2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

o imzaa takılma sen canım. senin bebegin haftasına gore gayet iyi kiloda. o imza ileriden gidiyor. benim bebek de cuma gunu 290 gr ölçüldü . imzada 400 diyor baksana:)

eveeettt bugün ilk aşımızı da yaptırdıııkk..şimdilik acı ağrı yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem....
bu arada bu aşı 5 dozmuş..
2. doz 1 ay sonra,
3. doz 8 ay sonra
diğerleri de 2014 ve 2015 deymiş...
bilmiyordum bu kadar uzun süreli olduğunu..:26::26::26::26::26:

imza epeyce bir süre öyle kalıyo canım bak dikkt et.ben doktora gittim bebişim oraya göre öndeydi bi kaç gün sonra değişti arada uçurum oldu.dikkt etmesem ben de yerdm kendimi.hem hafta hafta bebek kilosu diye ara yazıyo ağırlıklar.

evet cnm yer sıkıntım var onun ıcın park besık aldık mecburen saolsun gokhce yazmıs oralara bakıcam artık
hımmm
artık cumarteside gelemem ist e :)
ama çarşamba günü birlik gelicem ozaman uğrarım artık
bende bu hafta sonu ugrayamacagım hafta ıcı gıtmem lazım merak edıyorum

gecmıs olsun cnm benmde gecesınde sabaha karsı hafıf kolum agrımıstı uzerıne yatmamaya calıs
evet normalde 5 doz olursan omur bıoyu koruyor senı kalan 3 doz ıstege baglıymıs

anladım canımmm umarımmm cok cok dahaaa ıyıde olursun agdada olursun :) benımde canım cok yanıyor hıc yanmazdı onceden uyyy artık dayaanmıyrm vezorla alıyorum :)

çok şükür yaaa aramız bızıımde ıyıdırrr bırseylerı sorun etmıyoruz takılmıyoruz o bana kusur bulmaz ben ona boylelkle kavurluruz yoksaa ınsannn kendıı aılsınde bılee kavga edıcek sebepler buluyorr ama ben sanslıyım kabul bızımkııler cok ıyıler :)

çok çok geçmiş olsun benım anam agladı aşı yüzünden ateş yaptı halsızlıkkk berabttı yaaa neredeyse dıyer dozlardan vazgecmıstım bugun toparladım dusunun cuma vurulmustum ınsallah sen tek kol agırısını yasar atlatırsın ve hepınızzz.

Kızlar ya ben ketçap mayoneze bayılır oldum.Allah'tan eve almamıştım.ama okulda ekmek aralarını ketçap mayanozle götürüyorum:)zararı olur mu acaba:18:

mayonez cig yumurtadan yapiliyor ve toksoplazma riskiyle alakali
tuketmemen daha iyi
sonucta ikisi de normal zamanda bile zararli hamilelikte oyle
arada kacamak olabilir ama surekli baglanmamaya calis bence canim

kızlar 2 günden beri kasıklarımda değilde alt bölgede ağda yaptığımız alanda kas ağrısına benzer ağrı var çok acı vermiyor ama oturup kalkarken ağrıyor.:26:bu normal mi doktora gitmeme de epey var...sizlerde olan var mı?:44:

milupa baya hediye gondermiyor ya
aldiniz mi sizler

ya vajinamda hissediyorsum sanki tekmeleri
orda surekli atma oluyor cok asagida
ters giden birsye mi var acaba gerilme var alt tarafta
doktora gitmeye de daha cok var

orda inanulmaz gerginlik var bende de yaklasik bir haftadir
oyle ki yatakta saga sola donemiyorum bazen
yataktan kalkarken agirlik oluyor orda
idrarimi yapmak icin gittigimde bile rahatlamiyorum
gerginlik cok bahsettigin yerde
gecende de oyleydi idrar testi temiz cikti usgde sorun gorulmedi
bebeklerin buyumesiyle mi alakali acaba

Ya benim arkadaşım havuçtan aldı oraya bak orda yoksa internettende bakabilirsin hem fiyatları diğer yerlerden daha uygun hemde mobilyaları çok güzel bi bak inşallah gönlüne göre bulursun

Yok canım ya bazen imzadan büyük yada küçük olabiliyor onların sınırları var sınırın altında olursan dr zaten seni uyarıyor sen imza kısmına yada başkalarının bebeklerinin kilosuna boyuna bakma benim en son gittim haftamdan 2 gün geride çıktı 2 hafta sonra gittiğimde haftayla uyumlu çıktı dr sordum çocuğun duruş pozisyonuyla değişebiliyormuş ama sıkıntı olmazmış

canım aynı şey benim ilk doğumumda oldu.her iki tarafında ilk torunu.gelme nasıl dicem diye hep düşündüm sonra kayınvalideme anne babam daha sonra gelse torunu görmeye ben daha yeni doğum yapmış olcam çekiniyorum biraz darılmasını da istemem dedim hoooop kv olur mu kızım ben onu üzmeden hallederim dedi.annemle kv biri pişirdi biri temizledi ben sadece kızıma odaklandım.uykum gelince hadi siz azcık torun bakın ben biraz kestireyim dedim.kısacası onları hiç boş bırakmadım hiç yüksünmeden yapıyolardı.böylece herkesi sürekli bişeylerle meşgul ettim keyfime baktım

kızlar bir de diyorum ki bazen fazla mı bencil oluyoruz.olsun varsın demek kendini sinir etmekten daha iyi oluyor.arkadaşımın ne annesi var ne kayınvalidesi çocuk esirgemeden karı koca sevmişler evlenmişler.ikiz kızları oldu kimseciği yok yardım etsin.ilk anne olacaklar anlamayabilirler ama deneyimli anneler bilir bazen 5 dakikaya ,yarım saat uyumaya,bir tas çorbaya ihtiyacı oluyor insanın.en azından bir nefes olsa fena mı. o arkadaşın yanna gittim bir gün iki gözü iki çeşme kendi hasta, eşi il dışında görevde kolunu oynatacak hali yok .çocuklardan biri üstüne kusmuş değiştirememiş bile..üst komşusu aysel teyze ona acır hep yardımcı olurdu.onun kızı da grip olmuş 3 gündür yok.bazen öyle ya da böyle iyi ki varlar diyorum.haaa çok fenaları da var ama en azından varlar yaaaa.....

Son düzenleme:

:85::85::26::26:

Ya benimde annem çalışıyor ben çanakkaledeyim annem afyonda gelse bile 1 hafta izin alabilir kayınvaldem 1. katımda oturuyor ben 3. kattayım taşınacaktık ama eşimde bende en azından yaşı çıkana kadar kayınvaldemin faydası olur diye vazgeçtik aman yinede iyiki varlar ben 6. haftamdan 14. haftama kadar kustum hergün öğle aakşam yemeklerimi kayınvaldem pişirdi çıkardı sağolsun olmasa ne yapacaktık o bulantıyla bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…