- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.221
doktordan geliyorum şimdi size yazayım dedim
kuzumu gördüm rabbime çok şükürki herşey yolunda
kilosu 164 grammışbi paket margarin kadar bile ağırlığı yok
boyu 17 cm
tam sırt kemiğine bakacaktıki zırt diye döndü
drumuz çok hareketli ölçüm yapamıyorum dedi
ayak parmaklarını gösterdi uçları etlenmişti bileay anası kurban olur ona
cinsiyetine bakalım dedi önce kıza benzettim dedi sonra da kesin kız dedi biz görmedik ama dr gördü sanırsambu arada kilomda son 1 aydır değişilik olmamış
dr beğendi bu seferde aç kalma ye dedi
bizden haberler böyle
sağol canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah
ilk bebeğimiz hayırlısıyla kızımız olcak adını şimdilik begüm koydukdeğişebilirde garantisi yok 24 yaşındayım canım
aynen bnde valla dktrun yapmayacaksın bşy dedgi andan bu yana senn gbi bnde işi tembelliğe vurdum Allah'tan eşimde anlayışlı.)))dediğin gbi bz değişmeyecegmz için huylar da değişmz...ama bazen onlar gbi olmayı istemiorum degl hani...galiba canim rahatim aslinda yapiyordum isimi ama oyle olunca tembellige vurdum belki son aylarda daha rahat oluyorlardir yasayip gorecegiz benimde ilk canim ama digerlerinde de boyle oluruz artik hersey bilinince pimpirikli olduk iyice
sağol canım sağ sağlim alalımda kucağımıza başka bişey istemiyorumGozun aydın canımkızınızda hayırlı olsun
canım neresini ölçtü tam bakamadım ama bacaklarda dahildir heralde:44: ekrana bakmaktan,, drun dediklerinden bişey anlayamadım zatenCanım boyuna baştan popoya değilde bacaklarıda almış heralde çünkü baştan popoya çok fazla bu haftada gibi geldi genelde ilerleyen aylarda o boya ulaşıyor sen yazınca şoka girdim
valla bende koca bişey sanıyodumya öyle deme annesı ben hep onu ıcımde kocaman buyuk bebek dıye hayal edıyorum
esım bak bukadarcı kdıye cm gosterınce kızıyorum
kızın hayırlı olsun canım :) kılo almamana sevındım canım darısı basımıza dıcem ama nerde:)
gelecek ay ıkı katı olcak bebegın inşallah bende merakla beklıyorum bakalım kac gram boyu posu ne :)
valla eşim oğlumuz olacagını duydugu an metehan olsun dedi ben başka isimler sunsam da kabul etmedi çnkü kızımz olsa adını ben koycaktım banada bu durumda boyun eğmekten başka bşy kalmadı.))
Bu arada hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşalah boy çok uzunmuş dedim ama o kişiden kişiye değişiyormuş seninki selvi boylu olacak maşallah sizin boylarda uzun heralde
hayirli olsun canim sizin de isim
bizim de metehandi esim cok istiyordu ben hani iptal edene kadar biraz ugrastim ve mete kaldimetehani da cok seviyorum ama biz de hamile olmamdan once karar vermistik bu isme cok duusnmedik ustunde
Bende gittim bugün kontrole kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok geçmişi okuya okuya anca gelebildim şimdiye öncelikle cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun ağrıları olanlarada geçmiş olsun.
Dr. konuştuk herşey güzel 2 li testinde güzel çıkmıştı 3 lü yada 4lü teste gerek yok dedi.Detaylı ultrason için gün al diye uyardı bende tamam dedim.Bizimkinin eli pipisindeymiş
Boyu:12 cm
Kilo:216 gr
Şimdilik herşey güzel gidiyor Allahım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.Artık 3 hafta sonra detaylıda görüşücez oğluşla .Bu arada benim kocamda ne isim söylesem beğenmiyor hergün kendi bir isim bulup geliyor sonra vazgeçiyor kendi kendine doruk,yiğit,taha,barlas şimdiye kadar karışmadım bakalım ne olacak.Bu arada benim kayınpederim geçen sene rahmetli oldu nur içinde yatsın.Kocam arasıra onun adını koyucam diye dalga geçiyor kayınpederimin adı şerafettindi. Artık ne yaparım bilmem amcasıda eşime babanın adını koy demiş kıyameti kopardım madem çok meraklılar benden önce abinin oğlu olmuş ona koysalarmış eltim yine hamile benden bir ay geride eğer o senin annenin adını koyarsa bende babanın adını koyarım dedim.Kayınvaldemin ismide menduha
sağol canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ilk ıkınmada pırtlatalım bebişleri inşallahbabası 1.92,,, ben 1.65 anası gibi maki olmasın babasına çekti herhaal kavak gibi uziycak
Bende gittim bugün kontrole kızlar çok şükür bir sıkıntımız yok geçmişi okuya okuya anca gelebildim şimdiye öncelikle cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun ağrıları olanlarada geçmiş olsun.
Dr. konuştuk herşey güzel 2 li testinde güzel çıkmıştı 3 lü yada 4lü teste gerek yok dedi.Detaylı ultrason için gün al diye uyardı bende tamam dedim.Bizimkinin eli pipisindeymiş
Şimdilik herşey güzel gidiyor Allahım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.Artık 3 hafta sonra detaylıda görüşücez oğluşla .Bu arada benim kocamda ne isim söylesem beğenmiyor hergün kendi bir isim bulup geliyor sonra vazgeçiyor kendi kendine doruk,yiğit,taha,barlas şimdiye kadar karışmadım bakalım ne olacak.Bu arada benim kayınpederim geçen sene rahmetli oldu nur içinde yatsın.Kocam arasıra onun adını koyucam diye dalga geçiyor kayınpederimin adı şerafettindi. Artık ne yaparım bilmem amcasıda eşime babanın adını koy demiş kıyameti kopardım madem çok meraklılar benden önce abinin oğlu olmuş ona koysalarmış eltim yine hamile benden bir ay geride eğer o senin annenin adını koyarsa bende babanın adını koyarım dedim.Kayınvaldemin ismide menduha
benimde ayaklarım yanıyo ateş basıyocanım neresini ölçtü tam bakamadım ama bacaklarda dahildir heralde:44: ekrana bakmaktan,, drun dediklerinden bişey anlayamadım zaten
Aynen biliyormusun dr bir sürü şey söyledi falan inan hiçbirşey hatırlamıyorum ekrana bakmaktan bana resmini verdi ordan baktım kiloya boya ordada söyledi ama aptal gibi sırıtıp durduğum için anlamadım ya birde benim akşamları ayaklarım çok yanıyor ama ben salak dr bir sıkıntı varmı diye sorduğunda ultrasona bakmaktan yok dedim çıktıktan sonra aklıma geldi şu huyuma sinir oluyorum gitmeden önce şunu sorucam bunu sorucam içeri girince heyecandan sevinçten kal geliyor bana ya :26::26:
Anam babasının maşallahı varmış valla çocuk ne yapsınSen kendine maki diyorsan ben direk ot oluyorum heralde Ben 1,60 ım eşim 1.85 inşallah oğlumuz babaya yada dayıya çeker abimde 1.89.Sağlıklı olsunlarda hayırlısı artık hepimiz bebekleri Allha emanet olsun inşallah
iyiz canım sadece işte olmak beni sinir ediyor herkes karlı diye gelmedi ben burdayım ve yoğun.
Gelemeyenler de işlerini bana buyuruyor bebğime yansıtmamaya çalışıyorum Allah tüm çalışnaların yardımcısı olsun canım sen de dua et bizlere motivasyonumu düşürüyorlar ben ki avcılarda oturuyorum ama vaktimde burdaydım benden başka bir kişi daha burda ve buram buram kar yağıyor diğer kişinin de evi yakın ve ben hamileyim düşün saçlarım diken durumda şuan. Ben de erken çıkıcam burda mahsur kalamam valla.
bunun dışında c.tesi yi bekliyoruz:) sen de durumlar nasıl canım.
Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)
doktordan geliyorum şimdi size yazayım dedim
kuzumu gördüm rabbime çok şükürki herşey yolunda
kilosu 164 grammışbi paket margarin kadar bile ağırlığı yok
boyu 17 cm
tam sırt kemiğine bakacaktıki zırt diye döndü
drumuz çok hareketli ölçüm yapamıyorum dedi
ayak parmaklarını gösterdi uçları etlenmişti bileay anası kurban olur ona
cinsiyetine bakalım dedi önce kıza benzettim dedi sonra da kesin kız dedi biz görmedik ama dr gördü sanırsambu arada kilomda son 1 aydır değişilik olmamış
dr beğendi bu seferde aç kalma ye dedi
bizden haberler böyle
canım ne güzel hayırlı olsun oğluşunun ismiKızlarrrr kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr
Eşime söyledim; Önce dalga geçti yineee
Arden dedimmmadlen gibii dediii
Eyyytttt yeteeerr uleeenn o azmandı bu arieldi o ayçaydıı çok biliyorsan sen bul dedimdee
En son kararı ben vereceğim tabiii, çalışş çalışş ürettt dedii
Şuan kıpkırmızıyım dedim sonraa şaka şakaa karıcım dediiiii
Ali Arden onaydannn geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ve eşim dışında kuzeniimm ve arkadaşlarıma sordumm çookk beğendileerr
Hattaa kuzenimm replikk yaptıııı
Ardeeeennn oğlummm geell Ardeennn bebeğiiimmm diyee
Ayy bi hoşuma gitti bir hoşuma gittiii
esseey çoookk çoookk teşekkür ederimmm canımm, isimm anasııı
Sanırım Ali Arden olacak bebeğimm, (kısmetse nasipse)
Ve soyadımla uyumuda çok güzeell
Kuzumm hayırlıı olsunn sırıkk prensesiiinn
Maşşahı varr şimdiden bellii manken olacak o mankenn gibii güzel uzunn boyluu
Rabbim sağlıkla kucağını aldırmayı nasip etsiiin
amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günlerianasına çekmediği belli
kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?