2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

su isıısm konusu denılınce yıne gelıyorlar banaa dun gece yıne atıstık kayınopederım demıs yıgıt de neymıs acıp kurandan peygamber ısmı baksınlar o gun esım bısı demdı dun aksam baktım bu kıvırmaya baslıyor dedım yuhh daha 24 saat olmadı hemen döndun oyarım senılaflarıma dayanamadı tamam dedı parcalatayasım geldııı o anda

Ayy durr anlatmaa
Şimdi onada amaaan bana karışmazlar derimmm
Kayınpederim tutturur busefer benim ismimi koy diye :18::18::18:
Onun adıda Murat Ama zamane cocugu recep ivedik kafalıı
Onun kafiyesinide biliyorsunuzz
Bende onu koydurmam, kurandan isim illa koyulmak zorunda değil kii
Anlamı iyi ve sapkınlık vermicek isimler koyulması önemlii
Yiğit ismi ailemizde olmasa bende düşünürdümm bence hiç vazgeçmee kuzumm
Bide doruk diyordun yaa Doruk ismide güzell
Oda kuzenimin eski sevgilisinin adı eşide biliyor Doruk koysam olmaz
Yavrumm yaprakla kaldığı gibi isimsizde kalacak bu gidişlee

Son düzenleme:

sus sus ozmnkayınpederım karısmazdı bu benıde sasırttı esım benı bılır en sevdıgım ısım bıle olsa onlar ıstıyor dıye asla koydurttmam
yıgıt olucak buyuk ıhtımal zaten ama boyle kıvırıyo agzımı yokluyo ya delı oluyorumahh dorukkk olsa keskeee ama napalım yıgıte alsıtım sankı yıgıtelr yaramaz ve tosun olur derler bakalım adını tasıcakmı oglusum

canım ben sana aklımda kalan güzel birkaç erkek ismi öneriyim istersen gerçi belki beğenmezsin veya eşin beğenmez ama söyliyim benim cinsiyet daha belli değil ama isimlerim hazır:)
yamaç, uraz(s), doruk, Arden

senin kocanda cins omomatik arielmatik detejanla bozmus kafayimuro sanki cok iyi ya yoksa kafasinda babasinin ismi murati koyma fikri mi var da muro diyo

Bence murat çok güzel bir isim keşke benm kpederin adı Murat olsaydı. Biz de pek düşünmüyoruz isim işini ne olacak bilmem

yaaa uffff.(( sözde sadece marul maydnz almaya çıkıyım dedm ki eve gelrken mandalina portakal falan da yklenmş haldeydm yaa millet nekadar agır kaldrma diosa bazen cidden bii mallığı tutuo insanın ki bi de ben düşük tehlikesi atlattım.((((( inşallah bişey olmaz bebeğime...

Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)

Sende deki eşine senin adını kuranda geçiyor diye mi koydular dee
Vallaa ne sinir konuymuş yaa
Babacığımıı burdan yine peek cok öperim kimseye karıştırmamışş kimseyide dinlememiş miiss gibi koymuş ismimi kii ozamane göre inanılmaz değişik isimmişş
Okulda sıkıntı çekmedim, işte sıkıntı çekmedimm
Küçük hüseyin, büyük hüseyin diye çağrılmadım hiç

canım ben sana aklımda kalan güzel birkaç erkek ismi öneriyim istersen gerçi belki beğenmezsin veya eşin beğenmez ama söyliyim benim cinsiyet daha belli değil ama isimlerim hazır:)
yamaç, uraz(s), doruk, Arden

Yamaç ismi ağır gelir canım hep engebe yamaçlarla karışır
Oyüzden Sarp koymayın derler meselaa
Uras hmmm peek güzell
Doruk koymam
ARDEN Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anlamına duruşunun ahenkine ve soyadımla uyumunaa
Bunladaa dalga geçmezse izninle copy paste yaptım vallaaa
Arden: ALLAHIN TARLASI BOLLUK BEREKET ADALET PRENSİ demekmiş
Teşekkür ederimmm

senin kocanda cins omomatik arielmatik detejanla bozmus kafayimuro sanki cok iyi ya yoksa kafasinda babasinin ismi murati koyma fikri mi var da muro diyo

Ayy durrr baakk benim kafam hiç o yönde basmadııı
Dimii piskolojik hazırlıyorr benii kroooo Muroyaa
Murat diyincee Murodan iyidirr diyip daha az kasırgalı geçireceğini düşünüp yırtcağını sanıyorr uyanıkkkk
Baaaakkk baaaakkk heee bidaha desin bakimm Muro bende kusura bakma Murat koyamam, sonra millet tur atar cocuğumda diyeceeem

dık zatı koyuluyor rulo yapılıp bezler ama alta bısey koyup dolgu yapılabılır yanı care bulunur :)
ay nede yarısı fblı yarısı bjklı mı yapsam herkes gülme komasına gırer :)
emın ol senın dogum yaptıgın gun tv haberlere bakıcam her an senı ordan ızleyebılırım :)

cok gecmıs olsun canım cınsıyet mı degıstı yıne ay ınsallah bızede olmaz hayırlısı olsun balım
doktorun ne dıyorsa yap balım

Dün geceyi çok huzursuz geçirdim soğuktu, rüzgar sesi, balkonda birşeyler yuvarlanıyor, bir taraftan tuvaletim gelmiş...
Allah dışarıda kalanlara yardım etsin

sogugu gorunce ılk sozum dısarda kalanların Rabbım yardımcısı olsun dedım bız evde donarken onlar dısarda

yaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi

bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında

bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek

dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?

canım bebek dogdugu gıbı yaptırılabılıyor hemen abım cok acelecı dun cıkarmıs nufus kagıdını
ama yengemın ıstedıgı ısımere gore abım karısmadı keske her erkek boyle anlayıslı olsa

canım yengem normaldede boyle bırı bırsey hedıye edersın oylece durur
dun mesela esım gececıyken ıstersen gelır kalırım dedım hıc cevap bıle vermedı
eskı ben olsam kırılırdım co kkırdıgı oldu benı ama artık huyunu ogrendım ozunde kotu bırı degıl
ama tepkısız ve bebek konusunda uzman daha ılk anda yle bı alıp besledıkı onu sankı 10 kere anne oldun dedım :)
oda kac bebek buyuttum tecrubelıyım dıyor cıddende oyle
benım kucuk yaramaz bence kıskanmadı o an ıcıme dogan oyun arkadasına selam verdıgı :)
ay bak aklıma dustu hava buz dısarı sımdı cıkamam yegenımı opup koklamak ıstıyorum esımınde ızın gunu bugun

biz furkan meriç koymaya karar verdik en son kocamın fikri değişmezse tabi kızlar nasıl sizce
cok begendım canım furkan ısmını cok severım canım hayırlı olsun

yaaaaa karismasinlar amaaaa
isme anne ve baba karar verir
yorum yapmasinlarrr cok kotu cidden

ben masus esimin anneannesinin agzini yoklamistim, anneanne ne koyalim oglusun ismini dedim, o da bana siz kimseyi karistirmayin kendiniz karar verin kizim dedim taktir ettim
cok sukur karisan eden de yok bize
bir annem begenmez isimleri ama onu da sallamiyorum kendisine de diyorum anne seni sallamiyorum cunku ne desem begenmiycen diye annem illa popular isimler kuzey, emir, cinar.. onlar olmali diyor, ben de diyorum ileride ayni nesillerde siniflar kuzeylerle emirlerle dolacak

bizde tek sorun esim iki isim istiyor, ben kesinlikle tek isim istiyorum. onu halletmem lazim. esim d eikinci isme sen karar ver hic karismiycam diyor ama ben ikinci olsun istemiyorum cok karisiklik oluyor sonra

yokhcum bir ara ALMINA ya sicak bakmistin sen
mevzusu gecti mi
benim kizim olunca ismi hazir

Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)

canım böyle içerden bişi kayar gibi oluyo nasıl desem gıdıklıyolar sanki seni içten bi yerden.
kelebek çırpınır gibide denebilir yada teninde sinek falan gezer ya böle kımıl kımıl olur huylanırsın onu içerden düşün
biraz değişik tasvir ettim zannımca ama böle hisssettiriyo bana minnak kızım
tekme attığı vakit zaten güp ediyo bişi içerde ama nazikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…