2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

seve seve hem de....hoşgeldin sefalar getirdin canım...

peki benim gibi dişi kırılan var mı

selam kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli umarım herkes iyidir

ayrıntılı usg ile ilgili konuşmalara gözüm takıldı bunun için türkiyenin sayılı perinatologlarından Prof.Dr. Recep Has'ı tavsiye edebilirim

bizde 12 ocak için randevumuzu aldık kendisinden 20+5 de gitmiş olacağız kısmetse.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için

peki benim gibi dişi kırılan var mı

benimde bi sabah dilime bişeyler geliyo baktım dişin biri oyulmuş ama çürüme yok çok şükür o dişide dolguyla kurtarırız ben süt içemiyorum onun için oldu tiksiniyorum süttenn malesef.

esesye bende sol tarafımda hissediyorum göz seyirmesi gibi ama hergün olmuyo.

merhaba kızlar.geçmiş yazılar o kadar geçmiş kiiii hepsini okuyamadım. umarım hepiniz iyisinizdir. ben daha iyiyim gribi atlatmaya çalışıyorum. umarım kaçırdığım bir şey yoktur. ankette oyumu kullandım:)

canım bana da doktorum dediki 28 i gibi gel radyolojide ayrıntlı ultrasona girersin bende gelip bakıcam dedi..ama ben daha ucuz bi yer bulmuştum orda çektircektim doktora diyemedim burası pahalı ben başka yerde çektircem diye benim bulduğun yer bir görüntleme merkezi cd de veriyormuş, 150 tl ye çekiyoruz iyi görüntü alamazsak tekrar çağırıyoruz dedi..ama benim hastane kesin 250tl den aşağı değildir...napıcam bilmiyorum..
canım peki ücreti ne kadar bilgin var mı?

turgay beyin yazahanesini aradım 10 gün önce arayın dediler 150 tl imiş ayrıntılı ultrason ben mesut hocaya ocak sonu gibi giderim artık bu gidişle doğumda tanışcaz seninlee :)

Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..

merhaba kizlar tekrar

ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da

benim de bugün doktor randevum var. dünden beri göbek deliğim az alt kısmında bi acı hissediyorum.çok öksürmekten kaslarım acıyor diye düşünüyorum inş öyledir.bebişimde bişey yoktur.dünden beri hep kötü bişey mi çıkcak diye düşünüp duruyorum kendime engel olamıyorum.
en son gittiğimde oğluşum kıza dönmüştü.bakalım bugün kesinleşir artık sanırım.

slm hanımlar , istanbul sancaktepe bölge hastanesinde 100 tl . devlet hastanesinde kolay kolay gün bulunmuyor malum... ama bulabilirsem devlete gidicem

Benimkini İzmir Kent Hastanesi Prof. Dr Namık DEMİR kendisi yapacak 20+3 günlükken fiyatı çok pahalı yanlız ama yapacak bişey yok 462 tl en pahalı benimki galiba eşime başka birilerine bakalım mı dedim ama bundan önce 4 düşüğüm olduğu için kaç paraysa veririm dedi napayım sponsor kabul ettikten sonra bana laf düşmüyor

canım 250 tl diye konuştuk telefonda rutin kontrollerde belli bir rahatsızlık görünmediği için bu fiyat söylendi bize bence mutlaka yaptırılmalı bebekte birşey varsa en azından erken müdahale yapılabiliyor doğar doğmaz.Doktor işinde çok profesyonel ABD Öğretim Üyesi kendisi birçok arkadaşım gitti kendisine çok da memnun kaldılar bildiğim kadarı ile cd filan da veriliyor Çapada doktor aynı zamanda özel muayenehanesi var.Bi arkadaşımın bebeğini kendi doktoru down sendromlu diye almak istedi Recep Bey sayesinde bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiler. Üstelik amniyosentez fiyatı 1500 tl iken onlara ısrarla amniyosentez yapmadı gerek görmedi paragöz biri de değil

merhaba kizlar tekrar

ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da
allah senı everyyy bısey olmaz cnmm ben hastaneye hep otobusle gıdıyorumm tekerın ustune oturmamak sartı ıle bın cnm rabbım e emanetler sekerr

korkma annesiiiiiiiiiiiiiiiibızım topıge bırsey ler yazdım bır baksanaa cnm ı dılımde psıkolojık oarakk

gercekten en pahalli senin olmali
ben hic bilmiyorum sormak aklima gelmedi ama benimkinin 100 tlyi gececegini sanmiyorum
zaten sizlerin hep prof uzman tecrubeli doktorlar
benim kendi doktorum bile kucucuk bir adam, yeni doktor:44: hayirlisi olsun hersye iyi gitsin saglikla doguralim insallah

ayrıntılı ultrason fiyatı 100 TL aldım ben ...
kızlar bir de benim dr. kilosunu söylemedi bu sefer söyler inşallah8 inde gitmiştim. ben de merak ediyorum çok yavrusumu bakalım bu sefer nasıl hareket edecek geçenlerde el sallamıştı bize:)

cevapladim coktan senin sorunu suzancimmm

sorma suzan teyzesi surekli hoplaya hoplaya yolculuklar yaptik yollarda gecti bebegimin zamani
insanin aklina takiliyor bazi yerlerde karnim disari cikacak gibi hopluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…