2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşallah ne güzel derin çok mu ince acaba bebiş show yapmış anneciğine

canım yenibosnada yeri zor değil e5 e yakın sayılır istanbula gidersem orada düşünüyorum bende tabi kabul ederlerse:26:

Harika sen yanlı iş yapıyorsun

ahhh ahh benimde birkaç gündür göbeğim öyle gerginki sanki içten hiç durmadan pompa ile şişiriyorlar..dik durunca heryerinden çekiliyor geriliyor acıyor sanırım rahim yukarı çıktıkça biz böyle zorlanıyoruz..:18: çatlamalarda başlayabilir diye düşünüyorum bol bol yağlanalım..
ayy cnm bende ay ay koydun sandım cunku barız buyume vbar
maaşallah suphanallah

ağzına sağlık cnm cok güzel ifade etmişsin
dimi canım ay ay böyle büyümemişti şimdiye kadar..ben ne güzel azıcık göbekle geziyodum herkes diyodu 6.aydan sonra karnın çıkar, artık kimsenin karnı çıkmıyo diyodu(iki çift güzel söz söylemek, moral vermek zor gelen insanlar)..çok az kişi diyodu ne güzel hiç göbeğin çıkmamış falan diye..şimdi ise gün gün göbeğim büyüyor geriliyor halbuki değişik hiçbişey yemiyorum beslenmem falan aynı..ablamlar her gördüğümüzde göbeğin daha büyümüş oluyor diyorlar bende açıkçası korkmaya başladım bu büyüme bi yerde durur mu acaba nereye gidiyor böyle
online kalma süresi kısaldı mı? iki işime bakayım diye ayrılıyorum, sayfaya dönüyorum pasife düşmüşüm. bana mı öyle geliyor? zaman çabuk geçiyor gibi mi geldi bugün anlamadım
canım siteye griş yaparken beni hatırlayı tıklarsan çıkış yapmıyor..
Ayyy maşallahh canımm
Pek güzel göbişinnn
1 hafta aralıklarla sıpa nasıl belli etmiş kendini
ayy sağol tatlım, öyle ani büyüdü ki hiçbişey anlamadım..benim sıpam minikti, ağırlığı normalden azdı, inşallah büyümüştür.
çok teşekkürler canım benim..siz böyle güzel güzel şeyler söyleyince çok mutlu oldum..canım sen ne kadarlık hamilesin, çünkü 5.ayımızı doldurmak üzereyiz boyum uzun değil malesef minyon bi tipim ama evet ince yapılıyım.51kg yum...benimde karnım çok gergin ve şişmiş durumda canım 3 gündür bu haldeyim, bu pantolonun fermuarını akşamları açıyorum çünkü göbeğim iyice şişiyor..dik duramıyorum yada uzanamıyorum karnım çekiliyor gibi oluyor.(lieracta bitti).hayır yani göbek pat diye büyüyünce insan da inanamıyor dimi şiştim sanıyosun sonra bi bakıyosun o göbek bi daha inmiyo öyle kalıyo
Rabbim senden razı olsun canım bunu bizimle paylaştığın için..inşallah her gün okumaya çalışıcam..birbirimize hatırlatalım da her gün tesbihimizi bitirelim..
anam çok tatlı ben benimkini koysam senin şişkinlik dediğini döver valla maşallah çokta şişmemişsin yada dediğin gibi küçük olanlar denk gelmiş resimlere allah tamamına erdirsin inşallah
teşekkür ederim tatlım yaa hepimiz göbeklerimizi koyalım, sonra 9. ayımızda geriye dönüş bakarız çok hoş hatıra olur..canım sanki kıyafetliyken daha küçük görünüyor göbeğim, ama açınca hele de tepeden bakınca kocaman bi göbek görüyorum zaten minyon bi tipte göbek de minyon oluyo galiba, yani umarım öyle olur yoksa 9.ayda direkt yuvarlanırım.. amin canım benim sağol rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı olarak kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin..

maşallah ne güzel derin çok mu ince acaba bebiş show yapmış anneciğine

:

evet canım çok güzel bi show yaptı kısa süreli..benim kurbağa çok komik bişey, küçücükken ultrasonda dibe dalmaya çalışır gibi uğraşıp duruyodu, ultrasonlarda şimdi hep secde pozisyonunda, top gibi duruyo, arada da yüzeye çıkıyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama şimdiye kadar 3-4 kez çok yukarı çıktı sanki göbek derimin hemen altına geldi..göbeğimin bi tarafı düzeliyo bi tarafında koca bi tepe oluyo ama ayağını hissetmek çok güzeldi..rüyamda sık sık göbeğimin üstünden ayağını, elini yüzünü çıkarıyo sanırım haftalarımız ilerledikçe daha çok hissedicez neler yaptığını..

kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu 3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..

kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu 3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..

yediklerini bir gozden gecirsen canim
belki cok fazla yukluyorsundur kendine gaz yapan seyleri ayni anda
ne bileyim mercimek yemegi, pirasa yemegi, turp gibi seyleri ayni anda tuketiyorsan belki o da siskinlik yapiyordur:44:
yuruyus ve hareket de iyi gelir yapiyor musun?

ya evet bende eşime diyorum kendimden tiksindim diye hayır yediğimde aynı şeyler ama bilmiyorum benden 2 ay ileride hamile arkadaşım var ondada devam ediyormuş hala demekki normal diyorum ben:2::2:

canım şişkinlik yüzünden çok az yiyorum, yediğim kahvaltı+sebze yemeği+makarna yada pilav+yoğurt+meyve+ceviz fındık kayısı..yani yediklerimde pek bişey yok...normal bi hamilelik belirtisi değilse, bağırsak problemim olmuş olabilir diye düşünüyorum.. yürüyüş az yapıyorum iş çıkışı..ebru şallının pilatesine başlıcam ama yorgunluktan bi türlü başlayamadım..haklısın biraz hareket etsem bağırsaklarımda belki düzene girer..wc de gidiyorum sorunum yok ama gaz çok fena var 3 gündür
ya evet bende eşime diyorum kendimden tiksindim diye hayır yediğimde aynı şeyler ama bilmiyorum benden 2 ay ileride hamile arkadaşım var ondada devam ediyormuş hala demekki normal diyorum ben:2::2:

ayy öyle canım insan kendinden tiksiniyo, sende ne zamandır var..ben 3 gündür böyleyim, sabah bile şişkin uyanıyorum..şişkinlik bebekten dicem ama gaz nerden çıktıki :44: doktoruma söylücem gidince belki şurup gibi bişey verir iyi gelebilir..nette biraz araştırdım papatya çayı iyi gelir yazıyodu, başka tariflerde vardı ama bana en kolayı papatya çayı geldi..eğer içmemizde sakınca yoksa deneyebiliriz aslında..

canim gaz sorunun hamileliktendir kotu birsey dusunme
cok normal, siskinlik hepimiz yasiyoruz
maden suyu rahatlatir belki cok rahatsiz oldugunda
bir de azicik tur atmaya cikarsan ise yarar
ben yemekten sonra cok kotu hissedersem hemen hareket ediyorum

Belli başlı bazı bitkisel çayların içinde bulunan etken maddeler özellikle çocuklarda ve hamile kadınlarda sorunlara neden olabilir. Eczaneden alınan ilaçların içerdikleri etken maddelerin her biri ve miktarları net olarak bilindiği halde bitkisel çaylar birden fazla etken madde içerebiliyor ve etken madde miktarının net olarak bilinmesi imkansızdır.

Hamilelik döneminde kadınların çoğu zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay ve meyve çaylarını bulantı gidermek için (zencefil), sıvı ihtiyaçlarını gidermek için, sakinleştirici özelliklerinden faydalanmak için (rezene) veya lohusalık döneminde süt yapımını artırmak için (papatya, rezene, ısırgan otu çayları) kullanmaktadırlar. Bu sayılanlarda günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun yok gibi görünmektedir.

Halbuki ismi masum gözüken ve bize aşina olan çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.

Ahududu çayının doğum kasılmalarını başlatıcı etkisi yüzyıllardan beri bilinmekte ve ebeler tarafından bu çay gecikmiş doğumları başlatmak için kullanılmaya devam etmektedir.

Bunlar yanında üçüncü bir grup bitki çayı ise artık hemen her markette rastlayabileceğimiz isimlerini az duyduğumuz veya hiç duymadıklarımız: Fesleğen, Biberiye, Lavanta, yaban mersini, sarı kanturon, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, aloe vera, karahindiba bunlara örnek verilebilir. Bu sayılan bitki çaylarının ortak özelliği gebelik döneminde kullanıldıklarında erken doğum, gebelikte kanama ve düşük riskini artırma olasılıklarının bulunması ve bu nedenle kesinlikle kullanılmaması gerektiğidir.

cınsıyetı bellı olupta lıstede yazılmamıs olan varmı??yada lıstyede eklı olmayan??????????

ben varım ama 27 mayısı bekliyorumhepsini birden vereceğim o gün gelsin bir an önce

var ya sorma dun elmayı rendeledim yoğurtla yedim yatana kadar geçmedi ya bilmiyorum ki ne yapsak bugün yemedim daha yoğurdu dünkü gibi olmadı

maşallah erkek adam o önden gidiyor sonra gidersin kayınvalidene ya konyada sobalı ev çok soğuk olur ya bebişler üşümesin anneler dinlensin ne güzel ya annen de nazlar seni bende 15 tatide gitmek isterdim ama gidersem allerjim tavan yapacak bebişim hapşırmaktan rahatsız olacak

daha neler yapıyorlardır içeride ama o hareketlerini hissetmek güzeldir eminim şimdi bol bol hareket etsin büyüyünce zor sığacak oraya o zaman seninki son aylarda deriden bayağı belli olur eli ayağı fotoğrafını çekersin sendeben daha hissetmiyorum malesef haftaya doktora gidip sağlıklı olduğunu duysam rahatlayacağım inşallah

var ya sorma dun elmayı rendeledim yoğurtla yedim yatana kadar geçmedi ya bilmiyorum ki ne yapsak bugün yemedim daha yoğurdu dünkü gibi olmadı

evet canım yürüyüş en iyisi gaz sorunu varken kimseyi rahatsız etmeden..

ayy sağol canım benim, üşenmemiş araştırmışsın..o zaman papatya çayı iki fincana kadar serbestt..yarın iş çıkışında alıp deneyecem rahatlatır umarım.

papatyayı bir deneyim iyi gelirse hepimiz günde 1-2 fincan içeriz şişkinliğimize iyi gelir..
canım bizim işyerinde bi abla diyorki şimdiki gibi düzgün olmayacakmış ilerleyen aylarda göbeğimiz..biyeri çıkık bi yeri çökük oluyomuş bebek oynadıkça göbekte şekilden şekile giriyomuş

kızlar ben kaçıyorum ufaktan, eşim birazdan gelir kahvaltı gibi bişeyler hazırlıcam sizi ve bebişleri çook öpüyorum..mucukk hayırlı akşamlar..

maşallah tam erkek göbeği

Selam kızlar. Annesizanne tebrik ederim hayatım, kızın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah . Meli1 sana bir daha göbek fotosu koymayı yasaklasınlar . Gördükçe moralim bozuluyo. Sen buna şişlik mi diyosun? Ah kocam evde olmasaydı da ben hepinize gösterseydim şişlik nasıl oluyo diye

Bu arada dsde hala girmemiş topice. Dr ne dedi acaba? Bide Rojda13 yok kaç gündür. Artık birbirimizi merak ediyoruz uzun süre görmeyince ne güzel

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

maşallah canım gözünaydın çok şükür hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah
bu arada herkes seni merak etti nerelerdeydin bakim bu saate kadar

çok sevindim cnm çok şükür atlatmışsınız bzde seni merak ediorduk, maşallah bebişe herşeyi güzel tosuncuk bu tosuncuuk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…