- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.261
yeğenimin adı ahmet eymen...çok güzel isim bence..
hadi gözün aydın canım..darısı da bizim gibi isim bulamayanlara inşallah...ben de ulaş, ayaz birde peygamberimizin(sav) adı Muhammet emin isimlerinde düşünüyorum ama hala işte bu dediğim isimi bulamadım..bu arada tesbih çekecektik bu ay her gün unutmayalımmm..
ohhhhh birimiz daha kurtulduuuuuuuuu, darısı bizlere inşallaaaaah
yalnız cidden süper oldu Ali Arden çok hoş bence kocanın caymasına izin verme sakınnnn
bigün oğluşum olursa çalabilerimmmmm, iyi alıştım bu isim hırsızlıgına
yok aanam benim kız terbiyeli kertilmiş erkeklere bakmazsizin gelin hayırlı olsun bizde bulduk bi tane
ne sandın benim kızım ne afat bişey olur gör bak bakalımkızlar niye biz almadık diye hayıflanıcak ama çok geç inşallah nasip olursa doğumdan sonra bebeişlerimizin fotolarını ekleriz
sende pekbicici gibi başka kızlara bakarsan koparırız o pipişi ona göre
canım hamilelikten olsa gerek :44:bende hiç sormadım aklımda bulunsun bi dahaki sefere sorarız bizde[/QUOT
inş. canım bi alsaydık minnoşlarımızı kucağımıza Allahın izniyle
bakmayız canım biz baksak bile arkadaşlara bakarız artık
yok aanam benim kız terbiyeli kertilmiş erkeklere bakmazsizin gelin hayırlı olsun bizde bulduk bi tane
ne sandın benim kızım ne afat bişey olur gör bak bakalımkızlar niye biz almadık diye hayıflanıcak ama çok geç inşallah nasip olursa doğumdan sonra bebeişlerimizin fotolarını ekleriz
sende pekbicici gibi başka kızlara bakarsan koparırız o pipişi ona göre
canım hamilelikten olsa gerek :44:bende hiç sormadım aklımda bulunsun bi dahaki sefere sorarız bizde
Erkek anası olan bizizz
Kız analarından korkar olduk
Ne cadalozsunuzz ayoll ne istiyorsunuzz pipişlerdennn
Yazık değil miii cocuklaraa oturup pişpirik mi oynasınlar evlenince
Erkek anası olan bizizz
Kız analarından korkar olduk
Ne cadalozsunuzz ayoll ne istiyorsunuzz pipişlerdennn
Yazık değil miii cocuklaraa oturup pişpirik mi oynasınlar evlenince
isim konusu almış başını yürümüş, bizde de güncel bir konu ama hala hemfikir değiliz. Hamilelik öncesi "ZEYNEP" ortak kararımızdı ama ben yanına bir isim istiyorum, eşim de tutturuyor tek isim olsun diye. Oğlumun ismiyle (PAMİR) uyumlu diye "SAFİR" düşünüyorum ama eşim hiiiiç beğenmedi. Sen Safir koyarsan ben de Zeynep koymam başka isim koyarım diye tutturdu. Hatta bulduğu ismi doğuma kadar da söylemicekmiş. Eşek herif. Sizce Safir nasıl?? Pamirle uyumlu aklınıza gelen başka isim var mı??
haklısın vallaama napalım bu kız yokluğunda ne deseler o kızsız mı kalsın oğluşlarımız
Oglumu 12.haftadan berı hıısedıyorumhaftaıclerı yogun oluyordu ben ısteyken 2 gundur ıse gıtmıyorum kafam rahat stresım yok oglumdan ne tekme gelıyor ne bırsey cokkkk nadır olarak dondugunu ya da bacaklarını acıp kapatırken karnıma degerse hıssedıyorum herkeste durum tabıkı aynı degıldır ama benım oglumu cok cabuk ve net hıssetme sebebım gergın olusum bundan da oglumun asırı rahatsız olmasıymıs
Pamir safir çok uyuyor vallaa
Hattaa kız için biçilmiş kaftann Safir ismi bence
Mesela Asel Safir olabilir
Yada Ayza Safir
Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
Ayza : Ay gibi güzel yüzlü kız,
bendde dra sordum bugün pıt pıtlarını hissediyorum dedim hiç sallamadı:26: kedidir ,kedi der gibi;
gazdır o gaz dedigeçiştirdi.. ne bitmez gazmış
Ben Safiri koyarım da babamız başına ne ekler acaba. Zeynep Safir çok içime sinmişti ama bakalım piyangodan ne çıkacak.
Bu arada oğlumun adı Ata Pamir, Asel Safir cuk oturdu :)
,
İyide zaten mayıs bebişlerinin pipişleri düşmeye mehilliii
Bide ellerinde patlamasın pipişleerr
Hem ben torun torba isterim pipişsiz cocuk nasıl yapsın bu yavrucaklar
Vallaa kaynana olurmuşumm benn ,nasılda sahip çıktımm pipilileree
Zeyneeeppp pişşşttt dünüüürrr
Sesss ver seeess :26::26:
Vallaa bakmadıkk kimseyee
Doktorra gittin mii gördün müü gelinimiii kuzum :44:
GOKCHE sende cok sessizsin canım :26:
iki gündür keyifsizim cnm da ondan
gerçi dünkü nedeni belirsiz agresifliğimve yoğun baş ağrım geçti aam
yinede tuhafım işte
havadandır havadan
buarada ismine bayıldım hayırlı olsun bakalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?