2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sabredıyoruz zaten eslerımız ıcın mecbur

Belki kızacaksınız bana ama kayın valıdenın bu tavrı cok hoşuma gitti...En azından özenıyor ve bir şeyler almak için uğraş verıyor....Ya ılgısız bırı olsaydı ,, Aklınızın bır ucuna Takılırdı neden bu kadar ılgısız dıye ... Bende cok heves edıyorum bebebgımın kıyafetlerını alayım hastane cıkışı vesaıre ama kızım bereketıyle gelıyor maşallah ..Annesı daha bir şey almadan 2 dolap gıysisi oldu ..:))) dünde Gelin adayımız çok hoş bi hastane çıkışı almış...bu gidişle elim cebime inmeyecek galiba :))))

çok sağol canım düşündüğün için ama öyle tıkalı ki yastık falan fayda etmiyor kalkıp yürüyorum biraz açılır diye ama yine olmuyor..biraz boşluk kalsa burnumda oturarak uyumaya da razıyım ama öyle tıkanıyorki..az önce kalsiyum alayım diye yoğurt yemeye çalıştım nefes alamadım yerken çok kötü oldum napıcam bilmiyorum inşallah antibiotik işe yararda burnumun tek tarafı bile açık olsa öyle çekilir gibi ama böyle çok zor yoksa bu gidişle akşam dayanamayıp burun spreyini sıkıcam gibi ama bebeğime de kıyamıyorum napıcam bilmiyorum..:26:

Yaptirmak istiyorum AMA nerde kime yaptirilir hicbir firkrim yok, Istanbul kosuyolu ndayim, galiba 20. Ve 21. Haftalarda yapiliyor, ucretleri nedir paylasirsaniz sevinirim....

Ya bende ücretini sormadım arayıp sormadım daha istanbuldada nereye yaptırılır hiç bilmiyorum canım inş. bir yardımcı olan bulursun

oy oyy çok zor bir durum kısa zamanda geçer umarım. üzülme canım ilaçlar ilk 3 ay sakıncalı, sonra mecbur kalınca içilebilir. hem doktor kontrolunde verilmiş bir ilaçmış. hiiç birseycik olmaz turp gibi olur bebeğin allahın izniyle

köşe takımının artları eksileri:
ayrı ayrı çok oturamıyosunuz o bakımdan iyi ama iki ayrı büyük kanepe koltuk tarzı bişe olsaydı diyorum ben bazen çünkü yatmak uzanmak istediğinde kenarları yokya dez avantajı o oluyo yastık yastık üstüne koyuyosun yani bide tabi izleme modundaysan sonra bi gelen fln olduğunda böle hep yanyana oturmak durumunda kalınıyo gerçi o çok mühim değil misafir ,odasında otursun ama işte ... bu kadar çok da bişi yokmuş

kızlar size bir şey danısmak ıstıyorum ...

gecen hafta 3lü test için kan vermıstım .. pazar gunu sonucları alma tarihiydi... Ama cumartesı cıktıgını gordum hemen yazdırıp doktora gıttım ... doktor genel rutin kontrolunu yaptı birde 3lü test sonucunu gosterdım.. bunun sonucları cıkmamıskı dedı ... demekkı ben erken almısım dedım ... neyse pazartesı takrar bakarım diye cıktım hastaneden sımdı yıne baktım ve sonuclar yıne aynı... arastırma hastanesıne gıtmek ıstemıyorum bu havada test sonucundan anlayan var ıse bana yorum yapabılırmı ... aksi takdirde arastırma hastanesıne gıtmek zorunda kalacagım...

Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 2.Trimester Down 3 .
2 AFP (Down S.T.T. 3'lü Test) 27,3 ng/ml
3 AFP, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,82
4 Estriol (E3), free (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,74
5 Estriol (E3),free, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,98
6 hCG (Down S.T.T. 3'lü Test) 61,5
7 hCG, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,78

test sonucları bunlar...

cnm serum fizyolojık denedınmı
bana onu verıstı dr hem zararsız bebğe

kaynanamın yaptığının mılyonda birini annem yapsa eşim bulunduğumuz şehire sokmazdı bırde olaya burdan bak.. evet oğlunu seviyorum onunla evliyim hayatımı bedenimi paylaşıyorum diye onun annesinin bana zulmetmesi gerekmıyor.. o zaman benımde annem babam var ağaç kavuğundan çıkmadım onlarda karışsın.. eğer bır günde bende onun yaptıklarını yaparsam gelinim benim de yüzüme bakmasın.. bak daha kucağıma almadım kokusunu duymadım ama onun iyi olduğunu bilmek beni dünyada kı en huzurlu kişi yapıyor.. büyüyünce de oğlum yada kızım ne kadar mutluysa o kadar mutlu olurum. yeterkı damat yada gelin çoçuğumu mutlu etsin benım mutlulugum o olur.. ne olacak bu yapılan gıcıklık hadi diyelım ayrıldım daha mı iyi olacak herşey iş o raddeye gelince de aman kızım ben ettım sen etme diyolar.. ne olur tatlı tatlı yaşasak? o da anne o da annem bu dşmalığın anlamı ne? kimseyi idare edemem ben bunu annem yapsa annemi de idare etmem.. zaman çok hızlı geçiyor neden bunu bırıerı mutlu olsun dıye ben ömrü mutsuzlukla geçireyım.. eğer bu durumdan eşimde mutsuz olursa 50 tane çoçuğum olsa sorgusuz sualsiz boşanabilir ona bu fırsatı da veririm..

benimde geceleri burnum çok tıkanıyor, bazen nefes alamıyormuşum gibi hissedip aniden açıyorum gözleri. korkuyorumda bir taraftan bebeğimede birşey olur diye. burun açıcılar, yüksek yastıklar herşeyi denedim ama bir çözüm yok. bende de burun kemiği eğriliği ve alerji var. ilaç kullanmak sadece geçici çözüm, bağımlılıktan başka birşey yapmıyor. gün geliyor ilaçsız yaşayamaz olunuyor.

biz galiba son ayylarda oturarak uyuyanlardan(yada uyuyamayanlardan) olacağız malesef

benimde kemik eğri yaşlanmadan yaptır demişti doktor ben erteledim bakalım hemen tıkanır benimde dikkat et kendine hastalığında etkisiyle çoğalmıştır nefes alamamk çok kötü bişi tüm bi anda mafediyo insanı dağıtmaya çalış kafanı rahatladığın şeylerle meşgul ol belki iyi gelir biraz

çok guzel cıklamıssın tesekkur ederım
oyle canımmm yapacak bırsey yok

öle deme yaa bendede var alerji hemde eğrilik bende aynen bağımlı olmayım die kullamadım idare etmeye çalışıyorum öle olmayız inşallah

canım sen bi hastaneye git üşünme de hcg yüksek gözüküyor ama risk oranları yazmıyor mı bunların...hcg nın 1,5 altında olması gerekiyor hatta du sana bı sayfa yollım ıncele daha ayrıntılı L TARAMA TEST (Triple Test) - L TARAMA TEST (Triple Test)

cnm ben onlar yuzunden bu bbeğime hamıle kaldığım tedavıde sabahh ezanına kadar ağladımm
ıstanbulda 3 m2 lık bı odada kaç gunum geçti ve ben tedavıyı ortasında bırakıp donecektım eve..
dusun kii tedavı esnasında asla stres olmamalı zaten 4. denememizdi
yanii o ezanlar şahit olsun dıyorum sadece allaha havale edıorum
yukarda yazdıkalrım gibi dusunmek,onlarla bırlıkte yasamayı çekılebılır kılıo bana,
eşim onları hayatından silmeyeceğine göre..
kimse kimsenın ne yasadığını elbet bilemez ama belki bunları dusunmek benım gibi başka bırılerınede iyi gelebılır
diye yazdım herkes aynı fıkırde olmak zorunda değil asla...

Teşekkur ederım canım ... Ben hiç araştırmayayım direk gideyım ... İçime kurt düştü şimdi duramam ..:) ALLAH'A emanet olun ...

en iyisi canım şimdi biz ne desek yanlış olur hepiimiz herşeyi daha yeni öğreniyoruz kötü yorumlarız iyidir boşuna üzmüş oluruz seni.. bazen bizim sınır altında yada üstünde gördüğümüz şeyler normal olabiliyor bunu kararını doktorun versin bizde haber ver gelince ... inşallah iyi haberlerle dönersin

cnm serum fizyolojık denedınmı
bana onu verıstı dr hem zararsız bebğe
denedim canım açmıyor, okyanus suyu da açmadı, su kaynatıp buharına durdum o da açmadı..aslında aklıma gelmişken netten başka bitkisel çözümler araştırayım..
evet canım çok zor bi şey..ilaç bıçak gibi birden tamamen açıyor burnu inanılmaz mutlu oluyosun ama çok zararlı..damarları daraltıp burnu açıyomuş fazla kullanılamıyorlar..bende o gece için bebeğime üzülüyorum hem kızdım niye hamileyim ilaç içemiyorum benim neyime çocuk diye hemde ben oturarak durdum hep çok yoruldum o orda iki büklüm mü oldu rahatmıydı bilemedim..yavrum şimdi dürtüp duruyo beni kıyamam..az önce bi toplantıdayız önemli bişey konuşuluyor, bu aşağıdan dürtüp tekme atıp duruyo çok komikti dikkat falan bırakmadı bende..ayy lütfen uyuyanlardan olalım :)

aynen canım bi yaşlanınca bi de hamile olunca çok sorun yaşanılıyor ama ben kafaya koydum rabbim nasip ederse doğumdan 5-6 ay sonra biraz toparlayınca yaptırmayı düşünüyorum..bu halin geçeceğine inanmaya çalışıyorum antibiotikler bittiğinde tıkanıklığım azalıcak diye hayal ediyorum...

bu arada kızlar gece sprey sıktığım için rahat uyudum..rüyamda bebeğimi gördüm, minicikti ayakları karnımdan belli oluyordu parmaklarını saydım tam mı diye sonra yüzü belli oldu karnımdan öyle tatlı geldi ki.. niye bilmiyorum ona süt verdim o ememedi ama sütüm akmaya başladı çok değişikti..bugün düşünüyorumda o şimdi orda küçük bi melek belkide gerçekten rüyamıza giriyordur belki gerçekten rüyamızda onunla bağ kuruyoruzdur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…