2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

Ohhh çokk şükürr canımm
Bende sen yazdın mı diye girdim, bütün gün olmayınca bide merak ettikk:44:
Sağlıkla gelsin senin cadalozz
Cadaloz hala dimi :26:

Canım benim Dr umda Bağdat Cad. Fetus u önerdi Zeynep kamilden ayrılma biri doçent 2 perinatoloji uzmanı bakıyor 260 tl bilmiyorum ben beykozda oturuyorum Emsey yakın bize 95 tl dediler radyoloji uzmanı bakıyor kafam karışık herzaman yapılan bişey değil neticede ama arada 160 tl fark var bir de radyoloji uzmanlarıda dr ve onların işi uzmanlığı görüntüleme bilemiyorum işte bende daha:44:

annem öyle şımartmaz benı heveslenmıyorum o konuda kafam rahat olsun yeter (istanbuldakı evimi hiççç sevmiyorum 2 aylık diye tuttuk 1,5yıldır buradayız buna da şükür ama işte bazen batıo bu ev bana)

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

şükür kız sabah beri diyorum nerede bu kız ben gittim geldim doktora bu yok piyasada
neysekı hersey yolundaymış cokkkkkk sevindimmmm

bugün sağlık ocağından aradılar kayıt yaptırmamıştım ben gel yaptır hemn tahlillerini yaptır tetenoz aşısı yaptırılcak dedi meburmu arkadşlar bunlar yaptırmayan varmı ?

ayy öyle canım insan kendinden tiksiniyo, sende ne zamandır var..ben 3 gündür böyleyim, sabah bile şişkin uyanıyorum..şişkinlik bebekten dicem ama gaz nerden çıktıki :44: doktoruma söylücem gidince belki şurup gibi bişey verir iyi gelebilir..nette biraz araştırdım papatya çayı iyi gelir yazıyodu, başka tariflerde vardı ama bana en kolayı papatya çayı geldi..eğer içmemizde sakınca yoksa deneyebiliriz aslında..[/QUOTE]

Yok canım wc gitmekte bir sıkıntın yoksa şişkinlik çoğu kişide olur sonuçta gazıda öyle yada böyle çıkarıyorsun.Ama yinede dr una sor ben çok ciddi boyutlarda bişey olmadığı sürece ilaç işine girmek istemiyorum.

Ohhh çokk şükürr canımm
Bende sen yazdın mı diye girdim, bütün gün olmayınca bide merak ettikk:44:
Sağlıkla gelsin senin cadalozz
Cadaloz hala dimi :26:

çok sevindim cnm çok şükür atlatmışsınız bzde seni merak ediorduk, maşallah bebişe herşeyi güzel tosuncuk bu tosuncuuk:)

maşallah canım gözünaydın çok şükür hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah
bu arada herkes seni merak etti nerelerdeydin bakim bu saate kadar

herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz için canlarım benim ya... edirneye gidiyoruz canım fakülteye yol bi saat sürüyor normalde ama 2 saatte zor gittik kendi arabamızla bırde kar tipi savuyor saga sola yol kötü falan geç oldu... sonra doktor ananemizi bekledik kadın azcık yaşlıda ancak 11 dogru ılk usg ye girdik bacak boyu baş çevresi gövde boyu kılo falan ölçümlerimiz yapıldı sonra karnıma bı bant bağlandı bebeğin kalp atışları dinlendi yarım saat yarım saat hareketlerı ızlendı hepsi rapor halinde verildi o arada ananemiz gene kayboldu bana dediler yemek ye tokum dedım olsun tekrar ye dediler çatlaya çatlaya yedik.. sonra geri geldik farklı bır yere gırdık hazırlandık bırde baktık kı bırde dede gelmiş bizi görmeye çoçuk kardiyoloğu perinatoljı uzm. çoçuk doktoru. yeni doğan yokun bakım uzm (o niye gelmişti onu anlamadım) kadın doğumcu ve ananemiz geldi bir tabı azcık tırstık sonra başladılar yamyamı incelemeye önce ayrıntılı tekrarı yapıldı sonra eko yapıldı..yeni doğan yoğun bakımcı hariç hepsi proftu.. çoçuğum korktu ne denilirse yaptı garibimm.. 1,5 saat kesintisiz ıncelem sürdü artık altıma yapcaktım bu arada gözlerımızı açımışız annesi bak sana göz kırpıyor dediler.. 4 5 hafta erken açılmış gözleri uyanık olacak bu çoçuk galiba.. en son yüzde 90 temiz kalp dediler delik 1mm ama bu bebeğe bir etki yapmazmış 1 ay içinde kapanır dediler.. aç boğaz bi çoçuğum olacak hep aaranıyordu yaaa aç mı bıraktın bu çoçugu dıyorlar bana en sonda benim kuzum annesine bi kıyak yaptı kordunu kenara çekip bacaklarını açtı... aaaa kızımız geliyormuş nazlı kızım sonunda yoruldu kendini saldı sonra odadan bir çıktık kı babamız uyumuz kalmıs sandalyede onu almadılar çünkü tansiyonu çıktı stresten.. bırde sabah çıkmıştı nöbetten o da etkıledı ama benım kızım babasını üzmedi akşam 5 te ancak eve geldik üzerimi çıkarttım azcık uzanayım dedim uyumuşum.. uyandım ılk buraya girdim teyzoşlar bizi merak etmiştir dedik

oy balım ben yapıp gondereyım sana
bende aynen senın gıbı dusundum ama doktor karar verıcek dıyınce hemsıre kafam karıstı
ama yınede gıdeyım dıyorum doktora 1 ay sonra gıderım esımde olur dıyo

amin canım cok sağol güzel duan için
bol bol optum kokladım yavrumuuu hep annesını arıyor onun yanına gıdınce susuyor
ve tek derdı emmek hep emse annesı hıc bısey yapmasın ona baksın ıstıyor:)
karton aklıma geldı ama ben anneyede hedıye olsun ıstıyorum duz buyuk servıs tabakları bulursam ıstedıgım gıbı alıcam
anneyede o hatıra kalır sende yapınca bıze goster akıl akıldan ustundur bırbırımızden fıkır edınırız

sen kımdın neydın ne oldun bakım :)

ya kızlar yapmayın benımde aklıma sokmayın esım bana bebegı ogrenınce fenerlı kalın kıslık pıjama almıstı
ogluna hastane cıkısı fenerlı bısey alsam cok mutlu olur ama fıyatta bayagı var off bı dusuneyım esıme suprız ıcın

paylasım ıcın Rabbım senden razı olsun canım

cok sevındım canım ya masallah bebısın artık yarım kıloooo :) o popoyu yerım bennnnn annesını korkutmasın bakım uslu uslu buyusun
annesı hayırlısıyla kucagına alsın inşallah :)

İnan sırf sana bakmak için girdim tekrar nete ve çok mutlu oldum yani kendi başıma geldi sanki Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza alsak o güneş gibi yüzlerini görsekte aydınlansak.Allah daha kötülerinden korusun başka üzüntü vermesin inşallah

çok şükür dsde, iyi olmanıza çok sevindim. çakıl bebişi öpüyorum uzaktan :) kıyamam ben ona

ya sen boyle anlatınca ben ağlak pozısyona gırdım ne guzel yazmıssın duygularını
babasıda uzulmus oyy kızımıs duysun bak ne kadar sevılıyor maşallah

canım cok sevındım
cok sukurrr bebegınn ıyıymıs annesı
gozumuz aydın

Son düzenleme:

maşallah canım neysekı sağ salim gidip gelmişssiniz kucuk hanımınızda hayırlı olsunn :) bende bugun yenıden sallanan pipiyi gordum

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bu ne maharet aynı dönemlerde doğuracak olmasak banada banada diyecektim çocuklar gibi

yaa kızlar inanı nseve seve yaparım yeterkı elımde malzeme olsun

bu arada yegenımı alıp eve goturcem emzırcem dıyorum ya kızlar
aılem belkı senınkıyle bırbırıne asık olurlar sut kardesı yapma dıyorlar :)
ah anasına baglı olmasa halası ona melekler gıbı bakar gercı sureklı yengeme abone olcam
boklu bezlerını degıstırcem opup opup koklucammmmmm cennet kokulumu

senin annen çok şey alma sonra ben almam diyendi değil miolsun annene yakın olacaksın yemeğini yiyeceksin problemin olursa yanına gelecek istanbuldan iyidir kesinlikle.istanbuldaki kirada güzel ev bulmak sıkıntı zaten ankarada ferah ferah tutarsın evini az kalmış kurtulmana

sen dene iyi gelirse bende içeyimama dışarıdan giysinin üzerinden pek belli olmuyor galiba arkadaşda diyorki ileriki aylarda arabada giderken çok sallanmış araba karnıma bir baktım resmen bir tarafa toplanmış kızım dedi sonra masaj yapa yapa normale dönmüş

çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına için ferahtı senin zaten inşallah bunlar son problemlerin olur ufaklık kesin kız demek he hayırlısı olsun bakalım annesine çekecek herhalde.maşallah gözlerini de açmış çok zeki fırlama bir kız olacak galiba

canım cok sevındım ıyı haberler vermene. duygusallastim okurken
tebrik ederim saglikla gelsin nazli kizin masallah ona

bende sormuştum biraz önce süt kardeşi mi yapacaksın diyesen ne düşünüyorsun bir yandan da haklı gibiler ama şüt kardeşi olurlarsa da büyüdüklerinde kardeş gibi rahat olurlar o da güzel oyyy iki günde nasıl bağlamış halasını kendinekime benziyor yeğenin

saol canım bebeğimi strese sokmamak için elımden geleni yaptım.. açlık konusunda ve kötü huyları konusunda aynı babası ama akıl konusunda aynı ben... zaten eşime dediler kı yandın sen oğlum çok fena kızın gelecek yok diyor benım kızım uslu olur ama nerdeeeeee rüyasında bile uslu görmüyor eşime dedim sana müstehaktır ohhh bana çok konuşuyon diyordun al benden bir tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…