2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

CANIM BU ARADA YAMAÇLA ilgili benim eşimde ikinci ismi de paraşüt koyalım tam olsun demişti:):))))))

yokhcum bir ara ALMINA ya sicak bakmistin sen
mevzusu gecti mi
benim kizim olunca ismi hazir

evet evet gündeme geldi o da
hatta eşim "Almila" da olabilir dedi, ama onlardada ben kararsız kaldım.onları kenarda bekletip hala bakınıyoruz işte
daha ne arıyosak başımıza iş çıkarıyoruz işte
Almina güzel aslında, Almila "L" den dolayı söylemi daha zor gibi emin değilim hiçbirinden :44:
ne bileyim şöyle %100 içime sinmiyor hiçbi isim ne olacak böyle bilmiyorum

sol gogsum sizim sizim sizliyorrr
cok aciyor ya dokunca falan degil durup duruken sizlama igne batar gibi geliyor geciyor
solda hissediyorum orda mi cok sut olacak :44:sagda hicbir sey yok
alakasi var midir bilmem

bebisimi ozledim daha cok var zaman gecmiyor. daha 20 gun

Sağolun kızlar ben de tuhaf bişi oluyo diye korkmuştum ama içerde hareket ediyo demek ki benim velet böyle içimde bişi sızlıyo sanki ama 4-5 saniye olup geçiyo ilerde bunun daha güçlüsü olucak demek ki...

günaydınlar nasılsınız güzel anne adayları rüyanızda kız bebekmi erkek bebekmi görüyorsunuz birde rüyalar çıkarmı acaba yoksa tersimi çıkar .çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini.birde kan yenilenmesi diye bir şey duydunuzmu cinsiyet farklılığı yönünden ikinciyi düşünrsek kızlar :)allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin işallah amin

kızlar günaydın, ya bi sıkıntım var benim( göğüs uçlarım acayip kurudu nerdeyse kabuk bağladı neden olur bu??? ne yapmam lzm sizce???
benimde beyaz beyaz kabuk bağlamış..şu an acımıyor ama çok kaşınıyor uçları..

Arca benim istediğim isim tatım..Arca isimli küçük bir çocuk denizde yüzerken bana aşık olmuştu sohbet etmiştik..adın ne dediğimde ayca demişti..r leri söyleyemiyordu..o kadar tatlı ve yakışıklıydı ki o isim o zamandan aklımda..ama benimki de tutturdu nonoş adı diye..umarım ikna edebilirim..

Bence murat çok güzel bir isim keşke benm kpederin adı Murat olsaydı. Biz de pek düşünmüyoruz isim işini ne olacak bilmem

Murat güzel isimde, neden Murat
Bende isterim ozaman babamın adını koymayııı
Kavga cıkmaması adına oyüzden kayınpeder/kaynana ismi koyulmaması taraftarıyımm canım :44:

Korkma bişey olmaz canımm
Ben her akşam taşıyorum yapıyorumm
Eğilmemde sıkıntılı benim, ama hala temizliğimi yapıyorum
Allaha emanet yavrularımız

Tvyi değilde radyoyu aç canımm acil kan gerekebilirr
Heryerini parçalamaktan adama
Allahım o günler hayırlısıyla bi gelsee bi gelsee elimize kucağımıza sağlıkla bir alsakk

ya ben ikisinde de cok incelemedim sanirim
aklimiza bir an geliyor tamam diyoruz
aslinda uzerine iyi dusunmek lazim
Almina cok hos geliyor benim kulagima, bir de yasadigimiz yere cok uygun bir isim sonu a ile bittiginde zorluk cekmez kizim diye dusunmustum ama isin garibi anneanne ve dede telaffuzda zorlaniyordu :)) kac kere soylemisler almina almina diye onlar degisik telaffuz ediyomus :) hatta oglumuz olacagini ogrendigimizde anneanne oh be kurtardiniz beni o isimden soyleyemiyorum demisti

ya bende şimdi ananeme desem bunları kesin o da
neymiş öleee ecnebi ismi gibi bunlar der
ben kafayı bozdum valla bu kadar düşünmeye değcekmi bilmem de.
halimizi görse biri sürekli tekrarlıyoruz akşam oluyo sesleniyoruz falan aklımızdaki isimlerle birbirimize
adını soyadını onlarca kez tekrar ediyoruz kulaga nasıl gelyior falan diye.
derkeeeeeeeen şekil 1-A, yidik kafayı yidik

Seninmiydi canımm
İnan ben cok beğendim gördüğümdee
Hemen söyledim eşime tuttu Ayça ayça derler diyee
Kusura bakmaa benim hokkabaz herşeyi uçuruyor işte böylee
Bence eşinde onaylarsa pek çoook güzell bir isim bencee
Ama oğlunda r leri söyleyemezse minikken :44:
Yada kızarkadaşı r leri söyleyemezse :44:
Ahaaa adamın isim takıntısı bana geçti iyi mii

Günaydın
Canım bende hiç biri tutmadı inan, ne çin nede kan yenileme nede sağ taraf
Rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu veriyor

Almila evet biraz zor söyleniyorr
Almira daha kıvamında
Armini biliyorsun ben zaten aşıkım o ismee
Rabbim ismiyle yaşatacak hayırlı isimler koydurtmak nasip etsinn
Al işte vur birine al ötekisini Senin kocanında benm kocamdan farksız yanı yokk
Allah yardımcın olsun canım

Beğenirde olur dersee
Sanırım isim annesi olacaksınn
Öğle arasında konuşup haber veririm kuzum

dedımmm madem peygamber ısmı ıstıyodu da baban 3 oglu var ne dıye koymadı dedımkonussun dursun ben kendımı bılıyorum ya ben ne dersem o bı doruk koyduramadım gıttı amabende aynısını dusunuyorum 3 kız kardesız 3umuzun de ısmı cok guzel hele en kucugu tek dunyada esı benzerı yok ısmının
cnm ela cok guzel benımde hosuma gıdıyor...aysım de sankı eksık bısıler var gıbı geldı bana benımgorusum ama
can sıkıyolar sadecee olurmu ılla bırılerı can sıkacak

anane dedınızde aklıma geldı gecen aemlere gıttım ananem de ordaydı ...babama dedımkı ya baba karnım buyumusmu hıc sevmıyorsun torununu askolsun dedımananemmm ustume atlıcaktııı töbe töbeee ne dıyosun kızım sen ayıptır dıyo

Armin banada çok kibar geliyo
Almira'yı eşimde söyledi, hatta kulaklarıma inanamadım
neden? isim güzel okey kulagada hoş geliyor ammaaa
Bursalılar varsa aramızda bilirler.
Koskoca Almira Hoteli var şehrin ortasında :26:
direkkkkt onu çağrıştırıyo bana, ondan eledim kafadan istemeyerek
neyse artık canım isimsiz kalacak değiller yaa
dediğin gibi canım allahh hayırlı isimler nasip etsinde
adlarıyla büyüsün kuzucuklarımızzz

hamılelıgın yarısına geldık nerdeyse hala ısım belırleyemedık off esımde bende umutsuz vakayız
yavrumuz ısımsız dogucak dıyoruz nedense tıkandım kaldım ya ısım konusunda nette hep aynı ısımler
zahid esımle cok kafıyelı ısmı uyuyor manası cok guzel ama ıcımız ısınmadı nedense ozellıkle esımın
kız ısmı olsa of coktan bulmustum super ısımler var yegenımın ısmıne bayıldım mesela sevde zümra

cnm ela cok guzel benımde hosuma gıdıyor...aysım de sankı eksık bısıler var gıbı geldı bana benımgorusum ama

bana kalsa kendimi bildim bileli kızım olsun Ela koyucam diye dolanırdım
şimdi nolduysa bi etkiledi adam beni, yandan yandan bakar oldum isme
göz renginden başka anlamı neymiş onun, ha mavi koymuş ha yeşil, haa ELA
Mantık bu işte sözün bittiği yer

çokk tatlılar yaaaaaaaa, allahım başımızdan eksik etmesin
benim tontişimde anane biz bugün cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz dediğimde,
neyymiş o cinsiyet minsiyet noluyo daha şimdiden ayıptır günahtır otur oturdugun yerde diye çemkirmişti bana

Son düzenleme:

puff biz de henüz bi isim bulamadık..kız ismi olsa kolayda erkek ismi biraz zor bulunuyor...

gonlunuze gore olsun canim
uyum cok onemli dedigin gibi biz de yazarak bakiyoruz soylenise bakiyoruz
biz biraz eski turk tarihinden gidiyoruz isim konusunda cok severim ben hunlar gokturkler.. donemini orta asyayi

canim bizim isim belli aslinda
sen listeye ekleyebilirsin
METE olacak oglusun adi
ikinci isim karari alirsak soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…