- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.481
saol cnmm pendıkte olması ıyı yaa bakmam lazım oraya:)
hello baby cumartesı acılsıı var cnm
ya kızlar aşağıdaki imzaya göre benim bebeğim zayıf ve kısa boylu
şimdi fark ettim..cumartesi günü 205 gr. ve baştan popoya 12 cm idi..önceden hep imzanın ilerisindeydi boyu..kilosunu ilk kez söyledi..doktor normal dedi ama sanırım bebeğim büyümemiş
şimdi fark ettim..cumartesi günü 205 gr. ve baştan popoya 12 cm idi..önceden hep imzanın ilerisindeydi boyu..kilosunu ilk kez söyledi..doktor normal dedi ama sanırım bebeğim büyümemiş
evet cnm yer sıkıntım var onun ıcın park besık aldık mecburen saolsun gokhce yazmıs oralara bakıcam artıkevet canım eskişehirdeyim ben. cevikbebe eskişehir merkezli bir yer zaten. burdaki hamilelerin çoğu alışveriş işlerini ordan hallediyor sanırım :) yada benim arkadaş çevrem.
netten de alabilirsin ama ben magazadan 1750 liraya aldıgımda nette 2200 küsürdü ve yatağı da dahil değildi. parça parça da satılıyor diye biliyorum dolap ve şifonyer. gerçi ben en çok beşiğini sevmiştim :)
yer sıkıntısından dolayı mı beşik almayacaksın sen ?
bende bu hafta sonu ugrayamacagım hafta ıcı gıtmem lazım merak edıyorumhımmm
artık cumarteside gelemem ist e :)
ama çarşamba günü birlik gelicem ozaman uğrarım artık
eveeettt bugün ilk aşımızı da yaptırdıııkk..şimdilik acı ağrı yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem....
bu arada bu aşı 5 dozmuş..
2. doz 1 ay sonra,
3. doz 8 ay sonra
diğerleri de 2014 ve 2015 deymiş...
bilmiyordum bu kadar uzun süreli olduğunu..:26::26::26::26::26:
canım benim gebeliğimin başlangıcında kanamam olmuştu ondan sanırım, 1 ay raporluydum, cinsel ilişki yasak :26:, ağda yasaktı. Ama allah'ıma bin şükür şimdi daha iyiyim cumartesi günü gidince sorucam bunları, işe başladık ta diğer ikisi kaldı
off ıse daldık 10 sayfa ılerlemıs bırde onları okudum :44: Kayınvalıde konusu konusulmus sukur daha buyuk sorunumuz olmadıYaza bende cok kalamazlar annem evı bastan asgaı yaptıracak 2 ay surer zaten tatıl 3 ay az bır sure kalır onlara Su da var gelsınler bana zararları hıc yok kendılerı yapıp kendılerı temızlıyorlar 2 kez geldıler bastan asagı evı temızledıler kvdem her sabah balkonları yıkadı kpeder markete gıttı bende kızlarla kahvaltı hazırladım aksam yemeklerını berabr yaptık Sukur konyaya gıdınce de ıs yaptırmazlar ıns hep boyle gıder arada moralı bozuyorlar ama emınım bende onları sınır edecek seyler yapıyordumdur
eveeettt bugün ilk aşımızı da yaptırdıııkk..şimdilik acı ağrı yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem....
Bu arada bu aşı 5 dozmuş..
2. Doz 1 ay sonra,
3. Doz 8 ay sonra
diğerleri de 2014 ve 2015 deymiş...
Bilmiyordum bu kadar uzun süreli olduğunu..:26::26::26::26::26:
Kızlar ya ben ketçap mayoneze bayılır oldum.Allah'tan eve almamıştım.ama okulda ekmek aralarını ketçap mayanozle götürüyorum:)zararı olur mu acaba:18:
mayonez cig yumurtadan yapiliyor ve toksoplazma riskiyle alakali
tuketmemen daha iyi
sonucta ikisi de normal zamanda bile zararli hamilelikte oyle
arada kacamak olabilir ama surekli baglanmamaya calis bence canim
kızlar 2 günden beri kasıklarımda değilde alt bölgede ağda yaptığımız alanda kas ağrısına benzer ağrı var çok acı vermiyor ama oturup kalkarken ağrıyor.:26:bu normal mi doktora gitmeme de epey var...sizlerde olan var mı?:44:
offff halaaa bebek odası bakıyoruz esımle ınatlasmaya basladık sadece gardrop ve sıfonyerı arkadası 2050 tl ye yapıyor bana pahalı geldı esım arkadasına yaptırmak ıstıyor ben dha ucuzunu bulurum dedım ama nereye baksam fıyatlar hep aynı belıs doga hosuma gıttı ma nerden alabılırım bılmyıorum netten almam gıdıp gormek ıstıyorum fıkrınız varmı?anadolu yakasındayım
ay aynı dert bende de var.eşimin ailesi istda değil adanada.şimdi doğumda gelicekler k.pederle kaynanam.artık ne kadar kalırlarsa.benim annem genç annem de kalsın istiyorum haliyle, annemde diyor onlar varken ben nasıl kalıyım uzun süreli.benim annemler istda oturuyor fakat yakın değiliz hergün gidip gelemezde.şimdiden nasıl ayarlıcam onu düşüncem.k.pederde kaynanana yaşlı,hadi kaynana neyse kadın ama k.peder napıcak çok merak ediyorum.sonuçta ben yatıcam kanamam olucak bişeyim olucak,bebeği emzirmem gerekicek.evim küçük nasıl olucak şimdiden kara kara düşünüyorum.acaba ben mi çok kötü kalpliyim diyorum nihayetinde torunları tabi gelicekler ama onların yüzünden de annem yanımda olamıcak istediğim gibi...k.pederim bi sinir zaten 1 ay önce bendelerdi 1 ay kaldılar.sigara içer ben evde içirmiyorum kimseye sözde balkonda içiyor mutfak halım 1 ayda berbat oldu gire çıka balkona ev terliğiyle giriyor balkona geri halıya basıyor ne pis ne temiz diyorlar.bende biraz tititizim.krem rengi halı oldu kömür karası neredeyse 1 ay içinde.
canım aynı şey benim ilk doğumumda oldu.her iki tarafında ilk torunu.gelme nasıl dicem diye hep düşündüm sonra kayınvalideme anne babam daha sonra gelse torunu görmeye ben daha yeni doğum yapmış olcam çekiniyorum biraz darılmasını da istemem dedim hoooop kv olur mu kızım ben onu üzmeden hallederim dedi.annemle kv biri pişirdi biri temizledi ben sadece kızıma odaklandım.uykum gelince hadi siz azcık torun bakın ben biraz kestireyim dedim.kısacası onları hiç boş bırakmadım hiç yüksünmeden yapıyolardı.böylece herkesi sürekli bişeylerle meşgul ettim keyfime baktım
kızlar bir de diyorum ki bazen fazla mı bencil oluyoruz.olsun varsın demek kendini sinir etmekten daha iyi oluyor.arkadaşımın ne annesi var ne kayınvalidesi çocuk esirgemeden karı koca sevmişler evlenmişler.ikiz kızları oldu kimseciği yok yardım etsin.ilk anne olacaklar anlamayabilirler ama deneyimli anneler bilir bazen 5 dakikaya ,yarım saat uyumaya,bir tas çorbaya ihtiyacı oluyor insanın.en azından bir nefes olsa fena mı. o arkadaşın yanna gittim bir gün iki gözü iki çeşme kendi hasta, eşi il dışında görevde kolunu oynatacak hali yok .çocuklardan biri üstüne kusmuş değiştirememiş bile..üst komşusu aysel teyze ona acır hep yardımcı olurdu.onun kızı da grip olmuş 3 gündür yok.bazen öyle ya da böyle iyi ki varlar diyorum.haaa çok fenaları da var ama en azından varlar yaaaa.....
kızlar bir de diyorum ki bazen fazla mı bencil oluyoruz.olsun varsın demek kendini sinir etmekten daha iyi oluyor.arkadaşımın ne annesi var ne kayınvalidesi çocuk esirgemeden karı koca sevmişler evlenmişler.ikiz kızları oldu kimseciği yok yardım etsin.ilk anne olacaklar anlamayabilirler ama deneyimli anneler bilir bazen 5 dakikaya ,yarım saat uyumaya,bir tas çorbaya ihtiyacı oluyor insanın.en azından bir nefes olsa fena mı. o arkadaşın yanna gittim bir gün iki gözü iki çeşme kendi hasta, eşi il dışında görevde kolunu oynatacak hali yok .çocuklardan biri üstüne kusmuş değiştirememiş bile..üst komşusu aysel teyze ona acır hep yardımcı olurdu.onun kızı da grip olmuş 3 gündür yok.bazen öyle ya da böyle iyi ki varlar diyorum.haaa çok fenaları da var ama en azından varlar yaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?