- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.881
çok geçmiş olsun tatlım aman biraz daha dikkat et kendine..Günaydın Anneler ve kuzuları...
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
hemen eşim geldi doktoru aradı doktor acil gelin dedi
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
bu arada beni acile yatırdılar sadece yattım dinlenmem için
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
bugün iyiyim ama dün neden öyle oldum anlamadım
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim
darısı başıma.....:26::26::26::26:benım oglusum sut cocugu olucaksabah aksam artık su gıbı sut ıcer oldum
harikasın süpersin 1 numarasın...Nereye atıyorlar bizi ayoll :26::26:
Oraya ben bi oy propagandası yapayımm
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
Nasılımmm
canım bence emin olma çünkü olasılığı çok yüksek tutmamış dr. burda 16. yada 19. haftasında cinsiyeti değişen bikaç kişi oldu..belli olmamasının sebebi bebeğin duruş pozisyonudur.belliki seni biraz süründürecek annesicanım ben 21 mayıs da doğum yaşpıcam ama henüz cinsiyetrini net öğrenemedik.18 haftalık hamileyim 15 haftalık bitmek üzereyken kıza benziyor dedi kendini göstermemişti.geçen hafta gittiğimizde üçlü test için yine kıza benziyor dedi bende kesin mi alışveriş yapıcam dedim %51 dedi sizce kesin olarak kabul etmelimiyim neden emi,n olamıyor arkadaşım çok meraktayım allahım hayırlıısnı versin..
canım verdıgın bılgı ıcın cok tesekkur ederım nısa hastanesı esenler atesalanına yakınmı acaba
burda sordugum yerler radyolojı bakıyor daha detaylı arastırcam gercıde olmazsa nısa hastanesıne gıderım esenlere zatı gıdıcem
gıtmısken orda yaptırırım ultrasonu
Günaydın Anneler ve kuzuları...
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
hemen eşim geldi doktoru aradı doktor acil gelin dedi
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
bu arada beni acile yatırdılar sadece yattım dinlenmem için
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
bugün iyiyim ama dün neden öyle oldum anlamadım
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim
canım ıkı gundur bende fecı bas donmesı var dun hastaneden donerken otobusten ındım basım bı dondu ablama tutundum
tansıyonumuz dustu kesın gercı ben ıkı gundur dogru durust beslenemedımkosturmacadan ona bagladım bu bas donmesını
yerım ben o sıpayı ya:) benımkı acaba nasıl 5 hafta oldu gormuyelı
canım yaayrıntılı ultrason derken ılerı duzey ultrasonmu dun fıyat almak ıcn aradıgım hastaneler delı ettı benı
4 d goruntumu renklımı bır suru sey sordular hangısı olduugnu telefona bakanda bılmıyor yaa
kızlaaaarrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
benim gibi diş etleri çekilen ve alt dişetleri hafif moraran kimse var mı
Nisa hastanesi Yenibosna'da cnm. Reyhan hanım yapıyormuş prenataloji uzmanıymış kendisi arkadaşım orada yaptırmıştı biraz suratsızmış ama işini iyi yaptığını söylüyorlar. Onun için de bir an önce randevu alsan iyi olur çünkü bayağı yoğun oluyormuş
canım alma bişiy tam öğrenmedenbende meraktan duramadım bi haftada 2 kere ayrı doktora gittim sırf cinsiyeti öğreniyim diye ikisinde de göstermedi.geçen hafta kontrole gittik normal test sonuçları için gayet emin erkek dedi doktorum
ama ben hala tam emin olamıyorum çünkü çok değişen oldu topikde erkeklerinb pipişleri düştü kızların pipişleri çıktıo yüzden ocakda ayrıntılı ultrasonumuz var perinatolojide ordan da duyim tamam dicem
kızlaaaarrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
benim gibi diş etleri çekilen ve alt dişetleri hafif moraran kimse var mı
veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))
selamlar mayısta açacak çiçekler ve tomurcukları:)
inşallah hepinizin ve bebişlerin sağlıkları iyidir. Benim gibi cinsiyet öğrenemeyen var mı? Yavrus geçen göstermedi kendini bu c.tesi bakalım gösterecek mi? Aslında çok çok merak ta etmiyoruz ama alışverişe başlamak istiyorum.
Bir de kızlar benim gibi hareketleri genelde tek taraflı hisseden varmı(sol taraftan) arada da göbekte hareketlenme oluyor ama zaten çok çok nette değil bizim yavrusun hareketler:) böyle olan var mı aranızda?
benım daha 3 haftam var canım 22. haftamın sonunda yaptırmak ıstıyorum esıme sorayım bı hastaneyı bulabılıceksek gıderım ama once
burda 4 5 yer kaldı arıcagım onlardan bılgı alayım oyle bıde cdlı ıstıyorum bu konuda bılgın var mı ?
peki benim gibi dişi kırılan var mı
günaydın günaydın günaydıınnn annişleerrr
çok geçmiş olsun tatlım aman biraz daha dikkat et kendine..
darısı başıma.....:26::26::26::26:
harikasın süpersin 1 numarasın...
canım bence emin olma çünkü olasılığı çok yüksek tutmamış dr. burda 16. yada 19. haftasında cinsiyeti değişen bikaç kişi oldu..belli olmamasının sebebi bebeğin duruş pozisyonudur.belliki seni biraz süründürecek annesi
illaki alışveriş yapmak istiyorum diyorsan ortak renklerden bişeyler alabilirsin.kızsa herşeyi pembe,erkekse herşeyi mavi olacak diye bi şart yokki
selamlar mayısta açacak çiçekler ve tomurcukları:)
inşallah hepinizin ve bebişlerin sağlıkları iyidir. Benim gibi cinsiyet öğrenemeyen var mı? yavrus geçen göstermedi kendini bu c.tesi bakalım gösterecek mi? aslında çok çok merak ta etmiyoruz ama alışverişe başlamak istiyorum.
bir de kızlar benim gibi hareketleri genelde tek taraflı hisseden varmı(sol taraftan) arada da göbekte hareketlenme oluyor ama zaten çok çok nette değil bizim yavrusun hareketler:) böyle olan var mı aranızda?
Aramıza hoş geldin daha yolun yarındayız paylaşacak çok şeyimiz olacak, bebişlerimiz doğacak gazlarını, dişlerini konuşacağız.
Kaç haftalıksın, cinsiyetini öğrendiniz mi?
İlk sayfada tablo var orada yazan bilgilerini gönderirsen SnowflakeN seni tabloya ekler
canım bende öğrenemedim henüz kıza benziyor dedi ama emin değil ilkden kendini göstermemişti genelde göstermeyenler kız oluyor dedi ama genelde yanıldığı çok olyormuş doktorun hayırlıısıyla öğren kaç haftalıksın ...
ben de hareketlerimi soltarafda hissediyorum hatta sol tarafıma başdan itibaren hiç yatamıyorum .sağ ratafa yatıyorum genelde sola yattığımda acıyor hareketlerinide ortada ve solda hissediyorum canım evet öykle herzaman hareket olmuyor arada canım:)ama genelde tgatlı şeyler yiyince birde müzik dinle bak gör nasıl tekmeliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?