- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.021
cnm benim cinsiyeti ekler misin kızım olacak ve nazar boncuğumu da istiyorum
Eki Görüntüle 581594 Eki Görüntüle 581595 Eki Görüntüle 581596 Eki Görüntüle 581597 Eki Görüntüle 581598 kızlar nihayet çektiğim fotoları koyabildim.. 3 aralık, 11 aralık ve 18 aralıkta çekildiğim resimleri ekliyorumgöbekte bariz büyüme var..yalnız şu an sanki dünkünden bile şişkinim
kızlar yaa bikaç gündür göbeğimin çevresnde acı degl de nasl anlatsam yanma gerlme hssediorum vee aceba göbk bağıyle ilgili bi sıkıntı mı var die kafayı yicem.(((
bnm gbi sıkıntısı olan varmı?
ouuw kalça ağrıları benim kabusum oldu kaç gündür elimi yüzümü yıkarken eğiliyorum kalkarken zar zor kalkıyorum oturamıyorum nasıl böyle etler acıyo sanki :S buraya yazamamıştım nasıl yazcam diyeee :) aslında sorcaktım başkasının ağrıyo mu diye :) neyse dün doktora gidince sordum magnezyum eksikliğinden oluyomuş bana suda çözünen bi ilaç verdi şimdilik iyiyim sende istersen bi doktoruna sor fena bi ağrı böyle bacaklara doğru iniyodu benim
cnm döktürmüşsünn anket topiğindee bayıldımm
Eki Görüntüle 581594 Eki Görüntüle 581595 Eki Görüntüle 581596 Eki Görüntüle 581597 Eki Görüntüle 581598 kızlar nihayet çektiğim fotoları koyabildim.. 3 aralık, 11 aralık ve 18 aralıkta çekildiğim resimleri ekliyorumgöbekte bariz büyüme var..yalnız şu an sanki dünkünden bile şişkinim
bu arada sanki resimlerde daha küçük görünüyor göbeğim, yada ben küçük görünenleri mi sectimki :) normalde daha büyük :)
canım bebek göbek cevresınde durdugunda baskı yapıyor bazen sankı ınce bır damar cekiyormuş gibi canım yanıyor doktor normal dedi kendıne yer acmaya calışıyromuş
Eki Görüntüle 581647
Kızlar işte ben böyle bir gs takımı istiyorum
Az ve öz olarak hangi takım olduğu bellii bende böylesini seviyorum zira gs renkleri cok boğucu oluyor
Ama fiyatıdaa 125 teleeee
Tamam gs aşkımız paha biçilemezde şimdi bu sıpa kusacak, kaka bulaştıracak filan bide beyaz deterjanda kullanılmadığı için lekede çıkmaz yazık değil mi egomu tatmin edecem diye?
%100 organicmişşş :26:
hımmm, güzel bir takım beyaz ağırlıklı olması iyiymiş. bence böyle şeyler bir kere heves edilip alınıyor, çok beğendiysen al derim. orijinal bir alternatifi de olmayacağına göre budur :) hatta benim de aklıma sokmuş oldun, takım tutmam ama eşim fb'li. ona jest olsun diye böyle bir takım mı alsam acaba.......
Yaa iştee onay verdin ben gider alırım onu şimdii
Benimde öyle takıntım var
Eşime kakalayım diyeceğimdee kıyameti koparır gs için o fiyatı verdim diye
Fbde varr oda idare eder
Benim eşimde fbliii , fb alalım ama fiyatıda şu desem bayıla bayıla alır onu
Eki Görüntüle 581666
bu arada sanki resimlerde daha küçük görünüyor göbeğim, yada ben küçük görünenleri mi sectimki :) normalde daha büyük :)
kızlar yaa bikaç gündür göbeğimin çevresnde acı degl de nasl anlatsam yanma gerlme hssediorum vee aceba göbk bağıyle ilgili bi sıkıntı mı var die kafayı yicem.(((
bnm gbi sıkıntısı olan varmı?
Eki Görüntüle 581647
Az ve öz olarak hangi takım olduğu bellii bende böylesini seviyorum zira gs renkleri cok boğucu oluyor
Tamam gs aşkımız paha biçilemezde şimdi bu sıpa kusacak, kaka bulaştıracak filan bide beyaz deterjanda kullanılmadığı için lekede çıkmaz yazık değil mi egomu tatmin edecem diye?
Tatlım bana cok pahalı geldıEki Görüntüle 581647
inşallah dedgn gbidir canm...göbek hizasında degl demşti gecen kntrolümde dktrm bakalm pzrtsi tekrar gtcm bklemek çooookkkkkkkkkkkk zoooooorrrrrrrrrr.((
kızlar hastenden geldımmmmmmmmmm
ben yegenıme asık oldum ya nasıl bı duygu yerım ben onuuuuuuuu
oda oda gezıp yenı dogan tum bebeklerı sevdım :) hepsı oyle sekerkı
cennet kokulularım benım yaa ama yegenım bı baska bız konusurken sankı karsımızda buyuk bırı var gıbı bızı dınlıyor
hep konusmamızı ıstıyor onunla kucaktan ınınce aglıyor tatlı cadımız olucak :) ısmı sevde zümra
yengem cok zorlandı dogumu bıraz zor oldu malesef acılma olmayınca
bıraz dınlensın kendıne gelsın bol bol dogumu konusuruz
ben artık her gun abımlere aboneyımmmmm acı k acı kdıyorum sutum olsun
yegenımı eve kacırcam annelık duygumu benımkı dogana kadar onunla gıderırım
ya ne guzel bısey kızlar ınanın orda olmanızı ısterdım bır suru dogum yapan anne
hamıle olmasam cıdden cok uzulurdum bugune kadar esım ıcın korunmayı bırakmıstım o cok ıstıyor dıye
ama sımdı kendım ıcın ıstıyorum yavrumu kokluyayım onu bagrıma basayım
zeynepkamılede gıttım malesef 3 ay dolu ıkı devlet hastanesıde ozelde arastırcam
afıyet ve atlas hastanesı umranıyede bakalım fıyatlar nasıl
kızlar zeynepkamıle gelebılcekler 10 hafta ucretsız annelık egıtım ısemınerlerı var
carsamba ve cuma gunlerı tek gun haftada 13 16 arası eslerde gelıyor ısterse kı ıstenıyorlar :)
ve belge verıyorlar kurs sonu cok guzel egıtım verılıcek hemsıreyle konustum brosuru ıncelıcem
ısteyene detaylı bılgı verırım ve ıletısım numarasını zeynepkamılın kayıt ıcın
eşim çok sabırlı ya ben öyle değilim aynı şeyo ben yapsam yolda derdım ben gelıyorum dıye dayanamazdm ama mendebur bızım herif... ayyy inşallah aynı yerde oluruz ınsanın tanıdıgı olması ıyı ya.. valla daha ne anlatcak anılarım var hiç yaşlanmazsın benım yanımdaanlamıyor kı adamcagız kendını orda buluyor tam gelcek dayısı çekıyor yengesi çekıyor sanıyelık olaylar oyle 5dk falan degıl ben zaten kartal gb açmıstım radarlarımı... ben selçuktaydım bosna mah kalıyordum hemen karşısı sehrin en dışı .. Alaaddin Keykubat Kampüsü olduğu yerde..
gunaydın guzel annişlerbende az bişiy kola kaçamağı yaptım akşam çok canım istedi ama :18:
ya aranızda minnoşlara örgü ören var mı şöle kolay basit bişiyoğluşuma kendim bişiy örmek istiyorum ama çokda model bilmem öyle basit ama güzel bişiy var mı ören bayanlar aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?