- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.901
veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))
peki benim gibi dişi kırılan var mı
peki benim gibi dişi kırılan var mı
seve seve hem de....hoşgeldin sefalar getirdin canım...
hoşbulduk canımmmm.)))bu ne hoş karşılama böle çok teşkkrler.))
canım bana da doktorum dediki 28 i gibi gel radyolojide ayrıntlı ultrasona girersin bende gelip bakıcam dedi..ama ben daha ucuz bi yer bulmuştum orda çektircektim doktora diyemedim burası pahalı ben başka yerde çektircem diyeGeçmişi oku okuuu bitmiyor bukadar güncel olabilmeme rağmen ne hızdır yetişmek mümkün olmuyor
Tabikiiii mayıs annelerının nasıl cıkış yaptıgıda bellı masallah bızeee
Kızlar çokda yesem azda yesemmmmm midem zorlanıyor gibiii rahatsız hissediyorummmm
artık oturmalarım falanda öyleee rahat degılll belırlı rahat pozisyonları seçmek zorundayım kısıtlanmaya başladıgımı hissediyorum bel ağrılarımSırt agrılarım mevcut sızlerde durumlar nedir nasıl.
Az yemeye gayret edıyorum rahatsız olmayım dıye ama yok fark etmıyor az yada cok mıdemde hep bir baskı oluyor.
Birde kabızlık sorunu yaşıyorum garipki çıkıyorum tuvalatee ama zorr
Haftaya bebişimizi ayrıntılıya gidicezz acep doktorum dırekt gel dedi ne ücretten bahsetti ne başka bişiii mevcutmu acaba yoksa hastanede zaten mevcutmu mevcut olan hastanee varmı bıldıgınızz :) benim hastanemde bedava yaptı dıyennn
cunkı dırekt doktorum ayrıntılıda bakıcaz 2 hafta sonra demıstı benımde aklıma hıc ucret gelmemıstı.pahalı oluyorsa devletee faalanmı gıtsemm sızler nasıl yapıyorsunuz nekadarrr cok konustummm haydıı banaa yardım elınızı uzatn
canım peki ücreti ne kadar bilgin var mı?selam kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli umarım herkes iyidir
ayrıntılı usg ile ilgili konuşmalara gözüm takıldı bunun için türkiyenin sayılı perinatologlarından Prof.Dr. Recep Has'ı tavsiye edebilirim
bizde 12 ocak için randevumuzu aldık kendisinden 20+5 de gitmiş olacağız kısmetse.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
tabbi turgay hocayı bilyorum tatlım tıp fakültesinde profösordü sorunlu gebeliklerde eskişehirde tekmiş nasıl yapıcaksın önceden randevu al bulamayabilirsin yoğundur muhtemelen bide acıbademde detaylı ulturosonu devlet karşılamıyo özel yaptırıyomuşsun inş bi sorun çıkmaz sağlıkla alırız bebişler kucağımıza ben 25 aralıkta giidicem inş sen ne zaman gidiceksin bidaha doktora.belki tanışırız.
17+4 üm canım iyi bari benim gibi birileri var:) çevrem %90 kız tahmin ediyor belirtiler de o yönde ama bakalım nazlı şimdiden sanırım:)
senin cinsiyet ne?[/
canım ben 18 haftadayım evet benimde çevrem de içimizden kız geçiyor diyor .evet bende kustum bulantılarım oldu ama kesildi buradaki arkadaşlar bulantılarla cinsiyetin alakası olmadığını söylediler haklılarda.3.5 aylıkken doktor kıza benziyor dedi kendini göstermemişti birde bacak arasında kordon bağı vardı sonra gittiğimizde yine kıza benziyor dedi bende kordon bağını pipi zannettim söyledim ama içi boş gözüküyor gibi dedi %51 kız dedi yani anlaşılan kesin konuşmadı meraktayız bizde hayırlısı ne diyelim benim içimden erkek geçiyor ama bakalım hayırlısı
canım bana da doktorum dediki 28 i gibi gel radyolojide ayrıntlı ultrasona girersin bende gelip bakıcam dedi..ama ben daha ucuz bi yer bulmuştum orda çektircektim doktora diyemedim burası pahalı ben başka yerde çektircem diyebenim bulduğun yer bir görüntleme merkezi cd de veriyormuş, 150 tl ye çekiyoruz iyi görüntü alamazsak tekrar çağırıyoruz dedi..ama benim hastane kesin 250tl den aşağı değildir...napıcam bilmiyorum..
canım peki ücreti ne kadar bilgin var mı?
allah senı everyyy bısey olmaz cnmm ben hastaneye hep otobusle gıdıyorumm tekerın ustune oturmamak sartı ıle bın cnm rabbım e emanetler sekerrmerhaba kizlar tekrar
ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da
Benimkini İzmir Kent Hastanesi Prof. Dr Namık DEMİR kendisi yapacak 20+3 günlükken fiyatı çok pahalı yanlız ama yapacak bişey yok 462 tl en pahalı benimki galiba eşime başka birilerine bakalım mı dedim ama bundan önce 4 düşüğüm olduğu için kaç paraysa veririm dedi napayım sponsor kabul ettikten sonra bana laf düşmüyor
allah senı everyyy bısey olmaz cnmm ben hastaneye hep otobusle gıdıyorumm tekerın ustune oturmamak sartı ıle bın cnm rabbım e emanetler sekerr
korkma annesiiiiiiiiiiiiiiiibızım topıge bırsey ler yazdım bır baksanaa cnm ı dılımde psıkolojık oarakk
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
17+4 üm canım iyi bari benim gibi birileri var:) çevrem %90 kız tahmin ediyor belirtiler de o yönde ama bakalım nazlı şimdiden sanırım:)
senin cinsiyet ne?[/
canım ben 18 haftadayım evet benimde çevrem de içimizden kız geçiyor diyor .evet bende kustum bulantılarım oldu ama kesildi buradaki arkadaşlar bulantılarla cinsiyetin alakası olmadığını söylediler haklılarda.3.5 aylıkken doktor kıza benziyor dedi kendini göstermemişti birde bacak arasında kordon bağı vardı sonra gittiğimizde yine kıza benziyor dedi bende kordon bağını pipi zannettim söyledim ama içi boş gözüküyor gibi dedi %51 kız dedi yani anlaşılan kesin konuşmadı meraktayız bizde hayırlısı ne diyelim benim içimden erkek geçiyor ama bakalım hayırlısı
senin randevun ne zaman canım ben c.tesi yi zor bekliyorum Allah yardımcımız olsun sağlık haberlerini alalım öncelikle inşallah senin bir de doğumun ne zaman görünüyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?