- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.161
Alemmiyizz ikimizde cocukmuyuz anlamadımm
Adam bide herşeye öyle bir kafiye buluyor kiii bişey diyemıyorumm
Bikere burda gördüm Arca ismii ayyy ne güzel dediimm
Eşime dedim Arca ismi nasıl diyee
Nehirdi galiba anlamıı
Tuttu bana Ayça derler cocuğa diyee
Bide siz diyordunuzz isim yüzünden kavga ediyoruzz bende ooo bizde hiç yaşanmaz ben koyarım eşim onaylar diye düşünüyordumm
Şimdi Ben buluyorum, adam sürekli vetoluyor oldu
Sormaa canım yaa Arman daha erkek ismi dimii
Gitti ona Azman dediii
Yani arman diye tanıdığı olan varsa kusura bakmasınn
Bizim isim uzmanııı böyle işte
Eşimde Muro diye seviyorr göbeğimi bidee :18::18:
Gidip Muro koymazsa iyidir
su isıısm konusu denılınce yıne gelıyorlar banaa dun gece yıne atıstık kayınopederım demıs yıgıt de neymıs acıp kurandan peygamber ısmı baksınlar o gun esım bısı demdı dun aksam baktım bu kıvırmaya baslıyor dedım yuhh daha 24 saat olmadı hemen döndun oyarım senı laflarıma dayanamadı tamam dedı parcalatayasım geldııı o anda
Ayy durr anlatmaa
Şimdi onada amaaan bana karışmazlar derimmm
Kayınpederim tutturur busefer benim ismimi koy diye :18::18::18:
Onun adıda MuratAma zamane cocugu recep ivedik kafalıı
Onun kafiyesinide biliyorsunuzz
Bende onu koydurmam, kurandan isim illa koyulmak zorunda değil kii
Anlamı iyi ve sapkınlık vermicek isimler koyulması önemlii
Yiğit ismi ailemizde olmasa bende düşünürdümm bence hiç vazgeçmee kuzumm
Bide doruk diyordun yaa Doruk ismide güzell
Oda kuzenimin eski sevgilisinin adı eşide biliyor Doruk koysam olmaz
Yavrumm yaprakla kaldığı gibi isimsizde kalacak bu gidişlee
Alemmiyizz ikimizde cocukmuyuz anlamadımm
Adam bide herşeye öyle bir kafiye buluyor kiii bişey diyemıyorumm
Bikere burda gördüm Arca ismii ayyy ne güzel dediimm
Eşime dedim Arca ismi nasıl diyee
Nehirdi galiba anlamıı
Tuttu bana Ayça derler cocuğa diyee
Bide siz diyordunuzz isim yüzünden kavga ediyoruzz bende ooo bizde hiç yaşanmaz ben koyarım eşim onaylar diye düşünüyordumm
Şimdi Ben buluyorum, adam sürekli vetoluyor oldu
Sormaa canım yaa Arman daha erkek ismi dimii
Gitti ona Azman dediii
senin kocanda cins omomatik arielmatik detejanla bozmus kafayiSormaa canım yaa Arman daha erkek ismi dimii
Gitti ona Azman dediii
biz furkan meriç koymaya karar verdik en son kocamın fikri değişmezse tabi kızlar nasıl sizce
Ayy durr anlatmaa
sus sus ozmnkayınpederım karısmazdı bu benıde sasırttı esım benı bılır en sevdıgım ısım bıle olsa onlar ıstıyor dıye asla koydurttmam
yıgıt olucak buyuk ıhtımal zaten ama boyle kıvırıyo agzımı yokluyo ya delı oluyorumahh dorukkk olsa keskeee ama napalım yıgıte alsıtım sankı yıgıtelr yaramaz ve tosun olur derler bakalım adını tasıcakmı oglusum
canım ben sana aklımda kalan güzel birkaç erkek ismi öneriyim istersen gerçi belki beğenmezsin veya eşin beğenmez ama söyliyim benim cinsiyet daha belli değil ama isimlerim hazır:)
yamaç, uraz(s), doruk, Arden
senin kocanda cins omomatik arielmatik detejanla bozmus kafayimuro sanki cok iyi ya yoksa kafasinda babasinin ismi murati koyma fikri mi var da muro diyo
Bezleri sarıp sarıp dik koysanda gözükmez mi acaba?
Yada sepetii çok yüksek değilde ince yayvan bir model alsann
Yada ben bi deneyim ona göre yorum yapsam daha iyi olur
Benim eşim bide eski futbolculardan olduğu için ayrı bir düşkünn
En iyisi yarısı gsli yarısı fbli bir zıbın diktirmekk bunu yapacağım benn bak görünn
Ayy ne güzell güül güüüll Rabbim gülmekten alıkoymasın hiçbirimizi
Rabbimm o günlerii nasip etsinn inşAllah böyle güle güle anlatırız canımm
Bende onun hayalini kuruyorumm, hastaneyimi yıkacağım adama megafonla mı sövecem ne yapacam belli olmaz
günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)
Dün geceyi çok huzursuz geçirdim soğuktu, rüzgar sesi, balkonda birşeyler yuvarlanıyor, bir taraftan tuvaletim gelmiş...
Allah dışarıda kalanlara yardım etsin
Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)
su isıısm konusu denılınce yıne gelıyorlar banaa dun gece yıne atıstık kayınopederım demıs yıgıt de neymıs acıp kurandan peygamber ısmı baksınlar o gun esım bısı demdı dun aksam baktım bu kıvırmaya baslıyor dedım yuhh daha 24 saat olmadı hemen döndun oyarım senı laflarıma dayanamadı tamam dedı parcalatayasım geldııı o anda
Ayy durr anlatmaa
Ben de tam bu konuda sana birşey soracaktım. Dün anlatmıştın iş yerinde bir kadın seni sinir etmiş, evliymiş, başkasından çocuğu olmuş, nüfusa kaydettirmeye gelmiş falan. Şimdi aklıma takıldı benim, nüfus cüzdanı çıkarttırmak için babanın gitmesi gerekmiyor mu??? Yani bebek doğunca anne de gidip nüfus cüzdanı çıkarttırabiliyor mu??? Eşim hep öyle tehdit ediyor da beni, ne de olsa ben yazdırıcam nüfusa diye. Eğer öyle bir şart yoksa yaktım çırasını
Sorumu geri alıyorum, küçük bir araştırmayla cevabı buldum, şimdi eşim düşünsün :)
canim yeni dogum saskinligindadir simdi o biraz buyusun konusa konusa sever benimde aklima gelmez bebegi severken soylenecek seyler seni dinlerken ogrenir neyine karisacak canim yeni dogmus bebegin yanaklarini sikacak degilsin ya:))hosuna gider halasi yegenini seviyor seninki kiskanmis olmasin kucagina aldiginda belki ondan tekme atmistir dogunca gorusuruz anne diyodur
dogru soyluyorsun aslinda ama bazi bebeklerin hic degismiyor ornek ben 1 yasindaki fotografim neyse hala oyum herkes der cok degismedin diye anne baba karisimiyim:))
cok begendım canım furkan ısmını cok severım canım hayırlı olsunbiz furkan meriç koymaya karar verdik en son kocamın fikri değişmezse tabi kızlar nasıl sizce
Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)
Sende deki eşine senin adını kuranda geçiyor diye mi koydular dee
Vallaa ne sinir konuymuş yaa
Babacığımıı burdan yine peek cok öperim kimseye karıştırmamışş kimseyide dinlememiş miiss gibi koymuş ismimi kii ozamane göre inanılmaz değişik isimmişş
Okulda sıkıntı çekmedim, işte sıkıntı çekmedimm
Küçük hüseyin, büyük hüseyin diye çağrılmadım hiç
Yamaç ismi ağır gelir canım hep engebe yamaçlarla karışır
Oyüzden Sarp koymayın derler meselaa
Uras hmmm peek güzell
Doruk koymam
ARDEN Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anlamına duruşunun ahenkine ve soyadımla uyumunaa
Bunladaa dalga geçmezse izninle copy paste yaptım vallaaa
Arden: ALLAHIN TARLASI BOLLUK BEREKET ADALET PRENSİ demekmiş
Teşekkür ederimmm
canım güle güle kullan inşallah baba beğenir:) isim annesi mi olucam yani:) haber ver mutlaka:)
ben bebişimi kız hissediyorum zaten YAREN olacak...:) erkekse de ASLAN BİRKAN ama ilki kız olursa ikinicye belki arden düşünürüm:)
yaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi
bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında
bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek
dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?