2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
EKldım cnm hayrlı olsunnn
canım emseyde pazartesi leri gelen prof kadın doğum doktoru aynı zamanda peritanolog fiyat 300tl. sanırım senin sorduğun radyolojinin çektiği usg 120..bende araştırıyorum cem beye alıcam sanırım

esımın arkadası calsııyor ondan bılgı aldık ama konusmadık eger perıtanaloga gıdersek 300 mus olemı????pekı dıger doktorlarla farkı neymıs kı?aynı makınede bakılmıyormusmus?

bende ara sıra yaşıorum ama çok şükür uzun sürmüo cNIM sanırım normal birşey geçmiş olsun

çok sevndim canım doktroundan memnun kalmışsın, sen şimdi anneciğinn yanına git kendine gelirsin, bende 10 gndr annemn yanındayım çooook güzel:)

bemmde ara ara oluo sızlama canım normaldir heralde, birde kedi konusunda tekrar uyarmak istedim genede çok içli dışlı olma istersen,aşıları tammı kediciğin?

hoşgeldiiiiin canım, hayırlı olsun bebişiniz,sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim...

kızlar ben kayseri acıbademe gidiorum önümüzdeki ay geldiğinde ayrıntılı bakarız dedi, yani kendi bakıcak ek bir ücrette duymadım arkadaşlarım var giden 30-50 gibi bişey belki alıorlardır ama böle ciddi rakamlar duymadım, periont. uzmanı değil doktorum ama o baktıktan sonrada ayrıca biryere inşallah sorun yoksa gitmeyi düşünmüorum açıkçası

Teşekkür ederim canımm Benim kii kukuş gibi gösterip pipişlendii
Seninde güzell meleğin olacakmışş
Rabbim sağlıkla,mutlulukla, hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn
Bende kıyafetlere saldırmak istiyorum ama 17+6 öğrensemde mayıs bebekleri biraz kıpraşan bebekler olduğu içinn
Temkinli gidiyorumm bakalımm renklide de onaylarsakk pipişiii tüm çarşı pazarı talan etmeyi düşünüyorum kısmetse
Bende ismine bayıldımm nerden buluyorsunuz böyle değişik isimler yaa
Ben bi Armin dedimm eşim istemedii isim önerileri diye topik açsak yaa
Kopya çekmeye ihtiyacım var

Wala ya ben burda prof perinataloga gittim muayene ücreti dışında bi para vermedim kendi doktorumda ayrıntılı baktı ama extra bişi vermedim

canımcım Çapa Tıp Fakültesinde ve İstanbul Üni Tıp Fakültesinde görev yapıyor

ama ayrıntılı için özel muayenehanesine gidiliyor Şişlide acaip yoğun 12 ocak için ancak randevu alabildim

ayrıntılı usg yapan doktorun mutlaka perinatoloji uzmanı olmasına dikkat edin kızlar bu doktorlar yüksek riskli gebelikler için uzman olmuş doktorlardır 100 tl fazla verin ama işim ehline gidin derim yoksa benim kendi doktorun da inceliyorda inceliyor ama o bile bizim göremediklerimizi perinatologlar görür dedi

şöyle de bir bilgi paylaşayım dedim

Türkiye'de 4500- 5000 kadın doğumcu var. Bunların birçoğu ultrasonografi eğitimi
almışlardır. Ancak 1985'ten önce tahsil görmüş olanlar ultrasonu sonradan
öğrenmişlerdir. Ama ultrason yapabilen her hekim AS, KS yapabilir diyemeyiz.
5000 hekimin yüzde 20 kadarı AS uygulayabilir. Şimdi bir de sağlık bakanlığı
tarafından yan dal ilan edilen perinataloji bölümünde yetişen ve uzmanlık
alanları riskli gebelikler olan hekimler var; şimdilik bunların sayısı 150- 200 civarındadır.(alıntıdır)

Son düzenleme:

aynen bizimde öyle oluyo cnm ama hergün :)
iş yerinde zırt pırt geliyo şunu yedin mi bunu yedin mi süt içtin mi
bazen bunalıyorum ama yinede çok güzel bizi ve bebişimizi sürekli düşünmeleri
bazen etrafta duyuyorumda ne sorumsuz babalar var şükretmek lazım :)
hmm azcık yanlış bilmişim ya okdr olur 4 kilocuk :)
bu arada göbüşlerimizde baya benziyo benimde erkek ama yusyuvarlak erkek göbeği gibi değil
akşam çekiyimde yarın paylaşıyım koca göbeği :)

Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..

ben de Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, ayrıntılı usg ücreti 355 tl. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorum yapacağı için (kendisi aynı zamanda perinatolog) alternatif düşünmedim açıkçası, el mahkum vereceğiz

Amin canım, Allah hepimizin bebişlerine sağlık, sıhaat uzun ömür versin hepsine maşşallahh

bizde 16+2 yiz bugün sizden küçük kaldık ama yetişiriz size

ben sizi okudukça sürekli panik halde oldum netleşssin diye birde benim bebişe ilk erkek dediler sonra kız olduğunu öğrendik dünde artık popodan görerek netleştirdik
valla yamuk yaparsa kusura bakmasın artık aldıklarımı giyicek
ilk erkek diyince bizde eşim kız meraklısı kızım o benim kızım erkek olamaz nasıl triplendi kız çıkınca çocuk baskına dayanamadı korktu artık dedim

ismide bebişten önce kafaya takmıştım adıyla geldi diyebilirz
Arminde bence çok güzel bir isim çünkü benim ikinci tercihim Armin di
isim konusunda annelerimiz gerçekten çok araştırmacı çok güzel yeni isimler duyuyorum bende

benbilmem
tabi canim asilari tam, surekli parazit hapi asilari yapiliyor, veteriner amcasi mesaj atiyor asi zamani gelince
uzak durmaya calisiyorum canim kucagima daha almadim geldim geleli, seversem hemen ellerimi yikiyorum ellerim artik tahris oldu yikamaktan
yalniz annem babam kardesim icli disli ve ayni ortamda yasiyoruz, insallah hicbir sorun yoktur da bulasmaz birsey rahatca geciririz bu gunleri doktorum da uyardi ben elimden geleni yapiyorum canim

Wala ya ben burda prof perinataloga gittim muayene ücreti dışında bi para vermedim kendi doktorumda ayrıntılı baktı ama extra bişi vermedim

orası neresıydı dıcem kızıcakmsıınkıbenım gıttıgım hastanede yok mecbur farklı bır yere gıdıcem doktorum ben sıze onerıcem dedı ama sanırım onerecegı yer 260 tl bakalımmm melegım saglıklı olsundaaa

Sayende bir daha aradım hastaneyi ve sordum doktor perinatalog mu diye
Neler öğreniyoruzz iyi ki varsınız kızlarr
Doktor doçent perinatalogmuş, ücreti 220 tl
Prof mu daha iyidir acaba :26:
Birde dedim bu çekilen doppler mi ayrıntılı mı 3d mi 4d mi dedim
Ayrıntılı inceliyorlarmış ve doppler olarak bakım oluyormuş
Anlayan :44::26:

suanda buna kafa yormak ıstemyıorumzamanal yasayıp gorucez

canım sen mustafa başbuğamı gittin ve nekadar verdin

Yok ben onun hakkında çok iyi şeyler duymadığım için sağlıklı bebeği alalım demiş nerdeyse bi kişi daha var unuttum adını ya ona gittim bulunca yazarım bence ona git hemde imanlı bi Prof:) kürtaj yapmıyormuş mesela
180 lira muayene ücreti verdim oda Prof olduğunda galiba

Son düzenleme:

:) yani bence iki şekildede bakılıyo cnm

off ya eşim yarında işim bıtmeyebilir dedi olmazsa yarın kendın gıdersın dedı ee madem gelemeyeceksın ben bugunden gıdeyım dedım ne acalen var diyo gıcık adam işte 1 gun 1 gundur

otobüsle gidecekseniz bence de bekleme :) 1 gün 1 gündür dediğin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…