- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.821
Günaydın Anneler ve kuzuları...
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
hemen eşim geldi doktoru aradı doktor acil gelin dedi
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
bu arada beni acile yatırdılar sadece yattım dinlenmem için
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
bugün iyiyim ama dün neden öyle oldum anlamadım
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim
zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani
every cnm senın canın cok bısı ıstıyordu adını vermım gelınce yedınmıorda yoktu hani
evet ya bende hep sorcam unutuyorum akşam aklıma geliyo evdende pek girmiyorum
sabah sorarım diyip yine unutuyorum :/
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim
Doktor teyzemınzden cıktık sukur hersey yolundaymıs sıpam 222.50 gr 17+6 cıktı dogumum da 22 mayısa kaydı bu delı anası yuzunden kucuk buzagım gobegımde C cızmıs yatıyordu ve hıc hareket yoktu elını yuzune koymus uyuyordugecen hafta soldan vuruyordu bu hafta saga kaydı dedım donuyor annesı dedı cokkkk mutluyummm benım stresımden cok etkılenmemıs sukur kı ayrıntılı ıcın 22 hafta dedı 220tlymıs ama randevuyu alamadım esım tasınmıs oluruz dedı sukur kı ıyıydı oglum stres ıyı degıl sınırlenme sakın kal dedı de nasıl dedım rapor ıstedım o da annecıgın nerede dedı ankarada deyınce 1 hafta yazayım gıt dınlen havan degıssın oglun da mutlu olsun dedı ıns, yarın sabaha yolcuyuz esımın bugun semınerı ve ıslerı var
Ben yaşamadıma ama işte stres oldun mu
Yada anlık tansiyon hareketlenmesi oldu
Yada bebiş büyüdükce senden daha cok besleniyor annesii oan tokluğun nasıldı?
Açtında vucudun acaba direncini mi yitirdi
Doktordan rapor alıp bol bol dinlen sen inşAllah bidahada yaşamazsınn
Çok geçmiş olsun
gunaydın guzel annişlerbende az bişiy kola kaçamağı yaptım akşam çok canım istedi ama :18:
ya aranızda minnoşlara örgü ören var mı şöle kolay basit bişiyoğluşuma kendim bişiy örmek istiyorum ama çokda model bilmem öyle basit ama güzel bişiy var mı ören bayanlar aranızda
oyyysssss maşallahhh sızeeeee...gıt dınlen kafa dagıt annecıgınleeeDoktor teyzemınzden cıktık sukur hersey yolundaymıs sıpam 222.50 gr 17+6 cıktı dogumum da 22 mayısa kaydı bu delı anası yuzunden kucuk buzagım gobegımde C cızmıs yatıyordu ve hıc hareket yoktu elını yuzune koymus uyuyordugecen hafta soldan vuruyordu bu hafta saga kaydı dedım donuyor annesı dedı cokkkk mutluyummm benım stresımden cok etkılenmemıs sukur kı ayrıntılı ıcın 22 hafta dedı 220tlymıs ama randevuyu alamadım esım tasınmıs oluruz dedı sukur kı ıyıydı oglum stres ıyı degıl sınırlenme sakın kal dedı de nasıl dedım rapor ıstedım o da annecıgın nerede dedı ankarada deyınce 1 hafta yazayım gıt dınlen havan degıssın oglun da mutlu olsun dedı ıns, yarın sabaha yolcuyuz esımın bugun semınerı ve ıslerı var
ayyy iyi bariii sevındım adınakizlar ben size soylemeyi unuttum
bu mevzular olurken ben asermekten cilgina donme asamasiydaykenarkadasim tr den geliyordu o bana knor etsiz cig kofte harci getirdi yaptik evde inanilmaz guzel oldu kesti beni. o gunku mutlulugu size anlatmam mumkun degil iyki demissiniz bana harc var diye icinde bulguru da var kesti beni. tr ye gelince agzima surmedim hatta esimin cani istedi tam iki kere aldi ama ben cok israr edince ucundan isirdim biraktim saolgun dusundugunuz icin kizlar
Bu anket nedir :44:
Kazana ödül nedir
Ve herkesin hamilelik topik sayısı bir değil ki :44:
Haziranı okudunuz mu158 kişi mi ne sadece o aydann ve bunun geçmiş dönemi var
Hepsi oyunu kullansa yine birinci yine birinciler :44::44:
Yoksa benim hüsn_ü kuruntum mu oluyor
canım ıkı gundur bende fecı bas donmesı var dun hastaneden donerken otobusten ındım basım bı dondu ablama tutundum
tansıyonumuz dustu kesın gercı ben ıkı gundur dogru durust beslenemedımkosturmacadan ona bagladım bu bas donmesını
demekki anlık düşüyo çünkü olaydan yaklaşık 10 dk sonra doktordaydık ölçtüler 11 7 çıktı nabızda iyiydi doktor tokluk kan şekerine baktı o da normal çıkınca doktorda şaşırdı hatta bide bebeğe bakarken rahim ağzınada baktı(karından ultrasonla) açılma var mı diye genelde açılma baş dönmesine neden oluyomuş o da yok çok şükür ama nedeni belli olmayınca bende korktum cnmbelkide ani düşme olmuştur tansiyonda diye düşündük bizde..
canım bu siteye bi bak tarifte ediliyo ben bu modeli çok beğeniyorum erkek çocuklarına smokin yelek
canım sen bayadır girmiyodun foruma sen eskişehirliydin demi yalnış hatırlamıyosam mesut beye gidiyodun nasıl gidiyo hamilelik bebeğin cinsiyeti neydi memnunmusun hastaneden doktordan
Bende de var ya uykusuzluk problemi AMA bende hamile kalmadan oncede vardi, hiccccc bilmem kafayi koyupta sabaha kadar uyudugumu, gece boyunca dolasir dururum. Kramp icin vitamin kullaniyor musun MAGNEZYUM var mi kullandigin vitaminin icinde, magnezyum eksikliginden kramp oluyor.
Ya normal olmaz mı benimde baş dönmem oldu 2-3 sefer çarpıntı oldu hafif ellerim falan titredi tansiyonum düştü diye düşünüp yattım anca ertesi gün kendine gelebiliyosun.Birde geçen gün migrenim olmadığı halde şiddetli baş ağrısı yaşadım hatta 2 kez ağrıdan istifra ettim o kadar kötüydü eşim acile gidelim dedi ama gitmedi uyudum ertesi gün geçmişti korkma tahlillerinde temiz çıkmış zaten stres yaparsan artar asıl[/QUOTE
baş dönmelerim ara ara oluyodu bende ciddiye almam öyle çok panikte değilimdir ama bu çok farklıydı titreme,yüzüme ateş basması... arkadaş oturtmasa yığılcak gibiydim o yüzden çok korktum ama şimdi iyiyim çok şükür tek merakım neden kaynaklandığı ona göre tedbirimi alıyım bidaha aynı şeyi yaşamayı diyeçünkü iş ortamımda yorucu değil devletteyim ve normalde bizim denetimlerimiz oluyo sürekli fabrikalara..işletmelere fln.. onlara bile gitmiyorum hamileyim diye hep ofiste pc başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?