- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.441
ne kadar kötü ve çekilmezde olsalar onlar aşık olduğumuz ınsanın
dunyaya gelmeisne vesile oldular...nasıl bızım anne babamız bızım bırıcığımzse
onlarda eşimizin biriciği..
mevlana felesfesıne göre yapan da yaptıranda allah tır..kı bız ınsanları
size ımtıhan vesılesı kıldık dıyor...
sabredip yada en azından he he diyip geçiştirisek hem eşimizin hem allahın hatında yerimiz daha sağlam olur
yıllar sonra bizde kayınvalıde olcaz ve kesınlıkle gelinlerımıze ne yaparsak batacak
tıpkı suan bıze battiği gibi
onun için arkadaslar idare edin,kımlerı idare etmıyoruz k iş hayatında komsuluk hayatında
benım kayınvaildeme yardımcın dayanamdı allah yardım etsin dedi
ama bende meyvelerını alıorum bu sabrın şükürler olsunn
eşiniz siz ve cocuğunuz, hepsı kapı dısında unutmayınn
dün kaynanamlara kahvaltıya gittik çok sinirlendirdi beni
ilk başta bebek için hazırlık yapmaya başlayalım mı diye sordu ben de cinsiyet kesinleşsin başlarız dedim
bebeğimle ilgili olur olmaz hayaller kuruyor hastane çıkışını alayım dedibende hayır onu ben almak istiyorum dedim kızınınkini kendi almış falan dedim hevesim var onu ben alıcam
sonra odasına geldi konu ben dedim modeli beğendim onu almak istiyorum hee öyle mi ne renk istiyosun beyaz mı beyaz olsun falan beyaz istediğim halde yok şimdilik düşünmedim rengi almaya gidince karar vericem dedim evet doğru neyse daha erken gider bakarız dedi
sanane be kadın bi git g.tümün dibinden herşeyi senle yapmak zorunda değilimevlenirkende ev için her alışverişte peşimizdeydi zaten çoğu şey kursağımda kaldı istediğim olmadı bebeğiminkinde olmayacak götürmicem ben kullanıcam benim kararım olacak kimsenin burnunu sokmasını istemiyorum
çok geçmiş olsun canım. buurun sıkıntısı kötüdür. doktorun önermiştir gerçi ama ben de hatırlatıyım. yatarken mutlaka 2 tane yastıkla yat. kafan vucuduna 45 derece olsun ki burnun daha açık kalsın. allah şifalar versin. hiç üzülme birşey olmaz inşallah. dogum sonrası ameliyatı ihmal etme çok sıkıntılı bir durumdur. kardeşime yaptırdık 15 gune işine başladı morlukları dahi geçti. sana ve bebeğine bakan annnen kardeşlerin varsa hiç geciktirme kurtul bir an önce canım
:) çok teşekkur ederim. hepimizin bebeğini allah nazardan korusun:)
Yaptirmak istiyorum AMA nerde kime yaptirilir hicbir firkrim yok, Istanbul kosuyolu ndayim, galiba 20. Ve 21. Haftalarda yapiliyor, ucretleri nedir paylasirsaniz sevinirim....
çok sağol canım düşündüğün için ama öyle tıkalı ki yastık falan fayda etmiyor kalkıp yürüyorum biraz açılır diye ama yine olmuyor..biraz boşluk kalsa burnumda oturarak uyumaya da razıyım ama öyle tıkanıyorki..az önce kalsiyum alayım diye yoğurt yemeye çalıştım nefes alamadım yerken çok kötü oldumnapıcam bilmiyorum inşallah antibiotik işe yararda burnumun tek tarafı bile açık olsa öyle çekilir gibi ama böyle çok zor yoksa bu gidişle akşam dayanamayıp burun spreyini sıkıcam gibi ama bebeğime de kıyamıyorum napıcam bilmiyorum..:26:
bencede de barı bu ıstedıgım gıbı olsun dekendı oturucak sankı yok yok hepsı aynı bunların bızede oturma odası ıcın kose takım begenmıstım yok deddı baska bırsey demedı.sınır sey bız evlendık senesıne demesmı kose takımı alıcam dıye oyle zoruma gıtmıstıkı.neysekı aldılkları koltuguntekını yolluyorum cocuk ıodası olacagı ıcın:)esımde dedı uzulme baska eve tasınırsak kose alıcam sana soz dedi sogudum aslında kose takımından ama ınat degılmı dedıgm olsun yeter
sabredıyoruz zaten eslerımız ıcın mecbur
çok sağol canım düşündüğün için ama öyle tıkalı ki yastık falan fayda etmiyor kalkıp yürüyorum biraz açılır diye ama yine olmuyor..biraz boşluk kalsa burnumda oturarak uyumaya da razıyım ama öyle tıkanıyorki..az önce kalsiyum alayım diye yoğurt yemeye çalıştım nefes alamadım yerken çok kötü oldumnapıcam bilmiyorum inşallah antibiotik işe yararda burnumun tek tarafı bile açık olsa öyle çekilir gibi ama böyle çok zor yoksa bu gidişle akşam dayanamayıp burun spreyini sıkıcam gibi ama bebeğime de kıyamıyorum napıcam bilmiyorum..:26:
ne kadar kötü ve çekilmezde olsalar onlar aşık olduğumuz ınsanın
dunyaya gelmeisne vesile oldular...nasıl bızım anne babamız bızım bırıcığımzse
onlarda eşimizin biriciği..
mevlana felesfesıne göre yapan da yaptıranda allah tır..kı bız ınsanları
size ımtıhan vesılesı kıldık dıyor...
sabredip yada en azından he he diyip geçiştirisek hem eşimizin hem allahın hatında yerimiz daha sağlam olur
yıllar sonra bizde kayınvalıde olcaz ve kesınlıkle gelinlerımıze ne yaparsak batacak
tıpkı suan bıze battiği gibi
onun için arkadaslar idare edin,kımlerı idare etmıyoruz k iş hayatında komsuluk hayatında
benım kayınvaildeme yardımcın dayanamdı allah yardım etsin dedi
ama bende meyvelerını alıorum bu sabrın şükürler olsunn
eşiniz siz ve cocuğunuz, hepsı kapı dısında unutmayınn
köşe takımının artları eksileri:
ayrı ayrı çok oturamıyosunuz o bakımdan iyiama iki ayrı büyük kanepe koltuk tarzı bişe olsaydı diyorum ben bazen çünkü yatmak uzanmak istediğinde kenarları yokya dez avantajı o oluyo yastık yastık üstüne koyuyosun yani bide tabi izleme modundaysan sonra bi gelen fln olduğunda böle hep yanyana oturmak durumunda kalınıyo gerçi o çok mühim değil misafir ,odasında otursun ama işte ... bu kadar çok da bişi yokmuş
oyle canımmm yapacak bırsey yoknapalım cnm buda bızım ımtıhanımızmış dıorum
bazıları cok sanslı kayınvalıde acısından ama
boynuzsuz keçi boynuzlu keciden hakkını alacak
hiç bır olurmu ıkısının sorgusu dıo
elbet bızde görcez mukafatını..
benimde geceleri burnum çok tıkanıyor, bazen nefes alamıyormuşum gibi hissedip aniden açıyorum gözleri. korkuyorumda bir taraftan bebeğimede birşey olur diye. burun açıcılar, yüksek yastıklar herşeyi denedim ama bir çözüm yok. bende de burun kemiği eğriliği ve alerji var. ilaç kullanmak sadece geçici çözüm, bağımlılıktan başka birşey yapmıyor. gün geliyor ilaçsız yaşayamaz olunuyor.
biz galiba son ayylarda oturarak uyuyanlardan(yada uyuyamayanlardan) olacağız malesef
çok guzel cıklamıssın tesekkur ederım
oyle canımmm yapacak bırsey yok
kızlar size bir şey danısmak ıstıyorum ...
gecen hafta 3lü test için kan vermıstım .. pazar gunu sonucları alma tarihiydi... Ama cumartesı cıktıgını gordum hemen yazdırıp doktora gıttım ... doktor genel rutin kontrolunu yaptı birde 3lü test sonucunu gosterdım.. bunun sonucları cıkmamıskı dedı ... demekkı ben erken almısım dedım ... neyse pazartesı takrar bakarım diye cıktım hastaneden sımdı yıne baktım ve sonuclar yıne aynı... arastırma hastanesıne gıtmek ıstemıyorum bu havada test sonucundan anlayan var ıse bana yorum yapabılırmı ... aksi takdirde arastırma hastanesıne gıtmek zorunda kalacagım...
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 2.Trimester Down 3 .
2 AFP (Down S.T.T. 3'lü Test) 27,3 ng/ml
3 AFP, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,82
4 Estriol (E3), free (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,74
5 Estriol (E3),free, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,98
6 hCG (Down S.T.T. 3'lü Test) 61,5
7 hCG, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,78
test sonucları bunlar...
canım sen bi hastaneye git üşünme de hcg yüksek gözüküyor ama risk oranları yazmıyor mı bunların...hcg nın 1,5 altında olması gerekiyor hatta du sana bı sayfa yollım ıncele daha ayrıntılı L TARAMA TEST (Triple Test) - L TARAMA TEST (Triple Test)
kaynanamın yaptığının mılyonda birini annem yapsa eşim bulunduğumuz şehire sokmazdı bırde olaya burdan bak.. evet oğlunu seviyorum onunla evliyim hayatımı bedenimi paylaşıyorum diye onun annesinin bana zulmetmesi gerekmıyor.. o zaman benımde annem babam var ağaç kavuğundan çıkmadım onlarda karışsın.. eğer bır günde bende onun yaptıklarını yaparsam gelinim benim de yüzüme bakmasın.. bak daha kucağıma almadım kokusunu duymadım ama onun iyi olduğunu bilmek beni dünyada kı en huzurlu kişi yapıyor.. büyüyünce de oğlum yada kızım ne kadar mutluysa o kadar mutlu olurum. yeterkı damat yada gelin çoçuğumu mutlu etsin benım mutlulugum o olur.. ne olacak bu yapılan gıcıklık hadi diyelım ayrıldım daha mı iyi olacak herşey iş o raddeye gelince de aman kızım ben ettım sen etme diyolar.. ne olur tatlı tatlı yaşasak? o da anne o da annem bu dşmalığın anlamı ne? kimseyi idare edemem ben bunu annem yapsa annemi de idare etmem.. zaman çok hızlı geçiyor neden bunu bırıerı mutlu olsun dıye ben ömrü mutsuzlukla geçireyım.. eğer bu durumdan eşimde mutsuz olursa 50 tane çoçuğum olsa sorgusuz sualsiz boşanabilir ona bu fırsatı da veririm..
Teşekkur ederım canım ... Ben hiç araştırmayayım direk gideyım ... İçime kurt düştü şimdi duramam ..:) ALLAH'A emanet olun ...
denedim canım açmıyor, okyanus suyu da açmadı, su kaynatıp buharına durdum o da açmadı..aslında aklıma gelmişken netten başka bitkisel çözümler araştırayım..cnm serum fizyolojık denedınmı
bana onu verıstı dr hem zararsız bebğe
evet canım çok zor bi şey..ilaç bıçak gibi birden tamamen açıyor burnu inanılmaz mutlu oluyosun ama çok zararlı..damarları daraltıp burnu açıyomuş fazla kullanılamıyorlar..bende o gece için bebeğime üzülüyorum hem kızdım niye hamileyim ilaç içemiyorum benim neyime çocuk diyebenimde geceleri burnum çok tıkanıyor, bazen nefes alamıyormuşum gibi hissedip aniden açıyorum gözleri. korkuyorumda bir taraftan bebeğimede birşey olur diye. burun açıcılar, yüksek yastıklar herşeyi denedim ama bir çözüm yok. bende de burun kemiği eğriliği ve alerji var. ilaç kullanmak sadece geçici çözüm, bağımlılıktan başka birşey yapmıyor. gün geliyor ilaçsız yaşayamaz olunuyor.
biz galiba son ayylarda oturarak uyuyanlardan(yada uyuyamayanlardan) olacağız malesef
benimde kemik eğri yaşlanmadan yaptır demişti doktor ben erteledim bakalım hemen tıkanır benimde dikkat et kendine hastalığında etkisiyle çoğalmıştır nefes alamamk çok kötü bişi tüm bi anda mafediyo insanı dağıtmaya çalış kafanı rahatladığın şeylerle meşgul ol belki iyi gelir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?