- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.841
açılma baş dönmesinemi neden oluyomuş:18::18:
canım bu siteye bi bak tarifte ediliyo ben bu modeli çok beğeniyorum erkek çocuklarına smokin yelek
canım sen bayadır girmiyodun foruma sen eskişehirliydin demi yalnış hatırlamıyosam mesut beye gidiyodun nasıl gidiyo hamilelik bebeğin cinsiyeti neydi memnunmusun hastaneden doktordan
çok teşekkür ederimm...geçsin ve bida hiçbirimiz böyle bişey yaşamayalım inş.. Çünkü inanılmaz kötüydü..
yemekhanede sevmediğim yemek çıkmıştı ona dokunmadım bile ama çorba içtim bi dlimde ekmek yemiştim
hergün işe atıştırmalık bişeyler getiriyodum meyve süt gibi ara öğün yapıyodum dün aceleyle çıkınca unutmuşum
onlar etkili olabilir mi acaba?
cevabını bılmedıgımız sorular soruyorsun ama
yawrumm daha oncekı annelrde oy verıyormuss anketebellımı olur eş dost belkı bıze de oy verırelr
benım oglusum sut cocugu olucaksabah aksam artık su gıbı sut ıcer oldum
Gulsevdam Kuzummm dün biara okudumm ama şuan geçmişte yakalayamadımm, seni bulmuşken hemen söyleyim
Gözünüz aydın, yuvaları şen, ömrü sağlıklı olsunn miiiissss kokulunuzunn
Rabbim aynı heyecan ve güzellikle bebeğinede kavuşmak nasip etsinnn
Yengeni çok tebrik ediyorumm, miniik meleğede hoşgeldinn dünyaya diyiip ennnn kokulusundan kokluyorum
Olabilir canımm
Keşke doktorada söylesendinn en azından bilgi vermiş olurduu
Bende açıkınca cok fazla midem bulanıyorr
Oyüzden sık sık atıştırmak lazımm
Hamilelikte ne yazık kiii sevmediğim yemek kelimesi yokk o kuzucuk için çamur yararlı deseler onu yemeliyiz canım benimm
Tekrar geçmiş olsun
Kazene sorsam mı
Ne kazanıyoruz bu işten diye
Neyse şaka biyana çenesi bol ve hamilesi bol olan kazansın
Gerçii aktifler arasında bile olmak bir kazanmaktır dimi
Biz çenede aktif,haziranlarda bebişte aktiff
Offff bi onu içemiyorum
Laktozsuz süt içiyorum ben bildiğin sütlacın pirincsiz hali yaa
Böyle bi tatlı bi farklıı
Oyüzden bende eşimden siparişli bol bol sütlaç yiyorum
İşe yarar mı kiii
Bidee demir hapı içtiğim için süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum 2 saat önce ve sonraa
Sonrada unutuyorum şayet gece kalkarsamda cicibebeli süt maması yapıp yiyorum
Olabilir canımm
Hamilelikte ne yazık kiii sevmediğim yemek kelimesi yokk o kuzucuk için çamur yararlı deseler onu yemeliyiz canım benimm
Tekrar geçmiş olsun
olmaz canım eger olcak olsaydı benım kuzenıme olurdu hemde 25 kurusa olanlar var ya mınık mınık günde 10 tane yiyordu 3,5 bucuk kılo dogdu bebek ve 50cm .. suanda 42 günlük 5 kılo oldu ve çok sağlıklı.. yemesıne hiç dikkat etmedi kola cips mayonez abur cubur ne varsa yedi ... diyorum kı ben yesem ertesi gun hastanelık olurum o da dıyor kı abla fazla takmıcan kafana o saglıklı mı bu ıyı ne canın ıstıyorsa ye eskıden bunlar mı varmıs herkes turp gb
cnm sakin kalmaya çalış, dikkatli ol, anneciğin sana ilaç gibi gelirDoktor teyzemınzden cıktık sukur hersey yolundaymıs sıpam 222.50 gr 17+6 cıktı dogumum da 22 mayısa kaydı bu delı anası yuzunden kucuk buzagım gobegımde C cızmıs yatıyordu ve hıc hareket yoktu elını yuzune koymus uyuyordugecen hafta soldan vuruyordu bu hafta saga kaydı dedım donuyor annesı dedı cokkkk mutluyummm benım stresımden cok etkılenmemıs sukur kı ayrıntılı ıcın 22 hafta dedı 220tlymıs ama randevuyu alamadım esım tasınmıs oluruz dedı sukur kı ıyıydı oglum stres ıyı degıl sınırlenme sakın kal dedı de nasıl dedım rapor ıstedım o da annecıgın nerede dedı ankarada deyınce 1 hafta yazayım gıt dınlen havan degıssın oglun da mutlu olsun dedı ıns, yarın sabaha yolcuyuz esımın bugun semınerı ve ıslerı var
Gulsevdam Kuzummm dün biara okudumm ama şuan geçmişte yakalayamadımm, seni bulmuşken hemen söyleyim
Gözünüz aydın, yuvaları şen, ömrü sağlıklı olsunn miiiissss kokulunuzunn
Rabbim aynı heyecan ve güzellikle bebeğinede kavuşmak nasip etsinnn
Yengeni çok tebrik ediyorumm, miniik meleğede hoşgeldinn dünyaya diyiip ennnn kokulusundan kokluyorum
Olabilir canımm
Tekrar geçmiş olsun
Kazene sorsam mı
Ne kazanıyoruz bu işten diye
Neyse şaka biyana çenesi bol ve hamilesi bol olan kazansın
Gerçii aktifler arasında bile olmak bir kazanmaktır dimi
Biz çenede aktif,haziranlarda bebişte aktiff
Offff bi onu içemiyorum
Laktozsuz süt içiyorum ben bildiğin sütlacın pirincsiz hali yaa
Böyle bi tatlı bi farklıı
Oyüzden bende eşimden siparişli bol bol sütlaç yiyorum
İşe yarar mı kiii
Bidee demir hapı içtiğim için süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum 2 saat önce ve sonraa
Sonrada unutuyorum şayet gece kalkarsamda cicibebeli süt maması yapıp yiyorum
ay ne güzel ya..ben de içebilsem keşke...ama içemyorum ki,ama şunu bilyorum ki hamileyken sevmediğiniz şeyleri çocuğunuz doğduktan sonra sevmiyor ve yiyip içmiyor..ama biz hergün 2 kase yoğurt pekmez yiyoruz
eşimin yanında çok fazla o konulara giremedim cnm çünkü eşim sürekli sen şunu yemiyosun bunu yemiyosun fln diye dır dır başımın etini yiyo
dün süt içmedim meyve yemedim desem başımın etini yerdi heralde ondan oldu bakmıyosun oğluma diye :)
hayatta yiyemediğim 2 şey var biri yumurta sarısı diğeri ciğer :S
dünde yemekhanede ciğer vardı (umarım kimsenin canı istemez )
doktora söylemiştim ikisini yiyemediğimi hatta yemem şartsa yerim dedim
ama o gerek yok onlardan alıcağın besini başka şeylerden de alabilirsin dedi yüzden rahatım yani
bu arada öyle zayıf çelimsiz de değilim 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 65.5 im boyum 170.. hemen hemen aynıyız galiba cnm.. senide öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam :)
yazamasamda sıkı takipçisiyim sitenin :) (yanlış çıkıyomuş bide yazdıklarım :) )
kızlar günaydın , 2.düzey ultrasonla alakalı fiyat araştırmalarım sonrasında en uygun fiyatı yenibosna NİSA HASTANESİ nden aldım 145 TL peritanaloji uzmanı giriyormuş , dr içinde herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Çok farklı ve yüksek fiyatlar var araştırma yapmadan gitmeyin derim birde radyoloji dr nun baktığını söyleyen hastaneler var ama 2. düzey ultrasona yani detaylı ultrasona bakan peritanoloji uzmanıymış dikkat edin.
aferin kiz sana
ben bir onu icemiyorum
ilk haftalarimda gunde 1 ltye yakin iciyordum sonra 11. hafta koptuk kendisinden
bu arada siz isim vermemissiniz aserdigim seye sozde ben de kapali yazicam yazmisim oldugu gbi sonra farkettim
biz kahvaltimizi yaptik kedimle arama koydugum mesafe sanirim artik son buldu yatagima atladi durdu bugun
kovdukca geldi
tuy yutuyoruz bebisle bol bol insallah hamileligimi bebegime zarari olmadan saglikla atlatiriz
kizlar goguslerim cok cok sizliyor sizde oluyor mu, igne batar gibi sizlamalarim basladi agrili degiller ama uclar cok sizliyor agriyor, ama agirlikla sol gogus, ikisi degil, tek bir tarafta aci cok fazla nedne acaba
hehehehe atsınlar bızı sonra
bende ıcemıyorum cnm kutu sut cıyorum boyna gece yatarken ıcmeye calıs barı.gercı sutlacın da faydası vardır tabı olamzmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?