2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm benımde yazılmadı sanırım
sat 12 ağustos tahmını doğum 19 mayıs
ılk bebek,kız ismi de Liya olacak inşallah

ya boylusun ya da ince yapılısın, veya her ikisi de... çünkü karnın benimkiyle kıyaslanınca nasıl desemmmm şık duruyor benimki maşallah 5 aylık gibi oldu ve geriliyorum sürekli. senin gibi olsam hep böyle pantolon giyerdim. nazar değmesin güzel bir hamilesin belli.
bir de son hafta ben iyice şiştim, ne zaman kasıklarımda çekilme ve ağrı olsa birkaç güne karnım hızla biraz daha büyümüş oluyor aşağı sarkıverecek diye korkuyorum

canım bebek göbek cevresınde durdugunda baskı yapıyor bazen sankı ınce bır damar cekiyormuş gibi canım yanıyor doktor normal dedi kendıne yer acmaya calışıyromuş

Offf evet evet aynen tarif ettiğin gibiii
Elim totomda ovalaya ovalaya yürüyorumm
Kalkıyor geziniyorum
Bide cok oturuncada acıyorr
Kocama diyorum kiii kalçam cok ağrıyorr totomu seve seve geziyorum ortalıklardaa
Eşimde gir wcye öyle sev totonu başınıı kızdırma beni , gören totosunu mıncırıyor der dedi :26::26:
Delimidir nedir

cnm döktürmüşsünn anket topiğindee bayıldımm

Yaşadığımız özel duyguyuu herkes bilsin istedim ucundan azcıkk
Başarabildiysem ne mutluu canımm

Ayyy maşallahh canımm
Pek güzel göbişinnn
1 hafta aralıklarla sıpa nasıl belli etmiş kendini

online kalma süresi kısaldı mı? iki işime bakayım diye ayrılıyorum, sayfaya dönüyorum pasife düşmüşüm. bana mı öyle geliyor? zaman çabuk geçiyor gibi mi geldi bugün anlamadım

Kızlar işte ben böyle bir gs takımı istiyorum
Az ve öz olarak hangi takım olduğu bellii bende böylesini seviyorum zira gs renkleri cok boğucu oluyor
Ama fiyatıdaa 125 teleeee
Tamam gs aşkımız paha biçilemezde şimdi bu sıpa kusacak, kaka bulaştıracak filan bide beyaz deterjanda kullanılmadığı için lekede çıkmaz yazık değil mi egomu tatmin edecem diye?
%100 organicmişşş :26:

canım bebek göbek cevresınde durdugunda baskı yapıyor bazen sankı ınce bır damar cekiyormuş gibi canım yanıyor doktor normal dedi kendıne yer acmaya calışıyromuş

inşallah dedgn gbidir canm...göbek hizasında degl demşti gecen kntrolümde dktrm bakalm pzrtsi tekrar gtcm bklemek çooookkkkkkkkkkkk zoooooorrrrrrrrrr.((

hımmm, güzel bir takım beyaz ağırlıklı olması iyiymiş. bence böyle şeyler bir kere heves edilip alınıyor, çok beğendiysen al derim. orijinal bir alternatifi de olmayacağına göre budur :) hatta benim de aklıma sokmuş oldun, takım tutmam ama eşim fb'li. ona jest olsun diye böyle bir takım mı alsam acaba.......

Yaa iştee onay verdin ben gider alırım onu şimdii
Benimde öyle takıntım var
Eşime kakalayım diyeceğimdee kıyameti koparır gs için o fiyatı verdim diye
Fbde varr oda idare eder
Benim eşimde fbliii , fb alalım ama fiyatıda şu desem bayıla bayıla alır onu

fiyatını söyleme canım, bir kısmını eşinden bir kısmını kendinden ödersen pek anlamayabilir :) madem eşin fb'li kızdırmamış olursun taksit maksit imkanı varsa zeten ohooo ne olacak ödenir gider... bir kere alıyorsun bin kere değil ya boşver :) eğer içine sinmiyorsa acelesi yok, daha güzeli de çıkar belki. bir de aklıma şu geldi sen miydin babyshower yapmayı düşünen? bence arkadaşların da çok istediğin birşeyi sana hediye almaktan çok memnun olurlar

anam çok tatlı ben benimkini koysam senin şişkinlik dediğini döver valla maşallah çokta şişmemişsin yada dediğin gibi küçük olanlar denk gelmiş resimlere allah tamamına erdirsin inşallah

Varya o bendede oldu göbek çevremde acıma oldu yanma gibi daha önce doğum yapan bir arkadaşım bebe yağı yada badem yağı kullan geriliyorsun ondandır dedi 1 haftadır geçti çok şükür aynı şeyden bahsediyorsak

ayyy cicoşş teyzee aklımıza düşürdünnnn
sanırımm ligde mayısta bıtıooo yanı
sampıyon bellı oluo ozaman hem
bende gs liyimm
eşim fb lı ama ben daha fanatiğim ama
onun ıcın gs lı alcam tebii
ama ben sankı az daha gözüne sokmak ısterım renkleriyle gibi
ortası yok mu kii

ayyy babyshower eğlenceli bişey gibi görünüyor ama bayadaa masraflı bişey sanki bunu yapmayı planlayan arkadaşlar varmı

Tatlım bana cok pahalı geldı sankı o paraya daha yararlı bırseyler alabılırsın oglusun buyudugunde uzun sure gıyecegı boyle orjınal bırsey alabılırsın bunu en fazla 1ay gıyer
inşallah dedgn gbidir canm...göbek hizasında degl demşti gecen kntrolümde dktrm bakalm pzrtsi tekrar gtcm bklemek çooookkkkkkkkkkkk zoooooorrrrrrrrrr.((

Benım sıpa gobegımın cevresınde ama gel bır gor nerelerım acıyo gobegımın ust bolgelerı bıle sızlı yer acılıo dıye dedım mubarek ne yapıo bu ıcerde ne acıllmadık yermıs benımkı kendıne vılla yapıyor

Allah bağışlasın tatlı cadınızı bilmiş bir kız olacak desene inşallah bizlere de kendi bebişimizin kokusun almak nasip olur bebişleri süt kardeşi yapmayı mı düşünüyorsun canım:13:

sabır iyi birşey ama seninki yerinde kullanmamaış daha kötü şeyler olabilirdi yaniinşallah daha iyi yerlere gidersiniz ama olur da tercih dışından gelirse en iyi ilçesi burası arkadaşlık ederiz komşularım iyi sağolsun ama araplar biraraya gelince arapça konuşuyorlar tabi komşu oluruz belki güzel olur ya 2015 e kadar burdayız Allah nasip ederse.Senin eşinin akrabalarında da bir tuhaflık var yalnız.bosnaya gidip gezmedim kısmet olmadı ama tramvayla gelip giderken görmüşlüğüm var tam bir öğrenci semtiymiş duyduğuma göre benim okulda meramdaydı merkezde belediyenin orda kalıyordum bende ama ilerde tayin için düşünmüyorum konyaya eşimin memleketine yakın olmasına rağmen duyduğum taciz olayları korkuttu beni:26:kızımı büyütmekten korkarım orda

canım ben patik ördüm convers patiklerden şiş bilmiyorum http://bucan.blogcu.com/yeniden-converse-patik/3004628 burdan yaptım cinsiyetini bilmediğim için yeşil yaptım

Son düzenleme:
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…