- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.461
offf ankarayı cok ozledımmm ıstanbulda hava pusluıns carsamba ankaradayımm ve ben oradayken de yagar
.
Gunaydın canım tuhaftı ıstanbuldakı evdeyım ama annemlerde var herkesle cok fena kavga edıyorum ck aglıyorum benı anlamıyorlar dıye dısarı cıkıyoruz esımle doktor ıcın ama mekanlar ankara
Cok ozledım ankarayı ondan boyle oldu. Sanırsam
canım ankaraaya gidiceksiniz yaa belki onun heycanı telası bılınc altı olmustur
canım benımde gece karnımmm cok oluyor sabah kuculuyor sıkma canını bunlar normall rahımdee bebıslerımızz sonuctaa son aylarda yok olmuyorkı :)günaydın kızlar bende bu sabah kötü rüya gördüm sabah 5'te uyandım 6'ya kadar da uyumadım kötü rüya görünce ben çok etkileniyorum 1 daha da uyuyamıyorum
2 gündür de sanki karnım biraz küçüldü anlam veremedim oğlumun hareketlerini hissediyorum ama tedirgin oldum 1 de merak ettiğim bişe var bebişleriinizin hareketlerini hergün hissediyo musunuz ?..
merhaba hanımlaarr;
güzel pazartesi diyemiyorum ama güzel cumalara hayırlısıyla göz acıp gelmek nasip etsinn
bende acaip rüyalar gördüm tüm gece
fuara gidemedimbüyük görümcemin kızının doğum günü çıktı maalesef!
Bende bugün keyifsiz, irite, kafasında milyonlarca sorularla güne başladımm
hem kaynanama,hem görümceme saldırasım var, artık canıma tak etti
kadını arayacağım ve hayırdır bi sorun mu var, problemin ne senin diyeceğim
yetti artıkk bukadar umursamaz olması ve benim bulunduğum yere gelmemesi!!!
Bide pazar günü kahvaltımızı yapmışız, temizliğimizi yapmışız, ben doğum günü için bişeyler hazırlamışım sonra duşa girdim kocamda peşime geldi bende yok mok derken şakalaşıyoruz filan dinn dangg zil calışıyor, ikimizde duştayız buarada, açmayım dedi eşim ama elinide çekmedi çalan, neyse bornozunu giyip çıktı, veeee görümcemin 2 kızı canları sıkılmış, hiç arayıp sormadan müsaitmisiniz demeden benim akıllı büyük görümcede yolla bu ikisini!!! Bi karıkoca fantezi bile yaptırmıyorlar adama!!
Büyük görümcemde toplandık akşam 4 gibi, bunlar geldi (ortanca görümcem) hiç öpmek selamlaşmak yok neysee dedimm
sonra benim pek zeki eşim evi yeni temizlemişim maç alayım dışarda sadece maç izlemek 15-20 tl herkes 10 tl versin 80 tl ben evde maç keyfi yaşatayım dediimm, ee buarada doğum günü partisi olduğu için yaşları 10dan başlayarak 15 yaş grubuda bizde geleceğiz dedii
bende kaş göz yaptım, eşimde bakarız dedii saat 6 idi buarada maça 2 saat varr,ordan ortanca hemen yok eşimin arkadaşının düğünü var biz gelemeyiz oraya gitmeliyiz filan diyee barizz ve alenen nasıl yalan sallıyorr, ama biliyoruz ve anlıyoruz kii maç seyretmeye caddeye inecekler, güya bi amcalarının kızları var o gelmesin diye öyle demişler, onuda büyük görümcem ağzından kaçırdı, iyide yetişkin insansın ben eşimle maç seyretcem evde duramam de çık git bana ordan düğüne gitcez bide halay cekelim özledim filan diye konuşursan bende benide peşine takılıpta gelceğimi sanıyorsun diye düşünürüm !!! Ve bu demek ki senide istemiyorum...
Ve saat 7de defolup gittiler eşinin kızkardeşinide bırakarak ...bende başım ağrıyor diye biraz uzanmıştım görümcemde, içim geçmiş uyumuşumm bi kalktım ki büyük görümcem ve sadece küçük oğlu varız!!! Eeee dedim nerde bu millet size maç izlemeye gittiler dedi
Ben ne yapayım bu adamı kızlar!!! öldürürmüsün ölürmüsün!!! Herkesi toplamışş kahvehaneye cevirmişler evii, biz sigara içmiyoruz leş gibi kokutmuşlar, bir tane bardak bırakmamışlarr böyle diken diken oldum yemin ederim!!
Düşün düşün beynim patlıyorr ben kime saldırayım yaa!!
ah canım ya nedesen haklısın varya yerden göğe kadar cok cok haklısın bende anlayıssızlıktann boyle sacma sapan davranmalardan nefret edıyorum hersey esınde bıtıyor agırlıgını koyması gerekıyorduuu sonuctaa tamam mısafırdır agırlanır ama herkez benceee yerını bılmelııı bız basta memnun olmadıgımızı soylerız ve mutfaga yonlendırırız bıde hepsı aynı anda ıcerse tabı duman altı olur sonucta sn hamılesın ve en cok buyuzden dıkkat etmesı gerekır esının ayıp yaaa neyse sıkmaa canını canım benımmmm hayırlısı olsun bakalım herkeze gerekenı uygun dılde anlat ozellıkle esıne bırdaha aynı seyı tekrar etmesın degılmı
haftasonu foruma giremeyen tembellerden olduğum için geç kalıyorum.
Benim doktorum ağdayı bana yasakladı, ben de ne yazık ki jilete döndüm ama tabi rezil bişi, rüyalarıma giriyor,2günde uzuyor yine.Eldivenle nasıl alıyorsun dsde? Ne eldiveni şu plastik eldiven mi hani ameliyat eldiveni?:18:
hayırdır canım yaaa neden yasakladı cok merak ettım bendee yatıgım ıcınnnn aydınlatırmısın bızııı
sen boyle anlattın yaa nasl duygulandım gozlerım doldu resmen yaaaa allahım sag salım kurtarsın bır avazdaaaa darısııı bızee canım benımkızlar yengem bugun doguruyor galıba :) kontrolaegıdıcektı sımdı aradılar annemle sabahın korunde gıtmısler
sancısı varmıs bıraz bıde hafıf alametmı ne gelmıs dogum ıcın beklıyorlar
annemde yengemde heyecanla cıkmıs evlerınden gıdıp kontrol edıcem
sonra hastaneye gıdıcem yegenım gelıyor yaa aglıyorum suan yavrumun arkadası gelıyor ..
Buz dolabım bozuk anne servıscıler gelsın oyle gelırsın acele etmemı ıstemıyor ama dururmuyum yegenımı gorcem
ya nıye bu kadar aglıyorm ben kızlardarısı bızlerın basına 5 ay sonra:)
dua edın olurmu sorunsuz agrısız bı dogum olur ınsallah
kızlar buarada ben 21. Hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?
canım bende bu carsamba degıl haftaya gıdıcem doktorum gecen carsamba gıttgımde 2 hafta sonraya verdııı.