2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ankaraaya gidiceksiniz yaa belki onun heycanı telası bılınc altı olmustur

canım benımde gece karnımmm cok oluyor sabah kuculuyor sıkma canını bunlar normall rahımdee bebıslerımızz sonuctaa son aylarda yok olmuyorkı :)

ah canım ya nedesen haklısın varya yerden göğe kadar cok cok haklısın bende anlayıssızlıktann boyle sacma sapan davranmalardan nefret edıyorum hersey esınde bıtıyor agırlıgını koyması gerekıyorduuu sonuctaa tamam mısafırdır agırlanır ama herkez benceee yerını bılmelııı bız basta memnun olmadıgımızı soylerız ve mutfaga yonlendırırız bıde hepsı aynı anda ıcerse tabı duman altı olur sonucta sn hamılesın ve en cok buyuzden dıkkat etmesı gerekır esının ayıp yaaa neyse sıkmaa canını canım benımmmm hayırlısı olsun bakalım herkeze gerekenı uygun dılde anlat ozellıkle esıne bırdaha aynı seyı tekrar etmesın degılmı

hayırdır canım yaaa neden yasakladı cok merak ettım bendee yatıgım ıcınnnn aydınlatırmısın bızııı
sen boyle anlattın yaa nasl duygulandım gozlerım doldu resmen yaaaa allahım sag salım kurtarsın bır avazdaaaa darısııı bızee canım benım

kızlar buarada ben 21. Hafta renkli usgye gireceğimm kısmetse
Acaba erken olur mu?
çektiren var mı?
Kaçıncı hafta daha iyi sonuçlu olur?

canım bende bu carsamba degıl haftaya gıdıcem doktorum gecen carsamba gıttgımde 2 hafta sonraya verdııı.

pekbicici, gıcık oldum ya keşke kapıyı açmasaydınız öyle pat diye gelinirmi..böyle durumlarda ben ses yapmadan delikten bakarım işime gelmiyorsa kapıyı açmam..ayrıca eşin de ayıp etmiş önce bir sana sormalıydı bize gidiyoruz diye onayını almalıydı çok ayıp etmiş gel de trip atma işte..

hayırdır canım yaaa neden yasakladı cok merak ettım bendee yatıgım ıcınnnn aydınlatırmısın bızııı
canım benim gebeliğimin başlangıcında kanamam olmuştu ondan sanırım, 1 ay raporluydum, cinsel ilişki yasak :26:, ağda yasaktı. ama Allah'ıma bin şükür şimdi daha iyiyim cumartesi günü gidince sorucam bunları, işe başladık ta diğer ikisi kaldı

ben de agdaya baslamaliyim
eve kuafor ayarlamaya calisicam baska turlu gidip yaptirmak istemiyorum orda
bir suredir venus breeze jilet kullaniyorum azaltiyor inceltiyor killari cok sasirdim eskisi kadar gur degil. baya iyi oldu
agdadan cok korkuyorum 5 ay boyunca jilet kullandiktan sonra:44:

Valla hayırlısıyla hamilelik dönemimi sakin, huzurlu geçirmeye çalışıyorum ama şunu anladım ki huzurlu olmak için hiçkimseyi görmeyeceksin kaynana, komşu, arkadaş. Gördüm mü ya sinir ediyorlar ya da olumsuz konuşmalarıyla moralimi dibe vurduruyorlar. Benim zaten kendi sıkıntılarım, endişelerim banaa yeter bir de milletin dırdırını çekemem. Moralim bozuluyor diye dizi bile izlemiyorum size de tavsiyem olabildiğince az insanla muhatap olun şu dönemde yalnızlık huzur veriyor valla

yaa yaa yaa bu kaynana konusu açılınca dayanamıyorummm
benim 5 görümcem var hepsininde kızı var benim oğlum olucak diye anlatmıştım kaynanam erkek çocuğunu çok sever ama benim ki erkek kızlarında erkek yok diye abuk sabuk konuşup canımı sıkıyo neyse 1 görümcemde benden 3 hafta geri hamile ama cinsiyetini bilmiyoduk geçen akşam görümcemin küçük kızı babasıyla bize geldi 2,5 yaşında ikimiz benim odamda oturuyoruz bana dedi ki yenge patiklerimi senin bebeğine veriyim mi dedim yengecim benim bebeğim erkek o da demesin mi aa evet teyzemin ki kız ona veriyim o giyerrr ben şook tabi dedim nerden biliyosun dedi annemler hep konuşuyo ertesi gün hemen hamile görümcem aradı şeey gelincim ben doktora erken gittim bil bakalım bebeğimiz ne bende dedim erkek yok dedi kızımız olucak 1 şokuda o an girdim sonradan anladım ki bunlar bebeğin cinsiyetini önceden öğrenmişler kayınvalide de bana o yüzden öyle davranmış sinirinden kız çocuğu daha iyi aman ne erkek olucak falan filan diye canımı sıkıyomuşş ama Allah'a havale ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyim ahhh ahhh kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı

Merhaba
Anket resetlendi, geçmişte yanlış oy verenler veya oy vermeyenler şimdi yeniden oy kullanabilir.
Bilginize

offff halaaa bebek odası bakıyoruz esımle ınatlasmaya basladık sadece gardrop ve sıfonyerı arkadası 2050 tl ye yapıyor bana pahalı geldı esım arkadasına yaptırmak ıstıyor ben dha ucuzunu bulurum dedım ama nereye baksam fıyatlar hep aynı belıs doga hosuma gıttı ma nerden alabılırım bılmyıorum netten almam gıdıp gormek ıstıyorum fıkrınız varmı?anadolu yakasındayım

alakasız olacak amac cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olacak..kesin ve değişmez listeye ekleyebilirin..
Bir de Anadolu yakasında yeni bir bebe mağazasının reklamı yapılıyordu..Avrupanın en büyük bebe mağazası diye..bostancıda..acaba açıldı mı ki?

ya kızlar aşağıdaki imzaya göre benim bebeğim zayıf ve kısa boylu
şimdi fark ettim..cumartesi günü 205 gr. ve baştan popoya 12 cm idi..önceden hep imzanın ilerisindeydi boyu..kilosunu ilk kez söyledi..doktor normal dedi ama sanırım bebeğim büyümemiş

Herkese hayırlı haftalar, güzel anneler
ben artık vazgeçtim sizi takip etme sevdasından :) pek başarılı da olamıyorum nitekim
bu aralar işyeri çok yoğun, evde de misafir telaşı fln epeydir yazamadım.
bazen giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor takip etmeye çalışıyorum sizleri.
Snow bebek odası sormuşsun canım, biz belis doğayı aldık 2-3 hafta önce cevikbebe den.
ortopedik yatagı ile birlikte 1750 liraya aldık. mdf den üretilmiş suntalem değil.
evimize getirip kurdular benim çok içime sindi. umarım sen de gönlüne göre bir oda bulursun cnm.

ekledım cnm hayırlı olsun:)

hello baby cnm 22 aralık cumartesı acılısı var acılısa gıdemıcem sanırım ama mutlaka ugrucam oraya

Off ıse daldık 10 sayfa ılerlemıs bırde onları okudum :44: kayınvalıde konusu konusulmus sukur daha buyuk sorunumuz olmadı yaza bende cok kalamazlar annem evı bastan asgaı yaptıracak 2 ay surer zaten tatıl 3 ay az bır sure kalır onlara su da var gelsınler bana zararları hıc yok kendılerı yapıp kendılerı temızlıyorlar 2 kez geldıler bastan asagı evı temızledıler kvdem her sabah balkonları yıkadı kpeder markete gıttı bende kızlarla kahvaltı hazırladım aksam yemeklerını berabr yaptık sukur konyaya gıdınce de ıs yaptırmazlar ıns hep boyle gıder arada moralı bozuyorlar ama emınım bende onları sınır edecek seyler yapıyordumdur

UFF BENDE AYNI DERTTEYİM TAM UZATIYORUM YİNE JİLET

CNM ÜMRENİYE ÇARŞIDA VARDI MAĞZASI ARKADAŞIM BEŞİĞİNİ FALAN ORDAN ALDI
HATTA SURDAN BAKABİLİRSİN PENDİK FALAN DA VAR
BAYİLER | Belis

"HELLO BABY" HAYIR AÇILMADI CNM ARALIĞIN SONUNU BEKLİYORLAR HERJALDE
BİNAYA DA KOCAMAN AFİŞ YAPIŞTIRMIŞLAR AMA DAHA YOK TARİ FALAN

hosgeldın canımmm bende vazgectım gecmısten yetısemıyorum artık

evet cnm alan sendın dımı?ama sen eskısehırde oturuyordun netten mı aldın? ben besık almıcam cnm sadece 3 kapılı gardrop ve sıfonyer ıstıyorum bı bakayım cevık bebeye saol cnm

saol cnmm pendıkte olması ıyı yaa bakmam lazım oraya:)

hello baby cumartesı acılsıı var cnm

arkadaşlar benımde kayınvalıdem cok ılgılı toruna cok duskun olucaklar aldıkları hedıye vsss oyle karısma modunda degılde gonlunden koptukca alıp edıyor veee benımle paylasıyor sunu yap bunu yapmaa dıye banaa hıc karısmıyor acıkcası almasa etmesede ılgılenmıyor dıyede hayıflanırdık oyuzden ılgılı olmalarıda guzelll

çok geçmiş olsun canım allah acıl sıfalar versın zor bır durum ılk aylarımdaaa ınanılmaz tıkanıklık cekıyordum ve acı verıyordu sonraları kendılgıınden gectı gebelıkte olurmus dıye yazıyordu arastırmlarımdadaa amaa senınkı ılerleemıss doktorun vermıs sonuctaa kullan ve dıkkat et kenedıneee
oyymasalah sızeee kızın da hayırlı olsun ınsallah

evet canım eskişehirdeyim ben. cevikbebe eskişehir merkezli bir yer zaten. burdaki hamilelerin çoğu alışveriş işlerini ordan hallediyor sanırım :) yada benim arkadaş çevrem.
netten de alabilirsin ama ben magazadan 1750 liraya aldıgımda nette 2200 küsürdü ve yatağı da dahil değildi. parça parça da satılıyor diye biliyorum dolap ve şifonyer. gerçi ben en çok beşiğini sevmiştim :)
yer sıkıntısından dolayı mı beşik almayacaksın sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…