- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.941
EKldım cnm hayrlı olsunnnmerhaba.. bende msj attığımı sanıyodum ama atamıyomuşum sonradan gördüm burdan yazıyım :) yaş 25 sat 15 ağustos doğum 22 mayıs cinsiyet erkek ilk bebeğim henüz ismi belli değil şimdiden teşekkür ederim :)
canım emseyde pazartesi leri gelen prof kadın doğum doktoru aynı zamanda peritanolog fiyat 300tl. sanırım senin sorduğun radyolojinin çektiği usg 120..bende araştırıyorum cem beye alıcam sanırım
Günaydın Anneler ve kuzuları...
dün yaşadığım uzun süreli baş dönmesini sizlerle paylaşmak istedim acaba aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı merak ettim kızlar
işyerinde arkadaşla konuşuyodum ayaktaydım birden başım çok kötü dönemye başladı gözüm karadı
böyle sanki yer ayağımın altından kayıp gitti elimde evraklar vardı hepsini yere düşürdüm titremeye başladım arkadaşım hemen beni oturtturdu su fln verdi
biraz oturdum eşimi çağırmasını söyledim ( aynı iş yerinde farklı katlardayız eşimle)
hemen eşim geldi doktoru aradı doktor acil gelin dedi
gittik neyse tansiyon nabız fln baktı bişey yok bebeğimize baktı onunda keyfi yerinde dedi sonra kan tahlılı ıstedi onu verdik
bu arada beni acile yatırdılar sadece yattım dinlenmem için
sonra sonuçlar çıktı doktor herhangi bi problem yok belki yorulmussundur dedi eve git dinlen dedi
dinlendim ama bütün gün hatta gece bile feci şekilde başım ağrıdı ilaçta içmedim
bugün iyiyim ama dün neden öyle oldum anlamadım
forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yaşayan yok galiba varsa da bunlar normal mi bilemedim
Doktor teyzemınzden cıktık sukur hersey yolundaymıs sıpam 222.50 gr 17+6 cıktı dogumum da 22 mayısa kaydı bu delı anası yuzunden kucuk buzagım gobegımde C cızmıs yatıyordu ve hıc hareket yoktu elını yuzune koymus uyuyordugecen hafta soldan vuruyordu bu hafta saga kaydı dedım donuyor annesı dedı cokkkk mutluyummm benım stresımden cok etkılenmemıs sukur kı ayrıntılı ıcın 22 hafta dedı 220tlymıs ama randevuyu alamadım esım tasınmıs oluruz dedı sukur kı ıyıydı oglum stres ıyı degıl sınırlenme sakın kal dedı de nasıl dedım rapor ıstedım o da annecıgın nerede dedı ankarada deyınce 1 hafta yazayım gıt dınlen havan degıssın oglun da mutlu olsun dedı ıns, yarın sabaha yolcuyuz esımın bugun semınerı ve ıslerı var
bemmde ara ara oluo sızlama canım normaldir heralde, birde kedi konusunda tekrar uyarmak istedim genede çok içli dışlı olma istersen,aşıları tammı kediciğin?aferin kiz sana
ben bir onu icemiyorum
ilk haftalarimda gunde 1 ltye yakin iciyordum sonra 11. hafta koptuk kendisinden
bu arada siz isim vermemissiniz aserdigim seye sozde ben de kapali yazicam yazmisim oldugu gbi sonra farkettim
biz kahvaltimizi yaptik kedimle arama koydugum mesafe sanirim artik son buldu yatagima atladi durdu bugun
kovdukca geldi
tuy yutuyoruz bebisle bol bol insallah hamileligimi bebegime zarari olmadan saglikla atlatiriz
kizlar goguslerim cok cok sizliyor sizde oluyor mu, igne batar gibi sizlamalarim basladi agrili degiller ama uclar cok sizliyor agriyor, ama agirlikla sol gogus, ikisi degil, tek bir tarafta aci cok fazla nedne acaba
veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))
:) istanbul da olsan beraber giderdik alışverişe:) eminönünü duymuşsundur ben oradan alacağım canım daha henüz bişey almadım kendime. Orada bir han varmış gittiğimde ordan bebişe hastane çıkışı, hastane süsü ve mevlütte dağıtmayı düşündüğüm hatırlamalık bebiş hediyeleri ile kendime ihtiyaçlarımı(gecelik, piyama, çamaşır) alacağım. İşte hep bekliyoz ki cinsiyet belli olsun:)
mevlüt tabiki düşünüyorum canıma ama ne zaman olur bilmiyorum anacığıma danışırım bir de durumlarımıza bağlı tabi inşallah Allahım sağlık versin.
isim olarak biz karar verdik
erkek olursa aslan birkan
kız olursa yaren olacak kısmetse canım:)
bebişimin şimdiden bi body si, bir eşofman takımı ve bir battaniyesi var:) bunlardan tek body yi ben aldım kanz mağazasının önüne sepete koymuşlardı organik pamuklu krem rengi alttan çıtçıtlı ve uzun kollu:) daha çok masrafları var tabi allah yardımcımız olsun hepimizin dualarda buluşalım inşallah her konuda:)
sen de hazırlıklar ne aşamada?
çalışıyor musun?
keşke canım ne zevkli olurdu :)evethamile olmadan önce gitmiştim canım çok alışveriş yerleri var orda .benhastahane süsü falan almıcam canım doğum yapıcağım hastahende veriyorlamış ama gecelik pijama bebek şekerleri hepsini alıcam .evet bizde şuanda kız bekliyoruz diyebilirm doktor emin konuşmadı ama benzyor dedi:)
evet allah ilk önce sağlık versin hepimize başka gerisi kolay şeyler zaten.ben bebek mevlüdünü allah nasip ederse bir hafta sonra yapmayı istiyoruım canım bizde annemde karar veriyoruz :)bebişin isimlerine bayıldım doğrusu çok kibar isimkler ikiside benimde aklımda çok isim var ama belli olur olmaz danışırım size :)
ay annesi azda olsa birşeyler almıssın maşallah ...bende zıbın takımını %100 pamuk aldım kırmızı krem aldım 11 parça içinde bataniyeside var birde pamuk olamasına dikkat ediyorum tulumlar alıyorum babam beni çok seviyor annem beni çok eviyor diye yazılar yazıyor öyle tatlı ki:)hıı odasınıda aldık :)bua rada biz aceleciyiz :)allah ömrünü uzun tutsun yavrularımızın.evet canım inan çıok masrafları var herşey öyle pahalı ki inanılmaz .biboronları cam almanı tavsiye diyorum bi,z öyle alıcaz daha sağlıklıymış canım allah bol kazanç versin yavrularımızı rahat bir şekilde bakalım işallah amin.yok canım ben geçen seneye kadar çalışıyordum ama çıktım sen çalışıyomusun hıı doğumdan sorna çalışmayı düşünmüyor değilim):canım aldıklarımızı fotolayabilirsem paylaşırım berbaber fikir alırız birbirimizden
birde alışverişe artık başlamayı düşünüyorum malum kış anneleri olacağız kar soğukta bu göbeklerle dışarı çıkmak pek mümkün olmayacak
ilk olarak ağır toplar bebek arabası oto koltuğu odası vs bu tür şeylere bakmak istiyorum, bebek arabasını eminönünde haşim işcan geçidinden bakıcam çünkü fiyatlar daha uygun internette gördüğüm durum bu
bebek arabsı fikri olan önerebilicek veya almış olan arkadaşlarımız varmı acaba ? kaçırmış olabilirim
bunun dışında ufak tefek alışverişlerim oldu tulumlar bodyler artık kesinleştiği için tam gaz rahat rahat devam edebilirim diyorum
bu arada pekbicici okuyorum yazdıklarını tebrik ediyorum sni oğluşun geliyormuş, ilk başta bende gördüğümde kıza benzetmiştim, minikler artık şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi
diğer arkadaşlarımızda tebrik ediyorum biraz erkekler önde sanırım:)
ve birde isimleride okuyorum bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maşallah
Allah nasip ederse bizde kızımızın adını ' Liva ' koymayı düşünüyoruz
EKldım cnm hayrlı olsunnn
esımın arkadası calsııyor ondan bılgı aldık ama konusmadık eger perıtanaloga gıdersek 300 mus olemı????pekı dıger doktorlarla farkı neymıs kı?aynı makınede bakılmıyormusmus?
Kuzum hangi hastanede bu Recep Bey?
Netten bakayım dedim hiç bir siteye giremedim, şok oldum
dün işyerinde engeller oluşturdular
Youtubeyi anlarım oyun sitesini anlarımda hastaneler neden engellenir anlamam bu patron kısmının hepsi hasta ruhlu bunu anlar bunu derim
Eşlerde bazen sıkıyo gibi olsalarda aslında çok haklılar canımm
Mesela bende haftasonu yemek yemeği unutuyorum resmen
Hem tembellikten hemde temizlik yapayım şunuda yapayım şunada bakayım derken kaç saat yemediğimii eşimin uyarısıyla anlıyorum:26:
Evet yanlışşşş ama şimdi için
Şimdi ben 69.3 kgyum
Kızlar ayrıntılı ultrason için aldığımız fiyatları paylaşalım mı? hepimiz bu sıralarda gireceğimiz için faydalı olur diye düşünüyorum..
canım emseyde pazartesi leri gelen prof kadın doğum doktoru aynı zamanda peritanolog fiyat 300tl. sanırım senin sorduğun radyolojinin çektiği usg 120..bende araştırıyorum cem beye alıcam sanırım
Teşekkür ederim canımmBenim kii kukuş gibi gösterip pipişlendii
Seninde güzell meleğin olacakmışş
Rabbim sağlıkla,mutlulukla, hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn
Bende kıyafetlere saldırmak istiyorum ama 17+6 öğrensemde mayıs bebekleri biraz kıpraşan bebekler olduğu içinn
Temkinli gidiyorumm bakalımm renklide de onaylarsakk pipişiii tüm çarşı pazarı talan etmeyi düşünüyorum kısmetse
Bende ismine bayıldımm nerden buluyorsunuz böyle değişik isimler yaa
Ben bi Armin dedimm eşim istemedii isim önerileri diye topik açsak yaa
Kopya çekmeye ihtiyacım var
Wala ya ben burda prof perinataloga gittim muayene ücreti dışında bi para vermedim kendi doktorumda ayrıntılı baktı ama extra bişi vermedim
Wala ya ben burda prof perinataloga gittim muayene ücreti dışında bi para vermedim kendi doktorumda ayrıntılı baktı ama extra bişi vermedim
orası neresıydı dıcem kızıcakmsıınkıbenım gıttıgım hastanede yok mecbur farklı bır yere gıdıcem doktorum ben sıze onerıcem dedı ama sanırım onerecegı yer 260 tl bakalımmm melegım saglıklı olsundaaa
canımcım Çapa Tıp Fakültesinde ve İstanbul Üni Tıp Fakültesinde görev yapıyor
ama ayrıntılı için özel muayenehanesine gidiliyor Şişlide acaip yoğun 12 ocak için ancak randevu alabildim
ayrıntılı usg yapan doktorun mutlaka perinatoloji uzmanı olmasına dikkat edin kızlar bu doktorlar yüksek riskli gebelikler için uzman olmuş doktorlardır 100 tl fazla verin ama işim ehline gidin derim yoksa benim kendi doktorun da inceliyorda inceliyor ama o bile bizim göremediklerimizi perinatologlar görür dedi
şöyle de bir bilgi paylaşayım dedim
Türkiye'de 4500- 5000 kadın doğumcu var. Bunların birçoğu ultrasonografi eğitimi
almışlardır. Ancak 1985'ten önce tahsil görmüş olanlar ultrasonu sonradan
öğrenmişlerdir. Ama ultrason yapabilen her hekim AS, KS yapabilir diyemeyiz.
5000 hekimin yüzde 20 kadarı AS uygulayabilir. Şimdi bir de sağlık bakanlığı
tarafından yan dal ilan edilen perinataloji bölümünde yetişen ve uzmanlık
alanları riskli gebelikler olan hekimler var; şimdilik bunların sayısı 150- 200 civarındadır.(alıntıdır)
keşke canım ne zevkli olurdu :)evethamile olmadan önce gitmiştim canım çok alışveriş yerleri var orda .benhastahane süsü falan almıcam canım doğum yapıcağım hastahende veriyorlamış ama gecelik pijama bebek şekerleri hepsini alıcam .evet bizde şuanda kız bekliyoruz diyebilirm doktor emin konuşmadı ama benzyor dedi:)
evet allah ilk önce sağlık versin hepimize başka gerisi kolay şeyler zaten.ben bebek mevlüdünü allah nasip ederse bir hafta sonra yapmayı istiyoruım canım bizde annemde karar veriyoruz :)bebişin isimlerine bayıldım doğrusu çok kibar isimkler ikiside benimde aklımda çok isim var ama belli olur olmaz danışırım size :)
ay annesi azda olsa birşeyler almıssın maşallah ...bende zıbın takımını %100 pamuk aldım kırmızı krem aldım 11 parça içinde bataniyeside var birde pamuk olamasına dikkat ediyorum tulumlar alıyorum babam beni çok seviyor annem beni çok eviyor diye yazılar yazıyor öyle tatlı ki:)hıı odasınıda aldık :)bua rada biz aceleciyiz :)allah ömrünü uzun tutsun yavrularımızın.evet canım inan çıok masrafları var herşey öyle pahalı ki inanılmaz .biboronları cam almanı tavsiye diyorum bi,z öyle alıcaz daha sağlıklıymış canım allah bol kazanç versin yavrularımızı rahat bir şekilde bakalım işallah amin.yok canım ben geçen seneye kadar çalışıyordum ama çıktım sen çalışıyomusun hıı doğumdan sorna çalışmayı düşünmüyor değilim):canım aldıklarımızı fotolayabilirsem paylaşırım berbaber fikir alırız birbirimizden
tamam canım konuşuruz gene eklersen resimleri nerden bakacağımı da tarif edersin bakarım ben:)ne güzel erkencisiniz siz biz hep cinsiyet bi belli olsun diyoruz bakalım...
ismi de paylaşırsın artık:)
Sayende bir daha aradım hastaneyi ve sordum doktor perinatalog mu diye
Neler öğreniyoruzziyi ki varsınız kızlarr
Doktor doçent perinatalogmuş, ücreti 220 tl
Prof mu daha iyidir acaba :26:
Birde dedim bu çekilen doppler mi ayrıntılı mı 3d mi 4d mi dedim
Ayrıntılı inceliyorlarmış ve doppler olarak bakım oluyormuş
Anlayan :44::26:
canım sen mustafa başbuğamı gittin ve nekadar verdin
Sayende bir daha aradım hastaneyi ve sordum doktor perinatalog mu diye
Neler öğreniyoruzziyi ki varsınız kızlarr
Doktor doçent perinatalogmuş, ücreti 220 tl
Prof mu daha iyidir acaba :26:
Birde dedim bu çekilen doppler mi ayrıntılı mı 3d mi 4d mi dedim
Ayrıntılı inceliyorlarmış ve doppler olarak bakım oluyormuş
Anlayan :44::26:
off ya eşim yarında işim bıtmeyebilir dediolmazsa yarın kendın gıdersın dedı ee madem gelemeyeceksın ben bugunden gıdeyım dedım ne acalen var diyo gıcık adam işte 1 gun 1 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?