- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.401
Bazıları gerek görmüyor ama bazıları kesin istiyor benım doktorum istedi mesela
ay aynı dert bende de var.eşimin ailesi istda değil adanada.şimdi doğumda gelicekler k.pederle kaynanam.artık ne kadar kalırlarsa.benim annem genç annem de kalsın istiyorum haliyle, annemde diyor onlar varken ben nasıl kalıyım uzun süreli.benim annemler istda oturuyor fakat yakın değiliz hergün gidip gelemezde.şimdiden nasıl ayarlıcam onu düşüncem.k.pederde kaynanana yaşlı,hadi kaynana neyse kadın ama k.peder napıcak çok merak ediyorum.sonuçta ben yatıcam kanamam olucak bişeyim olucak,bebeği emzirmem gerekicek.evim küçük nasıl olucak şimdiden kara kara düşünüyorum.acaba ben mi çok kötü kalpliyim diyorum nihayetinde torunları tabi gelicekler ama onların yüzünden de annem yanımda olamıcak istediğim gibi...k.pederim bi sinir zaten 1 ay önce bendelerdi 1 ay kaldılar.sigara içer ben evde içirmiyorum kimseye sözde balkonda içiyor mutfak halım 1 ayda berbat oldu gire çıka balkona ev terliğiyle giriyor balkona geri halıya basıyor ne pis ne temiz diyorlar.bende biraz tititizim.krem rengi halı oldu kömür karası neredeyse 1 ay içinde.
Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?
Çok haklısın canım Allah sana sabır versin ne diyim ki diyecek bir şey bulamıyorum anlayacağın .yemin ediyorum siyam ikizi gibiyiz nereye gitsem takılıyor peşimize hiçbir yere gelmesini istemiyorum karışmasından sıkıldım artık. herkesin başında bir deli var sabıııırrr saaaabbbıııır
Valla ilk senden böyle birşey duydum gerek yok diye bu çocuğun kan akışını damarlarını gösteren birşey hatta ben 2 li tarama testini yaptırdım 3 lüye gerek yok nasıl olsa detaylıda herşey görülüyor dedi dr. çünkü normal bakılan ultrason gibi değil bu ultrason ama sen bilirsin
dün kaynanamlara kahvaltıya gittik çok sinirlendirdi beni
ilk başta bebek için hazırlık yapmaya başlayalım mı diye sordu ben de cinsiyet kesinleşsin başlarız dedim
bebeğimle ilgili olur olmaz hayaller kuruyor hastane çıkışını alayım dedibende hayır onu ben almak istiyorum dedim kızınınkini kendi almış falan dedim hevesim var onu ben alıcam
sonra odasına geldi konu ben dedim modeli beğendim onu almak istiyorum hee öyle mi ne renk istiyosun beyaz mı beyaz olsun falan beyaz istediğim halde yok şimdilik düşünmedim rengi almaya gidince karar vericem dedim evet doğru neyse daha erken gider bakarız dedi
sanane be kadın bi git g.tümün dibinden herşeyi senle yapmak zorunda değilimevlenirkende ev için her alışverişte peşimizdeydi zaten çoğu şey kursağımda kaldı istediğim olmadı bebeğiminkinde olmayacak götürmicem ben kullanıcam benim kararım olacak kimsenin burnunu sokmasını istemiyorum
kızlar acil cvp istiyorum bu sağlık ocağı kayıtlarını illa aile hekiminemi bildirmek gerekiyo ??
yani aşı için fln aile hekiminemi gittiniz siz yoksa herhangi bi sağlık ocağı yani ev yakınındaki de oluyomu???
işin aslı şu aile hekimine gitmek istemiyorumda ben bi tanıdıklık sözkonusu illa onamı gitmek gerekiyo die
yok yok Allah korusun boşanırdım kı birlikte otursak yada katil olurdum.. evlendiğim 1,5 yıl oldu 3kere geldi daha da gelmez zaten .. beliki doğumda gelir ama onu da ben istemıyorum bakalım ne olcak.. hamıleliğimn başında mıde kanamasında hasta yattım sözde bana bakmaya gelmiş tövbe ya.. hastaneden çıktım eve geldim eşim eğildi ayakabılarımı çözüyor bana geldi diyor kı acım ben kahvaltı ne zaman hazırlayacaksın ... ve yaşlı olsa anlarım 70 doğumlu daha 42 yaşında ya.. eşimde dedı hazırla anne ne istorsan ye ne yiyim ben diyor dolapta hersey var..
iyi tarafindan dusun canim sana yardimci olur, ilk zamanlar bebekle zor oluyormus en azindan zorlandiginda kucagina verirsin kv nin, ya da azicik uyumak istediginde emanet edersin, disari cikman gerektiginde falan bakar. tabiki dilerim senin ruh halini anlaybilecek durumda olur sonucta lohusalik evresi zor ve anlayis gerektiriyor cevreden. bebeginle gecirecegin guzel gunlere odaklan canim bu dusuncenin seni yipratmasina izin verme.
dediklerini de sallamamak lazim cunku bazilari cidden bos konusuyor
inan benimkinin dilinin kemigi yok
kızlar acil cvp istiyorum bu sağlık ocağı kayıtlarını illa aile hekiminemi bildirmek gerekiyo ??
yani aşı için fln aile hekiminemi gittiniz siz yoksa herhangi bi sağlık ocağı yani ev yakınındaki de oluyomu???
işin aslı şu aile hekimine gitmek istemiyorumda ben bi tanıdıklık sözkonusu illa onamı gitmek gerekiyo die
aile hekımıne kayıt yaptırman gerekıyor baska bır yer kayıt açmaz zaten sana nereye kayıtlıysan gebelık kaydında orda oluyor
Akşama bizimde bi maçımız var büyük derbii dekodere gerek yok çünkü hd görüntüsünü ben karıncalı kımış kımış görüntüye cevircem
Kaynanamı aradım şimdiii Allahın sevgili kulu evde değil cıkmadı
havalandırma işlemi yaparken azcık face bakındım,gördüm kuzummm anasayfadaa ama ablanınkimi hatırlamıyorumm
O nasıl bir hazırlıktır yarabbimm döktürmüşünüz maşallaaahh
Ayrıca o amerikan servisinize bayıldımm bayıldımm
English home mu? Öyle çiçekli dallı güzel renkli şeyler orda oluyorda
Dünde soracaktım özel mesaj ama kafam gidip geldiği içinnn unuttum gittiii :44:
Seninki ciddi mi bilmiyorum ama benim ki gayet ciddii olarakk ağzını yaya yaya 'yine ne yaptım ben yaaaaa' diyor yaa kal geliyor dumur oluyorumm resmen ben
Keşke bu erkeklerinde fabrika ayarlarına geri dön tuşu olsa
Erken değil ozamann
Bende erteletsem mi acaba diye düşünüyordumm
Teşekkürler kuzumm
peki aile hekimine mi gitmem gerekiyo değiştirmek için tekrar ? yani her sağlık ocağında nüfus cüzdanıyla aldırabiliyomuyuzcnm enım eşim aile hekimi
kime kayıtlıysan onlara yaptırman gerekıo
ama ıstediğim hekımı secme hakkın vra nufus cuzdanı fotokopısıyle gıdersen
kaydını ıstediğin doktora aldırabılırsın cnm
evet
eger kaydin da baska yerdeyse, ikametgahini su an bulundugun yere alirsan kayit aciyorlarmis
benden oyle istediler ama ugrasmiycam asimin ikinci dozunu da bir sekilde yaptiricam
Valla ilk senden böyle birşey duydum gerek yok diye bu çocuğun kan akışını damarlarını gösteren birşey hatta ben 2 li tarama testini yaptırdım 3 lüye gerek yok nasıl olsa detaylıda herşey görülüyor dedi dr. çünkü normal bakılan ultrason gibi değil bu ultrason ama sen bilirsin
ayyy sınır seyelr yaa ılla bı yerden huzur kacıracaklar allah yardımcın olsun cagırma gıt kendın al ben esıme dedım evıme yeterınce karıstı cocuk odası barı gonlumce olsun dedım hıc cagırmadık hıcbıryere onda da bı sakınlık var pek karısmıyor fırtına oncesı sesszılık gıbı gelıyor bana
peki aile hekimine mi gitmem gerekiyo değiştirmek için tekrar ? yani her sağlık ocağında nüfus cüzdanıyla aldırabiliyomuyuz
aslında benm eşimde boşver yaptıralım biz alıp dedi uğraşmayalım bende kayıt açılması gerekiyomuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?