2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bu arada hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşalah boy çok uzunmuş dedim ama o kişiden kişiye değişiyormuş seninki selvi boylu olacak maşallah sizin boylarda uzun heralde

snow canım bdt 30 mayıs sat 23 ağustos yazmayı unutmuşum
Gozun aydın canım kızınızda hayırlı olsun
sağol canım sağ sağlim alalımda kucağımıza başka bişey istemiyorum rabbim doğmuş yada doğmayı bekleyen tüm ana kuzularını bağışlasın inşallah

Canım boyuna baştan popoya değilde bacaklarıda almış heralde çünkü baştan popoya çok fazla bu haftada gibi geldi genelde ilerleyen aylarda o boya ulaşıyor sen yazınca şoka girdim
canım neresini ölçtü tam bakamadım ama bacaklarda dahildir heralde:44: ekrana bakmaktan,, drun dediklerinden bişey anlayamadım zaten
valla bende koca bişey sanıyodum ekrandan dolayı heralde ama baksana minnacık bişey
sağol canım umarım hayırlı bi evlat olur sen benim kiloma bakma hormon iğnelerinden dolayı şiştim 76 ile hamile kaldım şuan 80 kgyim15 gün sonra kontrol var tekrar görcem kuzumu inşallah

valla eşim oğlumuz olacagını duydugu an metehan olsun dedi ben başka isimler sunsam da kabul etmedi çnkü kızımz olsa adını ben koycaktım banada bu durumda boyun eğmekten başka bşy kalmadı.))

hayirli olsun canim sizin de isim
bizim de metehandi esim cok istiyordu ben hani iptal edene kadar biraz ugrastim ve mete kaldi metehani da cok seviyorum ama biz de hamile olmamdan once karar vermistik bu isme cok duusnmedik ustunde

Bende gittim bugün kontrole kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok geçmişi okuya okuya anca gelebildim şimdiye öncelikle cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun ağrıları olanlarada geçmiş olsun.
Dr. konuştuk herşey güzel 2 li testinde güzel çıkmıştı 3 lü yada 4lü teste gerek yok dedi.Detaylı ultrason için gün al diye uyardı bende tamam dedim.Bizimkinin eli pipisindeymiş

Boyu:12 cm
Kilo:216 gr

Şimdilik herşey güzel gidiyor Allahım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah. Artık 3 hafta sonra detaylıda görüşücez oğluşla .Bu arada benim kocamda ne isim söylesem beğenmiyor hergün kendi bir isim bulup geliyor sonra vazgeçiyor kendi kendine doruk,yiğit,taha,barlas şimdiye kadar karışmadım bakalım ne olacak.Bu arada benim kayınpederim geçen sene rahmetli oldu nur içinde yatsın.Kocam arasıra onun adını koyucam diye dalga geçiyor kayınpederimin adı şerafettindi. Artık ne yaparım bilmem amcasıda eşime babanın adını koy demiş kıyameti kopardım madem çok meraklılar benden önce abinin oğlu olmuş ona koysalarmış eltim yine hamile benden bir ay geride eğer o senin annenin adını koyarsa bende babanın adını koyarım dedim.Kayınvaldemin ismide menduha

Bu arada hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşalah boy çok uzunmuş dedim ama o kişiden kişiye değişiyormuş seninki selvi boylu olacak maşallah sizin boylarda uzun heralde

sağol canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ilk ıkınmada pırtlatalım bebişleri inşallah babası 1.92,,, ben 1.65 anası gibi maki olmasın babasına çekti herhaal kavak gibi uziycak

hayirli olsun canim sizin de isim
bizim de metehandi esim cok istiyordu ben hani iptal edene kadar biraz ugrastim ve mete kaldi metehani da cok seviyorum ama biz de hamile olmamdan once karar vermistik bu isme cok duusnmedik ustunde

sizinkide hayrlı olsun canım valla sen yne galip gelmşsn ama bennn:S neyse Allah adlarıyla uzun hayrlı bi ömür versin inşallah bebşlerimize.))

canım neresini ölçtü tam bakamadım ama bacaklarda dahildir heralde:44: ekrana bakmaktan,, drun dediklerinden bişey anlayamadım zaten

Aynen biliyormusun dr bir sürü şey söyledi falan inan hiçbirşey hatırlamıyorum ekrana bakmaktan bana resmini verdi ordan baktım kiloya boya ordada söyledi ama aptal gibi sırıtıp durduğum için anlamadım ya birde benim akşamları ayaklarım çok yanıyor ama ben salak dr bir sıkıntı varmı diye sorduğunda ultrasona bakmaktan yok dedim çıktıktan sonra aklıma geldi şu huyuma sinir oluyorum gitmeden önce şunu sorucam bunu sorucam içeri girince heyecandan sevinçten kal geliyor bana ya :26::26:

ohhh maşallah canım benmm inşallah hepimz sağlıklı sıhhtlice kavuşurz bebşlermze.))senden de geldi gzl haberler darısı bize.))
bu isim mevzusunda sıkıntı çekmeyenler arasındayım galiba valla ne kayınbabam nede sevgili kaynanam kocam metehan olcak deynce hç bşy demediler.)))

sağol canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ilk ıkınmada pırtlatalım bebişleri inşallah babası 1.92,,, ben 1.65 anası gibi maki olmasın babasına çekti herhaal kavak gibi uziycak

Anam babasının maşallahı varmış valla çocuk ne yapsın Sen kendine maki diyorsan ben direk ot oluyorum heralde Ben 1,60 ım eşim 1.85 inşallah oğlumuz babaya yada dayıya çeker abimde 1.89.Sağlıklı olsunlarda hayırlısı artık hepimiz bebekleri Allha emanet olsun inşallah

maşallah canım senin paşa tosuncuk olmuş rabbim nazarlaradan saklasın hepsinihayırlıu olsun oğluşun

benimde ayaklarım yanıyo ateş basıyo yorgan falan örtmüyorum... ayaklarımı duvara yaslıyorum anca o zaman rahatlıyoruum

ay çokta çekmesin babasına gökçe teyzesi gibi uzarda kıyafet olmaz sonra bende hamileliktenmidir nedir çektim sanırım toparlak bişey oldum evet canım en önemlisi sağlıklı olması başka bi derdimiz yok

kolay gelsin canım ne zor gelir çalışmak seni anlıyorum .ama evde olmak dinlenmek açısından iyi fakat can sıkıntısı oluyor .bende çalışmayı çok özledim inan.ama hamilelikde çok uyku basıyor bazen çalışmış olsaydım zorlanırdım şu aşamada diye düşünüyorum allah kolaylık versin bebişini yorma annesi fazla üşütmemeye de dikkat et.yol da insanı çok yorar haklısın benimde ev ve işyeri arasında 1 saatten fazla vardı ve inan özellikle kışın çok zor oluyordu birde hamilesin yani yollarda kayma dikkat et allah korusun .burdada kar yağışı aşırı olmasa yağmaya devam ediyor özlemişiz karı biz:)
bende iyi haberlerini bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun.ayda bir defa gidiyorsun dimi kontrole .ikili ve üçlü test yaptıredınmı sonuçlar nasıldı.bende bebeğimle zaman geçiriyorum aretık yemek yapmaya başladım akşama ne yemek yapıyım diye şimdiden düşünüyorum:)kolay gelsin canım

Kızlarrrr kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr

Eşime söyledim; Önce dalga geçti yineee
Arden dedimm madlen gibii dediii
Eyyytttt yeteeerr uleeenn o azmandı bu arieldi o ayçaydıı çok biliyorsan sen bul dedimdee
En son kararı ben vereceğim tabiii, çalışş çalışş ürettt dedii
Şuan kıpkırmızıyım dedim sonraa şaka şakaa karıcım dediiiii
Ali Arden onaydannn geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ve eşim dışında kuzeniimm ve arkadaşlarıma sordumm çookk beğendileerr
Hattaa kuzenimm replikk yaptıııı
Ardeeeennn oğlummm geell Ardeennn bebeğiiimmm diyee
Ayy bi hoşuma gitti bir hoşuma gittiii
esesey çoookk çoookk teşekkür ederimmm canımm, isimm anasııı
Sanırım Ali Arden olacak bebeğimm, (kısmetse nasipse )
Ve soyadımla uyumuda çok güzeell

Son düzenleme:
Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)

sakin ol canım henüz toplandı topik elbet cevap veren çıkar.. bak ben mesela yani okudum mesajını.. şimdi soruna gelirsek ılk bebeğinse hissetmemen normal .. senın fiziksel özelliklerini bilmiyoruz kı yardımcı olalaım.. mesela ben 14 hafta hissettim ilk ama benım karın duvarım inceymış ve plensatamın önde bebek tenıme daha yakın oldugu hissettim suanda zaten koca kızım var normal şekilde hissediyorum.. senın haftan küçük eger bıraz da kılo varsa karın duvarın kalınsa belkı bır ay sonra hissedersin .. yok normalse hersey pıt pıtları hissediyorsunda bağırsaklarınla karıştırıyorsun..

Kuzumm hayırlıı olsunn sırıkk prensesiiinn
Maşallahı varr şimdiden bellii manken olacak o mankenn gibii güzel uzunn boyluu
Rabbim sağlıkla kucağını aldırmayı nasip etsiiin

Maşşallahh oğluşunaa canımm
Şimdidenn eli pipişte mi yaramazınn
Oyun sanıyordur annesiii o kımıl kımıll oynayınca durr tutupta çekeyim şunu demiştir
Sağlıkla gelsin kucağına kuzun canımm

Son düzenleme:
canım ne güzel hayırlı olsun oğluşunun ismi bende çok beğendim

Kuzumm hayırlıı olsunn sırıkk prensesiiinn
Maşşahı varr şimdiden bellii manken olacak o mankenn gibii güzel uzunn boyluu
Rabbim sağlıkla kucağını aldırmayı nasip etsiiin

amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günleri anasına çekmediği belli

kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…