2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

olmaz canim insallah durusu iyi ayarlamamiz gerekiyor galiba bende anlamiyorum gecen temizlik yaptim diye dusuk tehlikesi oldu hemen millet doguma gitmeden neler yapiyor hayranim oylelerine

bbencedr seni hazirliyor psikolojikmen muro degil murat olsun diyecek sen simdiden onlemini al yalniz muraatla ne diye dalga geciliyor ben hic duymadim

aysimi aysima anlarlar diye dusunuyorum bende aysima veya simay daha guzel.bence

yaninda kalan biri yok mu canim annesi falan.hic cevap vermemesi kotu olmus ama sende anlayislisin galiba taniyinca yadirgamiyorsun huylarini.gerci yas gecince insan nerede ne konusmasi gerektigini ogreniyor ama.belli olmuyor yinede.bebisinde vermis selamini iyi anlasirlar insallah senin bebek boga olacak galiba kiskanc olmaz herhalde.oyy yarina bol bol hasret giderirsin artik mis kokulunla.yegeninin isinleri cok guzelmis bebegim kiz olursa aklimda o isimler oncedende

ben oyle dusunmuyorm kulaga hos gelıyor ela ama mavi olemı mesela lila da hosuma gıdıyor kız ısmı

aminn canımm eskıler oyleee bızım yaptıklarımız ayıp gelıyor oyle gormedıklerı ıcın

ekledım canımmmm hayırlı olsun ısmınız

puff biz de henüz bi isim bulamadık..kız ismi olsa kolayda erkek ismi biraz zor bulunuyor...

kızzzz bende öyle diyodum ayy erkek olursa yandık hiç isim yok aklımızda
kız olursa ismi belli zaten hem çeşit çok falan diyoduk
sonraaa kalakaldık işte bööle iş başa düşünce o kadar oluyomuş demekki

ben oyle dusunmuyorm kulaga hos gelıyor ela ama mavi olemı mesela lila da hosuma gıdıyor kız ısmı

aminn canımm eskıler oyleee bızım yaptıklarımız ayıp gelıyor oyle gormedıklerı ıcın

evet benimde kulağıma hoş geliyorrrrrr o yönden çok istiyorum işte.
aslında o da begeniyor söylemini tek derdi işte anlamı.
valla ben anlamam şöyle içime sinen bi isim bulamazsa bu adam bikaç ay içinde
ela diye koydum gittiiiiii bizim kızın adını

ıkı ısım ıstemıyormusunuz cnm?en aızından 2. ısım anlamlı olur

bu arada bılgılerını yolla da lısteye eklıyım senı yaa gecen baktım yokmussun

Gıcık kocam 10dk once otobus kalkacak dıye wc ye gıtmeme ızın vermedı ne cok gıdıyon anlamıyorum dıyo sankı keyfımden gıdıyorum 3 saat ıns dayanırım gecmıse cokkkk hızlı baktım sanırım ısım konusu konusuluyor ben hala ısım bulamadım aklımda yıgıt dolanıyo ama umutla ruyamda gormeyı bekllıyorummm

doktordan geliyorum şimdi size yazayım dedim

kuzumu gördüm rabbime çok şükürki herşey yolunda

kilosu 164 grammışbi paket margarin kadar bile ağırlığı yok

boyu 17 cm

tam sırt kemiğine bakacaktıki zırt diye döndü

drumuz çok hareketli ölçüm yapamıyorum dedi

ayak parmaklarını gösterdi uçları etlenmişti bile ay anası kurban olur ona

cinsiyetine bakalım dedi önce kıza benzettim dedi sonra da kesin kız dedi biz görmedik ama dr gördü sanırsam bu arada kilomda son 1 aydır değişilik olmamış
dr beğendi bu seferde aç kalma ye dedi
bizden haberler böyle

ılkzamanlar pek anlayıslı degıldım durust olayım yuzune demesemde cok kızıyordum
en basıt ornek sozunde ıldkefa gordum yanına gıttım bısey sorcam arkasını dondu cevap vermıyor yanındakı arkadası
ayıp edıyorsun bısey soruyor cevaplasana dıye dedı o zmaanlar abım benı cok sevdıgnı belırtmıs ona
abım dızlerımde yatar uyur bana prenses der hep kızdırırsamda cadı
galıba ozmanlar bıraz kıskanıyordu ben hemen kendımı gerı cektım abımden sımdı oyle uzaklık varkı aramızda yengem kıskanmasın dıye ..
ama dedıkoducu fesat bırı degıl yaptıgını ıcten yapan ah bıde sabıt fıkrı dıkbaslılıgı hep kendı ıstedıgı olsun dusunmese
abımle bır kac olayına denk geldım ogunden berı daha az gıder oldum evlerıne uuzluyorum cunku onları boyle gordukce
ama bırbırılerın ısevıyorlar gozlerı bu sorunları gormuyor sımdılık :)

hanı burda hepımız kendı aılemızden bırı kalmasını ıstıyoruz ya daha rahat oluruz dıye
annem babama bakıyor babam kendı kendıne wcye gıdemıyor bı kere annem mutfaktaydı gıtmıs cok kotu dustu
sureklı altına kacırıyor bebek degıl bezlenemıyor onunla gelınınıe gıdıp kalamaz gelını rahat olması lazım
aılesıyle rahat olur dıye bız gerı durduk hanı sahıplenmıyelım onlar rahat olsunlar dedık
annesı evde kımse yok rahat kalabılır sastık geldıler gorduler hastaneden gıdıceklerdı
kı annem 2 gun hastanede uykusuz kaldı barı eve gelın dedı gelıp yıkadı bebegı annesı annemde yemegını yaptı
sonra dun yıne yemek yapıp goturdu kız kardesı daha kucuk 16 17 yasında o kalıyor yanında
bende cekınerek sordum benden rahatsız olmazsa gelır bakarım altını degısırım yemegını yaparım cevap vermedı
ablamlar haftasonu gelıcek cocukları okul derken bılmıyoruz nasıl olcak kardesı bı kac gun kalıp gıdıcek

esım asırı kıskanc bıde oglu oyle olursa benı bakırkoyde zıyaret edersınız :)
sevde serra benım favorı kız ısımlerım sevdeyı yengem kaptı kızım olursa serra benım :)
halasının kuzusu yaa eller hep yukarda emerken nasıl cekıyor memeyı bunları bızde yasıcaz inşallah :)

maşalahhhhkızınız da hayırlıı osunnn herseyınyolunda oolmasına sevdınfdm cnm..bu arada sende lıstede eklı degılmıssın ıstersen bılgılerını yolla ekleyeyımcnm

ya öyle deme annesı ben hep onu ıcımde kocaman buyuk bebek dıye hayal edıyorum
esım bak bukadarcı kdıye cm gosterınce kızıyorum
kızın hayırlı olsun canım :) kılo almamana sevındım canım darısı basımıza dıcem ama nerde:)
gelecek ay ıkı katı olcak bebegın inşallah bende merakla beklıyorum bakalım kac gram boyu posu ne :)

Canım boyuna baştan popoya değilde bacaklarıda almış heralde çünkü baştan popoya çok fazla bu haftada gibi geldi genelde ilerleyen aylarda o boya ulaşıyor sen yazınca şoka girdim

Gozun aydın canım kızınızda hayırlı olsun

maşalahhhhkızınız da hayırlıı osunnn herseyınyolunda oolmasına sevdınfdm cnm..bu arada sende lıstede eklı degılmıssın ıstersen bılgılerını yolla ekleyeyımcnm

sağol canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah
ilk bebeğimiz hayırlısıyla kızımız olcak adını şimdilik begüm koyduk değişebilirde garantisi yok 24 yaşındayım canım

Son düzenleme:
esesye sanada günaydın bebiş nasıl ?:)

iyiz canım sadece işte olmak beni sinir ediyor herkes karlı diye gelmedi ben burdayım ve yoğun.

Gelemeyenler de işlerini bana buyuruyor bebğime yansıtmamaya çalışıyorum Allah tüm çalışnaların yardımcısı olsun canım sen de dua et bizlere motivasyonumu düşürüyorlar ben ki avcılarda oturuyorum ama vaktimde burdaydım benden başka bir kişi daha burda ve buram buram kar yağıyor diğer kişinin de evi yakın ve ben hamileyim düşün saçlarım diken durumda şuan. Ben de erken çıkıcam burda mahsur kalamam valla.

bunun dışında c.tesi yi bekliyoruz:) sen de durumlar nasıl canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…