2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet cnm eskişehirde ikamet ediyoruz Ankaralıyız :) giriyorum cnm da çoğu zaman yazmaya fırsatım olmuyodu okuyup çıkıyodum bebeğin cinsiyeti geçen hafta belli oldu doktor büyük ihtimalle erkek dedi bende ne kdr büyük ihtimal dedim emin olmak için pipi görüyorum kız mı deyim dedi %99 dedi öyle yani
hastaneden memnunum ama geçen gün gittiğim eczanedeki kız da hamileydi
hemen muhabbet ettik tabi o acıbademe gidiyomuş meliha hanıma çok memnunum dedi baya bişeyler anlattı
benimde kafam karıştı bidaki randevuda bi deneyim diye düşünüyorum bide ayrıntılı ultrasona onvaka gitmeyi düşünmüyorum
acıbadem turgay şenere yönlendiriyomuş bende oraya gitcem galiba
senin nasıl gıdıyo sabahhattin beyle :) cinsiyet belli oldu mu?

Gulsevdam Kuzummm dün biara okudumm ama şuan geçmişte yakalayamadımm, seni bulmuşken hemen söyleyim
Gözünüz aydın, yuvaları şen, ömrü sağlıklı olsunn miiiissss kokulunuzunn
Rabbim aynı heyecan ve güzellikle bebeğinede kavuşmak nasip etsinnn
Yengeni çok tebrik ediyorumm, miniik meleğede hoşgeldinn dünyaya diyiip ennnn kokulusundan kokluyorum

Olabilir canımm
Keşke doktorada söylesendinn en azından bilgi vermiş olurduu
Bende açıkınca cok fazla midem bulanıyorr
Oyüzden sık sık atıştırmak lazımm
Hamilelikte ne yazık kiii sevmediğim yemek kelimesi yokk o kuzucuk için çamur yararlı deseler onu yemeliyiz canım benimm
Tekrar geçmiş olsun

cevabını bılmedıgımız sorular soruyorsun ama

yawrumm daha oncekı annelrde oy verıyormuss anketebellımı olur eş dost belkı bıze de oy verırelr

Kazene sorsam mı
Ne kazanıyoruz bu işten diye
Neyse şaka biyana çenesi bol ve hamilesi bol olan kazansın
Gerçii aktifler arasında bile olmak bir kazanmaktır dimi
Biz çenede aktif, haziranlarda bebişte aktiff

benım oglusum sut cocugu olucak sabah aksam artık su gıbı sut ıcer oldum

Offff bi onu içemiyorum
Laktozsuz süt içiyorum ben bildiğin sütlacın pirincsiz hali yaa
Böyle bi tatlı bi farklıı
Oyüzden bende eşimden siparişli bol bol sütlaç yiyorum
İşe yarar mı kiii
Bidee demir hapı içtiğim için süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum 2 saat önce ve sonraa
Sonrada unutuyorum şayet gece kalkarsamda cicibebeli süt maması yapıp yiyorum

Son düzenleme:
Yarın inşallah oğlumu görmeye gidicem bugün eşimle gidecektik ama gece istanbula gitti iş için bugün gece gelecek yarın kalkıp gelemez heralde neyse artık 20 gün sonrada izmirdeki dr umda detaylı ultrasona gidicez o zaman bol bol izler bu arada dr un sekreterini arayıp detaylı ultrason fiyatın öğreneyim dedim dumur oldum 462 tl dediş kız neyse yapacak bişey yok gidip yaptırıcaz oğluma feda olsun

hehehehe atsınlar bızı sonra

bende ıcemıyorum cnm kutu sut cıyorum boyna gece yatarken ıcmeye calıs barı.gercı sutlacın da faydası vardır tabı olamzmıı

eşimin yanında çok fazla o konulara giremedim cnm çünkü eşim sürekli sen şunu yemiyosun bunu yemiyosun fln diye dır dır başımın etini yiyo
dün süt içmedim meyve yemedim desem başımın etini yerdi heralde ondan oldu bakmıyosun oğluma diye :)
hayatta yiyemediğim 2 şey var biri yumurta sarısı diğeri ciğer :S
dünde yemekhanede ciğer vardı (umarım kimsenin canı istemez )
doktora söylemiştim ikisini yiyemediğimi hatta yemem şartsa yerim dedim
ama o gerek yok onlardan alıcağın besini başka şeylerden de alabilirsin dedi yüzden rahatım yani
bu arada öyle zayıf çelimsiz de değilim 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 65.5 im boyum 170.. hemen hemen aynıyız galiba cnm.. senide öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam :)
yazamasamda sıkı takipçisiyim sitenin :) (yanlış çıkıyomuş bide yazdıklarım :) )

çok konuşmuşsunuz napıyım, ben gibi geveze kendini tutamaz böyle destan yazar size

var ya gebelikten önce derdim ki öyle mıymıntı gebelerden olmıycam, hayatımı kısıtlamıycam filan ama sen kimsin ki dedi Allah bana, sıkıntılar geldi şimdi mıymıntılıktan kurtulmaya çalışan bi gebe oldum. kuzenimin iş yerinde var bir kız benimle aynı gebeliği, tüm ofisin temizliğini yapıyor, yemeğini yapıyor, otur diyorlar yok diyor maşallah sapasağlam, çok sallamamak, çok takmamak, çok okumamak lazım. Ama tabi insanın başına da kötü şeyler gelmemesi gerek rahat olmak için.

aklım sende, doktordan gelince inşallah güzel müjdeli haberler ver bize. Böyle şarkılarda dinleme, insanı depresyona sokar bu adamın eserleri. zor olmuş bişiler ama eminim gerisi çok güzel olcak. Allah yardımcımız olsun.

PekBiCici cim sana da aferin aileyi hizaya sokmuşsun.

cnm sakin kalmaya çalış, dikkatli ol, anneciğin sana ilaç gibi gelir

Kızlar Cumartesi doktor var ve bende heyecan fena halde, gün sayıyorum, ilk defa bu kadar uzun görmedim onu. bu hem iyi bişi çünkü Allah'ıma şükür doktora gitmelik bir sıkıntımız olmadı maşallah, hem de kötü çünkü aklım hep onda, ne değişikmiş bu annelik ya, görmeden, dokunmadan, koklamadan bağlanıyorsun ona. Allah'ım sen bizi sağlıkla kavuştur yavrularımıza

şimdi Cumartesi inşallah cinsiyeti öğreniriz sanırım artık, bir de üçlü teste gün alıcaz, çok konuşuldu bu konu ama ikili, üçlü, dörtlü hepsini mi yaptırmak gerekli, bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim. bir de benim doktorum bana pervilin mi ne öyle bir multivitamin verdi, en son gittiğimde sordum demir, kalsiyum filan. onun içinde hepsi var dedi bu vitamini kullanan var mı başka?
öptüm hepinizi.

Son düzenleme:

ben gece yada yatmadan içiyorum canım demiri bide bi doktor kanı düşük birine mandalina ye demiş arkasına en azından hani emilimini c vitaminli şeyler çoğaltıyoya banada kolay geldi hapı içtikten sonra bi mandalinada yiyorum içim rahat ediyo
hatta bazıları portakal suyuyla için diyo ama her an sıkma por. suyunu nerden bulucaz

kızlar günaydın , 2.düzey ultrasonla alakalı fiyat araştırmalarım sonrasında en uygun fiyatı yenibosna NİSA HASTANESİ nden aldım 145 TL peritanaloji uzmanı giriyormuş , dr içinde herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Çok farklı ve yüksek fiyatlar var araştırma yapmadan gitmeyin derim birde radyoloji dr nun baktığını söyleyen hastaneler var ama 2. düzey ultrasona yani detaylı ultrasona bakan peritanoloji uzmanıymış dikkat edin.

Günaydın canlarım, kızımın güzel teyzoşları nasıl keyifler? biz bugün bol tekmeliyiz dün yatınca babamıza dedim kızın hiç tekmelemiyor bugün diye elimi karnıma koymasıyla ardı ardına tekmeler başladı, kızlar babacı olur derlerdi de inanmazdım. Cadı babasını bekliyormuş tekmelemek için. Bu baş dönmesi olayı bende de var ama benim tansiyonum hep düşük şu aralar doktor normal demişti. Yarın kontrolümüz var küçük cadıyı görcem şimdiden heyecan bastı

ay ne güzel ya..ben de içebilsem keşke...ama içemyorum ki,ama şunu bilyorum ki hamileyken sevmediğiniz şeyleri çocuğunuz doğduktan sonra sevmiyor ve yiyip içmiyor..ama biz hergün 2 kase yoğurt pekmez yiyoruz

ılk zamanalr bende hıc ıcemedım kokusu fena yapıyordu ama sonra kucuk kutu almaya basladım sevdımben sut urunlerı cok tuketıyorum yogurt peynır sut tuketmedıgım gun yok dıyebılırım ama sut ıcemıyorsan yogurt dengeelr heralde

benım oglusum sut cocugu olucak sabah aksam artık su gıbı sut ıcer oldum

aferin kiz sana
ben bir onu icemiyorum
ilk haftalarimda gunde 1 ltye yakin iciyordum sonra 11. hafta koptuk kendisinden

bu arada siz isim vermemissiniz aserdigim seye sozde ben de kapali yazicam yazmisim oldugu gbi sonra farkettim

biz kahvaltimizi yaptik kedimle arama koydugum mesafe sanirim artik son buldu yatagima atladi durdu bugun
kovdukca geldi
tuy yutuyoruz bebisle bol bol insallah hamileligimi bebegime zarari olmadan saglikla atlatiriz
kizlar goguslerim cok cok sizliyor sizde oluyor mu, igne batar gibi sizlamalarim basladi agrili degiller ama uclar cok sizliyor agriyor, ama agirlikla sol gogus, ikisi degil, tek bir tarafta aci cok fazla nedne acaba

Anam bayılırım ciğere olsada yesek Allahtan kurban bayramında ben seviyorum diye herkes bana ciğerleri verdi evde bir sürü var akşam çıkarıp pişireyim bari yım yım yım

bilmiyordum
benim 9 ocakta randevum var
radyoloji uzmani bakacak bana :44:

geçmişi ancak okuyabildim herkese tünaydın..
bugün oğlumun en güçlü tekmelerini hissettim
pıt pıt değildi bu sefer elimi koyduğumda elime çarpacak kadar suratımda koca bir sırıtığa sebep olacak kadar güçlüydü..aslan oğlum benim
kızlar ben şarküteri ürünlerinden mayonezden ve ketçaptan acayip tiksindim..gazlı içeceklerden de aynı şekilde..
hatta dışarda yemek yedik diyorsunuz ya bulantılarım geçmiş olmasına rağmen düşüncesi bile midemi bulandırıyor..
sanırım benim oğlan pek titiz olacak

Kızlar Cumartesi doktor var ve bende heyecan fena halde, gün sayıyorum, ilk defa bu kadar uzun görmedim onu. bu hem iyi bişi çünkü Allah'ıma şükür doktora gitmelik bir sıkıntımız olmadı maşallah, hem de kötü çünkü aklım hep onda, ne değişikmiş bu annelik ya, görmeden, dokunmadan, koklamadan bağlanıyorsun ona. Allah'ım sen bizi sağlıkla kavuştur yavrularımıza

şimdi Cumartesi inşallah cinsiyeti öğreniriz sanırım artık, bir de üçlü teste gün alıcaz, çok konuşuldu bu konu ama ikili, üçlü, dörtlü hepsini mi yaptırmak gerekli, bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim. bir de benim doktorum bana pervilin mi ne öyle bir multivitamin verdi, en son gittiğimde sordum demir, kalsiyum filan. onun içinde hepsi var dedi bu vitamini kullanan var mı başka?
öptüm hepinizi.
[/QUOTE]

Ben sadece 2 li test yaptırdım çanakkaledeki dr um hepsini yapıyormuş ama izmirde gittiğim dr um yaptırma başka dedi.Dataylı ultrasona firersin birde yeterli dedi.Zaten 2 lide bencede yeter hepsini yaptırsanda Allahtan herşey olacağı varsa 50 tanede yaptırsan boş

iç cnm gece yatarken ıc olmazsa yada sut urunlerıyle dengelemeey calıs

olsun herkez anladı zaten
benım goguslerım sızlamıyor ama kocaman oldu ve artık tamamen kopkoyu kahverengı oldular

hehehehe atsınlar bızı sonra

bende ıcemıyorum cnm kutu sut cıyorum boyna gece yatarken ıcmeye calıs barı.gercı sutlacın da faydası vardır tabı olamzmıı

Nereye atıyorlar bizi ayoll :26::26:
Oraya ben bi oy propagandası yapayımm

Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek... Hepiniz gibi...

Nasılımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…