2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani

yaa pizza niye yasak olsun fazlada abartıyoruz bence biraz pizzada salam sosis pişiyo sonuçta.ben normalde salam sosis yemem ama pizzada sadece yiyorum arada bi yenmesinde bi sakınca olmadığını düşünüyorum tabiki faydalı bişeyde değil ama bide sucuğada taktınız hepberaber sonuçta sucukda pişmiş yeniyo en azından biz öle tüketiriz başka türlü tüketenleri bilmiyorum ama piştikten sonra ne zararı olucakki

gunaydın guzel annişler bende az bişiy kola kaçamağı yaptım akşam çok canım istedi ama :18:
ya aranızda minnoşlara örgü ören var mı şöle kolay basit bişiy oğluşuma kendim bişiy örmek istiyorum ama çokda model bilmem öyle basit ama güzel bişiy var mı ören bayanlar aranızda

walla ben kola gazoz tuketıyorummm napımmabartmaıyorum ama
eheheeh
insan bi okur dimi
bende direk ankete bak kapa yapmışım çok alıştık hazıra çok

olsun kuzummm alıskanlık naparsın

walla ben kola gazoz tuketıyorummm napımmabartmaıyorum ama

olsun kuzummm alıskanlık naparsın

yaa yalnız kolayı mümkün oladuğunca içmeyin arkadaşlar yaa daha içinde ne olduğunu bilmiyoz şimdi çok çeşitli şeyler var hakkında yazmayım buraya ama... hayatımızdan tamamen çıkarabilsek ne güzel olur benimde çok arkadaşım kuzenim var bağımlısı olan malesef ramazanda orucu onsuz açamayanlar tanıyorum ama resmen zehir gb bişey ya çok üzülüyorum :26:

napım yaaa yemegın yanında aranıyo ayran tercıh etmeye calsıyorum ama onsuz olmuyoo

dsde, canım bugün için sana bol şans diliyorum dualarımız seninle
iyi haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz

günaydınlar bu arada, bugün uyuyakaldım
eşimle beraber uyandım beni otobüse bıraktı o işine ben işime geldik

kızım uyuyor galiba otobüste 1 tekmesini yedim
karnımı doyurunca uykuya daldı sanırmsam minnoşum

zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani

benim de haftasonu cok istedi canim
annemle evde hazirladik
domatesi, biberi, kasari, zeytini.. yine guzel oluyor. 2 dilim sucugu da ben koydum. sucuk konusunda cok cok isteyince 2 dilim yiyorum zaten iyice kizariyor ya o takilmiyorum ona

benim de haftasonu cok istedi canim
annemle evde hazirladik
domatesi, biberi, kasari, zeytini.. yine guzel oluyor. 2 dilim sucugu da ben koydum. sucuk konusunda cok cok isteyince 2 dilim yiyorum zaten iyice kizariyor ya o takilmiyorum ona

every cnm senın canın cok bısı ıstıyordu adını vermım gelınce yedınmıorda yoktu hani

gunaydin anneler ve tatli bebisleri

bebisim ac kalinca cok hareketli sabah kalk dedi bana en sonunda uyandim ama kahvalti kim hazirliycak:44: her sabah 10da babam cayi da demliyor kahvaltiyi da hazirliyor beni uyandiriyor, babam bugun sehir disinda kaldim bir basima hazir yemek gibisi yokmus kizlar, her aksam annem babam corbamdan sebzeye kurubaklagilere hazir ediyorlar sagolsunlar ben de hala bulanti yokluyor diye yaklasmiyorum mutfaga simdi birseyler yapayim bebis acikti.
tm 4 bucuk ay cay icmedim ben ne gerek var bebek icin iyi degil diye tr ye gelince cay delisi oldum resmne. kokusu burnumda her saniye. 2 cay bardagi sabah aksam da bir cay bardagi iciyorum sadece ama inanin sabahtan aksama icmek istiyorum umairm gecer bu durum

Huuu huuuu günaydınn sevgi kelebekleri ve içinizdeki minnak,çıtır çıtır butterflylarr
Gece 1:30 yattıım;
ızgaraya yapışmış et gibimm yatağa yapışmış vaziyette spatula görevi üstlenen koca tarafından uyandırıldımm
Ve yine geç kaldımm
Ayy taksiye çalıştım resmen ben bu ay yaa :18::18:
Benimde maaş uçtu gittii pooofff nerelere gidiyor bi anlasam
Kızlar şu paranın bereketlenmesi için ne yapmamız gerek bi tüyo verin bana :44:
Size günün yılın bombasını söyleyimm
Dün yine görümcemdeydikk Ortancada gelecekmiş orda öğrendimm
Ama bir hizmet bir hörmettt Allahımm ciddii ciddiii kıyamet kopacak dedimm herhalde
Veeeee bombaaaa dün görümcemde kaynonoşşş aradı kızlarrr
Kuzuuuuuuummm napıyorsunnnn anneeemmm, oğlumuzzz nasılllll arayamadım şu oldu bu oldu sular kesildi ödevimi yapamadım gibisinden işkembeden bir sürü şeylerr
Arada anladığım kadarıyla küçük yanındaydıı replik veriyordu çünkü pısır pısırrr konuşuyordu arkasında
sevgi çamuruna batırdı batırdı çıkardı kadın beniii Lafıda yedirip durduu
Ben mehsuutt o bahtiyaaarr kapadık telefonuu
Ağzımı açamadım tabii
Ama görümce olayı işe yaradı herkes bi hizaya geldi kendince

Son düzenleme:
ekledımcnm kacıncı bebiş?

Günaydın kızlar;
Herkesin günü çok güzel geçer inşallah benim ilk bebeğim yazmayı unutmuşum

Günaydın Anneler ve kuzuları...
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
hemen eşim geldi doktoru aradı doktor acil gelin dedi
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
bu arada beni acile yatırdılar sadece yattım dinlenmem için
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
bugün iyiyim ama dün neden öyle oldum anlamadım
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…