2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım

selam kızlar, herkese iyi haftalar

benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım

cok sukur canim gozunuz aydin
darisi sonuc bekleyenlerin basina
benim de bu hafta sonuna dogru cikar sanirim sonucum
umarim iyi haber ben de verebilirim

Slm kızlar az önce doktordan geldik salak doktor yine cinsiyeti söylemedi kız gibi duruyo ama kesin değil dedi 18 haftalık daha neyi belli değilse görememiş arkası falanda dönük değildi yani 2dk baktı bakmadı bide 30 lira para ödüyoruz sınır oldum valla

sagolun kızlar allah razı olsun
ıns tum sonuc bekleyenler hayırlı haberler alır

Aynen cnm ya bizde nerdeyse 18 haftalik olduk herkez 13 14 haftada ögrenmis daha bilemedi bebegin kafasi yukari dogru dédi
kisaca bakti bitti anlamadim birsey hic iyi ilgilenmedi bu sefer bu önumuzdeki ay diyor bakariz diye bana sinir oldum bende sorma

merhaba arkadaşım benim oğlumu da doktor 13 haftada anladı ama garantilemek için
hiç cinsiyet belirtmedi. 18. haftada %100 erkek dedi. onlarda haklı garantilemek istiyor.

Valla 12 haftalık cinsiyet oluşuyor ama 16. haftaya kadar gelişimi devam ediyor en geç eğer bebek arkası dönük falan değilse görmesi lazım benim 12 haftalıktı dr um görmek için 20 dk uğraştı döndündü dolaştırdı pipiyi buldu 13. hafta gittim yine 20 dk uğraştı kesin erkek dedi yani 18 haftalık geç olmuş sanki ama herşeyin hayırlısı Allah sağlık versinde gerisi mühim değil

Bebeğinizin gelişimini hafta hafta izlerken ultrasonografide gebeliğinizi takipeden doktor tarafından size belirtilen kilo (ve bazı durumlarda boy) tahmininin sizin için ne kadar önem taşıdığını biliyoruz. Bu konuda yersiz bir endişeye kapılmanızı önlemek açısından sizin için hazırlanan aşağıdaki açıklamayı mutlaka okumalısınız...

Hafta hafta gebelik bölümünde sitede her hafta verilen bebek ağırlıkları yanlızca ortalama ağırlıklardır. Gelişim döneminde olan normal fetusların en az ve en fazla olması gereken ağırlıkları oldukça geniş bir yelpaze içinde yeralırlar. Bu nedenle gebeliğinizi takip eden doktorun ultrasonda yaptığı "kilo tahmini" bu haftalarda belirtilenlerden oldukça farklı olabilir.

Benzer şekilde bebeğinizin boyu da bu haftalarda verilen boylara tam uymayabilir. Bu sayfalarda verilen boyların "tepeden tırnağa" olduğunu, ancak ultrasonda özellikle 14. Haftaya kadar belirlenen "boyun" baş ile popo arasında yeralan mesafe olduğunu, böylece bacak boyunu içermediğini unutmayın. 14. Haftadan itibaren ultrasonda boy ölçümü yapmak çoğu durumda gereksizdir ve rutin boy ölçümü yapılmaz.

Doktorunuz size bebeğinizin kilosu (ve eğer söylemişse boyu) normal diyorsa bunu kabul edin ve asla başka bir anne adayıyla karşılaştırma yapmayın...

Dr. Kağan Kocatepe

Ben önümüzdeki ay başka doktora gitmeyi düşünüyorum zaten canım ya

Canım benim bu kocaların alayı böyle, takma kafana. Benimki de haftasonu zorla gelmek istemeyen insanları yemeğe çağırdı. Kafaları basmıyo. Benim sana tavsiyem kavga etmeden güzel güzel anlat, 3 yıllık evliliğim ve toplamda 8 yıllık berberliğimde öğrendiğim bişey varsa o da tatlı dil eninde sonunda yılanı deliğinden çıkarıyormuş. Ama sabırla söyle söyleyeceğini, yağlayarak, ballayarak. Erkek egosu çok yüksek hep şişirilmek ister sen de öyle yaptır istediğini. Sıkma canını bakiim. Bak sen böyle üzgün, kızgın olunca ben kara kara düşünüyorum ben bugün kimi okuyup kopucam diyee.

Cimcimen hayırlı olsun tatlım . Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Kız anneleri çok şanslı yaaa, acayip güzel giysiler var kız çocukları için. Ohh zevkle alışveriş yapacaksınız. Annem hep derki " Allah sevdiği kuluna kız evlat verir" Rabbimin sevdiği kullardansınız ne güzel.

Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah arkadaşım. Geçen gün işyerindekiler söylüyorlardı, hakikaten bu yıl erkek yılı olacak galiba.

selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!

Tatlım ben 16+5 te öğrendim bebeğimin erkek olduğunu. Daha önce ben sormamıştım drum da bişey söylememişti. Özellikle bekledim kesin olsun diye.

merhaba arkadaşım benim oğlumu da doktor 13 haftada anladı ama garantilemek için
hiç cinsiyet belirtmedi. 18. haftada %100 erkek dedi. onlarda haklı garantilemek istiyor.

Yok canım ya sadece o değil benim gebelik plansız olduğu için son adet tarihini bilmiyorum kaç haftalık diyorum her gittiğimde kaçamak cvp veriyor şimdide 5 aya yaklaşmış diyor aslında bilmesi lazım gelisiminden

selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!

18çhaftada erkek oldugunu ogrendım
cok erken ogrenmek de iyi degil
12. haftada kiz denildi 18.haftada erkek oyuzden bundan sonra 18. haftadan once ogrenmek icin isrra etmeme karari aldim ben de

haftasini gununu soylemesi gerekiyor normalde doktorunun
peki sen hesaplamalarda ne yapiyorsun testlerde ya da baska durumda
sana hep son adet tarihin sorulacaktir

ayyy kıyamam sana hemen eşine bana 100 tl lazım evi temizlemeye biri gelcek şekerim ben bir daha temizleyemem de bakalım ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…