- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.001
Bu ihtimali hepimiz biliyoruz zaten birinin bunu bu şekilde dile getirmesi çok üzücü bana deseler ağlardım heralde zaten düşüklerimde oldu arkadaşın sana demiş olsa bile inan çok üzüldüm tüylerim ürperdi elbetteki bebeğimiz bize ait olmayacak Allah ın emaneti o bize kendi canımız bile emanet bence kıskançlık olmuş kendine nazar oku bunu diyenin gözüde nazar eder Allah korusun.
Mehmet Tayyar adı canım zatn kime sorsan bilir çarşıda muayenehaneside ben memnun kaldım
evet MART annelerı ondedun kazen ın attıgı lınk cnm tekrarlıyım OYUNUZU VERIN
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
benimde hep solumda..hatta bunun cinisyetle ilgisi var mı die düşündüm geçen gün.
benimki kız.bakalım seninkinin cinsiyeti ne olcak??
Amin canım, Allah hepimizin bebişlerine sağlık, sıhaat uzun ömür versin hepsine maşşallahh
bizde 16+2 yiz bugün sizden küçük kaldık ama yetişiriz size
ben sizi okudukça sürekli panik halde oldum netleşssin diye birde benim bebişe ilk erkek dediler sonra kız olduğunu öğrendik dünde artık popodan görerek netleştirdik
valla yamuk yaparsa kusura bakmasın artık aldıklarımı giyicek
ilk erkek diyince bizde eşim kız meraklısı kızım o benim kızım erkek olamaz nasıl triplendikız çıkınca çocuk baskına dayanamadı korktu artık dedim
ismide bebişten önce kafaya takmıştım adıyla geldi diyebilirz
Arminde bence çok güzel bir isim çünkü benim ikinci tercihim Armin di
isim konusunda annelerimiz gerçekten çok araştırmacı çok güzel yeni isimler duyuyorum bende
nbrsiniz kıslarr bakalımmm
bugun okulda doğum şeklını konusuoduk
arkadasın biri hemde samımı arkadasım " doğumcaya kadar o senın değil
sonra bısey olursa cok uzulursun dedi"
bende dedim ki yanı ben sureklı coocuğumun her an karnımda ölebıleceği kaygısıyla yasayamam
yanı hep o ıhtımal aklımda,ama doğduktan sonra bıle garantısı yok kı bısey olmayacağının
hayır kime nee anlamıorumm kendımı sımden her an olebılır dıe alıstırıncaallah korusun daha mı az uzulcem acaba
yok yaa valla kımsenın yanında bıseye cvp vermıcem artık rahat bı gebe olmanda batıo mılletın gözüne
cnm bide hanı dılımden dusurmem allah nasıp ederse,allah ızın verırde ogunlerı görürsek gibi
yanıı kesın kucağımda olacak gibide konusmuorum
temkınlı bı ınsanım kı yenı doğan yogun bakımı olan bıyerı secıorum doğum için
bılemedım ne rahatsız etti ama
ders boyunca allah bullak oldum dediğin gibi
iyiki içimden geçirdiğim ismi filan söylememişim
dediğim gibi soru sorulunca kısaca cvp verıp geçicem, yakın arkadasım bunu dıyende
asıl o sarstı beni...
bu arada okuldan başka bı arkafasta bebeği kurulamak ıcın yumusak tulbent havlu getırmıs bana
havlu ne kadarda olsa sert oluo dıo
havlunun icıne onu serersın dedi kenarı çevrilmiş tığla..
bıde bebek corap ve onluklerı makınada sıkıo dıye onları koyup atacak tulden bı torba
cok mutlu oldum ıyıkı bı kosede verdı kımse görmdı
ben düşük yaptıktan sonra bazı sesli ve sessiz yorumlar olmuş ve içime oturmuştu. Allah'tan öyle çok konuşan olmadı, eşim de izin vermez zaten. seneler sonra plansız şekilde hamile kaldım, ama hala geçmiş aklımda, bugün de konuşmalar ve inceden dokundurmalar oluyor ama hepsi sevdiğim insanlar birşey diyemiyorum. her ihtimal benim zaten aklımda ve rahat değilim. kem gözle bakanı da içten gülümseyeni de biliyorum. gebeliğimde sorun yaşamıyorum, genel olarak iyiyim. beni sevdiğini söyleyenler de bundan memnun olsunlar isterim, iyi olmam anormal bir durummuş veya umursamaz dikkatsiz biriymişim gibi ifade takınılması tuhaf geliyor.
cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????
kadın kadını düşmanıdır denır ya cok doğru cnm
bende sevdiğim arkadasımın benden bebeğimin her an ölümüne şimdiden kendimi alıştırmamı beklemesıni anlayaamdım
ben mı tuhafım acaba..hep var aklımızın bı köşesinde bu korku kii..
bana bunun dank die hatırlatılmasına ıhtıyacım yoktu
ama samımı de olsan bazen mutlu rahat olman batıo
ve seytan dürtuo demekkı onlarıda:)))
halası kurban olsun ona ılk defa hala oluyorum yaaa
bunu satın alsam 80 tl falan derler bundan sonra su atkı setınden bır kactane alıp eve depoluyayım
arkadaslara en guzel hedıye bence kıme gıdersem yapar gotururum :)
tek sorun alt tepsı bulmakta duz servısler kucuk oluyor kartonda koymak ıstemıyorum onad abı care bulucam elbet
bu sefer evde buyuk tepsı vardı onu kullandım :)
bende öyleydim az dikkat etmeyim direk kilo ama hamileliğin ilk haftalarında çok bulantı yaşadım o zmnda hiç bişey yiyemedim
ondan mıdır nedir çok fazla yemek yiyemiyorum midem küçüldü galiba.. hamile kalmadan önce iştahla yediğim şeyleri şimdi zoraki yiyorum
mıy mıy yemek yiyenler tuhaf gelirdi bana ama şimdi öyle oldum :S
aynen bendede sadece göbek çok şükür ki :)
bugünde iş yerinde bende öyle övgüler aldım güzelleşiyosun cildin parlıyo fln diye sevindirik oldum :)
cici,canım sadece göbeğin büyüyorsa ne mutlu sana..demek çok da kilo almıyorsun aslında,bebişe yarıyor,bide şişkinliktir o,kendimden biliyorum..bide benim yeğenin adı armin,ve kız..o yüzden ben de armini kız ismi diye biliyorum :) ama tabi sana erkek ismini anımsatıyorsa koyarsın tabi,bide ayrıntılı ultrason dedim,doktorum o nerden çıktı ya,gerek yok dedi...internetten mi okudun dedi bananeyse hevesimi kırdı,yaptırmıycam zaten..bu arada kabana yorum yazamadım dün,çok beğendim,güle güle giyin bebişinle....
Kızlar dr geldim 3lu test için kan vermeye dr %90 kız dedi ilk sizin haberiniz oluyor eşime soylemicem gönlümü hoş yapacak hediyelere boğacak sonra soylicem hihihihi maaşallah boyu pozu kilosu yerindeydi anası gibi rahat gozukuyodu fazla kipirdamadi yormuyor kendini
merhabaa....
cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????
OYYY MAŞALLAHH PRENSESINNNNNHAYIRLI OLSUNN
aman ya söyledim de yarın sabah bınersın acelen ne diyo
bayıldım ya cok guzel olmuş
hayırlı olsun canım kızın
ayy cnm bende ay ay koydun sandım cunku barız buyume vbarEki Görüntüle 581594 Eki Görüntüle 581595 Eki Görüntüle 581596 Eki Görüntüle 581597 Eki Görüntüle 581598 kızlar nihayet çektiğim fotoları koyabildim.. 3 aralık, 11 aralık ve 18 aralıkta çekildiğim resimleri ekliyorumgöbekte bariz büyüme var..yalnız şu an sanki dünkünden bile şişkinim
kadın düşmanlığına çok inanırım, henüz 3 arkadaşımın dışında hiçbir arkadaşıma hamileliğimi söylemedim. eşim kendi dostlarına hemen söyledi, paylaştı :)
kindarlıksa öyle olsun, bana kendimi kötü hissettiren kimsenin kötülüğünü istmemem ama yapılanı da unutmam. bu yüzden annem, kardeşim ve eşim dışındaki tanıdıklarıma karşı tedbirli ve korumacıyım artık.
bazı insanlar konuşurken içlerindeki ateşe yenik düşüyorlar, pek bir iştahla gözünün önüne istemediğin görüntüleri getiriveriyorlar. sebebini bilmiyorum ama söyleyeceklerini önce kendilerine söylenmiş gibi tartsalar ne iyi olurdu. hamileyiz ve iyice hassasız; anlayan anlıyor, işine gelmeyen eteğindeki taşları döküveriyor canım...
Bizim halalardaa kim kime düm düme mübareklerr
Dürtünce farkına vardılarr
Hala var hala var iştee
Neysee Rabbimm yavrucağı hep böyle şanslı yapsınn
Tüm sevdiklerinden yüzü gülsün
Tepsi yerine mukavva kullansan renkli boyasan filan
Hem sert hemde istediğin şekli -boyutu verebilirsin gibi geldii
Bende deneyeceğimm
Amaan diyiim canımm benimde başıma geldii
Bende bir arkadaşım vardı 3 aylıktı yuuuhhh nasıl göbek bence cocugu unutmuslar sen yarın doktora git demiştim
Şekil A
Yarın sabah doğumm mu diye soracaklar artık
Hamilelikte ne büyük söz etmek lazım nede ayıplamamak lazımm :26:
Göbeğim büyüyor ki ne büyüor canımm
Göbeğim kalk gidelim diyor bacaklarım olmaz seni taşıyamam diyorr
Ondan mı bilmem bugün sabahtan beri kalçamda ağrı varr
Oturamıyorum totomun üstüne
Oyyy ben onun kutuşunuuu başınıı yirimdee yirimmm
Maşşalllaaahh fıstığaa sağlıklaa gelsinn kuzucunnn canımm
Teyzesii yanılmadı yanii
Rabbim sağlıkla kucağınada aldırmayı nasip etsinn
Ne hediyesi aldırcaan bakkimmm :26:
Merhaba...
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?