2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ıkı ısım ıstemıyormusunuz cnm?en aızından 2. ısım anlamlı olur

bu arada bılgılerını yolla da lısteye eklıyım senı yaa gecen baktım yokmussun

İSİM YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
yokh 27 25 Ağutos 27 mayıs Kız şimdilik muamma 3. gebelik ancak İLK bebeğim

biz talibiz canım oğluşumla gelinimin elini sıcak sudan soguk suya sokmam

ay bilemedim şimdi kabul etsekmi acaba 50 yaşındaki kadın evlenememiş ,,talip çıkıncada niye 18 yaşında değil demiş bizimkide o hikayeye benzedi zar zor bi talip çıktıda burun kıvırttırıyoruz kızımla

gerçekten sevindim fıstık:) hadi hayırlısı olsun ismiyle yaşasın inşallah

olsun canım kız evi naz eividir ama fazla naz da aşık usandırır

bu isim konusucinsiyeti öğrendiğimizden beri bizimde tartışma konularımızdan biri oldu...
gerçi önceside vardı kv sağolsun daha bebek ortada yokken kimse benim ismimi koymadı
sizin bebek olursa benim adım olsun demişti ben kv adını beğeniyorum (senem)
ama yinede koymak istemıyodum haliylee.. o yüzden de oğlum olucağını duyunca sevindim
kızımın olmasınıda çok ama çok istiyorum ama araya zaman girmesi iyi olcak belki ozmna eltim fln doğurur düşüncesindeyim :)

nerdeyse bütün forumda olan sorun bzdede var eşim beğendiğim isimlere kulp takıyo sürekli
bide o yetmezmiş gibi eşimin yiğenleri sürekli dalga geçiyolar yok cumali olsun yok hüseyin olsun (kp adı)
bir sürü bir sürü gıcık oluncak isimler söylüyolar ilk başlarda gülüyodum ama sürekli aynı şeyleri söyleyince
artık bozulduğumu belli etmeye çalışıyorum ama anlamamkta ısrarcılar
bi gün sizin çocuğunuz olduğunda o isimleri koyarsınız diyesim geliyo yakındır...
öyle yani bizdede durumlar böyle..
ama şu sıralar Eğmen ismi biraz kafama yatıyo ama daha tam düşünmedik

amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günleri anasına çekmediği belli

kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte

Vallaa başımız bağlı bizim yoksa biliyorsunn hepsi oğluşumun niyetine hepinize mavi boncuk dağıtırdımm :26:
Zeyneepp dünürr sonra hemen başka kısmetlere bakıyorr

gerçekten sevindim fıstık:) hadi hayırlısı olsun ismiyle yaşasın inşallah

Teşekkür ederim canımm bakalım vazgeçmezse bizimm ayran gönüllümüzz Arden isminde hem fikiriz
Biraz isminii çaldıııkk ama gerçekten çookk beğendim
Seninde gönlüne göre olsun inşAllahh

olsun canım kız evi naz eividir ama fazla naz da aşık usandırır

sende talip olmasaydın reklama başlıycaktım artık

(kibar feyzodan alıntı)'''''''''''''köyün en güzel kızının kızı ,,,,,bide babasının güzelliği eklenince,, gör bak ne affat bişey çıkmıştır ortaya ''''''''''artık o raddeye geldi olay

Son düzenleme:

sen yine iyi demiyosun yeğen miğen dinlemem valla siz koyarsanız çok beğendiosanız o isimleri der çıkarım
eğmen mi eymen mi canım ? ben eymen olarak duydum bi arkadaşımın oğluşunun adı hatta eymen

tamam o zaman bu iş dünürüm forumun en güzel kızı benim gelinim annesi

:) ah keşke tüm derdimiz akşama ne pişiricem olsa:) canım sakın yanlış anlama bu arada hep ev hanımı olmak istediğimden bahsediyorum bana da dua edin diye söylüyorum:) Ama dediğin gibi sıkılınabilinir...

biz 4lü test yaptırdık bitek canım onun da sonucunu telefonda öğrendim temiz çıktı Allahın izniyle.
bizim yerimize de kar yağışını izle camından sıcak bişeyler iç öptüm...

SSağol canım ya bu yanma işi çok fena bende duvara yaslıyorum yorganın dışındalar hep zaten ne alaka anlamadım

yeğenimin adı ahmet eymen...çok güzel isim bence..

hadi gözün aydın canım..darısı da bizim gibi isim bulamayanlara inşallah...ben de ulaş, ayaz birde peygamberimizin(sav) adı Muhammet emin isimlerinde düşünüyorum ama hala işte bu dediğim isimi bulamadım..bu arada tesbih çekecektik bu ay her gün unutmayalımmm..

ohhhhh birimiz daha kurtulduuuuuuuuu, darısı bizlere inşallaaaaah
yalnız cidden süper oldu Ali Arden çok hoş bence kocanın caymasına izin verme sakınnnn
bigün oğluşum olursa çalabilerimmmmm, iyi alıştım bu isim hırsızlıgına

ÇAL BEBİŞİM ÇAL bakarsın benimki kız olur sana tüm talipleri unuttururum düşünsene:) YAREN İLE ARDENİN NİKAH TÖRENLERİNDE.......:) aaaaaa süpermiş:)))))))))) heheheheheheheheheheeh

hem böyle makara dünişi nerden bulucam:) senin gelinin vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi beni topa tutacaklar:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

görümcemi seviyorum canım onun hatrına kızlarına bişi demiyorum şimdilik ama benim de sabrım taşıyo yavaştan.. bida konu açıldığında dayanamıcam söylicem ataktayım :)
ya onu bizde düşünüyoruz eğmen mi eymen mi diye... ikisinin anlamıda güzel bakalım daha ortak olarak ilk beğendiğimiz isim yoksa benim aklımda çok şey vardı da hepsi kaldı

amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günleri anasına çekmediği belli

kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte

Ya bende talibim senin minişe ama senin kız benim oğlanı döver bu boyla baksana kız beni bişle döver Bak kaynana damat hiç ezzilmez sen bize ver minnoşu

Vallaa başımız bağlı bizim yoksa biliyorsunn hepsi oğluşumun niyetine hepinize mavi boncuk dağıtırdımm :26:
Zeyneepp dünürr sonra hemen başka kısmetlere bakıyorr
yok aanam benim kız terbiyeli kertilmiş erkeklere bakmazsizin gelin hayırlı olsun bizde bulduk bi tane

tamam o zaman bu iş dünürüm forumun en güzel kızı benim gelinim annesi
ne sandın benim kızım ne afat bişey olur gör bak bakalım kızlar niye biz almadık diye hayıflanıcak ama çok geç inşallah nasip olursa doğumdan sonra bebeişlerimizin fotolarını ekleriz
sende pekbicici gibi başka kızlara bakarsan koparırız o pipişi ona göre
SSağol canım ya bu yanma işi çok fena bende duvara yaslıyorum yorganın dışındalar hep zaten ne alaka anlamadım
canım hamilelikten olsa gerek :44:bende hiç sormadım aklımda bulunsun bi dahaki sefere sorarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…