- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.081
canım cok sevındım ıyı haberler vermene. duygusallastim okurken
tebrik ederim saglikla gelsin nazli kizinmasallah ona
bende sormuştum biraz önce süt kardeşi mi yapacaksın diyesen ne düşünüyorsun bir yandan da haklı gibiler ama şüt kardeşi olurlarsa da büyüdüklerinde kardeş gibi rahat olurlar o da güzel oyyy iki günde nasıl bağlamış halasını kendine kime benziyor yeğenin
maşallah canımneysekı sağ salim gidip gelmişssiniz kucuk hanımınızda hayırlı olsunn :) bende bugun yenıden sallanan pipiyi gordum
ekledımm canımm tabıkıııcnm benim cinsiyeti ekler misin kızım olacak ve nazar boncuğumu da istiyorum
ekldım cnmmm oncekı ısmınle eklı degıldın degılmı?bu arada ben kullanıcı adımı değiştiğim için benim bilgilerim de ilk sayfada yazmıyor..hemen söyleyim..
meli1 sat:26 temmuz(geçdöllenme :) ) yaş 29 tahmini doğum tarihi 12 Mayıs cinsiyet: erkek isimbellideğil ilkbebek
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı ılgılerını ozelden yollayabılırmısn ekleyeyımgaliba benmde yazılı değil:s kısmetse bi oğlumuz olcak benide eklersenz sevinirmm.))
ekeldım cnm yanlız yasını da yazabılırmısn?cnm benımde yazılmadı sanırım
sat 12 ağustos tahmını doğum 19 mayıs
ılk bebek,kız ismi de Liya olacak inşallah
ayyy bunu eısm gormesınnn aldık zaten fb lı ama hastane cıkısını ıstıyordu bende neoyle ben bebegımı beyazmelk gıbı gormekıstıyorum dedıysımmmYaa iştee onay verdin ben gider alırım onu şimdii
Benimde öyle takıntım var
Eşime kakalayım diyeceğimdee kıyameti koparır gs için o fiyatı verdim diye
Fbde varr oda idare eder
Benim eşimde fbliii , fb alalım ama fiyatıda şu desem bayıla bayıla alır onu
Eki Görüntüle 581666
çok sukur henuz beynım aklım yerındeneyse bi ilerleme var
bu daha iyi bundan al sende
gozun aydın cnm cok sukur bı sorun yokmuskızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
aynen bende cnm ıkı yer arasında kaldım fetus tamamen buna yogunlasmıs bıryer emseyı arastırmadım bı doktrumla konuslaım bakalım neler olckCanım benim Dr umda Bağdat Cad. Fetus u önerdi Zeynep kamilden ayrılma biri doçent 2 perinatoloji uzmanı bakıyor 260 tl bilmiyorum ben beykozda oturuyorum Emsey yakın bize 95 tl dediler radyoloji uzmanı bakıyor kafam karışık herzaman yapılan bişey değil neticede ama arada 160 tl fark var bir de radyoloji uzmanlarıda dr ve onların işi uzmanlığı görüntüleme bilemiyorum işte bende daha:44:
ya sen boyle anlatınca ben ağlak pozısyona gırdım ne guzel yazmıssın duygularını
babasıda uzulmus oyy kızımıs duysun bak ne kadar sevılıyor maşallah
babamız belli etmıyordu ama çok kafasına takmıştı.. kolay değildi denilen canım 5 günlük bebiş kalp amelıyatı olacak Allahım kimseye yaşatmasın.. ama çok şükür bizim kızın şımarıklıkları işte...
Aman artık hiç düşünme kötü şeyleri ama senin bugünkü mutluluğunu tahmin ediyorum bizimde detaylı ultrasonlarımız iyi çıkar inşallah senide bebişinide öptük iyi geceler
saol canım çok şükür hepsi geçti artık.. sen bırde beni görseydin doktorların ağzına bakıyorum iyi şey çıksın diye.. ağlayamadım gülemedim herşey boğazımda düğümlendi.. Allah düşmanımı bile evladıyla sınamasın bu bambaşka birşeymiş ne tarifi var nede anlatılması mümkün
saol canım bebeğimi strese sokmamak için elımden geleni yaptım.. açlık konusunda ve kötü huyları konusunda aynı babası ama akıl konusunda aynı ben... zaten eşime dediler kı yandın sen oğlum çok fena kızın gelecekyok diyor benım kızım uslu olur ama nerdeeeeee rüyasında bile uslu görmüyor eşime dedim sana müstehaktır ohhh bana çok konuşuyon diyordun al benden bir tane daha
yok canım süt kardeşi yapmam ne bılım onu emzırmek annesıne ozel sankı annelıgını elınden almısım gıbı hıssederım ..
nasıl bagladı ah ah bır kere baktıgı kımseyı kendıne asık edıyor annem ablalarım onun ısmıyle yatıp kalkıyoruz
gece bıle actım resımlerıne baktım uyku arasında :)
aynı annesı tıpkısı guzellıgı ondan bı cenesı abıme benzıyor ılgı ıstemesı benmişim herkes oyle dıyor
kucukken bende onun gıbı hep ılgı ararmısım bırı ılgı gosterınce susarmısım :)
ablamın cocuklarındada boyleydım hele en kucugu evladımdan ötedir hep derım onu sevdıgım kadar kendı evladımı sevıcekmıym dıye
ablam gülüyor olunca anlarsın dıyo kı anlıyorum ama o yegenımde canım yavrumu bı yere goturdugumde onuda goturcem
ıkı erkek ıyı anlasırlar ona abılık yapar yengemın kızıda kucagımda oooo mıs gıbı 3lu aıle olurum :)
Kızlar dr geldim 3lu test için kan vermeye dr %90 kız dedi ilk sizin haberiniz oluyor eşime soylemicem gönlümü hoş yapacak hediyelere boğacak sonra soylicem hihihihi maaşallah boyu pozu kilosu yerindeydi anası gibi rahat gozukuyodu fazla kipirdamadi yormuyor kendini
Selam kızlar. Annesizanne tebrik ederim hayatım, kızın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Meli1 sana bir daha göbek fotosu koymayı yasaklasınlar . Gördükçe moralim bozuluyo. Sen buna şişlik mi diyosun? Ah kocam evde olmasaydı da ben hepinize gösterseydim şişlik nasıl oluyo diye
Bu arada dsde hala girmemiş topice. Dr ne dedi acaba? Bide Rojda13 yok kaç gündür. Artık birbirimizi merak ediyoruz uzun süre görmeyince ne güzel
kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
ekledımm canımm tabıkııı
ekldım cnmmm oncekı ısmınle eklı degıldın degılmı?
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı ılgılerını ozelden yollayabılırmısn ekleyeyım
ekeldım cnm yanlız yasını da yazabılırmısn?
ayyy bunu eısm gormesınnn aldık zaten fb lı ama hastane cıkısını ıstıyordu bende neoyle ben bebegımı beyazmelk gıbı gormekıstıyorum dedıysımmmbunu gorursee hıc sormadan gıder alırr zaten oazar gunu fenerıuma ugrayalım dıyıp duruyo
çok sukur henuz beynım aklım yerınde
gozun aydın cnm cok sukur bı sorun yokmus
aynen bende cnm ıkı yer arasında kaldım fetus tamamen buna yogunlasmıs bıryer emseyı arastırmadım bı doktrumla konuslaım bakalım neler olcksen ne zmn gıdeceksın?
düşününce bile garip geliyor değil mi göğsünde hep kendi bebeğini görürken yeğenini görmek.mis kokulu sevdirmiş kendini bide dillensin daha tatlı olur inşallah.maşallah canım ya burda bir arkadaş yazmıştı bugün doktoru ilk çocuk babaya benzer diye öyle birşey yok yani yengen kime benzemesini istiyordu acabayeğen sevgisi çok farklı duuygu diyorlar kendi bebeğinden önce olunca daha güzel oluyor diyorlar sende öylesin sanırım.Çocuğun şanslı valla hem dayı kızı var yaşıtı hem teyze çok güzel arkadaşa çok ihtiyaç duymayacak nee güzel
ayyy bunu eısm gormesınnn aldık zaten fb lı ama hastane cıkısını ıstıyordu bende neoyle ben bebegımı beyazmelk gıbı gormekıstıyorum dedıysımmmbunu gorursee hıc sormadan gıder alırr zaten oazar gunu fenerıuma ugrayalım dıyıp duruyo
fiyatını söyleme canım, bir kısmını eşinden bir kısmını kendinden ödersen pek anlamayabilir :) madem eşin fb'li kızdırmamış olursuntaksit maksit imkanı varsa zeten ohooo ne olacak ödenir gider... bir kere alıyorsun bin kere değil ya boşver :) eğer içine sinmiyorsa acelesi yok, daha güzeli de çıkar belki. bir de aklıma şu geldi sen miydin babyshower yapmayı düşünen? bence arkadaşların da çok istediğin birşeyi sana hediye almaktan çok memnun olurlar
ayyy cicoşş teyzee aklımıza düşürdünnnn
sanırımm ligde mayısta bıtıooo yanı
sampıyon bellı oluo ozaman hem
bende gs liyimm
eşim fb lı ama ben daha fanatiğim ama
onun ıcın gs lı alcam tebii
ama ben sankı az daha gözüne sokmak ısterım renkleriyle gibi
ortası yok mu kii
ayyy babyshower eğlenceli bişey gibi görünüyor ama bayadaa masraflı bişey sanki bunu yapmayı planlayan arkadaşlar varmı
Tatlım bana cok pahalı geldısankı o paraya daha yararlı bırseyler alabılırsın oglusun buyudugunde uzun sure gıyecegı boyle orjınal bırsey alabılırsın bunu en fazla 1ay gıyer
bu daha iyi bundan al sende
amin canım cok sağol güzel duan için
bol bol optum kokladım yavrumuuu hep annesını arıyor onun yanına gıdınce susuyor
ve tek derdı emmek hep emse annesı hıc bısey yapmasın ona baksın ıstıyor:)
karton aklıma geldı ama ben anneyede hedıye olsun ıstıyorum duz buyuk servıs tabakları bulursam ıstedıgım gıbı alıcam
anneyede o hatıra kalırsende yapınca bıze goster akıl akıldan ustundur bırbırımızden fıkır edınırız
ya kızlar yapmayın benımde aklıma sokmayın esım bana bebegı ogrenınce fenerlı kalın kıslık pıjama almıstı
ogluna hastane cıkısı fenerlı bısey alsam cok mutlu olur ama fıyatta bayagı var off bı dusuneyım esıme suprız ıcın
senin annen çok şey alma sonra ben almam diyendi değil miolsun annene yakın olacaksın yemeğini yiyeceksin problemin olursa yanına gelecek istanbuldan iyidir kesinlikle.istanbuldaki kirada güzel ev bulmak sıkıntı zaten ankarada ferah ferah tutarsın evini az kalmış kurtulmana
saol canım bebeğimi strese sokmamak için elımden geleni yaptım.. açlık konusunda ve kötü huyları konusunda aynı babası ama akıl konusunda aynı ben... zaten eşime dediler kı yandın sen oğlum çok fena kızın gelecekyok diyor benım kızım uslu olur ama nerdeeeeee rüyasında bile uslu görmüyor eşime dedim sana müstehaktır ohhh bana çok konuşuyon diyordun al benden bir tane daha
yerşm ben onun pipisiçok şükür geldik.. ayy bir doğsalar ya ısırcam böyle var ya her yerını yicem pis kızımın
Kızlar ben yeni isimler keşfettim
Pekbicici (Yani Ben ) : Koçiş isim buldum
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Yine hangi kız ismi buldun
Pekbicici (Yani Ben ) :Çok biliyorsan sen bi isim söyle Muro haricinde Krooo
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiii söyle çokk işimm var tutma benii
Pekbicici (Yani Ben ) : Çokk krofantastiksinn koçişş şurda önemli açıklamalarda bulunacağım tutma beni diyorsun
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pekbicici (Yani Ben ) : Tamam tamammm böğürmee deli dana gibiii sıkı dur söylüyorummmmm
Pekbicici (Yani Ben ) : Arman
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Ne Azman mı?
Pekbicici (Yani Ben ) : HönnngggArman Arman , Armin erkek versiyonuu
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Neysee canımm...diğerini söylee
Pekbicici (Yani Ben ) : Arel :18::44:
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Sen kafaya taktın yumoşş, omomatik isimleri koymaya cocuğaa Arelmişşş peeehh ariel de dee bi anlamı olsun
dediii..Hadii hadiii uzatma dedi ve cooorttt kapattıBen ne yapayım şimdiii bu isimfobisi olan adamıı, ona kulp buna kulpp, Ben sadece ve tek isimde Alide kalayım bari yaa
Buarada isim anlamları;
Arman: 1. Dürüst, doğru, güvenilir kimse. 2. İstek. 3. Özlem. erkek ismi
Arel : Temiz, dürüst kimse
Köken : Türkçe
Büyük tabakta güzel olabilir ama tek bir tane ne işine yarabilirr
Belkide sepet yapabilirsin canımm
En azından ona takısını,tokasını,iğnesini,ipliğini koyarlarr
Bende sepet veya mukavva olarak bi girişimlerde bulanayım mutlaka fotolarım zaten
Aslına bakarsan herkesin içinde var takımlı hastane çıkışıı
Eşe dosta bak oğlum/kızım doğuştAN böyleydi demek
Ama neden hep eşlerin dediği oluyor ben ona sinir oluyorumm
Onun tuttuğu takımda bizim tuttuğumuz kasımpaşa mı
Kızlar ben yeni isimler keşfettim
Pekbicici (Yani Ben ) : Koçiş isim buldum
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Yine hangi kız ismi buldun
Pekbicici (Yani Ben ) :Çok biliyorsan sen bi isim söyle Muro haricinde Krooo
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiii söyle çokk işimm var tutma benii
Pekbicici (Yani Ben ) : Çokk krofantastiksinn koçişş şurda önemli açıklamalarda bulunacağım tutma beni diyorsun
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pekbicici (Yani Ben ) : Tamam tamammm böğürmee deli dana gibiii sıkı dur söylüyorummmmm
Pekbicici (Yani Ben ) : Arman
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Ne Azman mı?
Pekbicici (Yani Ben ) : HönnngggArman Arman , Armin erkek versiyonuu
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Neysee canımm...diğerini söylee
Pekbicici (Yani Ben ) : Arel :18::44:
Pekbibilmiş (Yani eşim) : Sen kafaya taktın yumoşş, omomatik isimleri koymaya cocuğaa Arelmişşş peeehh ariel de dee bi anlamı olsun
dediii..Hadii hadiii uzatma dedi ve cooorttt kapattıBen ne yapayım şimdiii bu isimfobisi olan adamıı, ona kulp buna kulpp, Ben sadece ve tek isimde Alide kalayım bari yaa
Buarada isim anlamları;
Arman: 1. Dürüst, doğru, güvenilir kimse. 2. İstek. 3. Özlem. erkek ismi
Arel : Temiz, dürüst kimse
Köken : Türkçe
herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz için canlarım benim ya... edirneye gidiyoruz canım fakülteye yol bi saat sürüyor normalde ama 2 saatte zor gittik kendi arabamızla bırde kar tipi savuyor saga sola yol kötü falan geç oldu... sonra doktor ananemizi bekledik kadın azcık yaşlıdaancak 11 dogru ılk usg ye girdik bacak boyu baş çevresi gövde boyu kılo falan ölçümlerimiz yapıldı sonra karnıma bı bant bağlandı bebeğin kalp atışları dinlendi yarım saat yarım saat hareketlerı ızlendı hepsi rapor halinde verildi o arada ananemiz gene kayboldu bana dediler yemek ye tokum dedım olsun tekrar ye dediler çatlaya çatlaya yedik.. sonra geri geldik farklı bır yere gırdık hazırlandık bırde baktık kı bırde dede gelmiş bizi görmeye çoçuk kardiyoloğu perinatoljı uzm. çoçuk doktoru. yeni doğan yokun bakım uzm (o niye gelmişti onu anlamadım) kadın doğumcu ve ananemiz geldi bir tabı azcık tırstık sonra başladılar yamyamı incelemeye önce ayrıntılı tekrarı yapıldı sonra eko yapıldı..yeni doğan yoğun bakımcı hariç hepsi proftu.. çoçuğum korktu ne denilirse yaptı garibimm.. 1,5 saat kesintisiz ıncelem sürdü artık altıma yapcaktım bu arada gözlerımızı açımışız annesi bak sana göz kırpıyor dediler.. 4 5 hafta erken açılmış gözleri uyanık olacak bu çoçuk galiba.. en son yüzde 90 temiz kalp dediler delik 1mm ama bu bebeğe bir etki yapmazmış 1 ay içinde kapanır dediler.. aç boğaz bi çoçuğum olacak hep aaranıyordu yaaa aç mı bıraktın bu çoçugu dıyorlar bana en sonda benim kuzum annesine bi kıyak yaptı kordunu kenara çekip bacaklarını açtı... aaaa kızımız geliyormuş nazlı kızım sonunda yoruldu kendini saldı sonra odadan bir çıktık kı babamız uyumuz kalmıs sandalyede onu almadılar çünkü tansiyonu çıktı stresten.. bırde sabah çıkmıştı nöbetten o da etkıledı ama benım kızım babasını üzmedi akşam 5 te ancak eve geldik üzerimi çıkarttım azcık uzanayım dedim uyumuşum.. uyandım ılk buraya girdim teyzoşlar bizi merak etmiştir dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?