2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

rica ederim tatlım maksat bilgileri paylaşmak hayat paylaşınca güzel diiyip bayat bi geyiğe bağlayayım:18::18:

perinatolog olması yeterli bence prof ya da doç olmasına takılma ücrette standartlarda gayet iyi

ayrıntılı aynı zamanda renkli bakılacak demek istemiş sanırım (dopleerda daha uzun sürüyor kas damar yapısı filan inceleniyor diye biliyorum)

Son düzenleme:

bakılan aletten ziyade bu dalda uzmanlık almak için kadın doğum uzmanları 3 yıl ek eğitim alıyorlarmış, bu fiyat farkı ordan geliyor sanırım

tamam canım saol sen ismini hatırlarsan yazarsın, ha bbide elif hanımın baktığı sana yeterli gelmedimi merak ettm

kızlar bez pasta yaptım yeğenıme nasıl olmus :) ılk resım arkadan goruntu ıkıncı önden görüntüsü :)
yan taraftakıler eldıvenlerı :)

Son düzenleme:

4 kilo ile kalsam ve yediklerim bebişme yarasa bana yaramasa diye nasıl dua ediyorum bilemezsinn
Tipik türk kadını olarakk su içsem yarayan cinsden olan ben 9. ayımı merak ediyorumm
Oturan boğa cinsinden bişey olacağım diyede korkuyorum :18::18:
Benimde yusyuvarlak ama top gibi
Sadece göbeğim çıktıı
Ordan yırtıyor sanırım pipişşlimm
Bide eşim buaralarr güzellikk diye seviyor beniii
Güzellik gelmiş bana
Erkekte galiba anneler güzelleşirmiş
Bekliyoruz göbişleriiii

Sende mi Armin ismini kız ismi görüyorsun
Yoksa erkek olsaymıydı Armin koyacaktın canım :44:
Liva ne demek buarada
Benim eşimde farketmez farketmez diyordu ama içten içten erkek istediğini biliyordum
Çünkü 7 yeğeni var 1 hariç hepsi kız
O birde ablasının oğlu yanii onların soyadında değil
Oyüzdn kendi soyadını yürütcek yeğen olmaması sebebiyle kendi erkek istiyorduu
Rabbim gönüllerine göre vermiş ne mutluu

suanda buna kafa yormak ıstemyıorumzamanal yasayıp gorucez

Bende düşünmedim içinn
Ama bak neler neler varmışş
Ağzım açık okuyorumm
Perinatalog ne yahuu diyor
Sonra içeriğini öğreniyorumm
Tezimii vereceğim sayenizde
Usg bizde, test bizde, bide doktor branşları olduu
Ohhh ne kadaaann bilgili annelerizzz şükürlerr olsunn

maşallahıı var topıkımızınhersoruya verebılcek cevabımız var

:) yani bence iki şekildede bakılıyo cnm

Bende ciddi ciddi kadınada sordum vallaa komik olmuş mu acaba kuzumm
Ben doppleri iç organları
Ayrıntılıyıda dış aksesuar (yani el,parmak,kol,bacak) olarak bakılıyor ,daha iler ki gebelik haftasında sanıyordumm
Ama bir usgde 2 şekilde alıyorlarmışş teknoloji iştee

Son düzenleme:

Canım yenibosna merkezi yerde mutlaka bulur , peritonoloji uzmanı olması önemli , hemde bu hastanede fiyatıda uygun. eğer bebek kendini gösterirse cd ye kayıt var dedi , gösterirse de ne demek dedim zaten göstericekki deyatlı incelenecek . yani veriyorlarmış cd.
ben randevu aldım 8 ocakta yer vardı en erken , bence randevuyu bi an önce al gitmezsen iptal ettirirsin haftan geçmesin derim.

harika olmuş ellerine sağlık havlumu var bebek bezi de varmı tam seçemedim içindekiler nedir canım

canım altta tepsı ustune bez lerı tek tek lastıkleyıp dızdım ıkı kat boyle yaptım
gordugun pembe seyler atkı takımı alta atkıyı sardım bezlerın ustune
usttede beresı :) kenarlardada eldıvenlerı onların ıcıne bıle bez koydum :)
arkada yesıl gorunen corap ve tokalar ıclerdede pembe tokalar var:)
öndede keselerde kokulu gul yaprakları var
aldıgım ıkı pıjama takımıda ıcıne koysaydım bıraz goruntu kotu olucaktı bu yuzden boyle yaptım
esımde sagolsun yardım ettı ustune gül koyduk
peygamber efendımızın sevdığı cıcek dıye oyle ıste bıseyler yaptım :)

Yeğenin ne kadar şanslıııı
Değmee bu işin ticaretini yapanlara taş çıkarmışın maşallahh
Çoook güzel olmuşş cnmm sağlıklı günlerde giysin cicilerini

halası kurban olsun ona ılk defa hala oluyorum yaaa
bunu satın alsam 80 tl falan derler bundan sonra su atkı setınden bır kactane alıp eve depoluyayım
arkadaslara en guzel hedıye bence kıme gıdersem yapar gotururum :)
tek sorun alt tepsı bulmakta duz servısler kucuk oluyor kartonda koymak ıstemıyorum onad abı care bulucam elbet
bu sefer evde buyuk tepsı vardı onu kullandım :)

Son düzenleme:

bende öyleydim az dikkat etmeyim direk kilo ama hamileliğin ilk haftalarında çok bulantı yaşadım o zmnda hiç bişey yiyemedim
ondan mıdır nedir çok fazla yemek yiyemiyorum midem küçüldü galiba.. hamile kalmadan önce iştahla yediğim şeyleri şimdi zoraki yiyorum
mıy mıy yemek yiyenler tuhaf gelirdi bana ama şimdi öyle oldum :S
aynen bendede sadece göbek çok şükür ki :)
bugünde iş yerinde bende öyle övgüler aldım güzelleşiyosun cildin parlıyo fln diye sevindirik oldum :)

cici,canım sadece göbeğin büyüyorsa ne mutlu sana..demek çok da kilo almıyorsun aslında,bebişe yarıyor,bide şişkinliktir o,kendimden biliyorum..bide benim yeğenin adı armin,ve kız..o yüzden ben de armini kız ismi diye biliyorum :) ama tabi sana erkek ismini anımsatıyorsa koyarsın tabi,bide ayrıntılı ultrason dedim,doktorum o nerden çıktı ya,gerek yok dedi...internetten mi okudun dedi bana neyse hevesimi kırdı,yaptırmıycam zaten..bu arada kabana yorum yazamadım dün,çok beğendim,güle güle giyin bebişinle....

bunu bılmem ıyı oldu bende en gec o tarıhlere almam laızm hemen arıyıp ön randevu alıyım gıtmezsem ıptal ederım

gerçekten çok başarılı ben anlamıyodum bu bebek bezi pastası nedir die sinir oluodum ama görünce çok beğendim eline sağlık canım

yok canım kız erkek farketmiyor Armin de ama bende kıza düşünmüştüm

armin anlamı armin Kökeni ve armin isim anlamları
Cinsiyet Erkek
Anlamiözgürlük ve barış yanlısı...
KökenArapca

Liva ismide ona bakarsan arapça erkek isimlerinde geçiyor ama ben kızıma koyucam

anlamı ise;
1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

Rabbim tabikide her annenin herkesin gönlüne göre versin, benim eşim kızlara nazları işveleri cilveleri birde babaya olan düşkünlüğünden aşklarından çok istedi inşallahta öyle olur babasının tepesinde dolanır durur

Son düzenleme:
ellerıne saglık cok guzel olmus. ne kadar beceriklisin gule gule kullansin yegenin

gerçekten çok başarılı ben anlamıyodum bu bebek bezi pastası nedir die sinir oluodum ama görünce çok beğendim eline sağlık canım

kızlar hamaratlık sıfır bende ama ne zmaandır aklımdaydı ınternetten arastırdım
ne kullanabılırım dıye dusundum yaptım :)

sağolun arkadaslar daha guzelı sızlerın olsun kendıme bıle yapmayı dusunuyorum bana yapan sanmıyorum olmaz:)

bu arada nisa hastanesını aradım dırek odktorun sekreterıyle gorusmek ıstedım cevap vermıyor 5 dk sonra tekrar denıcem
enson 22. haftada yapmamız gerekıyor kızlar dımı ?

canım bu en son 22. hafta dediğin ayrıntılı ultr.mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…