumak istediginde emanet edersin, disari cikman gerektiginde falan bakar. tabiki dilerim senin ruh halini anlaybilecek durumda olur sonucta lohusalik evresi zor ve anlayis gerektiriyor cevreden. bebeginle gecirecegin guzel gunlere odaklan canim bu dusuncenin seni yipratmasina izin verme.
dediklerini de sallamamak lazim cunku bazilari cidden bos konusuyor
inan benimkinin dilinin kemigi yok

ay aynı dert bende de var.eşimin ailesi istda değil adanada.şimdi doğumda gelicekler k.pederle kaynanam.artık ne kadar kalırlarsa.benim annem genç annem de kalsın istiyorum haliyle, annemde diyor onlar varken ben nasıl kalıyım uzun süreli.benim annemler istda oturuyor fakat yakın değiliz hergün gidip gelemezde.şimdiden nasıl ayarlıcam onu düşüncem.k.pederde kaynanana yaşlı,hadi kaynana neyse kadın ama k.peder napıcak çok merak ediyorum.sonuçta ben yatıcam kanamam olucak bişeyim olucak,bebeği emzirmem gerekicek.evim küçük nasıl olucak şimdiden kara kara düşünüyorum.acaba ben mi çok kötü kalpliyim diyorum nihayetinde torunları tabi gelicekler ama onların yüzünden de annem yanımda olamıcak istediğim gibi...k.pederim bi sinir zaten 1 ay önce bendelerdi 1 ay kaldılar.sigara içer ben evde içirmiyorum kimseye sözde balkonda içiyor mutfak halım 1 ayda berbat oldu gire çıka balkona ev terliğiyle giriyor balkona geri halıya basıyor ne pis ne temiz diyorlar.bende biraz tititizim.krem rengi halı oldu kömür karası neredeyse 1 ay içinde.

yemin ediyorum siyam ikizi gibiyiz nereye gitsem takılıyor peşimize hiçbir yere gelmesini istemiyorum karışmasından sıkıldım artık. herkesin başında bir deli var sabıııırrr saaaabbbıııır

Ay benim kayınvaldem ben hamile kalmadan çocukların isimlerini koydu erkek yasin kız yasemin tabi biz öyle birşey koymıcaz kendisinede söyledim valla ksura bakma ismine falan kimseyi karıştırmam ama eşya almak istiyorsa alsın ben beğenirim o alır işime gelir yani zaten ben ona sinyal veririm şurda şunu beğendim 200 lir aymış 300 liraymış falan diye o hemen kapar işi zaten

yok yok Allah korusun boşanırdım kı birlikte otursak yada katil olurdum.. evlendiğim 1,5 yıl oldu 3kere geldi daha da gelmez zaten .. beliki doğumda gelir ama onu da ben istemıyorum bakalım ne olcak.. hamıleliğimn başında mıde kanamasında hasta yattım sözde bana bakmaya gelmiş tövbe ya.. hastaneden çıktım eve geldim eşim eğildi ayakabılarımı çözüyor bana geldi diyor kı acım ben kahvaltı ne zaman hazırlayacaksın ... ve yaşlı olsa anlarım 70 doğumlu daha 42 yaşında ya.. eşimde dedı hazırla anne ne istorsan ye ne yiyim ben diyor dolapta hersey var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…