- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.981
Kızlar dr geldim 3lu test için kan vermeye dr %90 kız dedi ilk sizin haberiniz oluyor eşime soylemicem gönlümü hoş yapacak hediyelere boğacak sonra soylicem hihihihi maaşallah boyu pozu kilosu yerindeydi anası gibi rahat gozukuyodu fazla kipirdamadi yormuyor kendini
canım bu en son 22. hafta dediğin ayrıntılı ultr.mu
kendı doktorumu aradım hemsıresı konustu benımle doktor hanım gereklı gorurse detaylıya yolluyormus
oof ben gelecek ay hem ona hem detaylı ultrasona gıtmeyı dusunmuyordum ıkı defa bebegım ultrasona gırcek
hemde doktor muayene ucretı cok bu yuzden subatta kendı doktoruma gıdıcektım ıyıce kafam karıstı
canım sanırım bu ki farklı cihaz yani doktorunda sana ayrıntılı bakıcak ama bide kalbi falan tek başına değerlendiren bir cihaz var belki ondan bahsetmiştir eğer doktoruna güveniosan onun dediini yap, eğer git dersede gidersin ult. bir zararı yok bebişe
nbrsiniz kıslarr bakalımmm
bugun okulda doğum şeklını konusuoduk
arkadasın biri hemde samımı arkadasım " doğumcaya kadar o senın değil
sonra bısey olursa cok uzulursun dedi"
bende dedim ki yanı ben sureklı coocuğumun her an karnımda ölebıleceği kaygısıyla yasayamam
yanı hep o ıhtımal aklımda,ama doğduktan sonra bıle garantısı yok kı bısey olmayacağının
hayır kime nee anlamıorumm kendımı sımden her an olebılır dıe alıstırıncaallah korusun daha mı az uzulcem acaba
yok yaa valla kımsenın yanında bıseye cvp vermıcem artık rahat bı gebe olmanda batıo mılletın gözüne
kızlar hamaratlık sıfır bende ama ne zmaandır aklımdaydı ınternetten arastırdım
ne kullanabılırım dıye dusundum yaptım :)
sağolun arkadaslar daha guzelı sızlerın olsun kendıme bıle yapmayı dusunuyorum bana yapan sanmıyorum olmaz:)
bu arada nisa hastanesını aradım dırek odktorun sekreterıyle gorusmek ıstedım cevap vermıyor 5 dk sonra tekrar denıcem
enson 22. haftada yapmamız gerekıyor kızlar dımı ?
kendı doktorumu aradım hemsıresı konustu benımle doktor hanım gereklı gorurse detaylıya yolluyormus
oof ben gelecek ay hem ona hem detaylı ultrasona gıtmeyı dusunmuyordum ıkı defa bebegım ultrasona gırcek
hemde doktor muayene ucretı cok bu yuzden subatta kendı doktoruma gıdıcektım ıyıce kafam karıstı
otobüsle gidecekseniz bence de bekleme :) 1 gün 1 gündür dediğin gibi :)
Eki Görüntüle 581371 Eki Görüntüle 581372
kızlar bez pasta yaptım yeğenıme nasıl olmus :) ılk resım arkadan goruntu ıkıncı önden görüntüsü :)
yan taraftakıler eldıvenlerı :)
Kızlar dr geldim 3lu test için kan vermeye dr %90 kız dedi ilk sizin haberiniz oluyor eşime soylemicem gönlümü hoş yapacak hediyelere boğacak sonra soylicem hihihihi maaşallah boyu pozu kilosu yerindeydi anası gibi rahat gozukuyodu fazla kipirdamadi yormuyor kendini
selamlar mayısta açacak çiçekler ve tomurcukları:)
inşallah hepinizin ve bebişlerin sağlıkları iyidir. Benim gibi cinsiyet öğrenemeyen var mı? yavrus geçen göstermedi kendini bu c.tesi bakalım gösterecek mi? aslında çok çok merak ta etmiyoruz ama alışverişe başlamak istiyorum.
bir de kızlar benim gibi hareketleri genelde tek taraflı hisseden varmı(sol taraftan) arada da göbekte hareketlenme oluyor ama zaten çok çok nette değil bizim yavrusun hareketler:) böyle olan var mı aranızda?
ben de Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, ayrıntılı usg ücreti 355 tl. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorum yapacağı için (kendisi aynı zamanda perinatolog) alternatif düşünmedim açıkçası, el mahkum vereceğiz
Yok ben onun hakkında çok iyi şeyler duymadığım için sağlıklı bebeği alalım demiş nerdeyse bi kişi daha var unuttum adını ya ona gittim bulunca yazarım bence ona git hemde imanlı bi Prof:) kürtaj yapmıyormuş mesela
180 lira muayene ücreti verdim oda Prof olduğunda galiba
nbrsiniz kıslarr bakalımmm
bugun okulda doğum şeklını konusuoduk
arkadasın biri hemde samımı arkadasım " doğumcaya kadar o senın değil
sonra bısey olursa cok uzulursun dedi"
bende dedim ki yanı ben sureklı coocuğumun her an karnımda ölebıleceği kaygısıyla yasayamam
yanı hep o ıhtımal aklımda,ama doğduktan sonra bıle garantısı yok kı bısey olmayacağının
hayır kime nee anlamıorumm kendımı sımden her an olebılır dıe alıstırıncaallah korusun daha mı az uzulcem acaba
yok yaa valla kımsenın yanında bıseye cvp vermıcem artık rahat bı gebe olmanda batıo mılletın gözüne
kızlar biraz kafam karıştı, şimdi bizim yaptırmamız gereken ayrıntılı 2d ultrason dimi?:44:..renki doppleri de dr.gerek görürse yaptıracağız sanırım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?