2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım cok sevındım ıyı haberler vermene. duygusallastim okurken
tebrik ederim saglikla gelsin nazli kizin masallah ona

saol canım çok şükür hepsi geçti artık.. sen bırde beni görseydin doktorların ağzına bakıyorum iyi şey çıksın diye.. ağlayamadım gülemedim herşey boğazımda düğümlendi.. Allah düşmanımı bile evladıyla sınamasın bu bambaşka birşeymiş ne tarifi var nede anlatılması mümkün

yok canım süt kardeşi yapmam ne bılım onu emzırmek annesıne ozel sankı annelıgını elınden almısım gıbı hıssederım ..
nasıl bagladı ah ah bır kere baktıgı kımseyı kendıne asık edıyor annem ablalarım onun ısmıyle yatıp kalkıyoruz
gece bıle actım resımlerıne baktım uyku arasında :)
aynı annesı tıpkısı guzellıgı ondan bı cenesı abıme benzıyor ılgı ıstemesı benmişim herkes oyle dıyor
kucukken bende onun gıbı hep ılgı ararmısım bırı ılgı gosterınce susarmısım :)
ablamın cocuklarındada boyleydım hele en kucugu evladımdan ötedir hep derım onu sevdıgım kadar kendı evladımı sevıcekmıym dıye
ablam gülüyor olunca anlarsın dıyo kı anlıyorum ama o yegenımde canım yavrumu bı yere goturdugumde onuda goturcem
ıkı erkek ıyı anlasırlar ona abılık yapar yengemın kızıda kucagımda oooo mıs gıbı 3lu aıle olurum :)

maşallah canım neysekı sağ salim gidip gelmişssiniz kucuk hanımınızda hayırlı olsunn :) bende bugun yenıden sallanan pipiyi gordum

yerşm ben onun pipisi çok şükür geldik.. ayy bir doğsalar ya ısırcam böyle var ya her yerını yicem pis kızımın

cnm benim cinsiyeti ekler misin kızım olacak ve nazar boncuğumu da istiyorum
ekledımm canımm tabıkııı
ekldım cnmmm oncekı ısmınle eklı degıldın degılmı?
galiba benmde yazılı değil:s kısmetse bi oğlumuz olcak benide eklersenz sevinirmm.))
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı ılgılerını ozelden yollayabılırmısn ekleyeyım
cnm benımde yazılmadı sanırım
sat 12 ağustos tahmını doğum 19 mayıs
ılk bebek,kız ismi de Liya olacak inşallah
ekeldım cnm yanlız yasını da yazabılırmısn?
ayyy bunu eısm gormesınnn aldık zaten fb lı ama hastane cıkısını ıstıyordu bende neoyle ben bebegımı beyazmelk gıbı gormekıstıyorum dedıysımmmbunu gorursee hıc sormadan gıder alırrzaten oazar gunu fenerıuma ugrayalım dıyıp duruyo

neyse bi ilerleme var

bu daha iyi bundan al sende
çok sukur henuz beynım aklım yerınde
kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
gozun aydın cnm cok sukur bı sorun yokmus
aynen bende cnm ıkı yer arasında kaldım fetus tamamen buna yogunlasmıs bıryer emseyı arastırmadım bı doktrumla konuslaım bakalım neler olcksen ne zmn gıdeceksın?

ya sen boyle anlatınca ben ağlak pozısyona gırdım ne guzel yazmıssın duygularını
babasıda uzulmus oyy kızımıs duysun bak ne kadar sevılıyor maşallah

babamız belli etmıyordu ama çok kafasına takmıştı.. kolay değildi denilen canım 5 günlük bebiş kalp amelıyatı olacak Allahım kimseye yaşatmasın.. ama çok şükür bizim kızın şımarıklıkları işte...

Herkese iyi geceler diyeyim şimdiden azıcık dizi keyfi yapalım bugün erkenden yatıcam eşim gece istanbula gitti tek başıma kalmaktan korkarım ben sabahı sabah ettik oğlumla yorulduk.Eşim gelecekmiş birazdan kocişimi özledim sarılır rahat bir uyku çekeriz inşallah.

Aman artık hiç düşünme kötü şeyleri ama senin bugünkü mutluluğunu tahmin ediyorum bizimde detaylı ultrasonlarımız iyi çıkar inşallah senide bebişinide öptük iyi geceler

Aman artık hiç düşünme kötü şeyleri ama senin bugünkü mutluluğunu tahmin ediyorum bizimde detaylı ultrasonlarımız iyi çıkar inşallah senide bebişinide öptük iyi geceler

inşallah canım bizim bebişlerin oynak azcık o yüzden üzüyorlar yoksa hepsi şam şeytanı hiç kafana takma canım Allahın izniyle tertemiz çıkar

neyse canım hepten geçmiş olsun çok şükür

hep öyledir iyi özellikler anne kötüler babademekki herkes diyor sizin kız fena olacak şimdi rahat döneminiz kızı daha tatlı olur ona nazlanır babacım seni çok seviyorum seni çok özledim der.ama adama yazık ya rüyasında bari uslu görsün kızını

düşününce bile garip geliyor değil mi göğsünde hep kendi bebeğini görürken yeğenini görmek.mis kokulu sevdirmiş kendini bide dillensin daha tatlı olur inşallah.maşallah canım ya burda bir arkadaş yazmıştı bugün doktoru ilk çocuk babaya benzer diye öyle birşey yok yani yengen kime benzemesini istiyordu acabayeğen sevgisi çok farklı duuygu diyorlar kendi bebeğinden önce olunca daha güzel oluyor diyorlar sende öylesin sanırım.Çocuğun şanslı valla hem dayı kızı var yaşıtı hem teyze çok güzel arkadaşa çok ihtiyaç duymayacak nee güzel

prensesin hayırlı olsun canım

kalbimden geçenleri okudun (yazdın)ya

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

nasıl sevindim anlatamam minnoşumuz çok sağlıklı maşallah gözünüz aydın

kendi Dr um 18-19 gibi git dedi ama ben 20. haftayı doldurup gitmeyi düşünüyorum haftaya filan olabilir canım.. orayı 2 gün önceden arayıp randevu almak yeterliymiş...senin Dr ne zaman yaptırmanı önerdi? siz ilerdesiniz zaten bizden

burayı okumaktan gözlerim bozuldu kızlargözlüğü kullanmayı bırakmıştım kpss den beri bilgisayara telefona bakacağım diye gözlerim başım ağrıyor artık gözlüğü takmak zorundayım evde yine en iyisi gözlerimi dinlendirmek iyi geceler

yengem duygularını bellı eden bırı degıl canım yavrusunu oyle seslı sevdıgını gormedım
kıme benzemesı ıstedıgnı hıc demedı daha dogrusu hamılelıgınde yanında doyasıya mutlulugumuzu yasıyamadık
ama artık yegenımız oldu hı bı guc bu duyguyu tatmama engel olamazkı yengem benım delı gıbı sevmeme karısmıyor Allahtan :)
yegen evlat gıbı gercekten benımkı dedıgın gıbı sanslı :) bugun hıc kıpırdamadı ne zamankı yegenımı kucagıma aldım
oglumun oyun arkadası dedım o an benımkı tekme attı :) oda sevınıyor dunyaya geldıgınde arkadası hazır sımdıden :)

buarada canım cocuklar dogunca ılerkı aylarda yuzu cok degısır
benım dıger kuuck yegen dogdugunda erkek olmasına ragmen benım bebeklık resmımın kopyasıydı
ee herseyınde ben vardım anne karnında benı goruyordu :) 1 yasından sonra baba tarafına benzemeye basladı sıdmı tıpkı amcasının oglu
bakalım bızım kucuk cadıda sonradan kıme benzıcek :)

Fbliii almasın kuzum yaa
Hadi gsli olsaydıı hiç düşünme al derdimde
Fbli için okadar para verilmez
Bende kararsızım alsam mı almasam mı diyee
Bide gs storeye bakmak istiyorum ama oralarda böyle sade yok işte :44:

Taksit filan oluyorr onda sıkıntı yoktaa, eşim inat ederde giydirmem derse elimde patlıcak oncacık şeye verdiğim para
Evet düşünüyorum son aylara doğru ilkbahar gibi
Ama ben diyemem kii al bunu getirrr, yani insanlarda biyere kadar ihtiyacı alırr heee hadii ne bileyim sterilazatör olur, biberon olur aldırırsın fiyata bakmadan
Ama gitte kıyafete 125 tl ver desem; şayet bana dense yada ben çeyrekini alıpta geleyim en iyisi şimdiden takarım derim
Ben biraz daha araştırıyım şu takım kıyafetlerini ucuzu bulursam baby showerda isterim ozaman

Bende işte göze sokanları çok boğucu buluyorumn
Hele ki gsninn
Sert renklere sahip hele ki bir bebeğe cok ağır kaçıyor
Böyle beyaz üzerine armalı olması hoşuma gitti benim

ayyy babyshower eğlenceli bişey gibi görünüyor ama bayadaa masraflı bişey sanki bunu yapmayı planlayan arkadaşlar varmı

Ben düşünüyorum canımm
Ama katılım önemli tabii ozamanlar gelsin hayırlısıyla Nisan gibi düşünüyorum

Tatlım bana cok pahalı geldı sankı o paraya daha yararlı bırseyler alabılırsın oglusun buyudugunde uzun sure gıyecegı boyle orjınal bırsey alabılırsın bunu en fazla 1ay gıyer

Banada pahalı geldiii
Ben o fiyata 10lu hastane çıkışını alırım battaniyesinden corabına kadar
Pintiliğimde tuttu mu tutuyor benim

bu daha iyi bundan al sende

fb miiii
1 lira dese yine almam
Hıııhhh

Büyük tabakta güzel olabilir ama tek bir tane ne işine yarabilirr
Belkide sepet yapabilirsin canımm
En azından ona takısını,tokasını,iğnesini,ipliğini koyarlarr
Bende sepet veya mukavva olarak bi girişimlerde bulanayım mutlaka fotolarım zaten

Aslına bakarsan herkesin içinde var takımlı hastane çıkışıı
Eşe dosta bak oğlum/kızım doğuştAN böyleydi demek
Ama neden hep eşlerin dediği oluyor ben ona sinir oluyorumm
Onun tuttuğu takımda bizim tuttuğumuz kasımpaşa mı

Kızlar ben yeni isimler keşfettim
Pekbicici (Yani Ben ) : Koçiş isim buldum
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Yine hangi kız ismi buldun
Pekbicici (Yani Ben ) : Çok biliyorsan sen bi isim söyle Muro haricinde Krooo
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiii söyle çokk işimm var tutma benii
Pekbicici (Yani Ben ) : Çokk krofantastiksinn koçişş şurda önemli açıklamalarda bulunacağım tutma beni diyorsun
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pekbicici (Yani Ben ) : Tamam tamammm böğürmee deli dana gibiii sıkı dur söylüyorummmmm
Pekbicici (Yani Ben ) : Arman
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Ne Azman mı?
Pekbicici (Yani Ben ) : Hönnnggg Arman Arman , Armin erkek versiyonuu
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Neysee canımm...diğerini söylee
Pekbicici (Yani Ben ) : Arel :18::44:
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Sen kafaya taktın yumoşş, omomatik isimleri koymaya cocuğaa Arelmişşş peeehh ariel de dee bi anlamı olsun

dediii..Hadii hadiii uzatma dedi ve cooorttt kapattı Ben ne yapayım şimdiii bu isimfobisi olan adamıı, ona kulp buna kulpp, Ben sadece ve tek isimde Alide kalayım bari yaa
Buarada isim anlamları;

Arman: 1. Dürüst, doğru, güvenilir kimse. 2. İstek. 3. Özlem. erkek ismi

Arel : Temiz, dürüst kimse
Köken : Türkçe

benım anam biraz tuhaftır allah gelecek 2 geline sabır versin annem beni begenmez gelinleri nasıl begenecek merakla bekliyorumm
annemlerin alt katı boşalcakmış komşular işte deryaya tutun demiş annemde aman ne işi var dibimde :26: bıraz uzagımda otursunlar demiş az önce de bana söylüyor kızım komşular derse sakın yanlış anlama aynı apartmanda olmaz biraz uzagımızda oturun dedi ayy dedim zaten ben oturmam sizinle aynı apartmanda ben benim deliyle birbirrimze girdik mi hemen sana yetiştirirler (bizim koçişler sevmelerimizde bir tuhaf kavgalarmz da sanarsın kı adam öldürüyorlar )

yerşm ben onun pipisi çok şükür geldik.. ayy bir doğsalar ya ısırcam böyle var ya her yerını yicem pis kızımın

yazık adama ya senınle baş edemezken senin üst versiyonun bir kızınız olacak sen şimdiden adama iyi bak da bari ilerde güçten düşmesin

bu erkeklere ısım sorulmaz gidip koyacan adı hiç söylemeyeceksın bile
bende hala isim bulamadım
aklımda sadece yiğit ve eren var

sepet aklıma ılk zamanlar geldı ama ılk katı gorunmıcek bıde ustu acık olmalı sepetın
neyse sen gırısımde bulun bız yakında kendımız yapar satar pozısyona gelırız
kazancımızla yavrularımıza boklu popolarıı ıcın temız bezler alırız :)

esler daha bı takım tutan oldugu ıcın onun sevdıklerı olması ne bılım onların mutlulugu bızım mutlulugumuz dıyen anne yanımız galıba agır basıyor canım :)

ya burda hamiş var cok guldurup karınlarını agrıtmıyım dusunen yok
ver coskuyu ver coskuyu sayende gulme komasındayız
dogum hıkayenı dusunemıyorum bıle nasıl yazıcaksın

Son düzenleme:

canım gözün aydın çok sevindim hem sağlıklı olmasına hemde kız olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…