- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.121
iki gündür göbek deliğimin alt kısmında acı hissediyordum.oymuş meğergünaydın kızlar...
geçmiş olsuncanım..nasıl kasılmalar görünüyomuş ya..sen bişey hissetmiyor musun..
günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)
iki gündür göbek deliğimin alt kısmında acı hissediyordum.oymuş meğer
kızlar bu arada kamil sönmez vefat etmiş çok üzüldüm ya...
canımSelam kızlar. Annesizanne tebrik ederim hayatım, kızın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Meli1 sana bir daha göbek fotosu koymayı yasaklasınlar . Gördükçe moralim bozuluyo. Sen buna şişlik mi diyosun? Ah kocam evde olmasaydı da ben hepinize gösterseydim şişlik nasıl oluyo diye
Bu arada dsde hala girmemiş topice. Dr ne dedi acaba? Bide Rojda13 yok kaç gündür. Artık birbirimizi merak ediyoruz uzun süre görmeyince ne güzel
çok sevindim tatlım, gözünüz aydın..maşallah küçük tosuncuk olmuş bilekızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm
daha yeni mi akıllarına gelmiş..bir de hamileleri takip etmek zorundalar..5 aylıkken mi farketmişler hamile olduğunu..uzun zamandır tahlil yaptırmıyorsan git tahlillerini yaptır canım görmüş olursun tiroit, demir falan..tetanoz benim dr. 21-22. haftada yaptır dedi..bugün sağlık ocağından aradılar kayıt yaptırmamıştım ben gel yaptır hemn tahlillerini yaptır tetenoz aşısı yaptırılcak dedi meburmu arkadşlar bunlar yaptırmayan varmı ?
canım ya ne güzel anlatmışsın..hele gözlerini açmasına inanamadım daha çok erken..maaşallah kızımıza, açmayı öğrenmiş gözlerini..herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz için canlarım benim ya... edirneye gidiyoruz canım fakülteye yol bi saat sürüyor normalde ama 2 saatte zor gittik kendi arabamızla bırde kar tipi savuyor saga sola yol kötü falan geç oldu... sonra doktor ananemizi bekledik kadın azcık yaşlıdaancak 11 dogru ılk usg ye girdik bacak boyu baş çevresi gövde boyu kılo falan ölçümlerimiz yapıldı sonra karnıma bı bant bağlandı bebeğin kalp atışları dinlendi yarım saat yarım saat hareketlerı ızlendı hepsi rapor halinde verildi o arada ananemiz gene kayboldu bana dediler yemek ye tokum dedım olsun tekrar ye dediler çatlaya çatlaya yedik.. sonra geri geldik farklı bır yere gırdık hazırlandık bırde baktık kı bırde dede gelmiş bizi görmeye çoçuk kardiyoloğu perinatoljı uzm. çoçuk doktoru. yeni doğan yokun bakım uzm (o niye gelmişti onu anlamadım) kadın doğumcu ve ananemiz geldi bir tabı azcık tırstık sonra başladılar yamyamı incelemeye önce ayrıntılı tekrarı yapıldı sonra eko yapıldı..yeni doğan yoğun bakımcı hariç hepsi proftu.. çoçuğum korktu ne denilirse yaptı garibimm.. 1,5 saat kesintisiz ıncelem sürdü artık altıma yapcaktım bu arada gözlerımızı açımışız annesi bak sana göz kırpıyor dediler.. 4 5 hafta erken açılmış gözleri uyanık olacak bu çoçuk galiba.. en son yüzde 90 temiz kalp dediler delik 1mm ama bu bebeğe bir etki yapmazmış 1 ay içinde kapanır dediler.. aç boğaz bi çoçuğum olacak hep aaranıyordu yaaa aç mı bıraktın bu çoçugu dıyorlar bana en sonda benim kuzum annesine bi kıyak yaptı kordunu kenara çekip bacaklarını açtı... aaaa kızımız geliyormuş nazlı kızım sonunda yoruldu kendini saldı sonra odadan bir çıktık kı babamız uyumuz kalmıs sandalyede onu almadılar çünkü tansiyonu çıktı stresten.. bırde sabah çıkmıştı nöbetten o da etkıledı ama benım kızım babasını üzmedi akşam 5 te ancak eve geldik üzerimi çıkarttım azcık uzanayım dedim uyumuşum.. uyandım ılk buraya girdim teyzoşlar bizi merak etmiştir dedik
canım evet emzirirsen süt kardeş olurlaryaa kızlar inanı nseve seve yaparım yeterkı elımde malzeme olsun
bu arada yegenımı alıp eve goturcem emzırcem dıyorum ya kızlar
aılem belkı senınkıyle bırbırıne asık olurlar sut kardesı yapma dıyorlar :)
ah anasına baglı olmasa halası ona melekler gıbı bakar gercı sureklı yengeme abone olcam
boklu bezlerını degıstırcem opup opup koklucammmmmm cennet kokulumu
canım bende wc den çıkınca uzun süre kalıp zorlandıysam bebiş karnımın bi tarafında top gibi oluyo..uzanınca 1-2 dakika içinde normale dönüyosen dene iyi gelirse bende içeyimama dışarıdan giysinin üzerinden pek belli olmuyor galiba arkadaşda diyorki ileriki aylarda arabada giderken çok sallanmış araba karnıma bir baktım resmen bir tarafa toplanmış kızım dedi sonra masaj yapa yapa normale dönmüş
:
sağol canım..ekledımm canımm tabıkııı
ekldım cnmmm oncekı ısmınle eklı degıldın degılmı?
geçmiş olsun canım..umarım kasılmaların azalır bir an önce normale döner..rabbim acil şifalar versin inşallah..günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)
ayy sobalı okul ne hoş..düşününce içim ısındı..günaydın güzeller güzeli anneler.
burası çooooookkkk soğuk. hava buzzz.... akhisar hiç böyle yapmazdı ya. okula geldim. sobayı yaktık. çocukları bekliyorum.kızlar bende sol yanımda kasık ağrısı var. dünden beri. korkuyorum yaaaa...
canım demekki her ağrımızı acımızı dikkate almamız gerekiyor..ben de iyiyim diye kontrollerimi ihmal ediyorum gitmiyorum ama biz basit bişey sanarken kasılma falan çıkabiliyor demekki..iki gündür göbek deliğimin alt kısmında acı hissediyordum.oymuş meğer
Günaydın geçmiş olsun cnm geçer inş kasılmaların, antibiyotik ne için enfeksiyon mu var?
Ne yani şimdi yeniden kız mı oldu seninki
bu erkeklere ısım sorulmaz gidip koyacan adı hiç söylemeyeceksın bile
bende hala isim bulamadım
aklımda sadece yiğit ve eren var
kızlar günaydın, ya bi sıkıntım var benim( göğüs uçlarım acayip kurudu nerdeyse kabuk bağladı neden olur bu??? ne yapmam lzm sizce???
Ben de tam bu konuda sana birşey soracaktım. Dün anlatmıştın iş yerinde bir kadın seni sinir etmiş, evliymiş, başkasından çocuğu olmuş, nüfusa kaydettirmeye gelmiş falan. Şimdi aklıma takıldı benim, nüfus cüzdanı çıkarttırmak için babanın gitmesi gerekmiyor mu??? Yani bebek doğunca anne de gidip nüfus cüzdanı çıkarttırabiliyor mu??? Eşim hep öyle tehdit ediyor da beni, ne de olsa ben yazdırıcam nüfusa diye. Eğer öyle bir şart yoksa yaktım çırasını
ya neden oluyo acaba rahatsız edici bi durum ama ilacı varsa almak lzm hemen, işin kötüsü şuan benim kadın doğum doktorum yok ortada kaldım, sorcaka biri de yok:)) ilacın adı ne canm?
hem enfeksiyon hem de 1buçuk aydır geçmek bilmeyen öksürüğüm için verdi. ikisi de kasılmalara neden oluyormuş.bide az su içmek kızlar.aman ihmal etmeyin.ben hep bebeğin suyu iyi çıkıyor diye umursamıyordum ama az su içtiğim için de kasılma oluyormuş.hepsi biraraya gelmiş.bide doktorum kalsiyum ve magnezyum hapını asla ihmal etmemelisin artık dedi(ki ben kullanmıyordum kafama göre.yiyorum diye)
bakalım yeniden kıza döndü.cumartesi tekrar gidicem kasılmalar için yine kız derse inanıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?