- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.501
iyigeceler kızlar
selam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
selam kızlar, herkese iyi haftalar
benide doktor aradı az önce 3'lü test için kan vermiştim cuma günü,
ve çok şükür temiz çıkmış çok rahatladım
Slm kızlar az önce doktordan geldik salak doktor yine cinsiyeti söylemedi kız gibi duruyo ama kesin değil dedi 18 haftalık daha neyi belli değilse görememiş arkası falanda dönük değildi yani 2dk baktı bakmadı bide 30 lira para ödüyoruz sınır oldum valla
Slm kızlar az önce doktordan geldik salak doktor yine cinsiyeti söylemedi kız gibi duruyo ama kesin değil dedi 18 haftalık daha neyi belli değilse görememiş arkası falanda dönük değildi yani 2dk baktı bakmadı bide 30 lira para ödüyoruz sınır oldum valla
selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim..!
ya kızlar aşağıdaki imzaya göre benim bebeğim zayıf ve kısa boylu
şimdi fark ettim..cumartesi günü 205 gr. ve baştan popoya 12 cm idi..önceden hep imzanın ilerisindeydi boyu..kilosunu ilk kez söyledi..doktor normal dedi ama sanırım bebeğim büyümemiş
bende kesin öğrenemedim
dr kıza benzetti ama kesin değil dedi bakalım yarın 3'lü test yaptırmaya gidicem inş söyler
Aynen cnm ya bizde nerdeyse 18 haftalik olduk herkez 13 14 haftada ögrenmis daha bilemedi bebegin kafasi yukari dogru dédi
kisaca bakti bitti anlamadim birsey hic iyi ilgilenmedi bu sefer bu önumuzdeki ay diyor bakariz diye bana sinir oldum bende sorma
Merhaba hanımlaarr;
Güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
Bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
Fuara gidemedimBüyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
Hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
Kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
Yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!
Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
Sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii
Bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...
ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...Bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi
Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! Öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!
Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!
kızlar ayrıntılı ultrasona gittim cuma gunu. ancak bugun yazıyorum zaman nasıl geçti anlayamadım. doktora daha cinsiyetini bile öğrenemedim dedim. hemen kız olucak dedi. benim de kızım oluyor:) artık hazırlıklara başlarım herhal. herşey yolundaymış. 290 gr civarında dedi. gorunen doğum tarihin 9 mayıs dedi. regl gunume gore 5 mayıs olarak gorunuyordu ama 9 mayısta doğacak hayırlısıyla:) kızıma isim de bulduk. açelya koyucaz ismini. kıpır kıpırr karnımda, hissettikçe mutlu oluyorum çok:)
alakasız olacak amac cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olacak..kesin ve değişmezlisteye ekleyebilirin..
Bir de Anadolu yakasında yeni bir bebe mağazasının reklamı yapılıyordu..Avrupanın en büyük bebe mağazası diye..bostancıda..acaba açıldı mı ki?
selam kizLar bir sorum olacakti bebeginizin Cinsiyetini kac haftalikken Ögrendiniz???
merhaba arkadaşım benim oğlumu da doktor 13 haftada anladı ama garantilemek için
hiç cinsiyet belirtmedi. 18. haftada %100 erkek dedi. onlarda haklı garantilemek istiyor.
Yok canım ya sadece o değil benim gebelik plansız olduğu için son adet tarihini bilmiyorum kaç haftalık diyorum her gittiğimde kaçamak cvp veriyor şimdide 5 aya yaklaşmış diyor aslında bilmesi lazım gelisiminden
Merhaba hanımlaarr;
Güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
Bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
Fuara gidemedimBüyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
Hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
Kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
Yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!
Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
Sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii
Bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...
ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...Bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi
Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! Öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!
Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?