2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mayonez cig yumurtadan yapiliyor ve toksoplazma riskiyle alakali
tuketmemen daha iyi
sonucta ikisi de normal zamanda bile zararli hamilelikte oyle
arada kacamak olabilir ama surekli baglanmamaya calis bence canim

Hiç yemem bida yavrumun canı sağolsun,yerim ben kuzumu.napıyım tadsız tuzsuz yerim artık ekmekleri

tabıkıdeee zararlıııı bende cok tuketıyorum
ben de yiyorum yaa hiç aklıma gelmemişti.ben kilo açısından zararlı olabileceğini düşünmüştüm

Artık yemiyoruz kızlar anlaşıldımıhele hele mayonez kesinlikle

günaydın herkese
ya dün gece ilk defa rahatsız bir uyku geçirdim bir türlü uyku girmedi gözüme normal mi bilmiyorum ama sürekli döndüm durdum karnımda da böle lartık hareketlenmemiydi kas ağrısımıydı anlamadım bir ara bacağıma kramp girdi uyurken dedim neoluyoruz saat 5ti anca uyudum şimdi işteyim ayakta uyuma deneyimini yaşıyorum

Bende de var ya uykusuzluk problemi AMA bende hamile kalmadan oncede vardi, hiccccc bilmem kafayi koyupta sabaha kadar uyudugumu, gece boyunca dolasir dururum. Kramp icin vitamin kullaniyor musun MAGNEZYUM var mi kullandigin vitaminin icinde, magnezyum eksikliginden kramp oluyor.

gunaydınnnnn duydunuzmuuu 2013 mayıs ve temmu annelerı kk de bu yıl en ıyıcıkıs yapan grup muşşşmaşallah bızeeee

günaydınnlarrrrrr
arkadasım dün doğum yapmıstı babası face yazmıs evlat kokusu cennet,gül kokusu die
ayyy o kokuyu duysam gözümü, açsam kapasam
aylardan mayıs olsa, bırazdan doğuma gidecek olsam
bi telaşa bi heyecan bi sevinçç,artık bizim avimizde cennet koksaa

Hiç yemem bida yavrumun canı sağolsun,yerim ben kuzumu.napıyım tadsız tuzsuz yerim artık ekmekleri

Artık yemiyoruz kızlar anlaşıldımıhele hele mayonez kesinlikle

zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…