- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.101
bu erkeklere ısım sorulmaz gidip koyacan adı hiç söylemeyeceksın bile
bende hala isim bulamadım
aklımda sadece yiğit ve eren var
sepet aklıma ılk zamanlar geldı ama ılk katı gorunmıcek bıde ustu acık olmalı sepetın
neyse sen gırısımde bulun bız yakında kendımız yapar satar pozısyona gelırız
kazancımızla yavrularımıza boklu popolarıı ıcın temız bezler alırız :)
esler daha bı takım tutan oldugu ıcın onun sevdıklerı olması ne bılım onların mutlulugu bızım mutlulugumuz dıyen anne yanımız galıba agır basıyor canım :)
ya burda hamiş var cok guldurup karınlarını agrıtmıyım dusunen yok
ver coskuyu ver coskuyu sayende gulme komasındayız
dogum hıkayenı dusunemıyorum bıle nasıl yazıcaksın
İyide kuzumm doğurunca onlar doğum kağıdıyla gidip işlemleri yapıyorrr
Lohusa halimle nasıll oralarda dururda çıkartırımm
Aslında hoşuna gidiyorda isimler anası-babasının dili dönmez diye öyle acaip acaip isimler istemiyorr
Kendi söyledii annem-babam söyleyemez armin marmin demiştii
İşte cayrdırmak içinde bahaneler buluyorr
Ama yılmak yokk totoşş isimlere devaam
Bezleri sarıp sarıp dik koysanda gözükmez mi acaba?
Yada sepetii çok yüksek değilde ince yayvan bir model alsann
Yada ben bi deneyim ona göre yorum yapsam daha iyi olur
Benim eşim bide eski futbolculardan olduğu için ayrı bir düşkünn
En iyisi yarısı gsli yarısı fbli bir zıbın diktirmekk bunu yapacağım benn bak görünn
Ayy ne güzell güül güüüll Rabbim gülmekten alıkoymasın hiçbirimizi
Rabbimm o günlerii nasip etsinn inşAllah böyle güle güle anlatırız canımm
Bende onun hayalini kuruyorumm, hastaneyimi yıkacağım adama megafonla mı sövecem ne yapacam belli olmaz
walla bizim oraya gelen geliyor 1 haftalık sezaryanlı da geldi 2 gun once dogum yapıp gelen de
hatta gecen bir kız geldi babasıyla 1 hafta once dogum yapmıştı gencecık kız (90dogumluydu) gram yag yok azıcıkta gobus vardı direk bana gösterdiler anam dedim benim göbek daha buyukkız bır de dogurup gelmiş
çok şükürr güzel habelerle gelmişsinnkızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
cnm 29 yasındayımm tesekkurlerekledımm canımm tabıkııı
ekldım cnmmm oncekı ısmınle eklı degıldın degılmı?
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı ılgılerını ozelden yollayabılırmısn ekleyeyım
ekeldım cnm yanlız yasını da yazabılırmısn?
ayyy bunu eısm gormesınnn aldık zaten fb lı ama hastane cıkısını ıstıyordu bende neoyle ben bebegımı beyazmelk gıbı gormekıstıyorum dedıysımmmbunu gorursee hıc sormadan gıder alırr zaten oazar gunu fenerıuma ugrayalım dıyıp duruyo
çok sukur henuz beynım aklım yerınde
gozun aydın cnm cok sukur bı sorun yokmus
aynen bende cnm ıkı yer arasında kaldım fetus tamamen buna yogunlasmıs bıryer emseyı arastırmadım bı doktrumla konuslaım bakalım neler olcksen ne zmn gıdeceksın?
ay cnm işte ortası olsa belkı boyle cok parcalı değil deTaksit filan oluyorr onda sıkıntı yoktaa, eşim inat ederde giydirmem derse elimde patlıcak oncacık şeye verdiğim para
Evet düşünüyorum son aylara doğru ilkbahar gibi
Ama ben diyemem kii al bunu getirrr, yani insanlarda biyere kadar ihtiyacı alırr heee hadii ne bileyim sterilazatör olur, biberon olur aldırırsın fiyata bakmadan
Ama gitte kıyafete 125 tl ver desem; şayet bana dense yada ben çeyrekini alıpta geleyim en iyisi şimdiden takarım derim
Ben biraz daha araştırıyım şu takım kıyafetlerini ucuzu bulursam baby showerda isterim ozaman
Bende işte göze sokanları çok boğucu buluyorumn
Hele ki gsninn
Sert renklere sahip hele ki bir bebeğe cok ağır kaçıyor
Böyle beyaz üzerine armalı olması hoşuma gitti benim
Ben düşünüyorum canımm
Ama katılım önemli tabii ozamanlar gelsin hayırlısıyla Nisan gibi düşünüyorum
Banada pahalı geldiii
Ben o fiyata 10lu hastane çıkışını alırım battaniyesinden corabına kadar
Pintiliğimde tuttu mu tutuyor benim
fb miiii
1 lira dese yine almam
Hıııhhh
Büyük tabakta güzel olabilir ama tek bir tane ne işine yarabilirr
Belkide sepet yapabilirsin canımm
En azından ona takısını,tokasını,iğnesini,ipliğini koyarlarr
Bende sepet veya mukavva olarak bi girişimlerde bulanayım mutlaka fotolarım zaten
Aslına bakarsan herkesin içinde var takımlı hastane çıkışıı
Eşe dosta bak oğlum/kızım doğuştAN böyleydi demek
Ama neden hep eşlerin dediği oluyor ben ona sinir oluyorumm
Onun tuttuğu takımda bizim tuttuğumuz kasımpaşa mı
kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..
kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..
bugün sağlık ocağından aradılar kayıt yaptırmamıştım ben gel yaptır hemn tahlillerini yaptır tetenoz aşısı yaptırılcak dedi meburmu arkadşlar bunlar yaptırmayan varmı ?
ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm benim kunduz uyuyor bende gidim koynuna girim kızyla uyusun bakalım iyi geceler bol tekmeler hepinizeee... he bu arada doktoruma mayonezi sordum bugun canım çok istiyordu da toxoplazma testim negatif olduğu için abartamamak şartı ile hafta bir gün yiyebilirsin dedi.. abartsam ne olur dedim kusarsın dedimayonezi soranlar için söyliim dedim ayyy yarın birde aşım var tırsıyorum gene ya:26::26::26:
Offf evet evet aynen tarif ettiğin gibiii
Elim totomda ovalaya ovalaya yürüyorumm
Kalkıyor geziniyorum
Bide cok oturuncada acıyorr
Kocama diyorum kiii kalçam cok ağrıyorr totomu seve seve geziyorum ortalıklardaa
Eşimde gir wcye öyle sev totonu başınıı kızdırma beni , gören totosunu mıncırıyor der dedi :26::26:
Delimidir nedir
günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)
canım merhaba
bende ankaradayım.benim doktorumda pr. dr perinotolog ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyo ama ayriyeten bi ücret vermiyorum. muayne ücreti veriyorum sadece. seninki neden alıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?