2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm bide hanı dılımden dusurmem allah nasıp ederse,allah ızın verırde ogunlerı görürsek gibi
yanıı kesın kucağımda olacak gibide konusmuorum
temkınlı bı ınsanım kı yenı doğan yogun bakımı olan bıyerı secıorum doğum için
bılemedım ne rahatsız etti ama
ders boyunca allah bullak oldum dediğin gibi
iyiki içimden geçirdiğim ismi filan söylememişim
dediğim gibi soru sorulunca kısaca cvp verıp geçicem, yakın arkadasım bunu dıyende
asıl o sarstı beni...
bu arada okuldan başka bı arkafasta bebeği kurulamak ıcın yumusak tulbent havlu getırmıs bana
havlu ne kadarda olsa sert oluo dıo
havlunun icıne onu serersın dedi kenarı çevrilmiş tığla..
bıde bebek corap ve onluklerı makınada sıkıo dıye onları koyup atacak tulden bı torba
cok mutlu oldum ıyıkı bı kosede verdı kımse görmdı

hoşgeldin cnm aramıza prensesin hayırlı olsun böyle cinsiyeti değişenleri duyunca pek bi mutlu oluyom banada 12. haftada bi çıkıntı var ama daha belli olmaz dedi inş kızdır ya haftaya öğrencez bakalım hangi şehirden canım merak ettim.

ben düşük yaptıktan sonra bazı sesli ve sessiz yorumlar olmuş ve içime oturmuştu. Allah'tan öyle çok konuşan olmadı, eşim de izin vermez zaten. seneler sonra plansız şekilde hamile kaldım, ama hala geçmiş aklımda, bugün de konuşmalar ve inceden dokundurmalar oluyor ama hepsi sevdiğim insanlar birşey diyemiyorum. her ihtimal benim zaten aklımda ve rahat değilim. kem gözle bakanı da içten gülümseyeni de biliyorum. gebeliğimde sorun yaşamıyorum, genel olarak iyiyim. beni sevdiğini söyleyenler de bundan memnun olsunlar isterim, iyi olmam anormal bir durummuş veya umursamaz dikkatsiz biriymişim gibi ifade takınılması tuhaf geliyor.

Hiç takma aman bunları kafana bende doğum için yeni doğan bölümü olan bir yer arıyorum hayırlısı Allah hepimize o günleri gösterir inşallah.Bu arada bende sadece hamile arkadaşlarımla birde ailemle bütün herşeyimi paylaşıyorum geri kalanlar evet hayır iyi güzel o kadar yani nazardan falan çekiniyorum.

kadın kadını düşmanıdır denır ya cok doğru cnm
bende sevdiğim arkadasımın benden bebeğimin her an ölümüne şimdiden kendimi alıştırmamı beklemesıni anlayaamdım
ben mı tuhafım acaba..hep var aklımızın bı köşesinde bu korku kii..
bana bunun dank die hatırlatılmasına ıhtıyacım yoktu
ama samımı de olsan bazen mutlu rahat olman batıo
ve seytan dürtuo demekkı onlarıda:)))

kızlar nihayet çektiğim fotoları koyabildim.. 3 aralık, 11 aralık ve 18 aralıkta çekildiğim resimleri ekliyorum göbekte bariz büyüme var..yalnız şu an sanki dünkünden bile şişkinim
bu arada sanki resimlerde daha küçük görünüyor göbeğim, yada ben küçük görünenleri mi sectimki :) normalde daha büyük :)

Son düzenleme:

kadın düşmanlığına çok inanırım, henüz 3 arkadaşımın dışında hiçbir arkadaşıma hamileliğimi söylemedim. eşim kendi dostlarına hemen söyledi, paylaştı :)

kindarlıksa öyle olsun, bana kendimi kötü hissettiren kimsenin kötülüğünü istemem ama yapılanı da unutmam. bu yüzden annem, kardeşim ve eşim dışındaki tanıdıklarıma karşı tedbirli ve korumacıyım artık.

bazı insanlar konuşurken içlerindeki ateşe yenik düşüyorlar, pek bir iştahla gözünün önüne istemediğin görüntüleri getiriveriyorlar. sebebini bilmiyorum ama söyleyeceklerini önce kendilerine söylenmiş gibi tartsalar ne iyi olurdu. hamileyiz ve iyice hassasız; anlayan anlıyor, işine gelmeyen eteğindeki taşları döküveriyor canım...

Son düzenleme:

Bizim halalardaa kim kime düm düme mübareklerr
Dürtünce farkına vardılarr
Hala var hala var iştee
Neysee Rabbimm yavrucağı hep böyle şanslı yapsınn
Tüm sevdiklerinden yüzü gülsün
Tepsi yerine mukavva kullansan renkli boyasan filan
Hem sert hemde istediğin şekli -boyutu verebilirsin gibi geldii
Bende deneyeceğimm

Amaan diyiim canımm benimde başıma geldii
Bende bir arkadaşım vardı 3 aylıktı yuuuhhh nasıl göbek bence cocugu unutmuslar sen yarın doktora git demiştim
Şekil A
Yarın sabah doğumm mu diye soracaklar artık
Hamilelikte ne büyük söz etmek lazım nede ayıplamamak lazımm :26:

Göbeğim büyüyor ki ne büyüor canımm
Göbeğim kalk gidelim diyor bacaklarım olmaz seni taşıyamam diyorr
Ondan mı bilmem bugün sabahtan beri kalçamda ağrı varr
Oturamıyorum totomun üstüne

Oyyy ben onun kutuşunuuu başınıı yirimdee yirimmm
Maşşalllaaahh fıstığaa sağlıklaa gelsinn kuzucunnn canımm
Teyzesii yanılmadı yanii
Rabbim sağlıkla kucağınada aldırmayı nasip etsinn
Ne hediyesi aldırcaan bakkimmm :26:

Merhaba...
Hoşgeldin

bu arada ben kullanıcı adımı değiştiğim için benim bilgilerim de ilk sayfada yazmıyor..hemen söyleyim..
meli1 sat:26 temmuz(geçdöllenme :) ) yaş 29 tahmini doğum tarihi 12 Mayıs cinsiyet: erkek isimbellideğil ilkbebek

kızlar yaa bikaç gündür göbeğimin çevresnde acı degl de nasl anlatsam yanma gerlme hssediorum vee aceba göbk bağıyle ilgili bi sıkıntı mı var die kafayı yicem.(((
bnm gbi sıkıntısı olan varmı?

ayy cnm bende ay ay koydun sandım cunku barız buyume vbar
maaşallah suphanallah

ağzına sağlık cnm cok güzel ifade etmişsin

ouuw kalça ağrıları benim kabusum oldu kaç gündür elimi yüzümü yıkarken eğiliyorum kalkarken zar zor kalkıyorum oturamıyorum nasıl böyle etler acıyo sanki :S buraya yazamamıştım nasıl yazcam diyeee :) aslında sorcaktım başkasının ağrıyo mu diye :) neyse dün doktora gidince sordum magnezyum eksikliğinden oluyomuş bana suda çözünen bi ilaç verdi şimdilik iyiyim sende istersen bi doktoruna sor fena bi ağrı böyle bacaklara doğru iniyodu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…