2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kader arkadaşlarım, annecikleer

kızlar ben geldim kalbimiz iyi çıktı.. doğduğunda tekrar bi kontrol edilecekmıs ama tehlikelı bırsey yokmuş.. herşeyimiz yolunda çok şükür kılomuz500 gr boyumuz 23cmbaştan popoya cm

artık sayfaları atlaya atlaya gidiyordum seni göreyim diye, çok sevindim, Allah hepimize sağlıklı bebecikler nasip etsin

soon 2 gün....inş bu sefer öğrenebileceğiz bebişimizin cinsiyetinin, çook heyecanlıyım...

ayyyy ben de cumartesi gideceğim, uyku bile uyuyamıyorum, çok çok heyecanlıyım ya. :18: inşallah ben de öğrenebilicem cinsiyetini, sağlık durumunu bebişkomun, ama hala üçlü, dörtlü, ayrıntılı testlerden hangilerini yaptıracağıma karar veremedim. yardım edin bana kızlar?

geçmiş olsun canım, serumlarla kalkarsın inşallah ayağa.

Cnm sen yeni doğum yapmış olduğun için gidemezsin diye öyle diyordur eşin yoksa baba gidecek diye bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum

evet canım öyle bir zorunluluk yokmuş, ilk doğumum rahattı çok şükür, 4. gün beraber yazdırmaya gitmiştik nüfusa ki daha önce ayaklanmıştım. Bunda da öyle olursa yalnız bırakmam, noolur noolmaz :)

eşim o gsli yı alırda fırlatıreşim gorse emınım alır sormaz bıle
alemsınız yaaacok yasa emı
gunaydın cnm cok gecmıs olsun doktorunun dedıklerını yap ınsallah zamanında saglıkla gelır bebısın
kızlar dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor ya.endişleniyorum birşey yoktur demi????

canım benım de agrıyor sabaha karsı basladı sanrıım rahım byuyor ondan uzun zaandır hamıleıge bagrı bı agrım sıkıntım yoktu

evet ya benimde sabahki kilomla akşamki kilom arasında 1-1,5kg oynuyor..

Sağlığımızın iyi olduğu, hayır ve mutluluklarla dolu bir gün olması dileklerimle, günaydınlar herkese...

Günaydınnnn karlarr kraliçeleri ve onların prens/prensesleriii
Buzzz gibiiii havada, minikk miniik karlarlaa Merhaba dedik sabahaa
Bebeklerimiz karlada tanışmış olduuu, Kesin benim kii bu kar olayını sevmedi düşmemek adına totomu sıka sıka yürüdüm yavrum 2 büklüm kalmıştır içerdee

Ahhh evdee olaydıkkk; alaydıkkk sıcak sıcak sütlerimizi; oturaydık camın önüne açaydık dergimizi,kitabımızı, öreydik örgümüzü-şalımızı

Bide sabah hazırlanacağım apartmandan çıkacağım ama bizim çıkış kapısının ordan 10 merdiven inişli alana kadar mermer, bende sıcak havaları seven pandama dedim ki kalk beni indir kayarım (ki jillett gibide kayıyorr geçen seneden biliyorum) bu kalktı camı açtı baktı eee kar yok dedii (arabaların üstleri bile beyazdı düşünün) bende tamam tamam ben inerim dedim çıktım, demirden 2 elimi tuta tuta indim...Bukadarda vurdum duymaz olmaz kii adam canımmm....

Kısmetse nasipse akşama ne yaparız bilemiyorum :18:

canim yeni dogum saskinligindadir simdi o biraz buyusun konusa konusa sever benimde aklima gelmez bebegi severken soylenecek seyler seni dinlerken ogrenir neyine karisacak canim yeni dogmus bebegin yanaklarini sikacak degilsin ya:))hosuna gider halasi yegenini seviyor seninki kiskanmis olmasin kucagina aldiginda belki ondan tekme atmistir dogunca gorusuruz anne diyodur
dogru soyluyorsun aslinda ama bazi bebeklerin hic degismiyor ornek ben 1 yasindaki fotografim neyse hala oyum herkes der cok degismedin diye anne baba karisimiyim:))

sabah sabah guldurdun yine yaerkek ismi olarak arman arminden daha guzel bencede.erkek iste ne yaparsin benimkine desem o da kabul etmez bana diyor aysenin zeynepin suyu mu cikti bende bazi isimleri duyunca sasiriyorum kocalari nasil kabul ediyor diye

amin canim ama belli olmaz yine de kizina daha rahat davraniyordur belki gelinlerine yeniler diye daha iyi davranir.bencede biraz uzak olsun ya kavga ettiginizde onlarin da cani sikilir sonra 5-10dk lik yer olmasi daha mantikli

hayirli yolculuklar canim bundan sonra elini kolunu sallaya sallaya gidersin artik

Allah acil sifalar versin canim sehribanda da ayni problem olmustu galiba normalde bir agrin yoktu degilmi?hayirli olsun kizinizda daha kucukmus sana soylediklerinde ondan kesinlesmemistir bundan sonra netlesir artik

senin de mi tek taraflı? bir de akşamdan beri geçmedi...

Ben ikili testi yaptırdım sadece bir de detaylı ultrason yapılacak, umarım bu sefer nazlanmaz bebişin de gösterir cinsiyetini.
Ben de haftaya gideceğim kontrole inş bebişlerimiz güzel güzel büyüyorlardır, ben de hareketlerini net olarak hissedemiyorum onu taktım kafama gece bie uykumun arasında ay hareket etti mi acaba diye elim karnımdaydı

nette okuduğum doktorlar genelde üçlü testi tavsiye etmiyorlar ama benim doktor sanki yaptıracak hepsini, bilemedim ki ne yapsam?:18::18:

benimki de hiiiç kıpırdamıyor hem 18.haftam, hem ilk bebeğim olduğu için çok takmamaya çalışıyorum ama istiyorum şöyle pıtırtılarını hissetmek.

ya kızlar..bu benim sıpa ne zaman tekmelicek beni ya..anne strese girerse bebek tekme atıyomuş ya kendimi strese mi soksam ne :))))

canim ogretmen degil miydin tekmelese sen ogrencilere sinirlenince tekmelerdi benim koyde lise cocuklarla inatlasiyorum.bazen olsa o zaman olurdu tam tersine tekmelemiyor diye biliyorum

kızlar günaydın, ya bi sıkıntım var benim( göğüs uçlarım acayip kurudu nerdeyse kabuk bağladı neden olur bu??? ne yapmam lzm sizce???

bendede oyle pek buyumediler ama kurudular

Benim adam da tehdit ediyor beni babasının ismini koymak istiyor, ben istemiyorum belki de sana sürpriz yaparım diyor getirip önüme koyacakmış nüfus cüzdanını... Düşüncesi bile kötü yaa

Deli, geçen gün gitmiş oğluma oyuncak bebek (küçük erkek bir bebek) almış bak oğlumun ilk oyuncağı diyor. dedim bari çıngırak filan alsaydın bebek ne yapsın bebeği olsun oynar benim oğlum diyor, kendisine benzetmiş bir de bebeği ondan almış
Ondan önce de haftasonu beni işe bıraktı kendisi de alışveriş merkezine gitti beni almaya geldiğinde herkese bir hediye aldım, çok sevineceksin dedi ne diyorum sürpriz ama çok sevineceksin diyor habire.
Neyse sonuç olarak kendine monitör almış ki almayacaksın demiştim ucuz görünce almış Bebikimize çam ağacı almış birlikte süsleyeceklermiş, sıkı durun bana da antep fıstığı almış Gel de boğma bu adamı hayır sevgi kelebeği olduğum için bu aralar kızgınlığımı da sürdüremiyorum 5 dk sonra yumuşuyorum o da bildiğini okuyor

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben gayet iyiyim hastalara şifalar diliyorum. Kızlar ben bişi sorcam yaaa ben bebeğimi yeni yeni hissediyorum galiba içimde böyle sızlama gibi bişiler oluyo ilk defa bu kadar net ve çok hissediyorum sizinde öyle mi olmuştu bu bebeğin hareketleri mi yoksa başka bişi mi acaba bilgilerdirir misiniz biraz beni...

alemsınız yaaacok yasa emı

Alemmiyizz ikimizde cocukmuyuz anlamadımm
Adam bide herşeye öyle bir kafiye buluyor kiii bişey diyemıyorumm
Bikere burda gördüm Arca ismii ayyy ne güzel dediimm
Eşime dedim Arca ismi nasıl diyee
Nehirdi galiba anlamıı
Tuttu bana Ayça derler cocuğa diyee
Bide siz diyordunuzz isim yüzünden kavga ediyoruzz bende ooo bizde hiç yaşanmaz ben koyarım eşim onaylar diye düşünüyordumm
Şimdi Ben buluyorum, adam sürekli vetoluyor oldu

Sormaa canım yaa Arman daha erkek ismi dimii
Gitti ona Azman dediii
Yani arman diye tanıdığı olan varsa kusura bakmasınn
Bizim isim uzmanııı böyle işte
Eşimde Muro diye seviyorr göbeğimi bidee :18::18:
Gidip Muro koymazsa iyidir

iki-üç gündür göbeğim acıyordu.hala da var şuan.ama aşırı bi ağrı yok.bide karnım kaskatı.önceden biraz yumuşaklık oluyordu.inş geçer de düzeliriz.ben zaten 7 aylık doğmuşum.anasına çekmez inş bebişim.
sağlıklı olsun da kız-erkek ne olursa.ama artık emin olmak istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…