2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kizlar tekrar

ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da

canım bu sıkıntıyı bnde çok yaşıorum hatta bazen öle sallanıo ki ister istemez karnımı tutuorumm...inşallah bişey olmaz bebişlerimize sağsalim kucagımıza alırz.))

Ekliyeceğin varsa ekleyelimm öyle atayım yadaa düzenlenmesi gereken yer varsa söyleyin:44:
yok cnmm bole superr
maşallahh canımmm bend ehrseyı yıyorum fazlasıyla balık cevız bol tuketıyorum walla
hosgeldın aramızaaaa
Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..
bagdat caddesı fetus 260 tl kurtkoy emsey hospıtal 120 tl sanırım doktorum fetusu onerecek cok daha ıyıymıs bakıcaz artık

hepinize merhaba arkadaşlar.baktım ayrıntılı usg konuşuluyor bende yazayım dedim benimde bu cuma günü kısmetse.banada 175 tl fiyat verdiler.bursadayım bu arada.

en lerde konuskan anneler secılce garantı 1. olmustuk ::::::)
canım benım daha 1 ay olmasına ragmen gu nvermedı ıkı devlet hastanesıde 3 aya kadar doluymuslar
yanı ozele kaldım mecburen ..
bel agrısı bendede cok erken basladı ozellıkle vesatıe bınınce fena oluyorum oturmak ıyı gelmıyor

esımle konustum az once onun arkadasının esıde o hastaneye gıdıyormus 2 dogum yaptı
aklımd a orasıda arar ogrenırım cdlı olup olmadıgını

Kızlar ayrıntılı utrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..

ben dun ıkı hastanenınkını yazdım ogrenınce dıgerlerınıde yazıcam canım

merhaba kizlar tekrar

ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da

dun kac vesaıte bındım bılmıyorum 2 hastaneye gıttım otobus cok yoruyor ama korkma canım
bana bısey olmadıgına göre ıstanbulda olup sureklı bınen bırıyım cunku :)

slm hanımlar , istanbul sancaktepe bölge hastanesinde 100 tl . devlet hastanesinde kolay kolay gün bulunmuyor malum... ama bulabilirsem devlete gidicem

sagol canım burayıda not aldım
devlette bulabılcegını sanmıyorum goztepeye gıdın dıyorlar umranıye kazım karabekır devlet hastanesı
ve zeynep kamıl 3 ay full

off fıyat cok yuksek ama esın bısey demıyorsa care yok :)

hangı hastane oldugunu soylersen ıyı olur canım bılgılenme ıcın

merhaba hanımlar

takipteyim sürekli sizi bende mayıs ayında doğurucam büyük ihtimal

herkesin cinsiyetler kesinleşmeye başlamış değişenler çok olmuştu burda bende hep tedirgin oldum acaba bizimkininde olurmu diye
dün itibariyle Kızımın olucağı kesnleşti
eşimle gönlümüze göre oldu mutluyuz bu yüzden herkesin bebişleri sağlık sıhaatle kucağına nasip almayı nasip etsin Allahım

artık kızımın hareketlerinide yavaştan hissetmeye başladım yerimizde duramıyoruz, doktorumuzda bu haftalarda normaldir 20.haftada daha netleşir dedi heycanla o haftayı bekliyoruz

bir çoğunuz benden önde olduğunuz için ayrıntılı ultrasyon dönemindesiniz veya geçmiş bulunuyorsnuz, bizim ikili testte doktor çok güzel incelemişti bir sorun yoktu çok şükür
ocak ayında 14-24 arası tekrar bir ayrıntılı olarak gelişimine bakılıcakmış, bakılsın bakalım bizde bu sebeple bebişimizi izleriz. 4d ultrasyonda artık tipinide görürüz herhalde eşimle kime benziyor tartışmaları başlar

bu arada ayrıntılı ultrasyon için istnbul/b.çekmece kolan hastanesi altan beye gidiyorum peritonoloji uzmanı kendisi tavsiye edebilirim
2li test için kan ve inceleme için 270 lira ödemiştik, gelişime bakmak için şu andaki fiyatı nedir tam olarak bilmiyorum

Son düzenleme:

cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????

merhaba.. bende msj attığımı sanıyodum ama atamıyomuşum sonradan gördüm burdan yazıyım :) yaş 25 sat 15 ağustos doğum 22 mayıs cinsiyet erkek ilk bebeğim henüz ismi belli değil şimdiden teşekkür ederim :)

Eşlerde bazen sıkıyo gibi olsalarda aslında çok haklılar canımm
Mesela bende haftasonu yemek yemeği unutuyorum resmen
Hem tembellikten hemde temizlik yapayım şunuda yapayım şunada bakayım derken kaç saat yemediğimii eşimin uyarısıyla anlıyorum:26:
Evet yanlışşşş ama şimdi için
Şimdi ben 69.3 kgyum

Aaaa bak ilk defa duydumm
Teşekkürler canım bilgilendirme içinn
Ben 2 günde bir sıkıp sıkıp içiyorum
Çünkü çok nane limonlu bir boğazım var hemen mikrop kapıp şişiyor
Oyüzden c vitamini alımına dikkat ederim

Rabbim sağlıklı versin kuzucuklarıı
Kızıda bir erkekidee
Seninde gönlüne göre olsun canım

harikasın süpersin 1 numarasın...:

Estafurullaahhh utandırıyorsunuz benii

Bence bu topik süpeeerr

Hoşgeldin güzel anne, aramıza bir melek daha getirdinn ne güzelll

Kuzum hangi hastanede bu Recep Bey?
Netten bakayım dedim hiç bir siteye giremedim, şok oldum
dün işyerinde engeller oluşturdular
Youtubeyi anlarım oyun sitesini anlarımda hastaneler neden engellenir anlamam bu patron kısmının hepsi hasta ruhlu bunu anlar bunu derim

Dsde gelmedi daha merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir :44::44:

Bende merak ettim dsdeyi :44:
Allahın izniyle güzel haberlerle gelir inşAllahhh canım

Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..

çok güzel olur ama şehir ve hastane ya da doktoru da paylaşabilir miyiz?

Dsde gelmedi daha merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir :44::44:

benim de aklım onda inşallah her şey yolundadır. :18:

kızlar benim mide olaylarım çok feci, zaten gebelik öncesinde reflü e ülserim vardı, gebeliğin ilk başlarında yanmalar, kazınmalar yüzünden çok zor zamanlar geçirdim, Renie ile atlattım şükür ama şimdi sabahtan saat 14.00-15.00 e kadar her gün ağızda saçma bir tat, midede bulantı, afedersiniz geyirme, hıçkırma böyle geçiyor günlerim, kahvaltı ve öğle yemeklerimi düzgün yiyemiyorum, zorladıkça daha kötü oluyor, var mı aranızda böyle olan, neler yapıyorsunuz önlem olarak?

Son düzenleme:
off ya eşim yarında işim bıtmeyebilir dedi olmazsa yarın kendın gıdersın dedı ee madem gelemeyeceksın ben bugunden gıdeyım dedım ne acalen var diyo gıcık adam işte 1 gun 1 gundur

birde alışverişe artık başlamayı düşünüyorum malum kış anneleri olacağız kar soğukta bu göbeklerle dışarı çıkmak pek mümkün olmayacak
ilk olarak ağır toplar bebek arabası oto koltuğu odası vs bu tür şeylere bakmak istiyorum, bebek arabasını eminönünde haşim işcan geçidinden bakıcam çünkü fiyatlar daha uygun internette gördüğüm durum bu
bebek arabsı fikri olan önerebilicek veya almış olan arkadaşlarımız varmı acaba ? kaçırmış olabilirim

bunun dışında ufak tefek alışverişlerim oldu tulumlar bodyler artık kesinleştiği için tam gaz rahat rahat devam edebilirim diyorum

bu arada pekbicici okuyorum yazdıklarını tebrik ediyorum sni oğluşun geliyormuş, ilk başta bende gördüğümde kıza benzetmiştim, minikler artık şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi

diğer arkadaşlarımızda tebrik ediyorum biraz erkekler önde sanırım:)

ve birde isimleride okuyorum bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maşallah

Allah nasip ederse bizde kızımızın adını ' Liva ' koymayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…