- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.041
kayserı tabıkıı bendekı de soru
Yaa iştee onay verdin ben gider alırım onu şimdii
Benimde öyle takıntım var
Eşime kakalayım diyeceğimdee kıyameti koparır gs için o fiyatı verdim diye
Fbde varr oda idare eder
Benim eşimde fbliii , fb alalım ama fiyatıda şu desem bayıla bayıla alır onu
Eki Görüntüle 581666
günaydın kızlar saat biraz geç olmuş ama işler çok yoğundu ancak girebildim..ben elevit içiyorum demir hapını içmiyorum..son tahlilimde demirin normal olduğunu gördüm ya hiç doktora bile sormadan içmemeye başladım..zaten topu topu 1 tane içmiştim kutudan..doktorunda haberi yok inşallah kötü bişey yapmıyorumdur ama o hapı içmek istemiyorum yafff
dün afp sonuçlarımı aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum doktoruma mail olarak gönderdim inşallah okuyup cevap yazar bakalım..şu an 19+3 oldum haftaya ayrıntılı ultrasona gireyimmi diye düşünüyorum doktora mailde sordum..bir de normalde randevum 15 aralıktı ben gitmedim sık çağırıyor diye..şimdi düşünüyorum aslında ayın 28inde falan görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasona girsem bir sorun sıkıntı yoksa yine doktora gitmeme gerek olmucak gibi..ama bir taraftanda elevitim iyice azaldı kalsiyum da öyle belkide gdiip vitaminlerimi yazdırmam gerekebilir..
kızlar dün karnımın solunda bir tepecik çıktı, bebeğin kafasıydı sanırım sonra bi baktım aynı zamanda tam kasık bölgemde de minik bi çıkıntı sanırım o da ayağıydı minik minik sevdim o ayağı, o da bayağı bi kıpraştı, çok tatlıydı..bazen böyle yapıyor nasıl o kadar yüzeye çıkıyor bilmiyorum arada karnımın bi bölgesinde taş kesilip duruyo :)
canım verdıgın bılgı ıcın cok tesekkur ederım nısa hastanesı esenler atesalanına yakınmı acaba
burda sordugum yerler radyolojı bakıyor daha detaylı arastırcam gercıde olmazsa nısa hastanesıne gıderım esenlere zatı gıdıcem
gıtmısken orda yaptırırım ultrasonu
Nereye atıyorlar bizi ayoll :26::26:
Oraya ben bi oy propagandası yapayımm
Mayıs annesi demek; ilkbaharda açan çiçeklerin tomurcuklarına kavuşması demek
Mayıs annesi demek; Bilgi, paylaşım, arkadaşlık, huzur, mutluluk ve aynı duyguları bir yaşamak demek
Mayıs annesi demek; Kocalarını çok sevmek ama bir okadar kıvamında ve ayarında çekiştirmek demek
Mayıs annesi demek; Ortak noktalarımızdan biride kaynanaları sevmiyor oluşumuz demek
Mayıs annesi demek; Meleklerimize aldıklarımız hakkında konuşup fikir alışverişi yapmak demek
Mayıs annesi demek; Bol çeneli , çok eğlenceli , bol kahkalı , yeri geldiğimi bol ağlamaklı topik demek
Mayıs annesi demek; kuzucuklarının her anını paylaşan, korku-telaş-sevinç ayrı zamanlarda ama aynı samimiyette paylaşmak demek
Mayıs annesi demek; Testlere olabildiğince olumlu yorum yapmak, doktordan daha doktor olmak, cinsiyette daha kehanetci demek
Mayıs annesi demek; anne demek...Hepiniz gibi...
Nasılımmm
Doktor teyzemınzden cıktık sukur hersey yolundaymıs sıpam 222.50 gr 17+6 cıktı dogumum da 22 mayısa kaydı bu delı anası yuzunden kucuk buzagım gobegımde C cızmıs yatıyordu ve hıc hareket yoktu elını yuzune koymus uyuyordugecen hafta soldan vuruyordu bu hafta saga kaydı dedım donuyor annesı dedı cokkkk mutluyummm benım stresımden cok etkılenmemıs sukur kı ayrıntılı ıcın 22 hafta dedı 220tlymıs ama randevuyu alamadım esım tasınmıs oluruz dedı sukur kı ıyıydı oglum stres ıyı degıl sınırlenme sakın kal dedı de nasıl dedım rapor ıstedım o da annecıgın nerede dedı ankarada deyınce 1 hafta yazayım gıt dınlen havan degıssın oglun da mutlu olsun dedı ıns, yarın sabaha yolcuyuz esımın bugun semınerı ve ıslerı var
ahhh ahh benimde birkaç gündür göbeğim öyle gerginki sanki içten hiç durmadan pompa ile şişiriyorlar..dik durunca heryerinden çekiliyor geriliyor acıyorkızlar yaa bikaç gündür göbeğimin çevresnde acı degl de nasl anlatsam yanma gerlme hssediorum vee aceba göbk bağıyle ilgili bi sıkıntı mı var die kafayı yicem.(((
bnm gbi sıkıntısı olan varmı?
dimi canımayy cnm bende ay ay koydun sandım cunku barız buyume vbar
maaşallah suphanallah
ağzına sağlık cnm cok güzel ifade etmişsin
canım siteye griş yaparken beni hatırlayı tıklarsan çıkış yapmıyor..online kalma süresi kısaldı mı? iki işime bakayım diye ayrılıyorum, sayfaya dönüyorum pasife düşmüşüm. bana mı öyle geliyor? zaman çabuk geçiyor gibi mi geldi bugün anlamadım
ayy sağol tatlım,Ayyy maşallahh canımm
Pek güzel göbişinnn
1 hafta aralıklarla sıpa nasıl belli etmiş kendini
çok teşekkürler canım benim..siz böyle güzel güzel şeyler söyleyince çok mutlu oldum..canım sen ne kadarlık hamilesin, çünkü 5.ayımızı doldurmak üzereyizya boylusun ya da ince yapılısın, veya her ikisi de... çünkü karnın benimkiyle kıyaslanınca nasıl desemmmm şık duruyorbenimki maşallah 5 aylık gibi oldu ve geriliyorum sürekli. senin gibi olsam hep böyle pantolon giyerdim. nazar değmesin güzel bir hamilesin belli.
bir de son hafta ben iyice şiştim, ne zaman kasıklarımda çekilme ve ağrı olsa birkaç güne karnım hızla biraz daha büyümüş oluyoraşağı sarkıverecek diye korkuyorum
Rabbim senden razı olsun canım bunu bizimle paylaştığın için..inşallah her gün okumaya çalışıcam..birbirimize hatırlatalım da her gün tesbihimizi bitirelim..Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"
teşekkür ederim tatlımanam çok tatlı ben benimkini koysam senin şişkinlik dediğini döver valla maşallah çokta şişmemişsin yada dediğin gibi küçük olanlar denk gelmiş resimlere allah tamamına erdirsin inşallah
maşallah ne güzelderin çok mu ince acaba bebiş show yapmış anneciğine
:
kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..
kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..
canım şişkinlik yüzünden çok az yiyorum, yediğim kahvaltı+sebze yemeği+makarna yada pilav+yoğurt+meyve+ceviz fındık kayısı..yani yediklerimde pek bişey yok...normal bi hamilelik belirtisi değilse, bağırsak problemim olmuş olabilir diye düşünüyorum..yediklerini bir gozden gecirsen canim
belki cok fazla yukluyorsundur kendine gaz yapan seyleri ayni anda
ne bileyim mercimek yemegi, pirasa yemegi, turp gibi seyleri ayni anda tuketiyorsan belki o da siskinlik yapiyordur:44:
yuruyus ve hareket de iyi gelir yapiyor musun?
ya evet bende eşime diyorum kendimden tiksindim diye hayır yediğimde aynı şeyler ama bilmiyorum benden 2 ay ileride hamile arkadaşım var ondada devam ediyormuş hala demekki normal diyorum ben:2::2:
cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????
dogum tarıhımın değişmesine cokk mutlu oldun
oğlumun anası deli çıktı ama şükür ki gelişimi cok iyi
28inden 23üne kaydı bugun de 22 mayıs olabılır dedi
sıpam huzurla uyuyordu doktor öyle bir açıdan gösterdı kı buzagımı direk kalca altında pipi duruyordu
eşim doktordan hiç memnun kalmadı ne bu böyle kımıl kımıl ultrason cihazı da kotu birde 30tl alıyor
ankarada sana duzgun bir yer bulmamız lazım dedi
ayy bırde diyorki bana doktor nasılsa 7 gun rapor verdı konyaya gidelim mi o doktora bakarız oglumuza
1 gunlugune giderim evınız sobalı usuturum ben orada en fazla 1 gece yatarım dedım 3 gun kalsak dedihiç kusura bakma yaz olsa belkı ama kıs gunu gidemem dedim
kızdırmayalım babamızı diye de ayrıntılı ultrason zamanı konyadakını arar sorarız ek ucret almıyorsa 220yı buraya vereceğimize konyaya gideriz dedim
yok dedim haspamm
evet canım çok güzel bi show yaptı kısa süreli..benim kurbağa çok komik bişey, küçücükken ultrasonda dibe dalmaya çalışır gibi uğraşıp duruyodu, ultrasonlarda şimdi hep secde pozisyonunda, top gibi duruyo, arada da yüzeye çıkıyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama şimdiye kadar 3-4 kez çok yukarı çıktı sanki göbek derimin hemen altına geldi..göbeğimin bi tarafı düzeliyo bi tarafında koca bi tepe oluyo ama ayağını hissetmek çok güzeldi..rüyamda sık sık göbeğimin üstünden ayağını, elini yüzünü çıkarıyo sanırım haftalarımız ilerledikçe daha çok hissedicez neler yaptığını..
canim gaz sorunun hamileliktendir kotu birsey dusunme
cok normal, siskinlik hepimiz yasiyoruz
maden suyu rahatlatir belki cok rahatsiz oldugunda
bir de azicik tur atmaya cikarsan ise yarar
ben yemekten sonra cok kotu hissedersem hemen hareket ediyorum
Belli başlı bazı bitkisel çayların içinde bulunan etken maddeler özellikle çocuklarda ve hamile kadınlarda sorunlara neden olabilir. Eczaneden alınan ilaçların içerdikleri etken maddelerin her biri ve miktarları net olarak bilindiği halde bitkisel çaylar birden fazla etken madde içerebiliyor ve etken madde miktarının net olarak bilinmesi imkansızdır.
Hamilelik döneminde kadınların çoğu zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay ve meyve çaylarını bulantı gidermek için (zencefil), sıvı ihtiyaçlarını gidermek için, sakinleştirici özelliklerinden faydalanmak için (rezene) veya lohusalık döneminde süt yapımını artırmak için (papatya, rezene, ısırgan otu çayları) kullanmaktadırlar. Bu sayılanlarda günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun yok gibi görünmektedir.
Halbuki ismi masum gözüken ve bize aşina olan çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.
Ahududu çayının doğum kasılmalarını başlatıcı etkisi yüzyıllardan beri bilinmekte ve ebeler tarafından bu çay gecikmiş doğumları başlatmak için kullanılmaya devam etmektedir.
Bunlar yanında üçüncü bir grup bitki çayı ise artık hemen her markette rastlayabileceğimiz isimlerini az duyduğumuz veya hiç duymadıklarımız: Fesleğen, Biberiye, Lavanta, yaban mersini, sarı kanturon, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, aloe vera, karahindiba bunlara örnek verilebilir. Bu sayılan bitki çaylarının ortak özelliği gebelik döneminde kullanıldıklarında erken doğum, gebelikte kanama ve düşük riskini artırma olasılıklarının bulunması ve bu nedenle kesinlikle kullanılmaması gerektiğidir.
var ya sorma dun elmayı rendeledim yoğurtla yedim yatana kadar geçmedi ya bilmiyorum ki ne yapsak bugün yemedim daha yoğurdu dünkü gibi olmadı
daha neler yapıyorlardır içeride ama o hareketlerini hissetmek güzeldir eminim şimdi bol bol hareket etsin büyüyünce zor sığacak orayao zaman seninki son aylarda deriden bayağı belli olur eli ayağı fotoğrafını çekersin sende ben daha hissetmiyorum malesef haftaya doktora gidip sağlıklı olduğunu duysam rahatlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 581594 Eki Görüntüle 581595 Eki Görüntüle 581596 Eki Görüntüle 581597 Eki Görüntüle 581598 kızlar nihayet çektiğim fotoları koyabildim.. 3 aralık, 11 aralık ve 18 aralıkta çekildiğim resimleri ekliyorumgöbekte bariz büyüme var..yalnız şu an sanki dünkünden bile şişkinim
bu arada sanki resimlerde daha küçük görünüyor göbeğim, yada ben küçük görünenleri mi sectimki :) normalde daha büyük :)
kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?