2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Teşekkürler canım, darısı başınıza inşAllahh
Ulaş ismini bende cok beğeniyordum ama ilerde ingilizce prosedürlerde zorlamaması adına ş,ç,ü,ö gibi harflerden uzak durdum ben
Ama Emin ismide çok güzelll

Aynennn kurtuldum sayılır kuzumm
Darısı başınızaa
Arminede uyuyor hem Ardenn
Bende bundan sonra kısmetse kızım olursa Armin koyacağım

Erkek anası olan bizizz
Kız analarından korkar olduk
Ne cadalozsunuzz ayoll ne istiyorsunuzz pipişlerdennn
Yazık değil miii cocuklaraa oturup pişpirik mi oynasınlar evlenince

isim konusu almış başını yürümüş, bizde de güncel bir konu ama hala hemfikir değiliz. Hamilelik öncesi "ZEYNEP" ortak kararımızdı ama ben yanına bir isim istiyorum, eşim de tutturuyor tek isim olsun diye. Oğlumun ismiyle (PAMİR) uyumlu diye "SAFİR" düşünüyorum ama eşim hiiiiç beğenmedi. Sen Safir koyarsan ben de Zeynep koymam başka isim koyarım diye tutturdu. Hatta bulduğu ismi doğuma kadar da söylemicekmiş. Eşek herif. Sizce Safir nasıl?? Pamirle uyumlu aklınıza gelen başka isim var mı??

Son düzenleme:
Oglumu 12.haftadan berı hıısedıyorum haftaıclerı yogun oluyordu ben ısteyken 2 gundur ıse gıtmıyorum kafam rahat stresım yok oglumdan ne tekme gelıyor ne bırsey cokkkk nadır olarak dondugunu ya da bacaklarını acıp kapatırken karnıma degerse hıssedıyorum herkeste durum tabıkı aynı degıldır ama benım oglumu cok cabuk ve net hıssetme sebebım gergın olusum bundan da oglumun asırı rahatsız olmasıymıs

Pamir safir çok uyuyor vallaa
Hattaa kız için biçilmiş kaftann Safir ismi bence
Mesela Asel Safir olabilir
Yada Ayza Safir

Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
Ayza : Ay gibi güzel yüzlü kız,

haklısın valla ama napalım bu kız yokluğunda ne deseler o kızsız mı kalsın oğluşlarımız

İyide zaten mayıs bebişlerinin pipişleri düşmeye mehilliii
Bide ellerinde patlamasın pipişleerr
Hem ben torun torba isterim pipişsiz cocuk nasıl yapsın bu yavrucaklar
Vallaa kaynana olurmuşumm benn ,nasılda sahip çıktımm pipilileree

bendde dra sordum bugün pıt pıtlarını hissediyorum dedim hiç sallamadı:26: kedidir ,kedi der gibi;

gazdır o gaz dedi geçiştirdi.. ne bitmez gazmış

Ben Safiri koyarım da babamız başına ne ekler acaba. Zeynep Safir çok içime sinmişti ama bakalım piyangodan ne çıkacak.
Bu arada oğlumun adı Ata Pamir, Asel Safir cuk oturdu :)

Zeyneeeppp pişşşttt dünüüürrr
Sesss ver seeess :26::26:
Vallaa bakmadıkk kimseyee
Doktorra gittin mii gördün müü gelinimiii kuzum :44:

GOKCHE sende cok sessizsin canım :26:

Son düzenleme:
bendde dra sordum bugün pıt pıtlarını hissediyorum dedim hiç sallamadı:26: kedidir ,kedi der gibi;

gazdır o gaz dedi geçiştirdi.. ne bitmez gazmış

bende meraktan gecen hafta doktoruma sormusddum pit pit hisediyorum sagda solda diye doktorum bebektir o demisti
yavas yavas kendisni hissetiriyor sanirim bazen ise tik yok :)

gene kızlarımıza talipler var hee bak hele ya bu oğlan anaları yok mu ne istiyorsunuz kızlarımızdan siz hele oğullarınızı büyütün bakim kızlarımız begenecek mı ayy bu arada aşımı oldum geldim bu ebe beni mikrobik belledi 6 ay sonra 3.doz varmış.. kızımla beraber oluruz artık aşımızı .. bi köşede o yatar bi köşede ben yatarım yazıkbabamızın halineee

kızlar yine karnım şişti ayağa kalkamıyorum gerginlikten..bi de işyerinde ne kadar kalkamayabilirim ki keşke evde olaydım da yataydım..bu arada yatarken de bacaklarımı bile uzatamıyorum bu gerginlikten dizlerimi karnıma çekiyorum..şimdi göbeğimin aşağısını yokladım kaya gibi sert.. ya bebek oraya biyere toplandı yada bilmiyorum bişey var sanki karnımda..en sonunda gidicem dr.a sorucam bu ne diye

Ben Safiri koyarım da babamız başına ne ekler acaba. Zeynep Safir çok içime sinmişti ama bakalım piyangodan ne çıkacak.
Bu arada oğlumun adı Ata Pamir, Asel Safir cuk oturdu :)

Bakma babaların öyle dediğiniii son ana kadar daha güzeli gelir diye bekliyorlar
Kendileride isim bulamıyorlar haliylee eli mahkum yine bizim dediğimiz isimlere yöneleceklerr
Şuan işlerine geliyor bizimle çekişmeekk
Sonunda bak benim dediğim olduğuna getirecekleeerr
Bende Asel Ayza diye düşünüyordum kız olsaydıı
Sonra Armin ismi çok hoşuma gittiii
Artık kız olunca ozaman ki krizde neler dönecekkk

doğru yapışkanla yapıştırmışlar sanki bir iki sallandımı düşmesin mazallah çok laf etmeyelim rabbim o güzel leplebi pişlerini nazarlardan korusun inşallah sonra diğer topiklere muhtaç olmayalım

Zeyneeeppp pişşşttt dünüüürrr
Sesss ver seeess :26::26:
Vallaa bakmadıkk kimseyee
Doktorra gittin mii gördün müü gelinimiii kuzum :44:

GOKCHE sende cok sessizsin canım :26:

iki gündür keyifsizim cnm da ondan
gerçi dünkü nedeni belirsiz agresifliğimve yoğun baş ağrım geçti aam
yinede tuhafım işte
havadandır havadan
buarada ismine bayıldım hayırlı olsun bakalaım

haa bide elektrik kesintilerinden size yetişmek ölüm oluyo

Son düzenleme:
benim oğlum tam erkek cici teyzesi bile düz hissetti..12 haftalık fotosunu koymuştum orada bile pipiş belliydi..meraklılarına duyurulur

İyide zaten mayıs bebişlerinin pipişleri düşmeye mehilliii
Bide ellerinde patlamasın pipişleerr
Hem ben torun torba isterim pipişsiz cocuk nasıl yapsın bu yavrucaklar
Vallaa kaynana olurmuşumm benn ,nasılda sahip çıktımm pipilileree [/QUOTE]

Ay deme öyle düşmesin pipişimiz gerçi bugün dr senin pipişin maşallahı var dedi resmini bile çekti eşine göster diye benim için farketmez ama eşim pipişe çok meraklı balığa gidecekmiş maça gidecekmiş ne hayaller ne hayaller çok sevimli

Anladım canımm
Merak ettimm görüyorum nickii ama sessiz sessiz duruyorsunn
Bende burda gülüp eğleniyorum bakma bende 2 gündür stresliyim işyerindee
Öğleden sonra işletme müdürü bi laf ettii kafam patlıyorr şimdii, 2 damlada ağlayıverdimm
Sonraa amaaann şurda dayanacağım kısmetse 3-4 ay daha
4 sene dayanmışımm geçer gider 4 aydaa
Sende kendini çok üzmee,sinirlendirmee bak bir kirpi kirpi oğluş daha olmasınn
Ozaman ciddi ciddi bu kız kıtlığında açıkta kalacağız tipten
Havadandır havadan
İsim için teşekkür ederim canımm
Sizde yok galiba isim mevzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…