2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar dr geldim 3lu test için kan vermeye dr %90 kız dedi ilk sizin haberiniz oluyor eşime soylemicem gönlümü hoş yapacak hediyelere boğacak sonra soylicem hihihihi maaşallah boyu pozu kilosu yerindeydi anası gibi rahat gozukuyodu fazla kipirdamadi yormuyor kendini

OYYY MAŞALLAHH PRENSESINNNNNHAYIRLI OLSUNN

Üzüldüm yaa fındık mı kırıyordun da kırıldı, durup dururken mi?
Benimkiler de çürüyor sanırım, çok üzülüyorum yaa ben 2,5 sene tel taktım, o kadar acı çektim şimdi çürüyüp çekilirlerse çok üzülürüm. Hamilelikten önce gidecektim bir türlü fırsat bulamadım şimdi de gidemiyorum
[/QUOTE]

sorma canım bu dişler şimdiye kadar ne fındıklar ne fıstıklar kırdı ama gitti bir çekirdekli kuru züme teslim oldu
yararlı olur diye çekirdeklerini ön dişlerimle parçalayarak yiyiyordum ki farkında olmadan ön alt dişimi de yemişim.. aha br baktım dişimin yarısı yok
artık doğumdan sonra dolguyla halledilir diye düşünüyorum..

canım bu en son 22. hafta dediğin ayrıntılı ultr.mu

kendı doktorumu aradım hemsıresı konustu benımle doktor hanım gereklı gorurse detaylıya yolluyormus
oof ben gelecek ay hem ona hem detaylı ultrasona gıtmeyı dusunmuyordum ıkı defa bebegım ultrasona gırcek
hemde doktor muayene ucretı cok bu yuzden subatta kendı doktoruma gıdıcektım ıyıce kafam karıstı

canım sanırım bu ki farklı cihaz yani doktorunda sana ayrıntılı bakıcak ama bide kalbi falan tek başına değerlendiren bir cihaz var belki ondan bahsetmiştir eğer doktoruna güveniosan onun dediini yap, eğer git dersede gidersin ult. bir zararı yok bebişe

nbrsiniz kıslarr bakalımmm
bugun okulda doğum şeklını konusuoduk
arkadasın biri hemde samımı arkadasım " doğumcaya kadar o senın değil
sonra bısey olursa cok uzulursun dedi"
bende dedim ki yanı ben sureklı coocuğumun her an karnımda ölebıleceği kaygısıyla yasayamam
yanı hep o ıhtımal aklımda,ama doğduktan sonra bıle garantısı yok kı bısey olmayacağının
hayır kime nee anlamıorumm kendımı sımden her an olebılır dıe alıstırıncaallah korusun daha mı az uzulcem acaba
yok yaa valla kımsenın yanında bıseye cvp vermıcem artık rahat bı gebe olmanda batıo mılletın gözüne

4d var odktorumda bazen onla bazen normal bakıyor
ıkılı uclu test yaptırmadıgım ıcın bunu ıstıyordum cd sını saklıcaz
esım 4 gozle beklıyor ayrıntılı ultrasonu ama doktoruma guvenım sonsuz once ona gıdıp goruneyım o ne derse o olur artık ..

ben yegenımı gormeye kacar kızlar sızın adınızada severım bol bol :)

şşş öyle sey olurmu yaaa agzından yel alsın onu dıyenınn
Allaha tevekkul olumsuz dusunmeden bu odnemı gecırmek lazım
ben mesela 6.7. ay olmadan kıyafet hıc bısey almıcam
cınsıyet netlessın ıyıce hem bundan hem hayırlısı ama aklıma bunu getırmıyorum ne demek ya
ınsan buna kendını alıstırıp oyle gebelık gecıremezkı
ay yengeme cıkcam keyfım yerımdeydı suan sınırlendım bak
annesı sen takma kafana Rabbım sorunsuz sekılde yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsın
cok optum ve kactım benn

kızlar biraz kafam karıştı, şimdi bizim yaptırmamız gereken ayrıntılı 2d ultrason dimi?:44:..renki doppleri de dr.gerek görürse yaptıracağız sanırım??

cnmm elleerıne saglık pasta süper olmus
bende ıstıorum boyle halaaaa:))))
bu arada bende 3 hafta sonra gıtcem ayrıntılıya o ay kendı druma gıtmıcem cnm
kendısı soyledı radyolog bakınca gelmenıze gerek yok dıe cnm

otobüsle gidecekseniz bence de bekleme :) 1 gün 1 gündür dediğin gibi :)

aman ya söyledim de yarın sabah bınersın acelen ne diyo

Eki Görüntüle 581371 Eki Görüntüle 581372

kızlar bez pasta yaptım yeğenıme nasıl olmus :) ılk resım arkadan goruntu ıkıncı önden görüntüsü :)
yan taraftakıler eldıvenlerı :)

bayıldım ya cok guzel olmuş

hayırlı olsun canım kızın

benimde hep solumda..hatta bunun cinisyetle ilgisi var mı die düşündüm geçen gün.
benimki kız.bakalım seninkinin cinsiyeti ne olcak??

"en iyi grup , en takip edilen grup bizim grup
NİSAN ANNELERİ GRUBU"
demışlerr kendılerıne:)kıslar oy vermeyenler oy verin
cok da önemli değilde eğlencelık işte

kızlar bir şey denedim şimdi..ses tonumu da yumuşatarak oğluma övgüler düzdüm..aman ne tekmeler ne tekmeler
çok mutlu oluyorum yaaaa
daha şimdiden bu kadar seveceğimi hiç düşünmezdim

canım merhaba

bende ankaradayım.benim doktorumda pr. dr perinotolog ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyo ama ayriyeten bi ücret vermiyorum. muayne ücreti veriyorum sadece. seninki neden alıyo acaba

Mehmet Tayyar adı canım zatn kime sorsan bilir çarşıda muayenehaneside ben memnun kaldım

dogum tarıhımın değişmesine cokk mutlu oldun
oğlumun anası deli çıktı ama şükür ki gelişimi cok iyi
28inden 23üne kaydı bugun de 22 mayıs olabılır dedi
sıpam huzurla uyuyordu doktor öyle bir açıdan gösterdı kı buzagımı direk kalca altında pipi duruyordu
eşim doktordan hiç memnun kalmadı ne bu böyle kımıl kımıl ultrason cihazı da kotu birde 30tl alıyor
ankarada sana duzgun bir yer bulmamız lazım dedi

ayy bırde diyorki bana doktor nasılsa 7 gun rapor verdı konyaya gidelim mi o doktora bakarız oglumuza
1 gunlugune giderim evınız sobalı usuturum ben orada en fazla 1 gece yatarım dedım 3 gun kalsak dedi hiç kusura bakma yaz olsa belkı ama kıs gunu gidemem dedim

kızdırmayalım babamızı diye de ayrıntılı ultrason zamanı konyadakını arar sorarız ek ucret almıyorsa 220yı buraya vereceğimize konyaya gideriz dedim
yok dedim haspamm

Bu ihtimali hepimiz biliyoruz zaten birinin bunu bu şekilde dile getirmesi çok üzücü bana deseler ağlardım heralde zaten düşüklerimde oldu arkadaşın sana demiş olsa bile inan çok üzüldüm tüylerim ürperdi elbetteki bebeğimiz bize ait olmayacak Allah ın emaneti o bize kendi canımız bile emanet bence kıskançlık olmuş kendine nazar oku bunu diyenin gözüde nazar eder Allah korusun.

kızlar biraz kafam karıştı, şimdi bizim yaptırmamız gereken ayrıntılı 2d ultrason dimi?:44:..renki doppleri de dr.gerek görürse yaptıracağız sanırım??

evet bizim yaptıracağımız ayrıntılı 2d ultrason, yeni cihazların çoğu ile 4d geçiş yapılıyor fakat amaç iç organlar ve kemikler olduğundan gerekli bir görüntüleme değil. 3'lü testte bildiğim kadarıyla 4d ile de bakılıyordu: down taraması yönünden bakıldığında eldeki yatay çizgi, belirli iki ayak parmağının arasındaki mesafe gibi bazı dış görüntüler için önemliydi.

doppler kan akışı ve buna bağlı durumları değerlendirmek için yapılıyormuş, ancak doktor gerekli görürse yapılıyor. bebeğin gelişmesinde önceden gelen bir sorun veya annenin varsa önceki gebelik hikayesindeki problemlere bağlı olarak gerekli olabilir. riskli gebelikler için yapılıyor diyebiliriz... ancak sanırım bazı doktorlar bu da eksik kalmasın düşüncesiyle gebelik sağlıklı ilerlese de isteyebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…