2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bazıları gerek görmüyor ama bazıları kesin istiyor benım doktorum istedi mesela

Peki Ben doktorum istemezse bile gidip yaptirabilir miyim? Ben goztepe medikalparka gidiyorum orada yok sanirim, baska bir yerde baska bir doktormu bakiyor? Istanbul anadolu yakadinda nerede yaprirabilirim, kosuyolun'da oturuyorum...

senin dusundugun gibi ince dusunemiyorlardir, senin gorduklerini gormeleri cok zor canim
sen de yanlis hareketlerini gordukce geriliyorsundur anliyorum seni.
sadece kv gelse rahat ederdin de bir de kpederin gelince tabi dedigin gibi rahat olamiycaksin.
hepmizde bir gelecek kaygisi olmus anladigim kadariyla
bebeklerimizle bulasacagimiz o mutlu gunleri dusunurken bir yandan da dis etkenleri takiyoruz mecburen
Allah kolaylik versn hepimize

Kızlar buarada ben 21. hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
Çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

canım bana biraz erken geliyo yüzünü görmek istiyorum onun için 6 veya 7. ayda giricem tabi dayanabilirsem
bu arada anlattıklarına çok üzüldüm ve sinirlendim eşine didik didik temizletseydin evi

kızlar yazdıklarınızı okudum benimde kaynanamın yaptıkları geldi aklıma buraya yazsam okumaktan sıkılırsınız acaba benim yasadıklarımı yasayan var mı derdim ama inanın benimkisi gibi yoktur aklıma geldikçe sinir oluyom hiç haketediğim şeyler yaşadım başkası olsa yüzüne bakmaz bide yapıyo ben yüz vermiyorum yani normal olarak bizde insanız herkesin bir gururu var sonrada surat yapıyo oluyo şimdide hamileyim hiç özenmiyo eşimin yengesi daha çok özeniyo mesela bana ağır kaldırtmıyolar bişey olmaz olcağı varsa olur zaten diyo mesela yengem şunu ye bunu ye falan diyo bebek için faydalı hem süt yapar gerek yok diyo o allah tarafından olcaksa olur zaten diyo ama bebek olunca görcek o şimdi heveslenmiyosa olduktan sonrada sevmek yok bana değer vermeyen cocuğumada vermesin zaten şimdiki aklım olsaydı öksüz yetim çöpsüz üzüm birisiyle evlenirdim eşimden çok emnunum ama allah sabır versin hepimize:16
:

yemin ediyorum siyam ikizi gibiyiz nereye gitsem takılıyor peşimize hiçbir yere gelmesini istemiyorum karışmasından sıkıldım artık. herkesin başında bir deli var sabıııırrr saaaabbbıııır
Çok haklısın canım Allah sana sabır versin ne diyim ki diyecek bir şey bulamıyorum anlayacağın .

Benim kayınvalidem uzakda ama tabi dogumda gelicek sanırım anneme yakınım annemde izin alacak dogumumda bakalım nasıl olucak merak edıyorum nasıl olacak

nbrr teyzoşlarr ben kızıma isim buldumm
soyadımız cok kısa oldugu için bı ısmı daha olacak
onuda sen seç dedım babasına
allah ismiyle yasatsın hayurlıs saglıklı uzun ömür versin evladıma
ismii Liya olacak
kıslar anlamı :sabırların en güzelı demek
bızde 3 yıl bekledık sabettıık kızımız için
tam ona uygun oldu rabbim kulağına okutuğumuz günleride saglıkla ve hayırla nasip etsın ınsallah

kızlar acil cvp istiyorum bu sağlık ocağı kayıtlarını illa aile hekiminemi bildirmek gerekiyo ??
yani aşı için fln aile hekiminemi gittiniz siz yoksa herhangi bi sağlık ocağı yani ev yakınındaki de oluyomu???
işin aslı şu aile hekimine gitmek istemiyorumda ben bi tanıdıklık sözkonusu illa onamı gitmek gerekiyo die

Yaptirmak istiyorum AMA nerde kime yaptirilir hicbir firkrim yok, Istanbul kosuyolu ndayim, galiba 20. Ve 21. Haftalarda yapiliyor, ucretleri nedir paylasirsaniz sevinirim....

ayyy sınır seyelr yaa ılla bı yerden huzur kacıracaklar allah yardımcın olsun cagırma gıt kendın al ben esıme dedım evıme yeterınce karıstı cocuk odası barı gonlumce olsun dedım hıc cagırmadık hıcbıryere onda da bı sakınlık var pek karısmıyor fırtına oncesı sesszılık gıbı gelıyor bana

cnm enım eşim aile hekimi
kime kayıtlıysan onlara yaptırman gerekıo
ama ıstediğim hekımı secme hakkın vra nufus cuzdanı fotokopısıyle gıdersen
kaydını ıstediğin doktora aldırabılırsın cnm

cok kotuymus gercekten
insan der hastaneden cikmis hamile ben hazirliyim kahvalti da oturalim hep beraber yiyelim
benimki boyle durumlarda hakkini yiyemem elimi surdurmez herseyi halleder sagolsun yardim sever, anlayisli taraflari vardir boyle durumlarda, bizim sorun dilinde, bos konusur, yoksa davranisinda hareketinde gozume batan durum yok da dili cok batiyor malesef

yardımcı olacak Allah razı olsun o yönden bir sıkıntım yok fakat çok konuşuyor ve çok karışıyor karşı gelemiyorum içime atıyorum.
karşı gelemememin bir sebebide panik atak kendisi hastalık hastası eşimde kızamaz bağıramaz
benim bebeğim ama kendisi çok fazla hayal kuruyor üstünde kendi kurallarımla büyütmek istiyorum
şimdiden diyorum karnı tok altı temiz bir hastalık belirtisi yoksa mızıklanıyosa çok oohpohlamicam diyorum ama ben dayanamamki diyor
kucağa çok fazla alışmasını istemiyorum by da kucağa alma delisi çok çekicem çooook

Ben istanbula YENİ tasindim, bende gidip kaydimi verdim. Evine en yAkin aile hekimligine gidiyorsun ve gebelik kaydi aciyorlar sana, ondan sonra onlar seni Takip ediyor mesela asi zamanin geldiginde ariyorlar.... Sadece nufus cuzdaniyla git yeterli, istedigin aile hekimligine basvurabilirsin...

aile hekımıne kayıt yaptırman gerekıyor baska bır yer kayıt açmaz zaten sana nereye kayıtlıysan gebelık kaydında orda oluyor

canım aıle hekımı degıl oradakı hemsıre ılgılenıyor senınle baglı oldugun saglık ocvagı dıye bılıyorum ben

aile hekımıne kayıt yaptırman gerekıyor baska bır yer kayıt açmaz zaten sana nereye kayıtlıysan gebelık kaydında orda oluyor

evet
eger kaydin da baska yerdeyse, ikametgahini su an bulundugun yere alirsan kayit aciyorlarmis
benden oyle istediler ama ugrasmiycam asimin ikinci dozunu da bir sekilde yaptiricam

cicoş teyzemiz al merrdaneyi giriş dıomusum
cnm elbette eşin seni düsünmelıydı
ama ciciş nasılsa temızlık yapar yapabılıo ıyı nasılsa
diye oda hiç kıvırıp atlatamamıs akrabaları..
kuzucum bebek doğunca o işlerin hiçbirine yetişemeyeceksin..hepsini üstüne alma şimdiden
yemek yemeye vaktim olmuo dıo arkadas ki yardımcısıda var..
eşin hangi dilden anlıosa ordan gir cnm duygu sömürüsü yap
ev şimdi kirlenmiştir onu temizklerken ayy agrım olduu dee yat biraz
hani yaptığının sonuçlarını görsün millet kirlerıo benım eşim agrı yasıo desın
sen bunu bın kez soylesen anlaamz ama illa görcek
sen cengaver gibi temizlık yapınca (maşallah)oda pımpırıklenmıo sanırımnasılsa yapabılıosun diye..

kııssss zorlaa nazz öğrenn annem oğluss içinn
ayrıntılıya gelınce cnm bebeğin kalp gelişimi 22+ larda cok daha ıyı gmzkuo dedi bızım radyolog
bızde 21+2 de gitcez birazda önden gıdıo ya 22 yi bulur yine sanırım

peki aile hekimine mi gitmem gerekiyo değiştirmek için tekrar ? yani her sağlık ocağında nüfus cüzdanıyla aldırabiliyomuyuz

evet
eger kaydin da baska yerdeyse, ikametgahini su an bulundugun yere alirsan kayit aciyorlarmis
benden oyle istediler ama ugrasmiycam asimin ikinci dozunu da bir sekilde yaptiricam

aslında benm eşimde boşver yaptıralım biz alıp dedi uğraşmayalım bende kayıt açılması gerekiyomuş diye

Ben ikiliyide yaptırdım üçlüyüde 22haftalıkkende ultrasona giricem bakalım doktorum istedi hepsini testlerım hepsi iyi cıktı üçlü testimi de cuma günü aldım sonuçlarım çok iyi çıktı bakalım 22.haftayı bekliyoruz şimdilik

ben de kocacım bebeğimizin bu hazırlıklarını el ele keyfini çıkara çıkara bakalım dicem kimse karışmasın ağız tadımız bozulmasın dicem. ev için çok kavga ettik portmanto için model beğenmiştik misafirler için bir yer ev sahibi için gizli bir bölüm vardı onu çok beğenmiştik ölçüyü almaya geldiklerinde uyuz kendi kafasına göre bir bütün kapaklı dolap yaptırmış deli oldum hala içimdedir ilk zamanlar geldiğinde övünürdü çok güzel oldu di mi ferah ferah ben de benim beğendiğim daha güzeldi derdim artık sormuyor

eskı aıle hekımıne gıtmen gerekmıo cnm
yenı gıtmeye karar verdiğin sağlık ocağına, nufus cuzdanını ver o hemen sıstem uzerınden senı alıcak ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…