2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu erkeklere ısım sorulmaz gidip koyacan adı hiç söylemeyeceksın bile
bende hala isim bulamadım
aklımda sadece yiğit ve eren var

İyide kuzumm doğurunca onlar doğum kağıdıyla gidip işlemleri yapıyorrr
Lohusa halimle nasıll oralarda dururda çıkartırımm
Aslında hoşuna gidiyorda isimler anası-babasının dili dönmez diye öyle acaip acaip isimler istemiyorr
Kendi söyledii annem-babam söyleyemez armin marmin demiştii
İşte cayrdırmak içinde bahaneler buluyorr
Ama yılmak yokk totoşş isimlere devaam

Bezleri sarıp sarıp dik koysanda gözükmez mi acaba?
Yada sepetii çok yüksek değilde ince yayvan bir model alsann
Yada ben bi deneyim ona göre yorum yapsam daha iyi olur
Benim eşim bide eski futbolculardan olduğu için ayrı bir düşkünn
En iyisi yarısı gsli yarısı fbli bir zıbın diktirmekk bunu yapacağım benn bak görünn

Ayy ne güzell güül güüüll Rabbim gülmekten alıkoymasın hiçbirimizi
Rabbimm o günlerii nasip etsinn inşAllah böyle güle güle anlatırız canımm
Bende onun hayalini kuruyorumm, hastaneyimi yıkacağım adama megafonla mı sövecem ne yapacam belli olmaz

Son düzenleme:

walla bizim oraya gelen geliyor 1 haftalık sezaryanlı da geldi 2 gun once dogum yapıp gelen de
hatta gecen bir kız geldi babasıyla 1 hafta once dogum yapmıştı gencecık kız (90dogumluydu) gram yag yok azıcıkta gobus vardı direk bana gösterdiler anam dedim benim göbek daha buyuk
kız bır de dogurup gelmiş

ben kaçtım kızlar hepinizi öptüm benim kunduz uyuyor bende gidim koynuna girim kızyla uyusun bakalım iyi geceler bol tekmeler hepinizeee... he bu arada doktoruma mayonezi sordum bugun canım çok istiyordu da toxoplazma testim negatif olduğu için abartamamak şartı ile hafta bir gün yiyebilirsin dedi.. abartsam ne olur dedim kusarsın dedi mayonezi soranlar için söyliim dedim ayyy yarın birde aşım var tırsıyorum gene ya:26::26::26:

Ben istesemde beni kaldırıpta çıkartmazlaarr
Yoksa yayıla yayılaa yatmam Allah nasip kısmet ederse doğumdan sonra ama büyükleride az cok bilirsin her kafadan ses çıkarırlarr
Neyse o günler gelsinde bii ozaman gitmeme bile gerek kalmadan hallederim ben işimii

Bende çıkaarr kızlarr
Allah rahatlık versinnn Artık tekme hissetmeyenlerde yarın tekmelerle uyansın inşAllahhh amiiiinnnnnn (kendim içinde :18:)
Göbişleree mis miss kiss kiss

ayy ben gidiyorum bırden farkına vardım kı 3 saattır eşim kendı başına yan odada oturyor:18::18:
ben ohh pc de film izledim oyun oynadım falan adam oturuyo öyle
daha gidip valiz yapacam ben kaçar öptümm hepinizi

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
çok şükürr güzel habelerle gelmişsinn,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....
cnm 29 yasındayımm tesekkurler
ay cnm işte ortası olsa belkı boyle cok parcalı değil de
sadece bı tulum yada cıtcıtlı badi seklınde alabılırım bende
kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu 3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..

ayy aynen kocanın da diline düştükk valla sormaa

kızlar söylemesi ayıp, sizde bu şişkinlikle birlikte kötü kokulu gaz da oluyor mu 3 gündür kendimden tiksindim ya :105: hayır o kadar wc falan gidiyorum ama şişkinlikte hiç azalma yok..

ayyy sorma kötü kokulu değil ama bayağı pimi çekilmiş bomba gibiyim

ooooooo....herkes pirelenmiş bileeee uyuyan güzeller siziiiiii

bugün sağlık ocağından aradılar kayıt yaptırmamıştım ben gel yaptır hemn tahlillerini yaptır tetenoz aşısı yaptırılcak dedi meburmu arkadşlar bunlar yaptırmayan varmı ?

yaptırman gerekiyo canım..ben yaptırdım aşımı..senin gebeliğini takip etmek zorundalar ....

Hava gene kapalı ne guzel sakın sakın uyandım ıse gıtmeyecem ya normalde olsa 5 dakika daha dıye dıye ıse gec kalırdım ama ıste gıdılmeyecek olunca uykuda olmuyor valız hazırlayacagım ıns bu ankaraya son kez valızle gıdısım olur oyle sıkıcıkı valız yapmak ( ank. Gıttıgımde 2 kez kıyafet goturmedım o zamanlar da aksı gıbı kıyafet lazım oldu sımdı de her duruma karsı mecbur kıyafet alıyorum yanımıza ) ıns guzel bır yolculuk olur esım gelemıyor anca cuma gecesı gelebılırım dedı

heeeerrrr yerrdeee karrr varrrrr
kalbımmm senın buu geceeee

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)

bitanem çok geçmiş olsun. minik meleğini Allah korusun inşallah...

Günaydın güzel anneler..

bizimkide öyle elini oraya yapıştıralım daha rahat edersin diyo
napalım ağrıyo ister istemez ovalama ihtiyacı doğuyor ama :))
gerçi dediğim gibi magnezyumdan sonra baya azaldı

günaydın güzeller güzeli anneler.
burası çooooookkkk soğuk. hava buzzz.... akhisar hiç böyle yapmazdı ya. okula geldim. sobayı yaktık. çocukları bekliyorum.kızlar bende sol yanımda kasık ağrısı var. dünden beri. korkuyorum yaaaa...

günaydın kızlar...

geçmiş olsuncanım..nasıl kasılmalar görünüyomuş ya..sen bişey hissetmiyor musun..

canım merhaba

bende ankaradayım.benim doktorumda pr. dr perinotolog ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyo ama ayriyeten bi ücret vermiyorum. muayne ücreti veriyorum sadece. seninki neden alıyo acaba

Bilmiyorum ki Muhtemelen hastanenin prosedürüdür, doktora bağlı olduğunu sanmıyorum. Önceki hamileliğimde de aynı doktora gidiyordum o zaman da alınmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…