- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.801
zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani
cnm yorumlara yazmıs kazen ılk sayfasına bı bak
walla ben kola gazoz tuketıyorummm napımmgunaydın guzel annişlerbende az bişiy kola kaçamağı yaptım akşam çok canım istedi ama :18:
ya aranızda minnoşlara örgü ören var mı şöle kolay basit bişiyoğluşuma kendim bişiy örmek istiyorum ama çokda model bilmem öyle basit ama güzel bişiy var mı ören bayanlar aranızda
eheheeh
insan bi okur dimi
bende direk ankete bak kapa yapmışımçok alıştık hazıra çok
walla ben kola gazoz tuketıyorummm napımmabartmaıyorum ama
olsun kuzummm alıskanlık naparsın
yaa yalnız kolayı mümkün oladuğunca içmeyin arkadaşlar yaa daha içinde ne olduğunu bilmiyoz şimdi çok çeşitli şeyler var hakkında yazmayım buraya ama... hayatımızdan tamamen çıkarabilsek ne güzel olur benimde çok arkadaşım kuzenim var bağımlısı olan malesef ramazanda orucu onsuz açamayanlar tanıyorum ama resmen zehir gb bişey ya çok üzülüyorum :26:
kızlaaarrr bende bugün yarın yeni bebiş görmeye gidicem 2 günlükkkkçok heyecanlıyımmmm
napım yaaa yemegın yanında aranıyo ayran tercıh etmeye calsıyorum ama onsuz olmuyoo
canım ayrıntılı usg hem bebişin kalbınde hem delik hemde damarlarında terslık varmıs oyle denıldı ama kuzum daha küçük olduğu kesin denılmedı.. yarına gün verdiler işte çoçuk kardiyoloğu hemde perinatolaji aynı anda bakıp tanı koyacaklarmış.. ama tanı kesin olsa da tedavisi varmış ama işte bıraz acı çekecek kuzum ama yoktur anne olarak ben hissediyorum kuzum sadece anneyi uğraştırmayı seviyor ama yine stres oluyorum.. kalp çarpması normalde yok ama sıkılınca oluyor..
zaten pizza içinde sucuk salam oldugu için yasak.kola da yasak o yüzden pizza yemiyordum.ustune bide mayonez yasak olunca..en güzel zevkimizden bile vazgeçtik yani
benim de haftasonu cok istedi canim
annemle evde hazirladik
domatesi, biberi, kasari, zeytini.. yine guzel oluyor. 2 dilim sucugu da ben koydum. sucuk konusunda cok cok isteyince 2 dilim yiyorum zaten iyice kizariyor ya o takilmiyorum ona
every cnm senın canın cok bısı ıstıyordu adını vermım gelınce yedınmıorda yoktu hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?