- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.181
Sende deki eşine senin adını kuranda geçiyor diye mi koydular dee
Vallaa ne sinir konuymuş yaa
Babacığımıı burdan yine peek cok öperim kimseye karıştırmamışş kimseyide dinlememiş miiss gibi koymuş ismimi kii ozamane göre inanılmaz değişik isimmişş
Okulda sıkıntı çekmedim, işte sıkıntı çekmedimm
Küçük hüseyin, büyük hüseyin diye çağrılmadım hiç
Yamaç ismi ağır gelir canım hep engebe yamaçlarla karışır
Oyüzden Sarp koymayın derler meselaa
Uras hmmm peek güzell
Doruk koymam
ARDEN Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anlamına duruşunun ahenkine ve soyadımla uyumunaa
Bunladaa dalga geçmezse izninle copy paste yaptım vallaaa
Arden: ALLAHIN TARLASI BOLLUK BEREKET ADALET PRENSİ demekmiş
Teşekkür ederimmm
Ayy durrr baakk benim kafam hiç o yönde basmadııı
Dimii piskolojik hazırlıyorr benii kroooo Muroyaa
Murat diyincee Murodan iyidirr diyip daha az kasırgalı geçireceğini düşünüp yırtcağını sanıyorr uyanıkkkk
Baaaakkk baaaakkk heee bidaha desin bakimm Muro bende kusura bakma Murat koyamam, sonra millet tur atar cocuğumda diyeceeem
yokhcum bir ara ALMINA ya sicak bakmistin sen
mevzusu gecti mi
benim kizim olunca ismi hazir
benimde beyaz beyaz kabuk bağlamış..şu an acımıyor ama çok kaşınıyor uçları..kızlar günaydın, ya bi sıkıntım var benim( göğüs uçlarım acayip kurudu nerdeyse kabuk bağladı neden olur bu??? ne yapmam lzm sizce???
Arca benim istediğim isim tatım..Arca isimli küçük bir çocuk denizde yüzerken bana aşık olmuştu
Alemmiyizz ikimizde cocukmuyuz anlamadımm
Adam bide herşeye öyle bir kafiye buluyor kiii bişey diyemıyorumm
Bikere burda gördüm Arca ismii ayyy ne güzel dediimm
Eşime dedim Arca ismi nasıl diyee
Nehirdi galiba anlamıı
Tuttu bana Ayça derler cocuğa diyee
Bide siz diyordunuzz isim yüzünden kavga ediyoruzz bende ooo bizde hiç yaşanmaz ben koyarım eşim onaylar diye düşünüyordumm
Şimdi Ben buluyorum, adam sürekli vetoluyor oldu
Sormaa canım yaa Arman daha erkek ismi dimii
Gitti ona Azman dediii
Yani arman diye tanıdığı olan varsa kusura bakmasınn
Bizim isim uzmanııı böyle işte
Eşimde Muro diye seviyorr göbeğimi bidee :18::18:
Gidip Muro koymazsa iyidir
Bence murat çok güzel bir isim keşke benm kpederin adı Murat olsaydı. Biz de pek düşünmüyoruz isim işini ne olacak bilmem
yaaa uffff.(( sözde sadece marul maydnz almaya çıkıyım dedm ki eve gelrken mandalina portakal falan da yklenmş haldeydm yaa millet nekadar agır kaldrma diosa bazen cidden bii mallığı tutuo insanın ki bi de ben düşük tehlikesi atlattım.((((( inşallah bişey olmaz bebeğime...
dık zatı koyuluyor rulo yapılıp bezler ama alta bısey koyup dolgu yapılabılır yanı care bulunur :)
ay nede yarısı fblı yarısı bjklı mı yapsam herkes gülme komasına gırer :)
emın ol senın dogum yaptıgın gun tv haberlere bakıcam her an senı ordan ızleyebılırım :)
evet evet gündeme geldi o da
hatta eşim "Almila" da olabilir dedi, ama onlardada ben kararsız kaldım.onları kenarda bekletip hala bakınıyoruz işte
daha ne arıyosak başımıza iş çıkarıyoruz işte
Almina güzel aslında, Almila "L" den dolayı söylemi daha zor gibi emin değilim hiçbirinden :44:
ne bileyim şöyle %100 içime sinmiyor hiçbi isim ne olacak böyle bilmiyorum
ya ben ikisinde de cok incelemedim sanirim
aklimiza bir an geliyor tamam diyoruz
aslinda uzerine iyi dusunmek lazim
Almina cok hos geliyor benim kulagima, bir de yasadigimiz yere cok uygun bir isim sonu a ile bittiginde zorluk cekmez kizim diye dusunmustum ama isin garibi anneanne ve dede telaffuzda zorlaniyordu :)) kac kere soylemisler almina almina diye onlar degisik telaffuz ediyomus :) hatta oglumuz olacagini ogrendigimizde anneanne oh be kurtardiniz beni o isimden soyleyemiyorum demisti
Arca benim istediğim isim tatım..Arca isimli küçük bir çocuk denizde yüzerken bana aşık olmuştusohbet etmiştik..adın ne dediğimde ayca demişti..r leri söyleyemiyordu..o kadar tatlı ve yakışıklıydı ki o isim o zamandan aklımda..ama benimki de tutturdu nonoş adı diye..umarım ikna edebilirim..
günaydınlar nasılsınız güzel anne adayları rüyanızda kız bebekmi erkek bebekmi görüyorsunuz birde rüyalar çıkarmı acaba yoksa tersimi çıkar .çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini.birde kan yenilenmesi diye bir şey duydunuzmu cinsiyet farklılığı yönünden ikinciyi düşünrsek kızlar :)allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin işallah amin
yaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi
bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında
bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek
dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?
canım güle güle kullan inşallah baba beğenir:) isim annesi mi olucam yani:) haber ver mutlaka:)
ben bebişimi kız hissediyorum zaten YAREN olacak...:) erkekse de ASLAN BİRKAN ama ilki kız olursa ikinicye belki arden düşünürüm:)
Korkma bişey olmaz canımm
Ben her akşam taşıyorum yapıyorumm
Eğilmemde sıkıntılı benim, ama hala temizliğimi yapıyorum
Allaha emanet yavrularımız
inşallah olmaz canım yaa.((başıma bi temzlk macerasında agr kaldrdığım için çok kötü şeyler geldi galiba brzda psikolojk hemn etkileniorum...
hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlice yavrularımızı bi kucagımıza alsaydık...
dedımmm madem peygamber ısmı ıstıyodu da baban 3 oglu var ne dıye koymadı dedımSende deki eşine senin adını kuranda geçiyor diye mi koydular dee
Vallaa ne sinir konuymuş yaa
Babacığımıı burdan yine peek cok öperim kimseye karıştırmamışş kimseyide dinlememiş miiss gibi koymuş ismimi kii ozamane göre inanılmaz değişik isimmişş
Okulda sıkıntı çekmedim, işte sıkıntı çekmedimm
Küçük hüseyin, büyük hüseyin diye çağrılmadım hiç
Yamaç ismi ağır gelir canım hep engebe yamaçlarla karışır
Oyüzden Sarp koymayın derler meselaa
Uras hmmm peek güzell
Doruk koymam
ARDEN Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anlamına duruşunun ahenkine ve soyadımla uyumunaa
Bunladaa dalga geçmezse izninle copy paste yaptım vallaaa
Arden: ALLAHIN TARLASI BOLLUK BEREKET ADALET PRENSİ demekmiş
Teşekkür ederimmm
Ayy durrr baakk benim kafam hiç o yönde basmadııı
Dimii piskolojik hazırlıyorr benii kroooo Muroyaa
Murat diyincee Murodan iyidirr diyip daha az kasırgalı geçireceğini düşünüp yırtcağını sanıyorr uyanıkkkk
Baaaakkk baaaakkk heee bidaha desin bakimm Muro bende kusura bakma Murat koyamam, sonra millet tur atar cocuğumda diyeceeem
cnm ela cok guzel benımde hosuma gıdıyor...aysım de sankı eksık bısıler var gıbı geldı bana benımgorusum amayaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi
bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında
bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek
dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?
can sıkıyolar sadecee olurmu ılla bırılerı can sıkacakyaaaaa karismasinlar amaaaa
isme anne ve baba karar verir
yorum yapmasinlarrr cok kotu cidden
ben masus esimin anneannesinin agzini yoklamistim, anneanne ne koyalim oglusun ismini dedim, o da bana siz kimseyi karistirmayin kendiniz karar verin kizim dedimtaktir ettim
cok sukur karisan eden de yok bize
bir annem begenmez isimleri ama onu da sallamiyorum kendisine de diyorum anne seni sallamiyorum cunku ne desem begenmiycen diyeannem illa popular isimler kuzey, emir, cinar.. onlar olmali diyor, ben de diyorum ileride ayni nesillerde siniflar kuzeylerle emirlerle dolacak
bizde tek sorun esim iki isim istiyor, ben kesinlikle tek isim istiyorum. onu halletmem lazim. esim d eikinci isme sen karar ver hic karismiycam diyor ama ben ikinci olsun istemiyorum cok karisiklik oluyor sonra
Almila evet biraz zor söyleniyorr
Almira daha kıvamında
Armini biliyorsun ben zaten aşıkım o ismee
Rabbim ismiyle yaşatacak hayırlı isimler koydurtmak nasip etsinn
Al işte vur birine al ötekisini Senin kocanında benm kocamdan farksız yanı yokk
Allah yardımcın olsun canım
Seninmiydi canımm
İnan ben cok beğendim gördüğümdee
Hemen söyledim eşime tuttu Ayça ayça derler diyee
Kusura bakmaa benim hokkabaz herşeyi uçuruyor işte böylee
Bence eşinde onaylarsa pek çoook güzell bir isim bencee
Ama oğlunda r leri söyleyemezse minikken :44:
Yada kızarkadaşı r leri söyleyemezse :44:
Ahaaa adamın isim takıntısı bana geçti iyi mii
Günaydın
Canım bende hiç biri tutmadı inan, ne çin nede kan yenileme nede sağ taraf
Rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu veriyor
canım günaydın bende çin takvimine göre kız çıkıyor ama sende tutmamış benimde henüz net değil hayırlısı evet allahım hayırlıısnı nasip eylesin yavrularımızı bizlere bağışlasın
cnm ela cok guzel benımde hosuma gıdıyor...aysım de sankı eksık bısıler var gıbı geldı bana benımgorusum ama
anane dedınızde aklıma geldı gecen aemlere gıttım ananem de ordaydı ...babama dedımkı ya baba karnım buyumusmu hıc sevmıyorsun torununu askolsun dedım ananemmm ustume atlıcaktııı töbe töbeee ne dıyosun kızım sen ayıptır dıyo
hamılelıgın yarısına geldık nerdeyse hala ısım belırleyemedık off esımde bende umutsuz vakayız
yavrumuz ısımsız dogucak dıyoruz nedense tıkandım kaldım ya ısım konusunda nette hep aynı ısımler
zahid esımle cok kafıyelı ısmı uyuyor manası cok guzel ama ıcımız ısınmadı nedense ozellıkle esımın
kız ısmı olsa of coktan bulmustum super ısımler var yegenımın ısmıne bayıldım mesela sevde zümra
ya bende şimdi ananeme desem bunları kesin o da
neymiş öleee ecnebi ismi gibi bunlar der
ben kafayı bozdum valla bu kadar düşünmeye değcekmi bilmem de.
halimizi görse biri sürekli tekrarlıyoruz akşam oluyo sesleniyoruz falan aklımızdaki isimlerle birbirimize
adını soyadını onlarca kez tekrar ediyoruz kulaga nasıl gelyior falan diye.
derkeeeeeeeen şekil 1-A, yidik kafayı yidik
anane dedınızde aklıma geldı gecen aemlere gıttım ananem de ordaydı ...babama dedımkı ya baba karnım buyumusmu hıc sevmıyorsun torununu askolsun dedım ananemmm ustume atlıcaktııı töbe töbeee ne dıyosun kızım sen ayıptır dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?