- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.921
merhaba kizlar tekrar
ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da
senin randevun ne zaman canım ben c.tesi yi zor bekliyorum Allah yardımcımız olsun sağlık haberlerini alalım öncelikle inşallah senin bir de doğumun ne zaman görünüyor canım?
senin az kalmış minnacığını görmeye amin canım heşeyin başında saülıklı olması gelir.benim randevum ocak ilk haftası arkadaşım daha var doğumda senden sonra 21 mayıs gözüküyor ama ben sezaryan olucağım için erken alabilir sen normalmi düşünüyosun
senin az kalmış minnacığını görmeye amin canım heşeyin başında saülıklı olması gelir.benim randevum ocak ilk haftası arkadaşım daha var doğumda senden sonra 21 mayıs gözüküyor ama ben sezaryan olucağım için erken alabilir sen normalmi düşünüyosun
ah o minnacıklar insanı nasıl heyeceanlandırıyorlar bakalım nası görcez diye şimdiden heyecan var c.tesi 12:00 olsun biran önce:)
ben de sezeryan düşünüyorum normalden korkuyorum çünkü kızlar annelerine benzer annemin doğumları mecburi ve zor sezeryanlardanmış arkadaşım... Ama normal doğumunda anneye faydaları çok bakalım sonraları ne gösterecek canım...
istanbulda mısın?
doğum tarihi olarak ta yakınız takipta olalım birbirimizi gerçi kimisi cinsiyeti doğuma kadar da saklayabiliyor :)
göbişin ne alemde benim yaygın:)4-5 kilo aldım. ilk bebişin mi? isim düşündünüz mü?
yok cnmm bole superrEkliyeceğin varsa ekleyelimm öyle atayım yadaa düzenlenmesi gereken yer varsa söyleyin:44:
maşallahh canımmm bend ehrseyı yıyorum fazlasıyla balık cevız bol tuketıyorum wallahamile sutyenine basla canim
cok cok rahat
hakli olabilirsin canim
ben de doktorumun yonlendirdigi kisiye gidicem:44: adam bulundugum sehrin en iyisi diye biliniyormus cok iyi usg yapiyor deniliyor umarim oyledir
yogurt cok yiyorum
peynir de
sute henuz hazir degilim
baliga da basladim yavas yavas
cevize de basladim
tiksindiklerime yavas yavas basliyorum sute de baslarim umarim
ben de diyordum cok koyulasmiycak herhalde benimki ama benim de cevresi buyumedi de baya koyulasti
hosgeldın aramızaaaaveee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))
bagdat caddesı fetus 260 tl kurtkoy emsey hospıtal 120 tl sanırım doktorum fetusu onerecek cok daha ıyıymıs bakıcaz artıkKızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..
ah o minnacıklar insanı nasıl heyeceanlandırıyorlar bakalım nası görcez diye şimdiden heyecan var c.tesi 12:00 olsun biran önce:)
ben de sezeryan düşünüyorum normalden korkuyorum çünkü kızlar annelerine benzer annemin doğumları mecburi ve zor sezeryanlardanmış arkadaşım... Ama normal doğumunda anneye faydaları çok bakalım sonraları ne gösterecek canım...
istanbulda mısın?
doğum tarihi olarak ta yakınız takipta olalım birbirimizi gerçi kimisi cinsiyeti doğuma kadar da saklayabiliyor :)
göbişin ne alemde benim yaygın:)4-5 kilo aldım. ilk bebişin mi? isim düşündünüz mü?
canım senin çok az kaldı bebişini görmeye ay bende çok özledim teyzesi biran önce zaman geçsede görsem ee birde heyecan var dimi şimdi sende cinsiyet konusunda :)bana yaz kesinlikle evet birbirimizi takipde olalım arkadaşım .
evet canım bende normalden korkuyorum hem de çok orası hassas bölge diye yapamam diye düşünüyorum doktoruma şimdiden söyledim sezaryan diye şimdi epidural sezaryan varmış onu yapıcam çevremde tavsiye ediyorlar çok memnun kalanlar var .ama sunta takıyorlamış ya ondan çok korkuyorum hayırlısı.
ben kocaelideyim canım evet belki doğumlarımız aynı gğüne denk gelir olabilir yani :)valla canım karnım şişme poziyonda ama yaygındır heralde çünkü okadar belli değil ben hiç kilo almadım biliyomusun:)68 ile hamile kaldım yine aynıyım yarım kilo almışım bebeişim 15 haftalık 5 günlükken 180 grmdı maşallah isim daha nety düşünmedik canım siz naptınız karar verdinizmi bu arada doğumdan sonra loğusa pişama takımlarını falan aldınmı neren alcıaksın netten mi sipariş vericeksin bebek mevlüdü düşünüyomusun kaçıncı gün yaparsın
cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????
Geçmişi oku okuuu bitmiyor bukadar güncel olabilmeme rağmen ne hızdır yetişmek mümkün olmuyor
Tabikiiii mayıs annelerının nasıl cıkış yaptıgıda bellı masallah bızeee
Kızlar çokda yesem azda yesemmmmm midem zorlanıyor gibiii rahatsız hissediyorummmm
artık oturmalarım falanda öyleee rahat degılll belırlı rahat pozisyonları seçmek zorundayım kısıtlanmaya başladıgımı hissediyorum bel ağrılarımSırt agrılarım mevcut sızlerde durumlar nedir nasıl.
Az yemeye gayret edıyorum rahatsız olmayım dıye ama yok fark etmıyor az yada cok mıdemde hep bir baskı oluyor.
Birde kabızlık sorunu yaşıyorum garipki çıkıyorum tuvalatee ama zorr
Haftaya bebişimizi ayrıntılıya gidicezz acep doktorum dırekt gel dedi ne ücretten bahsetti ne başka bişiii mevcutmu acaba yoksa hastanede zaten mevcutmu mevcut olan hastanee varmı bıldıgınızz :) benim hastanemde bedava yaptı dıyennn
cunkı dırekt doktorum ayrıntılıda bakıcaz 2 hafta sonra demıstı benımde aklıma hıc ucret gelmemıstı.pahalı oluyorsa devletee faalanmı gıtsemm sızler nasıl yapıyorsunuz nekadarrr cok konustummm haydıı banaa yardım elınızı uzatn
Cd veriyorlar mı onu bilmiyorum cnm yaa
Üzüldüm yaa fındık mı kırıyordun da kırıldı, durup dururken mi?
Benimkiler de çürüyor sanırım, çok üzülüyorum yaa ben 2,5 sene tel taktım, o kadar acı çektim şimdi çürüyüp çekilirlerse çok üzülürüm. Hamilelikten önce gidecektim bir türlü fırsat bulamadım şimdi de gidemiyorum
Kızlar ayrıntılı utrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..
merhaba kizlar tekrar
ben dun belediye otobusune bindim hoplaya ziplaya goturdu beni
remsne oturdugum yerde hopluyoruz
tumsekler oluyor zipliyoruz
sallana sallana gittik gozum korktu
birsey olur mu bundan
bir daha binmeye korkar oldum da
slm hanımlar , istanbul sancaktepe bölge hastanesinde 100 tl . devlet hastanesinde kolay kolay gün bulunmuyor malum... ama bulabilirsem devlete gidicem
Benimkini İzmir Kent Hastanesi Prof. Dr Namık DEMİR kendisi yapacak 20+3 günlükken fiyatı çok pahalı yanlız ama yapacak bişey yok 462 tl en pahalı benimki galiba eşime başka birilerine bakalım mı dedim ama bundan önce 4 düşüğüm olduğu için kaç paraysa veririm dedi napayım sponsor kabul ettikten sonra bana laf düşmüyor
ayrıntılı ultrason fiyatı 100 TL aldım ben ...
kızlar bir de benim dr. kilosunu söylemedi bu sefer söyler inşallah8 inde gitmiştim. ben de merak ediyorum çok yavrusumu bakalım bu sefer nasıl hareket edecek geçenlerde el sallamıştı bize:)
canım biz ekli değiliz galiba bizide erkermisiniz
canım senin çok az kaldı bebişini görmeye ay bende çok özledim teyzesi biran önce zaman geçsede görsem ee birde heyecan var dimi şimdi sende cinsiyet konusunda :)bana yaz kesinlikle evet birbirimizi takipde olalım arkadaşım .
evet canım bende normalden korkuyorum hem de çok orası hassas bölge diye yapamam diye düşünüyorum doktoruma şimdiden söyledim sezaryan diye şimdi epidural sezaryan varmış onu yapıcam çevremde tavsiye ediyorlar çok memnun kalanlar var .ama sunta takıyorlamış ya ondan çok korkuyorum hayırlısı.
ben kocaelideyim canım evet belki doğumlarımız aynı gğüne denk gelir olabilir yani :)valla canım karnım şişme poziyonda ama yaygındır heralde çünkü okadar belli değil ben hiç kilo almadım biliyomusun:)68 ile hamile kaldım yine aynıyım yarım kilo almışım bebeişim 15 haftalık 5 günlükken 180 grmdı maşallah isim daha nety düşünmedik canım siz naptınız karar verdinizmi bu arada doğumdan sonra loğusa pişama takımlarını falan aldınmı neren alcıaksın netten mi sipariş vericeksin bebek mevlüdü düşünüyomusun kaçıncı gün yaparsın
:) istanbul da olsan beraber giderdik alışverişe:) eminönünü duymuşsundur ben oradan alacağım canım daha henüz bişey almadım kendime. Orada bir han varmış gittiğimde ordan bebişe hastane çıkışı, hastane süsü ve mevlütte dağıtmayı düşündüğüm hatırlamalık bebiş hediyeleri ile kendime ihtiyaçlarımı(gecelik, piyama, çamaşır) alacağım. İşte hep bekliyoz ki cinsiyet belli olsun:)
mevlüt tabiki düşünüyorum canıma ama ne zaman olur bilmiyorum anacığıma danışırım bir de durumlarımıza bağlı tabi inşallah Allahım sağlık versin.
isim olarak biz karar verdik
erkek olursa aslan birkan
kız olursa yaren olacak kısmetse canım:)
bebişimin şimdiden bi body si, bir eşofman takımı ve bir battaniyesi var:) bunlardan tek body yi ben aldım kanz mağazasının önüne sepete koymuşlardı organik pamuklu krem rengi alttan çıtçıtlı ve uzun kollu:) daha çok masrafları var tabi allah yardımcımız olsun hepimizin dualarda buluşalım inşallah her konuda:)
sen de hazırlıklar ne aşamada?
çalışıyor musun?
cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????
eşimin yanında çok fazla o konulara giremedim cnm çünkü eşim sürekli sen şunu yemiyosun bunu yemiyosun fln diye dır dır başımın etini yiyo
dün süt içmedim meyve yemedim desem başımın etini yerdi heralde ondan oldu bakmıyosun oğluma diye :)
hayatta yiyemediğim 2 şey var biri yumurta sarısı diğeri ciğer :S
dünde yemekhanede ciğer vardı (umarım kimsenin canı istemez )
doktora söylemiştim ikisini yiyemediğimi hatta yemem şartsa yerim dedim
ama o gerek yok onlardan alıcağın besini başka şeylerden de alabilirsin dedi yüzden rahatım yani
bu arada öyle zayıf çelimsiz de değilim 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 65.5 im boyum 170.. hemen hemen aynıyız galiba cnm.. senide öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam :)
yazamasamda sıkı takipçisiyim sitenin :) (yanlış çıkıyomuş bide yazdıklarım :) )
ben gece yada yatmadan içiyorum canım demiri bide bi doktor kanı düşük birine mandalina ye demiş arkasına en azından hani emilimini c vitaminli şeyler çoğaltıyoya banada kolay geldi hapı içtikten sonra bi mandalinada yiyorum içim rahat ediyo
hatta bazıları portakal suyuyla için diyo ama her an sıkma por. suyunu nerden bulucaz
haklısın canım arada ayar vermek iyidirbenimde çevremde var böyle bi kaç kişi bakalım bende o casareti bulabilirsem bende vercem bi kaç ayar
evet canım dr %75 kız dedi umarım değişmez çok alıştım çünkü ben kızıma
harikasın süpersin 1 numarasın...:
veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))
selam kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli umarım herkes iyidir
ayrıntılı usg ile ilgili konuşmalara gözüm takıldı bunun için türkiyenin sayılı perinatologlarından Prof.Dr. Recep Has'ı tavsiye edebilirim
bizde 12 ocak için randevumuzu aldık kendisinden 20+5 de gitmiş olacağız kısmetse.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Dsde gelmedi daha merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir :44::44:
Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..
Dsde gelmedi daha merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?