2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın günaydın günaydıınnn annişleerrr

çok geçmiş olsun tatlım aman biraz daha dikkat et kendine..

benım oglusum sut cocugu olucak sabah aksam artık su gıbı sut ıcer oldum
darısı başıma.....:26::26::26::26:

harikasın süpersin 1 numarasın...

canım bence emin olma çünkü olasılığı çok yüksek tutmamış dr. burda 16. yada 19. haftasında cinsiyeti değişen bikaç kişi oldu..belli olmamasının sebebi bebeğin duruş pozisyonudur.belliki seni biraz süründürecek annesi
illaki alışveriş yapmak istiyorum diyorsan ortak renklerden bişeyler alabilirsin.kızsa herşeyi pembe,erkekse herşeyi mavi olacak diye bi şart yokki

Nisa hastanesi Yenibosna'da cnm. Reyhan hanım yapıyormuş prenataloji uzmanıymış kendisi arkadaşım orada yaptırmıştı biraz suratsızmış ama işini iyi yaptığını söylüyorlar. Onun için de bir an önce randevu alsan iyi olur çünkü bayağı yoğun oluyormuş

şükür geçmişi okumayı bitirdim

tşk ederimmm

ayyrıntılı dedelir canım radyoloji uzmanı geliyormuş dışardan

kızlaaaarrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
benim gibi diş etleri çekilen ve alt dişetleri hafif moraran kimse var mı

Benimkilerde morarma yok da sık sık kanıyor, dururken bir bakıyorum ağzıma kan tadı gelmiş hele fırçalarken kan gövdeyi götürüyor
internette okuduğuma göre hamilelikte damarlar genişlediği için olabiliyormuş böyle şeyler ama sen yine de druna bir sor

veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))

benım daha 3 haftam var canım 22. haftamın sonunda yaptırmak ıstıyorum esıme sorayım bı hastaneyı bulabılıceksek gıderım ama once
burda 4 5 yer kaldı arıcagım onlardan bılgı alayım oyle bıde cdlı ıstıyorum bu konuda bılgın var mı ?

haklısın arkadaşım ama insan heves ediyor bende sarı kırmıız ve yeşil olarak bir şeyler aldım bebişime içimden erkek geçiyor ama hayırlısı:)banada iki defa kıza benziyor dedi ama emin olamıyor anlamadım gitti birazdaha büyüsün dedi birde bacak arasında kordan bağı varmış heralde o yüzden net cvp veremiyor.hani ikili ve üçlü test sonuçlatrı düşük çıkarsaa erkek diyolar doğrumu..

bu arada oğluşun hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .işallah değişmez artık emin olalım dimi:)

Mudur raporu gorunce baya bozuldu daırede zaten dogru duzgun kımse yok dıye ( 3kısı dogum ıznınde 1ı askerde 2sı tayıncı 2de raporlu vardı) bende hemen dedım haftaya cumaya tekrar gıdecem bebegın konumu degısmezse ve benım bu streslı halım normale donmezse zaten doguma kadar calısamaz mısım sureklı raporlu olurmusum dedım haaa ıyı o zaman gıt dınlen dedı

selamlar mayısta açacak çiçekler ve tomurcukları:)

inşallah hepinizin ve bebişlerin sağlıkları iyidir. Benim gibi cinsiyet öğrenemeyen var mı? yavrus geçen göstermedi kendini bu c.tesi bakalım gösterecek mi? aslında çok çok merak ta etmiyoruz ama alışverişe başlamak istiyorum.

bir de kızlar benim gibi hareketleri genelde tek taraflı hisseden varmı(sol taraftan) arada da göbekte hareketlenme oluyor ama zaten çok çok nette değil bizim yavrusun hareketler:) böyle olan var mı aranızda?

Geçmişi oku okuuu bitmiyor bukadar güncel olabilmeme rağmen ne hızdır yetişmek mümkün olmuyor
Tabikiiii mayıs annelerının nasıl cıkış yaptıgıda bellı masallah bızeee

Kızlar çokda yesem azda yesemmmmm midem zorlanıyor gibiii rahatsız hissediyorummmm
artık oturmalarım falanda öyleee rahat degılll belırlı rahat pozisyonları seçmek zorundayım kısıtlanmaya başladıgımı hissediyorum bel ağrılarım Sırt agrılarım mevcut sızlerde durumlar nedir nasıl.
Az yemeye gayret edıyorum rahatsız olmayım dıye ama yok fark etmıyor az yada cok mıdemde hep bir baskı oluyor.
Birde kabızlık sorunu yaşıyorum garipki çıkıyorum tuvalatee ama zorr
Haftaya bebişimizi ayrıntılıya gidicezz acep doktorum dırekt gel dedi ne ücretten bahsetti ne başka bişiii mevcutmu acaba yoksa hastanede zaten mevcutmu mevcut olan hastanee varmı bıldıgınızz :) benim hastanemde bedava yaptı dıyennn
cunkı dırekt doktorum ayrıntılıda bakıcaz 2 hafta sonra demıstı benımde aklıma hıc ucret gelmemıstı.pahalı oluyorsa devletee faalanmı gıtsemm sızler nasıl yapıyorsunuz nekadarrr cok konustummm haydıı banaa yardım elınızı uzatn

Aramıza hoş geldin daha yolun yarındayız paylaşacak çok şeyimiz olacak, bebişlerimiz doğacak gazlarını, dişlerini konuşacağız.
Kaç haftalıksın, cinsiyetini öğrendiniz mi?
İlk sayfada tablo var orada yazan bilgilerini gönderirsen SnowflakeN seni tabloya ekler

ben genelde kasıklarımda hıssedıyorummm yaa sagda ya solda yada tam ortada ılk zamanlar sagda tek taraflıydııı snraları dedıgım gıbı oldu ıstee evet bıırdee artık gobegımden cektırıyorr ınanılmaz bısı onu anlatamıyormm :d

Cd veriyorlar mı onu bilmiyorum cnm yaa

peki benim gibi dişi kırılan var mı

Üzüldüm yaa fındık mı kırıyordun da kırıldı, durup dururken mi?
Benimkiler de çürüyor sanırım, çok üzülüyorum yaa ben 2,5 sene tel taktım, o kadar acı çektim şimdi çürüyüp çekilirlerse çok üzülürüm. Hamilelikten önce gidecektim bir türlü fırsat bulamadım şimdi de gidemiyorum

evet haklısın arkadaşım bu arada bebeişin hayırlı uğurlu olsun annesi ..çok tatlı teyzesi ilkden yan pozisyondaydı baktı biz çok ısrar edince genelde göstermeyenler kız oluyor dedi.sonra tekrar gittik %51 kıza benzsiyor dedi bilgisayarımada kız yazmışım dedi ikili ve üçlü test sonuıçlarına göre cinsiyet belli oluyormu canım..ben kız diye slıştırmaya başlıyım mı acaba evet bir kaçtane kırmızı sarı ve yeşil tulumlar aldım ..hıı teyzesi odasını bile aldık:)çocuk odası oalrak değilde genç odası oalrak ayriyetten sadece beişiğini aldık

canım bende öğrenemedim henüz kıza benziyor dedi ama emin değil ilkden kendini göstermemişti genelde göstermeyenler kız oluyor dedi ama genelde yanıldığı çok olyormuş doktorun hayırlıısıyla öğren kaç haftalıksın ...
ben de hareketlerimi soltarafda hissediyorum hatta sol tarafıma başdan itibaren hiç yatamıyorum .sağ ratafa yatıyorum genelde sola yattığımda acıyor hareketlerinide ortada ve solda hissediyorum canım evet öykle herzaman hareket olmuyor arada canım:)ama genelde tgatlı şeyler yiyince birde müzik dinle bak gör nasıl tekmeliyor:)

hoşbulduuukkkk.)))inşallah o günleride göreblrz.))16hafta 6gnlk hamileym,bi oğluşum olcak Allah kısmet ederse...
dedklerini yapmaya çalıştım umarım olmştr brz acemiym ama çabucak öğrencem.)

17+4 üm canım iyi bari benim gibi birileri var:) çevrem %90 kız tahmin ediyor belirtiler de o yönde ama bakalım nazlı şimdiden sanırım:)
senin cinsiyet ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…