- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.861
evet cnm eskişehirde ikamet ediyoruz Ankaralıyız :) giriyorum cnm da çoğu zaman yazmaya fırsatım olmuyodu okuyup çıkıyodum bebeğin cinsiyeti geçen hafta belli oldu doktor büyük ihtimalle erkek dedi bende ne kdr büyük ihtimal dedim emin olmak için pipi görüyorum kız mı deyim dedi %99 dedi öyle yani
hastaneden memnunum ama geçen gün gittiğim eczanedeki kız da hamileydi
hemen muhabbet ettik tabi o acıbademe gidiyomuş meliha hanıma çok memnunum dedi baya bişeyler anlattı
benimde kafam karıştı bidaki randevuda bi deneyim diye düşünüyorum bide ayrıntılı ultrasona onvaka gitmeyi düşünmüyorum
acıbadem turgay şenere yönlendiriyomuş bende oraya gitcem galiba
senin nasıl gıdıyo sabahhattin beyle :) cinsiyet belli oldu mu?
aferin kiz sana
ben bir onu icemiyorum
ilk haftalarimda gunde 1 ltye yakin iciyordum sonra 11. hafta koptuk kendisinden
bu arada siz isim vermemissiniz aserdigim seye sozde ben de kapali yazicam yazmisim oldugu gbi sonra farkettim
biz kahvaltimizi yaptik kedimle arama koydugum mesafe sanirim artik son buldu yatagima atladi durdu bugun
kovdukca geldi
tuy yutuyoruz bebisle bol bol insallah hamileligimi bebegime zarari olmadan saglikla atlatiriz
kizlar goguslerim cok cok sizliyor sizde oluyor mu, igne batar gibi sizlamalarim basladi agrili degiller ama uclar cok sizliyor agriyor, ama agirlikla sol gogus, ikisi degil, tek bir tarafta aci cok fazla nedne acaba
Nereye atıyorlar bizi ayoll :26::26:
Oraya ben bi oy propagandası yapayımm
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
Nasılımmm
canım ben acıbademe pek güvenmiyorum mesela kuzenim oraya gidiyodu sezeryan 750 idi o doğum yapmaya bi ay kala 1500 oldu dediler bizde mi o fiyattan olucaz evet dediler kabul etmediler sonra onun doktoru fatih beydi bebek 4 kilo dedi senin çatın dar normal doğum yapamazsın dedi bebek 2,5 kilo doğdu 9a beş kala ameliyata gitmiş 5 gece bebeği çıkarmış hemşireler 10 dk ya tabi doktor çok önemli ama hiç oraya gidip normal doğum yapan duymadım hastane olarak çok güzel otel gibi tabi sen bilirsin ben memnunum doktorumdan hastane personelinden hastane biraz eski acıbademle kıyas bile edilemez ama çok tanıdığım var onvakta doğum yapan hepsi çok memnun sabahattin beyi de denebilirsin istersen ben 12 haftalıkken gittim bi çıkıntı var ama daha belli değil cinsiyeti 1 ay sonra belli olur dedi büyük ihtimalle erkek ama bana sanki kız gibi geliyo herkes kızın olcak diyo hayırlısı sağlıklı doğsunlarda işte böyle tatlım.
bilmiyordum
benim 9 ocakta randevum var
radyoloji uzmani bakacak bana :44:
canım ben acıbademe pek güvenmiyorum mesela kuzenim oraya gidiyodu sezeryan 750 idi o doğum yapmaya bi ay kala 1500 oldu dediler bizde mi o fiyattan olucaz evet dediler kabul etmediler sonra onun doktoru fatih beydi bebek 4 kilo dedi senin çatın dar normal doğum yapamazsın dedi bebek 2,5 kilo doğdu 9a beş kala ameliyata gitmiş 5 gece bebeği çıkarmış hemşireler 10 dk ya tabi doktor çok önemli ama hiç oraya gidip normal doğum yapan duymadım hastane olarak çok güzel otel gibi tabi sen bilirsin ben memnunum doktorumdan hastane personelinden hastane biraz eski acıbademle kıyas bile edilemez ama çok tanıdığım var onvakta doğum yapan hepsi çok memnun sabahattin beyi de denebilirsin istersen ben 12 haftalıkken gittim bi çıkıntı var ama daha belli değil cinsiyeti 1 ay sonra belli olur dedi büyük ihtimalle erkek ama bana sanki kız gibi geliyo herkes kızın olcak diyo hayırlısı sağlıklı doğsunlarda işte böyle tatlım.
supersınnn
olduruyorsunn benıııı yaaaaaaaaaaa
bunu rıca etsem enket opıgıne kopyalarmısıngrsunelr farkızmızı tarzımızı
hamile sutyenine basla canimyaa benimde sol göğüs çok kuru hemde yara olmuş doktoramı gitsem napsam diye düşünüyorum:26:
biraz sıkı kullandım galiba sütyeni :18:
hakli olabilirsin canimYa evet banada dediler çanakkalede radyoloji dr u yapıyor dediler bizde o yüzden izmirdeki dr uma gidicez o kendisi bizzat giriyor detaylıya radyoloji uzmanı benim iç organlarımı bilebilir ama daha ana karnındaki çocuğun gelişimi doğru dürüst nasıl bilebilir sonuçta o konuda eğitim almıyorlarki bilmiyorum
iç cnm gece yatarken ıc olmazsa yada sut urunlerıyle dengelemeey calıs
olsun herkez anladı zaten
benım goguslerım sızlamıyor ama kocaman oldu ve artık tamamen kopkoyu kahverengı oldular
nereye atıyorlar bizi ayoll :26::26:
Oraya ben bi oy propagandası yapayımm
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
Nasılımmm
canım sen ne sormuştun ben kaçırmışım
ben gece yada yatmadan içiyorum canım demiri bide bi doktor kanı düşük birine mandalina ye demiş arkasına en azından hani emilimini c vitaminli şeyler çoğaltıyoya banada kolay geldi hapı içtikten sonra bi mandalinada yiyorum içim rahat ediyo
hatta bazıları portakal suyuyla için diyo ama her an sıkma por. suyunu nerden bulucaz
HERKESE SELAMLAR
geçmişi anca bitirdim
dsde canım inşallah bi problem çıkmaz bebeğinde hayırlı haberlerle gel
gülsevdam canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel yazılar yazsın hep mutlu sağlıklı olsun inşallah
cicikuzum bebişine aldığın botlar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallahminnak ayakları üşümesin kuzunun bu arada herkese ayar vermen çok iyi olmuş herkes haddini bilmeli
bizde bugün 5 de dra gitcez bakalım kuzum napıyo en son 13.haftada görmüştük çok özledim çok
kızlar günaydın , 2.düzey ultrasonla alakalı fiyat araştırmalarım sonrasında en uygun fiyatı yenibosna NİSA HASTANESİ nden aldım 145 TL peritanaloji uzmanı giriyormuş , dr içinde herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Çok farklı ve yüksek fiyatlar var araştırma yapmadan gitmeyin derim birde radyoloji dr nun baktığını söyleyen hastaneler var ama 2. düzey ultrasona yani detaylı ultrasona bakan peritanoloji uzmanıymış dikkat edin.
harikasın cnm kusursuz
canım ben 21 mayıs da doğum yaşpıcam ama henüz cinsiyetrini net öğrenemedik.18 haftalık hamileyim 15 haftalık bitmek üzereyken kıza benziyor dedi kendini göstermemişti.geçen hafta gittiğimizde üçlü test için yine kıza benziyor dedi bende kesin mi alışveriş yapıcam dedim %51 dedi sizce kesin olarak kabul etmelimiyim neden emi,n olamıyor arkadaşım çok meraktayım allahım hayırlıısnı versin..
bende aslında doktorumu bırakmak istemıyorum doktordan memnunum ama hastane benı tedirgin ediyo bide biz batıkentte oturuyoruz baya uzak acil bi durum olsa zor yani
öyle cnm hala kafam karışık ama ayrıntılı ultrason konusunda turgay beyde kararlıyım çünkü araştırdığım kadarıyla çok çook iyi bı doktormuş ve her hamilenın bir kere gitmesi öneriliyo hatta başka illerden gelenler bile varmış duymussundur sende.. sadece onun için bir kere gidicem.. bu arada banada herkes kız demişti hatta çin takvimi rus takvimi hepsi kız çıkmıştı arkadaşlarım pembe pembe hediyeler bile almıştı herkes okdr emindi ama oğlum hepsine süpriz yaptı :) bakalım senin ne çıkcak çok merak ettim şimdi? ne zmn gidiyosun kontrole? sağlıkla gelsinlerde inşallah canım :)
Arada çivisi gevşeyeni sıkmak lazım dimi canımm
Benim ki biraz usta işi oldu ama iyi oldu
Teşekkür ederiz
Sende güzel güzel sağlıklı haberlerle ve kocaman olmuş görüntüleriyle gel canımm
13. haftada kız diye öğrendin dimii hadii bakalım prenses mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?